Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben beren aranıza yeni katıldım burası çok güzel . anne olmak hepimizin hayali bende 1,5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bebiş yok.doktora gidiyorum yaklaşık 5 aydır yumurta oluşturucu haplar kullanıyorum burda uvolasyon testini duydum yararlı olur mu ne dersiniz :emir_bebek:

merhaba canlarım size bir iyi bir kötü haberim var kötü haberden başlıyım ablamlar gitti memlekete çok kötüyüm ya bugün onun dogum günüydü pastalar hediyeler alındı garibim çok sevindi gidincede bana bir sarılması vardı hakkını helal et hakkın çok geçti deyip gitti ben gidemedim yolcu etmeye çünkü biliyorum çok aglardım ama çok koydu be alışmıştımda vallahi ben şimdi kimle ugraşıcam keşke gitmeselerdi içim bir tuaf oldu yaw:14::14::14::14::14::14:

iyi haberde şu geçen okumuşunuzdur yazdıgımı mercimegim uçup gitmişti hani çok agladım diye garip kardeşim bana bir mercimek daha almış ama haberim yok ablamlar geldi eve bende memleketteki ablamla alışverişe çıkmıştım eve geldim üstümü çıkardım burdaki ablam tutturdu ben kafesi eve götürücem kuş alıcam diye bende dedim kuş alıcam ben kafesi yeni temizledim dedim oda ne temizlemesi içi çok pisti ben temizledim eve götürücem dedi kız dedim kafes temiz aman dedi inanmıyosan bak içine pis dedi üstüne şalımı örtmüşler şalı kaldırınca amanın oda ney :30::30::30::30::30:çok şirin tombul yeşil bir muhabbet kusu okadar mutlu oldumki sevincimden ne yapacagımı bilemedim erkek kardeşim normalde öpülmeyi sevmez gittim sarıldım öptüm sagol dedim garip ne oldugunu anlayamadı bile:1::1::1::1:önemli degil dedi sen böyle hep mutlu ol abla ben daha bir şey istemiyorum dedi adını tyobbul koydum oglumun hergün konuşuyorum alıyorum elime öpüyorum onu seviyorum konuşuyorum okadar güzel bir duyguki hayvan sevgisi bir yemler oyuncaklar aldımki kafese sormayın biraz abartmışım galiba:1::1::1::1:alahım herkeze nasip etsin hayvan sevgisini şimdide tombulum diye seviyorum daha teyzeleri 20 günlük çok şeker faceye koyucam resmini görürsünüz fikrinizi siz söylersiniz artık:52::52::52:

bu arada selinacım garipcim birsencim ebracım deracım sag olun beni düşünüp yazmışsınız :16::16::16:

kız derda bak ben dedimki tugcalın birsenin oglu senin kızın olucak dedim hep çıktı demi temiz kalbimden ne geçerse oluyo gene tekrar ediyorum allahım işşallah haksız çıkarmaz beni bakında görün ben hamile kalıyım tabi kalabilsem:59::59::59: benimle 3 kişi daha hamile kalıcek demedi
demeyin hayde bakalım bu dedigimde çıkıcakmı ablamın eşine dedimki geçen 40 yaşında sigortalı işe giriceksin dedim dedigim oldu ablam ogluna hamile kalmıştı çarşamba günü arıcak kocan gecenin yarısında hastaneye gelicez dedim güldü daha 1 haftam var dedi gittik hastaneye oglun olucak dedim oda 7 doktor kız dedi hade ordan dedi hep herşeyi pempe aldı yavrum pembelerin içinde uyuo şimdi:1::1::1::1: pek dadlu oldu be 13 aylık oldu yürüyo yavrum bugün ona bebek magazasından hediye aldım pek dadlu olur kesin he sabırsızlanıyorum onu götürüp giydirmeye:66::66::66:allahım bizlerede tez zzmanda nasip etsin işşallah :49::49::49::49:

kardelen profum geçmiş olsun bebem bu arada herkeze güzel günler diliyorum ben çıkıyorum yavruya yakalandım gene amanın ben kaçtım:57::57::57::57::57:kız ben bu yavruyla ne yapcem yaw:1::1::1:
ablanın gitmesine üzüldüm canım:59:
kızlar hepinize nerhaba bişey sorucam kist acaa adet kanamasıyla erirmi
kist bazen adet kanamasıylada gidermiş benimki gitmedi:57: o ayrı:59:
sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
aminn ecmain canım
buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi

