Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmm kızlarrr nasılsınzzzz..
kızlar yarın medical parkta sezerya n olucam saat 4 gibi kısmet olursa dualarınızı bkeliyorum kib öptm hepnizi
kızlar yarın medical parkta sezerya n olucam saat 4 gibi kısmet olursa dualarınızı bkeliyorum kib öptm hepnizi
ayy canım benim gibi olmuş işte senin de sen o filmi doktora gösterdin dimi??? benimkine de kapalı dediler meğersem film olmamış kuzum sen bir doktora daha göster bence....slm kızlar ben geldım ama hıc güzel haberlerle gelmedım sabahtan berı aglıyorum rezıllıgıme sonuca
tam bı hayal kırıklıgı yasadım kızlar eskı yöntemle cekıldı fılmım canımı cıkardılar tıtredım masada bıde bıkez degıl bıkac kez tekrarlamak zorunda kaldı benımmı hatam cekenınmı hatası anlamadım nedemek o acıyı bıkac kez yasamak öldüm öldüm dırıldım sonuc tek tüp acık dıger tüpte bıraz tıkanıklık var bılmıyorum kafam cok karısık hem eskı yöntemle cekılmesı hem fılmın koyu cıkması fokuslamamı ne hatası varmıs acaba acık oldugu halde kapalımı göründü cok cnm sıkılıyor kızlar bıtmıs durumdayım bana bı yol gösterın neyapım tekrarmı cektırım 3 aylık bı tedavı verdı sonrasında laproskopı dedı ama ıcım hıc rahat degıl acaba 3 ay sonra tekrarmı cektırsem hsg yı özellıkle sordu sen hıc hasta oldunmu dıye ben hastanedede yatmadım hastada olmadım neden böyle cıktı öyle ıste kızlar gülerek cıkamadım odadan aglayarak cıktım
canım bilmiyorum ki bende sıvı geçişi gözlenmedi demişlerdi ama yanlış çektikleri için gözlenmemiş....kızlar bıde bısıy sorcam bılenler cvplarsa sevınırım fılmden sonra ultrasyondan baktı doktor karın boşlugunda sıvı gözlendı buda tüplerden gecıs oldugunu gösterır dımı
hadi bakalım canım Allah kurtarsın canım bize de dua et olur mu???kızlar yarın medical parkta sezerya n olucam saat 4 gibi kısmet olursa dualarınızı bkeliyorum kib öptm hepnizi
canım benim yaaa canın çok yandı demekslm kızlar ben geldım ama hıc güzel haberlerle gelmedım sabahtan berı aglıyorum rezıllıgıme sonuca
tam bı hayal kırıklıgı yasadım kızlar eskı yöntemle cekıldı fılmım canımı cıkardılar tıtredım masada bıde bıkez degıl bıkac kez tekrarlamak zorunda kaldı benımmı hatam cekenınmı hatası anlamadım nedemek o acıyı bıkac kez yasamak öldüm öldüm dırıldım sonuc tek tüp acık dıger tüpte bıraz tıkanıklık var bılmıyorum kafam cok karısık hem eskı yöntemle cekılmesı hem fılmın koyu cıkması fokuslamamı ne hatası varmıs acaba acık oldugu halde kapalımı göründü cok cnm sıkılıyor kızlar bıtmıs durumdayım bana bı yol gösterın neyapım tekrarmı cektırım 3 aylık bı tedavı verdı sonrasında laproskopı dedı ama ıcım hıc rahat degıl acaba 3 ay sonra tekrarmı cektırsem hsg yı özellıkle sordu sen hıc hasta oldunmu dıye ben hastanedede yatmadım hastada olmadım neden böyle cıktı öyle ıste kızlar gülerek cıkamadım odadan aglayarak cıktım
ay cnm yaa kusuruma bakma valla..anca okudum geçmişi anacım sizde o kadan konuşmayın napiimm ben çalışan bi kadunum yokum evde gündüz :çok üzgünüm:DERİNSU hoş geldin bebem gel bir öpüyüm seni nanaktanŞenizŞenizŞeniz
ayyyyyyyy içim bi hoş odu yaa..kuzum bişey anlatmamışsın..normal olmuyo muymuş anlamadım..hayırlısı inşallah gökçem..dualarımız seninle..Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin canım benim :Saruboceq:Şenizkızlar yarın medical parkta sezerya n olucam saat 4 gibi kısmet olursa dualarınızı bkeliyorum kib öptm hepnizi
off gittin demek valla küsme sakın balım yaabnede çıkıyorum haberiniz ola agaç oldum len burda bir ara girerim işşallah:gitme:
pelincim selam verdim sana görmedin sanırım
