Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tskler canım nasılsın
ay canım iyi çıkmasına sevindim inş dr güzel bişiler söyler sana
ah canım neden yaptın ağrılarda hemen gecmez
ay canım afiyet olsun öle kendini üzme bişicikler olmaz
ayyyyyy canım güzel gectiğine inan çok sevindim hep böle mutlu ol
slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh
amin canım allah kabul etsin allah bebişine uzun ömür versin cinsiyeti ne?????
canım boncuğum demiş devamlı geliyorsan gel aramıza seve seve kabul ederiz canım
ayy öğlen geldim selam verdim kimsecikler almadı selamımı:44:
kız görmemişlerdir nasılsın
canım inş tüp bebek olur canım inş güzel haberlerle gelirsin
canım şekerin nasıl şimdi son durum ne acaba
inş canım sorunsuz gecer dualarım seninle inş
canım daha erken idrarda çıkmaz istersen kanda baktır kanda çıkar varsa
canım inş o günlerde gelecek allahın izniyle
ah canım ya üzülme inş bizde hamiş oluruzda herkesin laflarından kurtulur bebişlerimizi severiz inş
canım benim kıyamam ben sana ya çok üzülmüşsün anlıyorum ama ne yapalım allah bizi böle sınıyo işte elimizden gelen yok bak bende hamişlerin içindeyim nereye gitsem hamiş offfffffff
yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek umarım hamileyimdir....
inş hamişsindir canım allahın izniyle inş

canım çok güzel paylasım yapıyorsun tskler

kızlar bu günün ilk ışıklarıyla sizlere günaydın diyorum bugün erkencisin demeyin çünkü saat tam 5 buçukta kaltım korkunc rüya gördüm ve o korkuyu atamadım dua oludum gecmedi ve daha hala uyuyamadım şimdi yatacağım bakalım uyurum inş duaya kadar inş kalkarım kib öpüldünüz nanaktan
aleynacım slm canım günaydın altta gördüm nasılsın ben kacıyorum öptüm seni nanaktan

allah allah kımlerle konusuyon acaba bugun ısın vardı gercı ektın benı ama neyseee

ewet canım yaa walla çok yogundumm ama senii arıcaktımm benim şaşkın kociş gece telleri değiştirmiş numaran telde kalmışş sonra baktım msn de kapalıı yoksaaaa ekmedimm seniiii kuzummm izmir seviyor seni

vay yavrum vay nasılsın kız

iyiyimm canımm sen nasılsınn yazdım sana ama görmedin sanırımm :97:

iyidir canım belki biliyosundur aşılama yaptırdım bu ay bakalım hayırlısı

tosti sevindim canım iyi çıkmasına umarım bugünde güzell şeyler söyler doktorunnn

derinsu canım sen nasılsın ?

ugurboncugum slmm kuzumm

ebrar ablammm günaydınn hayırlı cumalar

birsencimm nasılsın bakalımm öpüyorum senidee

kayrammm elixsirrr kardelenn huhuhuuuu kıslarrrrr

iyidir canım belki biliyosundur aşılama yaptırdım bu ay bakalım hayırlısı

ewet ewet biliyorumm uzun süredir girmesemde haberlerinizi alıyorumm haber kaynaklarım çok genişş :92:hayırlısı canımm ferah tut içinii allahın izniyle çok güzell olucakk inşallahh

canım ya,inş rabbim tez zamanda nasip etsin sana bebiş.kendi bebişin için alışverişlerde gez gez yorul inş..
olsun canım yaa hani R leri söyleyemeyenlerin konuşması çok şirin olurya seninkide öyle şirin olmuş.sen bi ara K harfinide bi çıkar altına bişey kaçmıştır belki zaten bozsaydın adam seni gönderirdi artık sana bilgisayar dayanmıyo diye nasılsın canım bu arada.?
günaydın kızlar hayırlı cumalar.
ececim,garipcim,ebrar ablam iyi dilekleriniz için allah razı olsun.
lagrıma sende bizi unutmayıp dua edeceğin için allah razı olsun.bizlere ettiğin dualar gani gani sana da geri dönsün inş.ağzına sağlık canım.

ay etmedim tabi kız benim testler hep öyle oluyo...bişy yok yani maselef..
senin agrılar ne alemde ?