a.ss bizde onu cok özledik adet mi olmus hmm hayırlısı olsun

bu arada bende bugun kromozon testi için randevu almaya gittim

mayısın 9zuna gün verdiler diğer adetliyken yaptırdıgım testleri 6 gün sonra alıcak annem

onalrı doktora gözstericem:68:

merhaba kızlar ;
sizi unuttum sanmayın sadece zor günler geçiriyorum bebiş iyi ama beni yere serdi şimdiden.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Dr a gittik pıtpıtları duyduk sağlıklıymış:69: Allaha şükür en kısa zamanda darısı başınıza. size katılamıyorum ablamlar buradaydı sömestr tatilini burada geçirdik hep beraber çocuklardan benim elime geçemedi bitürlü bilgisayar vede isteyecek takatimde olmadı aslında. benim mide bulantılarım arttı çok sadece tost yiyebilir durumdayım bu halim en az 5 hafta sürermiş ara ara girdim siteye ama kalamadım hiç. duayada katılamıyorum 2 haftadır içim rahat değil ama beni bağışlayı ne olur. ben sigara tiryakisiydim hamile kalmadan önce şimdi hiç içmiyorum ya baş ağrılarım uyku nöbetlerim mide bulantılarım yani beni anlayışla karşılayın ne olur:77: hepinizi öpüyorum...
Kandiliniz mübaret olsun canım arkadaşlarım Bu mübarek günler geceler yüzüsuyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin ve sizleride en kısa zamanda minik mucizelerinize kavuştursun İnaşallah...
sağlıcakla kalın...

tabiki kuzum hamişlerde giriyor seve seve yazıcam senide

ohoooo daha neler duyarız biz sen merak etme bugidişlede ömrümüz bukürleri yapmakla geçicek

oyy yerim ben onu maşallah derdam inanki benimde içimde hep kız vardı sağlıklı sıhhatli olur inşallah kuzum
buarada geçmiş olsun inşallah geçer iltihapda sen endişelenme doktorlar azcık abartıyolar
haklısın canım bartıyolar bazen inş öğledir
öğle düşünme gülüm ben inanıyorum mevlam hepinzin mucizesini tez vakitte vericek

Allah hayırlısını versin canım şimdi kızına 2 tane görücü var bakalım hangisini beğenecek şimdiden isimde bulalım istediğin varsa söyle yardımcı olalım oylama yapalım
valla canım çok saol aslında sism konusunda ihtiyacım var fikirlere ben esmanur istiyorum ama eşim rabia diyo tam karar veremedim güzle bi isim arıyorum fikir veririseniz sevinirim

merhaba canlarım size bir iyi bir kötü haberim var kötü haberden başlıyım ablamlar gitti memlekete çok kötüyüm ya bugün onun dogum günüydü pastalar hediyeler alındı garibim çok sevindi gidincede bana bir sarılması vardı hakkını helal et hakkın çok geçti deyip gitti ben gidemedim yolcu etmeye çünkü biliyorum çok aglardım ama çok koydu be alışmıştımda vallahi ben şimdi kimle ugraşıcam keşke gitmeselerdi içim bir tuaf oldu yaw:14::14::14::14::14::14:

iyi haberde şu geçen okumuşunuzdur yazdıgımı mercimegim uçup gitmişti hani çok agladım diye garip kardeşim bana bir mercimek daha almış ama haberim yok ablamlar geldi eve bende memleketteki ablamla alışverişe çıkmıştım eve geldim üstümü çıkardım burdaki ablam tutturdu ben kafesi eve götürücem kuş alıcam diye bende dedim kuş alıcam ben kafesi yeni temizledim dedim oda ne temizlemesi içi çok pisti ben temizledim eve götürücem dedi kız dedim kafes temiz aman dedi inanmıyosan bak içine pis dedi üstüne şalımı örtmüşler şalı kaldırınca amanın oda ney :30::30::30::30::30:çok şirin tombul yeşil bir muhabbet kusu okadar mutlu oldumki sevincimden ne yapacagımı bilemedim erkek kardeşim normalde öpülmeyi sevmez gittim sarıldım öptüm sagol dedim garip ne oldugunu anlayamadı bile:1::1::1::1:önemli degil dedi sen böyle hep mutlu ol abla ben daha bir şey istemiyorum dedi adını tyobbul koydum oglumun hergün konuşuyorum alıyorum elime öpüyorum onu seviyorum konuşuyorum okadar güzel bir duyguki hayvan sevgisi bir yemler oyuncaklar aldımki kafese sormayın biraz abartmışım galiba:1::1::1::1:alahım herkeze nasip etsin hayvan sevgisini şimdide tombulum diye seviyorum daha teyzeleri 20 günlük çok şeker faceye koyucam resmini görürsünüz fikrinizi siz söylersiniz artık:52::52::52:

bu arada selinacım garipcim birsencim ebracım deracım sag olun beni düşünüp yazmışsınız :16::16::16:

kız derda bak ben dedimki tugcalın birsenin oglu senin kızın olucak dedim hep çıktı demi temiz kalbimden ne geçerse oluyo gene tekrar ediyorum allahım işşallah haksız çıkarmaz beni bakında görün ben hamile kalıyım tabi kalabilsem:59::59::59: benimle 3 kişi daha hamile kalıcek demedi
demeyin hayde bakalım bu dedigimde çıkıcakmı ablamın eşine dedimki geçen 40 yaşında sigortalı işe giriceksin dedim dedigim oldu ablam ogluna hamile kalmıştı çarşamba günü arıcak kocan gecenin yarısında hastaneye gelicez dedim güldü daha 1 haftam var dedi gittik hastaneye oglun olucak dedim oda 7 doktor kız dedi hade ordan dedi hep herşeyi pempe aldı yavrum pembelerin içinde uyuo şimdi:1::1::1::1: pek dadlu oldu be 13 aylık oldu yürüyo yavrum bugün ona bebek magazasından hediye aldım pek dadlu olur kesin he sabırsızlanıyorum onu götürüp giydirmeye:66::66::66:allahım bizlerede tez zzmanda nasip etsin işşallah :49::49::49::49:

canım ben dünüde söğledim temzi kalpli arkadaşlarım diye rabbim gönlünüze göre versin benim de evde muhabbet kuşum var kız hemde o bvana uğurlu geldi dilerim bu kuşda sana uğurlu gerlir
kizlar gecmise bakamadim cok sayfa var kusura bakmayin kalbim sanciyo kac gundur
arkadasim adini unuttum sagol iyi olmaya calisiyorum aramiza hosgeldin
çook geçmiş olsun canım üşüttünmü yoksa iyi bak kendine
bu arada bende bugun kromozon testi için randevu almaya gittim

mayısın 9zuna gün verdiler diğer adetliyken yaptırdıgım testleri 6 gün sonra alıcak annem

onalrı doktora gözstericem:68:
canım testlerin güzel çıkar inş mevlam yar ve yardımıcnız olsun

Ebrarım canım ben adetliyim bu seferlik yerime başka bi arkadaş okuyabilirmi?hakkınızı helal edin

uğurboncuğum bende bu adetimden sonra korunmayı bırakıcam işallah adet tarihimi listeye eklersen sevinirim yeni tarihim 13 mart canım

canım seninde kandilin mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah
tamam canım perşembe akşamına kadar bildirmen yeterli

yapmayaa :43::43:kanka gerçekten çok üzüldüm hayırlısı olsun nediyelim nasip lmadan olmuyo
allahım güzel günün hürmetine katından evlatlar nasip etsin
duayı garibe verelim ozaman ben onu adetli sanıyodum yazmamıştım .

bersummm canım seninde kandilin mübarek olsun
sağlıkla kucağına al bebişini bitanem :38:

rica ederim canım :38:

garibim ben seni adet oldun sanıyodum ondan yazmadım kuzum şimdi kardeloş adet olmuş onunkileri sana yazıyorum hemen .:34:

tamam canım ekliyorum senide :38:

canım seninde kandilin mübarek olsun
allahım dualarımızı makbul ve kabul buyursun

canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin
buarada nasıl oldun kuzum?