kırmızılar gelmiş seninde bozma moralini canım rabbim büyükk elbett ol diyecek bu ay demedi inşallah bidahaki aya rabbim ol diyecek olacakk rabbim hayırlısını nasip etsin canım
benimde geldi kırmızılarr yapacak bişey yokk tatlımm rabbim ne verirse hayırlısını versin
ayyy inanmıyorum ya nasıl insan bunlargeçen komşum nerden geliyorsun diye sordu bende küçük eltim doğurdu ordan geliyorum diyeceğime kaynım doğurdu ordan geliyorum dedim yanlışlıkla bana şöyle bir baktı ve ne dedi biliyor musun sizin ailede kaynın bile doğuruyor bir tek sen doğuramıyorsunakannehir
ah kuzuım öyle ne yıkımlar yaşadım varya çok koyuyo insanaTUGCEM DOGRU BEBEK DAHA ÖNEMLİ ONUN Bİ GÜLÜŞÜ BÜTTÜN EVLERE BEDEL
KIZLAR NE DİYCEM HANİ RAMAZANDAN ÖNCE HALAMIN OGLUNUN DÜYÜNÜNE GİTMİŞTİM YA GELİN HAMİLEYNİŞ ANNEM DEDİ AYYYYYYY DUYUNCA NASIL OLDUMohaoldumsmile ANLATAMM BELLİ DE ETMİYOM SİNİR OLDUM ELLERİM CEK,İLDİ SANKİ SİNİRDEN
BEN 3 YILDIR BEKLERKEN KIZ 2 . AYINDA HAMİLE KALDI mafoldumben
BUNDADA Bİ HAYIR VAR ELBET RABBİM VERMİYORSA BENİ DÜŞÜMNDÜYÜ İÇİN VERMİYORDUR CÜNKÜ ALLHIM HERKESTEN COK BENİ DÜŞÜNÜR CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM
saol bitanem gezdik geldik biraz yoruldum ama arada gezmede iyi oluyogeçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz güzel haberlerle dönersin iyi bak kendine kuzum saglıcakla kazasız belasız git gel hallet işini öptümm
burdada aynı kuzummm kapalı hava sıkıcıı dışarısı baya bi sogukk
iyi gezmelerr kuzummm öpüyorum çokk dikkat et kendineee
ay demek gidiyosun bitanem hayırlısıyla gidip gel inşallahamin bitanem ins gelmez artık her ay hayalkırıklıgı napalım allahım hayırlısını versın canım bu arada yarın gidıyorum memleketıme gırebılırsem gorusuruz ebrarım allaha emanet ol cok opuyorum...
kuzu istiyodun zaten iyi bari hadi hayırlısıbenim kırmızılar geldi bu arada yeni tarih 4kasım
hayırdır inşallah yaa çok değişik ve güzel bir rüyadikkat et cnm ama inş hamişsindir de o yuzden tuvalete çıkıyorsundur:)
geçmişolsun cnm ya havalarda acayip soğudu dikkat edin kendinize,inş cnm perşembeyede hsg için randevumu aldım inş bi problem çıkmaz da çektirebilirim artık sıkılmaya başladım çünkü bi türlü tedavinin devamı gelmiyor
ohh ellerine sağlık cnm sağolasınnn içim ısındıkaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkmak zorundayım müsadenizle,kardeşlim oturacak pc'ye Allah'a emanet olun hepiniz,he bu arada eboş rüyamda seni gördüm güya ikimiz kocaeline dedayı görmeye gidiyormuşuz ne alakaysa ama derddayı görmeye gittiğimiz yerde hep kızlar vardı kuran öğretiyorlardı birde defterlerde arapça yazıyorşardı hayırdır inşş,hee biz gittiğimizde de derda uyuyordu ismide leyla imiş nasıl bi rüya anlamadım
haydinn güle güleee
boncuğum kıyamam ya canın çok yanmış ama okadarda kötü değil durumun ya ikiside kapalı deseler canım .teki açıkmış diğeride yarı açık olsun tedavi işe yarar umarım .hem bende eski yöntemle çektirdim ondan endişelenme bence .bidaha çektirmeye gerek olmaz umarım tatlım .belkide önümüzdeki ay bebişin gelicek bence öyle düşün ve biraz rahatla canım .bak geçti bittislm kızlar ben geldım ama hıc güzel haberlerle gelmedım sabahtan berı aglıyorum rezıllıgıme sonuca
kafanı hiç bozma canım hiç korkma allahın izniyle güzel olcak herşeyçok sagolun kızlar bakalım yıne cok şükür halıme ama kafam cok karısık
ayyy kuzum yaa teldede konuştuk gerçi acayip oldumkızlar yarın medical parkta sezerya n olucam saat 4 gibi kısmet olursa dualarınızı bkeliyorum kib öptm hepnizi
tugçem cnm geldin ama ben kaçıyom tatlım ya eşim geldi..hep böyle oluyo:)
işten geliyom anca geçmişi okuyorum sonra çıkmak zorunda kalıyorum öptüm hepiciginizi.