kızlar nasılsınız telden gryorım ebosum mesajı aldın mı
canımm nerelerdesin dicem aldıım cevabımı..iyisin inş evet telden deli oluyo insan bende giriyodum bi ara..öptüm kuzum seni
kızlar,bugün mr sonucunu gösterdim,fıtığımın zarı yırtılmış,ağrı onadn oluyomuş,dr un izin verirse fizik tedaviye gel,vermezse korunduğun ay gel dedi bana.
sahii bak biz senin emarı sormayı unuttuk kız...zar yırtılmış he hay Allahım...geçmiş olsun canım...ya böyle bizler için başka hastalıklar olması ne zor dimi..ilaç kullanmaya korkuyo insan..bende dişçiye kulak burun bogaza gitmem gerek ama bu yüzden hiçbiyere gidemiyorum.ya kan testini yptırıcaz içimiz rahat olcak yada korunmak başka çare yok...
canım MAAŞALLAH eymene...hoşgelmişsin bu arada ben yoktum gece.kıss iki haftadır netin varda ne ugramıyonn şimdi bi kızıp pat diye vururdum kafana ama hamilesinşaka bi yana sagol ugradıgın için cnm..
hemen kaçıcam kızlar bakıyımdedim hepinize iyi geceler ve güzel rüyalar iyi bakın kendinize öptüm
derdam cnm karşılaşamadık..şeker yüksek çıkmış canım geçmiş olsun dikkat et kendine...
anneciginde senden de Allah razı olsun canım sagolun...bende anneme dedigim zaman dua ediyo hepsine versin Allah diye..inşallah sana da verir rabbim HAYIRLISIYLA.
arkadaşlar bende artık çıkıyorum kociş istiyo zaten pcyi herkese iyi geceler
derinim gelmedin kuzum ben kaçıyorum kusura bakma olurmu canom
yarın nasipse duada görüşürüz hanımlar
bitanem karşılaşamadık ama hemen gelemedim kuzu yaa kusura bakma sefiyom seni öptüm
hayır olsun inşallah ececim ya oluyo bazen öyle..sürekli onu düşünme geldi geçti de canım..bazen kötü rüyalar iyiye yoruluyor unutma...takma kafaya.
iyiyim canım sagolasın senden naber?

herkese hayırlı cumalar canlarım..dualara amin diyorum şimdiden...
kızlar ben kaçtım işe geç kalmadan giyinip çıkayım...

YUVADA KALAN KARDEŞ ÇOCUĞA KORUYUCU AİLE OLMAK
Ege’nin çok kardeşli olması ve hepsinin yuvada kalıyor olması nedeni ile o ve ben zor günler geçiriyoruz. Ege kardeşlerinin orda olmasına zaman zaman üzülüyor. Özlüyor. Aslında yuvada da hepsi ayrı gruplarda idi. Kardeşlik duygusu benimleyken daha pekişti. Çünkü ziyaret ediyoruz ve kardeşleri hakkında konuşuyoruz. Ege dört aydır benimle. SHÇEK personeli ile konuşuyorum ve hafta sonu bir kardeşini misafir aile olarak almak istiyorum. Ablasını alıyoruz. Aralarında 2 yaş fark var. Benim için o kadar acı ki. Nasıl kaldıracağım bu acıyı bilmem. Vicdanım ayrı büyümelerine izin vermiyor. Birlikte görüşerek büyümeleri de beni çok üzüyor. Çünkü onları da alabilmeliydim diye düşünüyorum. Ayrıca Ege unutsaydı kardeşlerini daha mı kolay olurdu her şey onun için diye bile düşünüyorum bazen. Böyle giderse “Neden kardeşlerim yuva da kaldı” diye üzülecek ve hep büyüdüğünde onlar için çaba sarf edecek gibi geliyor. Abla Melek yuvada sevilen bir çocuk. Ege’nin tersine koyun tenli, esmer. Bunu hep sorun yapıyor ve Ege’yi güzel bulduğu için, o güzel de benimle yaşıyor sanıyor. Görmeliydiniz, ikisi evde öyle mutlu ki... Biliyorum ancak Ege’ye yetebilirim. Ona bile çok zor aslında. Ege’nin hiçbir şeyini kısmamaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Hem de çoook. Ailemle otursaydım kendime ait bir odam olacak ve öyle de kalacaktım. Ama şimdi bir evde olması gereken hiçbir eşyam yok. Buzdolabımı bile apartman görevlisi verdi. Tüplü ocağım bile yok. Elektrikli tek gözlü ocağım var. Evde koltuk yok. Minderler var. Anlayacağınız hiçbir şey iç açıcı değil. Ama bir çocuğun hayatını kurtaracağım. Tek maaşla nasıl altından kalkacağım bilmem. Güçlüyüm. Gerekirse ek işler yapıp bu çocuğu kurtaracağım. Ege sadece kıyafetleri ile çıktı oradan. Oyuncağı, kıyafetleri, diş fırçası, tarağı, çorap, çamaşır, terlik, ayakkabı,...... hiçbir şeyi yok. Alınacak...