canım seninde kandilin mübarek olsun dualarda buluşuruz inşallah

aminnnnnn

canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlüne göre versin

saol yeterim ağzına sağlık canım :38:

saol canım ağzına yüreğine sağlık :38:

canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlüne göre versin :38:
sagol abla seninde kndilin mubarek olsun ben aynıyım szı oluyo kalbimde
sonunda geçmişi bitirdim gerçi benim suçum ama inanın elimde olmadan oldu 50 sayfa okumak kolay olmadı aklımda kaldıgı kadarını yazayım
öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualrınızda beni de unutmayın

eboşum bitanecik ablacım nasılsın görüşmeyeli yaaa seniçok özledim bu hafta sana okunuyomuş rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah gönderir meleğini sana ya kaç gündür giremedim hafta sonu zaten köydeydik tel bile götürmedim çekmiyo diye cok sukur ıslerımız bıtmek uzere fayansları yapıyorlar sımdı gecen hafta kapılar vernıklendı tner kokusundan evde durmadık pek ondan gremedım sıteye sana karsı mahcubum ama eve gıdınce soz telafı edıcem balım esının elı nasıl oldu ınsallah ıyılesmıstır bu arada sevgılıler gununuz de kutlu olsun balım senı sevıyorum dualarımda olacagına adın kadar emın ol lutfen :69::69:
kardelosum senı altta gordum ama gecmısteydım bıde sabah konustuk zaten bu arada gecmıs olsun dıyeyım buradan da tatlım hastalıgın en kısa zamanda gecer ınsallah bıtanem bugun dualarımdasın unutma bıtanem sen anladın onu:69:
boncugum sen nasılsın tatlım sende benım gıbı gremıyosun bu aralarda herhalde canım hayırlı kandıller ve sevgılıler gunun kutlu olsun tatlımbenı sormussun tesekkur ederım evıme daha gecemedım tabısı ama annemdeyım vakıt buldkca burdayım msn de de konusamadık dun cok ama kusura bakma tekrar tatlım su kardesımı yollayım sonra daha rahat vakıt bulcam senıde opuyorum canım kendıne ıyı bak
derınımın pc olacak gıbı gozukmuyo yazdıklarımı da gormuyo zaten ama olsun cok osledım kuzu gel artık
kardelenım sehır dısına gıdıyomusun tatlım guzel guzel gez guzel guzel eglen ve bomba gıbı dön inşallah rabbım kabul etsın dualarını
aleynam neden kalbın agrıyo kuzu belkı soguk almıssındır benım agrılar gectı sukur sankı ıkı hafta once agrı ceken ben degıldım allahım sıfa versın bıtanem
pelıncım yara hakkında pek bı bılgım yok annemın de dondurdular ama zaten bebek dusunmuyodu :69: hormonların da gayet normal gozukuyo tatlım gel yıne vakıt buldukca kopmayalım dıyene bak dıcen sımdı ama elımden geldıgınce takıp etmeye calısıyorum fıstıgım:33:
sevtuncum arkadasın ıcın cok uzuldum allahım sabır versın bı daha olmayacakmıymıs sımdı sen de herseyı kotusunu dusunup de yıpratma kedını bence tombulunla ılgılen ve bır an once alısmalara basla artık ocak dedın daha mart oldu baslamadın mercımegın calısmalara:69:
kardelen bhrcım bazı kıstler adetle atılabılıyo ozellıkle de ymurta kıstlerı yanı adetle atılamayn kalmıs yumurtalar senınde adet gecıktıgıne gore onlardan bırı olmalı benım sıklıkla basıma gelır cunku tatlım ısallah kıstın gıtmıstır
yetercım yaynladıgın duayı kopyaladım saolasın ınsallah bugun ole dua edıcem saol canım allah razı olsun
sunercım senınde kandılın hayırlı ve mubarek olsun canım
anatolıam sen nasılsın bıtanem osledım senı kandılın kutlu olsun duanda benıde uutma ne olur
garıpcım bı uzuluyrum bı neselenıyorum ne yaptıgımı bende bılmıyorum acıkcası zaman gectıkce korkuyor calısmalara baslıcagım ıcınde sevınıyorum aman kuzum benı bosver ıste ole yaaaaa senın kol nasıl oldu ıyımısın bıraz daha:54:
elacım sen nasılsın tatım tedavıne basladın sanırsam yanlıssam kusuruma bakma hersey gonlunce olsun
selınam yenı prof asıstanımız bogurtlen kokun sıfa olsun tatlım nasıl kullanacagın hakkında malumatın varmı bı arkadas yazmıstı ama ben pek anlayamadım ne zaman baslıcaz kac gun kullancaz gunde kac kez ıccez bıde ac mı tokmu ıccez ve her kaynatmada taze tazemı olcek ve ne kadar kaynatcaz cok sordum ama asıstan olmak koley deullllllllllllll tatlım hersey gonlunce olsun
derdam ıkı prensten sonra bıde prenses sarttı zaten kanındakı mıkrop ıcın uzuldum ama drun bısey olmaz dedıyse olmayacaktır ınsallah tatlım rabbım yavruna kavustursun senı de:69:
bırsencım canım sende ıyısın maslahhh yakısıklımızda ıyı hayırlı kandıller tatlım:49::emir_bebek::nazar:
tugcalcım tekmeleree baslamısız hayırlı olsun darısı bızlere ınsallah allah tamamına erdırsın kendını cok yorma ama:49::emir_bebek::nazar:
elıksır way tostı hıranur daısy sızler de ıyısız ınsallah kızlar hersey gonlunuzce olsun
banucum son olarak da herseyde bır hayr var tatlım senınle aynı gun amelıyata gıtcez galıba canım sımdıden allah saglıkla uyanmanı nasıp etsın canım bebısın de en kısa zamanda kucagında olsun
ayyyyyyyyyyy ınsallah kımsecıklerı unutmadım nolur kusuruma bakmayın an ca aklımda tutabıldım yenı arkadaslar hosgelmısler sefalar getırmısler
ben kactım herkese tekrardan guzel bır gece dııyorum dualarda bulusmak uzere
kayracım MAŞALLAH kız hiç kimseyi unutmamışsın sagol canım İNŞALLAH sende iyisindir
Hoşbuldum canım benim ben de aranızda olmaktan çok mutluyum inan bu topicte sanki seçilmiş insanların hepsi bir araya gelmiş gibi Allah cümlenizden razı olsun :16: Rabbim kızını sizlere bağışlasın bahtını güzel eylesin inşallah..Gelmesi gereken bebişinde hayırlısıyla gelsin inşallah :16:

Ben dün akşam 9 a doğru bir yatmışım uyandığımda gece 1 olmuştu tatlım :9::16:

Canım arkadaşımız çok güzel bilgilendirmiş hayırlısı olsun inşallah :16:

Merhaba canım :61:

Merhaba ben de geceleri burda olmayı seviyorum hem daha müsait oluyorum hem daha hoşuma gidiyor.Dün gece uyumuş kalmışım inşallah müsait oldukça eşlik ederim sana canım:16:

Bu gün ben de okumaya başlıyorum.Rabbim kabul eder inşallah canım ...
merhaba duru
Sevtunum neden öyle düşünüyorsun cnm askolsun ben gecmıse pek bakamıyorum bana yazanları görünce cvp yazıyorum bıde önemlı konulara bgnlerde hoş görün benı cok fazla vakıt ayıramıyorum:16:
Kayram olsun cnm sen kardesınle ılgılen tadını cıkar bız nasılsa konusuruz herzaman:34:senınde kandılın ve sevgılıler günün kutlu olsun cnm:16:
Ebusum mart kedılerı gıbı oluruz umarım:9::9:hepımız martta hamıs kalırmısız ay negüzel olur:21:eklım cnm senıde son olur umarım :16:
Kardelos bıde bana dersın bak dün sana yazdım sende cvp yazmamıssın bana:37:
evet katılıyorum dün bana da cevap yazmamış kardelen hanım hıhhhh:30:şaka biyana hastaya ondan görmemişdir yoksa kacar mı bizim kızdan

derdanurcum cok sagol şekerim sen nasılsın kızın olcakmış MAŞALLAH darısı başımıza