Melek ve Ege çok güzel oynuyorlar. Birbirlerine sarılıyorlar sık sık. Öyle içtenler ki... Umarım doğru yapıyorumdur. Gelecek hafta da Melek bizimle. O da ev kurallarını öğrenmeye başlıyor. Sorumluluk veriyorum. Yatağını topluyor. Sık sık Ege’ye “Annene söyle.... alalım” diye Ege’yi bana gönderiyor. Birde bu hafta “Bu anne senin gerçek annen değil... Annem bizi alacak” diyor. O çocuk da haklı. O da o kadar küçük ki. Ege iyi değil bu hafta. Kafası karıştı birazcık. Ege “Annem beni alacak mı” diye soruyor. Meleği de karşıma alıp soruyu cevaplıyorum. “Annen sizi almak isteyebilir ama gidip gitmeme kararını siz vereceksiniz. Dolayısıyla vereceğiniz kararı şimdi düşünmenize gerek yok.” Diyorum. Ege kendi kararı olduğunu duyunca rahatlıyor. Melek’te daha huzurlu.

Bu kaldığımız evden ailemin kirada olan evine taşınıyoruz. Bu ev çok daha büyük. Ama eşya yok. Ev boş odalı oldu. Borç borç, taksit taksit her yanım... Yeni taşındığımız bu ev yetiştirme yurdu ile yan yana. Ege’nin ağabeyi de bu yurtta kalıyor. Taşındıktan 2 gün sonra Şeker Bayramıydı. Sabah erken kalktık. Kahvaltıdan sonra kapı çaldı. Ben koşarak açtım kapıyı. Elinde poşetlerle gelmiş üç erkek çocuk. Bayramlaşmaya gelmişler. Bir baktım ki Ege’nin ağabeyi. Belli ki bayram harçlığı almaya gelmişler. Ege’nin ağabeyi beni görünce öyle kötü oldu ki. Utandı, bozuldu. O sırada Ege seslendi “Anne kim gelmiş” diye. Ben hemen toparladım. “Ege bak ağabeyin ziyaretimize gelmiş” diye. Ege koşarcasına geldi. Çok mutlu oldu. İçeri davet ettik çocukları ama gelmediler. Şeker tuttuk, bayramlaştık... Ağabeyi arkadaşları ile giderken nasıl bir psikoloji ile gitti bilmem... Arkadaşları neler sordu, açıklama yapabildi mi? Gerçekten perişan oluyorum. Bu yaşta kaldırabileceğim bir yük değil bu.

inşallah becerebilmişimdir.kızlar bunlar benim örgülerim.sadece koyu mavi olan altında gri lastik var onu annem yaptı.

Son düzenleme:
aleykumselam ece ruyan hayir olsun insallah bende dualari soylemek icin girdim cikiyorum benimde uykum var gorusuruz
sağol canım inş hayır olsun canım uyuyamadım ya ksam besmelesiz yatmam zaten o rüyadan sonra aklıma gelen duaları okum ama yinede uyuyamadım hep gözümün önüne geldi ya
günaydın kızlar hadi kalkın bakaım
günaydın canım nasılsın
günaydınn canımmm

nasılsınız kızlar bakalımmm :76:
günaydın canım iyi şükür sen nasılsın
canım allah senden de razı olsun inş
öle canım da valla daha etkisinden kurtulamadım çok kötü oldum ya

canım gercekten mi sen mi yaptın çok güzeller ya ama kız işimiş kız işleri güzel oluyo çok beğendim canım

[ı]kızlar hayırlı cumalar nasılsınız dua vaktı geleceğim inş işlerimi halledeyim ok öpüldünüz nanaktan[/ı]

kusumm sagolasn evt cnm modemde sorun varcı bnm herseym problem zaten:)
ole deme canım olur ole bazen hersey bır anda gelır ama sonra gecer resmen herseyle sınanıyoruz optum senı cok
anladım kuzu neyse sorun etmedım zaten yogunszun bılıyorum bu aralarda

ya hepsı cok gusel ellerıne saglık ama en cok krem regı ustu cıceklı olan karpuz kol yelege bayıldım gercekten bayıldım ama
herkese hayırlı cumalar rabbım bu guzel gunde dularınızı kabul eylesın ebosum tesekkur ederım kuzu yazdıgın ıcın cunku elımde olmadan cıktım muhabbet de guseldı ama bırakmak zorunda kaldım cok denedım gırmeyı ama olmadı
kardelosum senınlede dun konustuk balım benı anladıgını bılıyorum hem de adım gbıı
derınım senı de alıntılamıstım ama cıkmamıs yazayım kuzum buradan ama her ay bole oldugunda ılac kullanıyordun ve ılac o hormonu artırabılecegını dusunuyordun ttatlım ama bıldgım kadarıyla yanlıssam duzelt ne olur ılacı kullanmıyorsun sanırsam o zaman bence bırazcık da olsa olabılır dıye dusunuorummmmhade ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…