Son düzenleme:
Kızlar ben bişe sorucam bugun benim adetimin 7. Günü banyo yaptım namaz kıldım ama şimdi koyu sar akıntı gelmiş ben şimdi namaz kılabilirmiyim nedersiniz

Kızlar ben bişe sorucam bugun benim adetimin 7. Günü banyo yaptım namaz kıldım ama şimdi koyu sar akıntı gelmiş ben şimdi namaz kılabilirmiyim nedersiniz

canım akıntıdan bir şey olmaz yaa kılabilirisn

KAYRACIM çok tesekürler canım beni de unutmamışın,,,benim bütün test sonuçları çıktı canım hepsi temiz,dr düşüklerimin sebebsiz olduğunu söledi yani tekrar denicem işallah bu defa bebeğim benimle kalır,, dr değiştirdim bu dr um bana pek bi güven vermedi sadece testlerimiz çabuk çıktı onun sayesinde o kadar,,,,şimdi nasıl devam etceğim konusunda bi kararım var ama ne kadar doğru bilemiyorum canım,,çapaya gitcem ordaki drlarla devam ediyim diyorum cumaya gün aldık çapadan dur bakalım ne dicekler(bu arada benim prolaktin seviyem biraz yüksek onun için ilaç kullanıyorum adetin 3.günü tekrar baktırıcam düştümü diye düştüyse bu ay korunmayı bırakıcam işallah)bi çırpıda sana olanı biteni anlattım:1:işte böle arkadaşım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin işallah,,,bu arada güzel evinde hep mutlu olursun işallah size uğur getirir eviniz güzel güzel boy boy çocuklarınız olur işallah

kızlar ebrarıma yazdım
biz yarın eşimle has gideceğiz yatış yapılacak dualrınızda bizide unutmayın
allahım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşş

Son düzenleme:
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ELAEZEL.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15
NANELİŞKR..................15
EGAL..........................15
DERDA........................10
BİRSEN........................8

ANATOLİANIN ABLASIiçin AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15
KARDELOŞ...................15
DURU.........................15
ELAEZEL.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15
NANELİŞKR.................15
EGAL.........................15
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

Bacım bende okudum bitti..Rabbim böyle mübarek bir gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin,sizleri hayırlısıyla meleklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah.....Aminn

ben beren aranıza yeni katıldım burası çok güzel . anne olmak hepimizin hayali bende 1,5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bebiş yok.doktora gidiyorum yaklaşık 5 aydır yumurta oluşturucu haplar kullanıyorum burda uvolasyon testini duydum yararlı olur mu ne dersiniz :emir_bebek:
Canım hoş geldin sefalar getirdin...İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun hayırlısıyla..Ovulasyon testlerinin güvenilir olduğundan eminim yumurtlamayı kaçırmamak açısından..Ancak araştırmalarıma göre klomifen sitrat tarzı ilaçlarla kullanımının çok etkili olmadığı söyleniyor..Mesela normal de ben 10 ya da 11. gün mutlaka yumurtlarım,ovulsyon testleri de bunu doğrulamış durumda..Ancak bu ay klomen kullandım 7. gün başladım testlere 11. güne kadar ikinci çizgi belirgin görünüyordu.12. gün renkler eşitlendi..daha sonra tekrar belirgin şekilde gördüm,14. gün tekrar eşitlendi..Bu gün 23. gün ve benim ovulasyon testlerim hala iki çizgili,eşit koyulukta olmasada iki çizgi mevcut..Kısacası klomifen sitratla ovulasyon kafa karıştırıcı biraz :61: Yine kullanmak istiyorsan kullan benim yaptığım gibi yaparsın renge bakmadan gün aşırı ilişki en kolay çözüm bu sanırım :61: Hakkında hayırlısı olsun canım ...

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:16:[COLOR="red"öncelikle herkezin kandilini kutluyorum çok şükür evimdeyim misafirlerimde gitti leptobumla baş başayım ama çok yorgunum sizleride çok özledim geçmişi çok fazla okuyamadım ama beni soran bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yeni gelişmeler güzel haberler varmı çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:[/COLOR]

Back
X