tskler canım nasılsınBugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
CEM KARACA
KIZLAR DÜN ÖYLE BIR GECER ZAMANDAKI BU SARKIYA BAYILDIM SIZE ARMAGAN EDIYORUM
ay canım iyi çıkmasına sevindim inş dr güzel bişiler söyler sanahamdolsun iyiyim ablacım bende özledim ama anca fırsat buldum inan ki bugün 2 kere dr gittim troitlere baktırdım cok şükür değerler ii cıktı hergün bişeyler cıkıyor yarın kuran var bende cuma yıne dr gidicem düşükten 15 gün sonra gel demişlerdi öyle işte koşturmaca anca şimdi fırsat buldum da girdim
ah canım neden yaptın ağrılarda hemen gecmezcanlar ben anca gelebildim ya..
ebuşum kusura bakma bitanem valla çok da yoruldum..orayı topla burayı topla..belim agrıdı valla.kociş bişy taşıtmadı ama ben kaçamak yaptım bişyleri çektim ittim... şimdide boynumla belim acıyo ((tatlış rüyalar gulüm.. bu arada bencede nazar duası okusak iyi olacak...
garipçim iyi olmana sevindim canım..eskisi gibi takmıyon dimi bişeyleri üzme kendini hiç tamam mı..öptüm
boncuum derslerinde başarılar fıstıkım benim öpüyorum
kardeloşşş delüsüüü sorma kavak yellerini yaw oda iyice sacmaladı..efe gene gitti ve yine seyredesim kalmadı...aslı olayına çok güldüm eşin haklıöptüm senide bebişim
diger tüm kısçeler hepinizi çok öptüm..bende çok yorgunum kalamıyorum yatayım...
kayram altta gördüm seni ama gidiyom taklım çok öptüm Allaha emanet olun...
ay canım afiyet olsun öle kendini üzme bişicikler olmazvallahi öyle tatlım ne onlarsız ne onlarla oluyor ... sayfalar alıp başını gitmişte ben pek konuşmadım kendim söyledimkendim dinledim bugünneyse gecenin saat 3 ü ve ben hala oturuyorum sebep? çünkü 1 de canım çiğ köfteçekti kocama dedim hadi gidelim bahçelide bi çiğ köfte yiyelim gittik yedik doydugumda bir vicdan azabı aldı beni ki sormayın gitsin löp löp yağ olmasın diyede oturuyorum halaaa....şeytana uydum
ayyyyyy canım güzel gectiğine inan çok sevindim hep böle mutlu olselam canım.evet şaşırdım bende hatta dedim kuru fasulye var(çok sever)evde yiyelim tamam dursun 1 gün bişey olmaz dedi.hazırlandım çıktık yemek yedik biraz dolaştık,arabayı yıkattık 4 haftadır garajda yatıyodu,saolsun belediye yolları yaptı daha doğrusu yapamadı oydular deştiler araba çıkmıyodu.dün kızdı eşim toprak döktüler.sonrada tatlıcıya gittik 11.30 tu zor dayandım hadi evimize dedim.sorada hemen uyudukk
selam canım sende benim gibi alışveriş için çok dolaşmayı sevmeyenlerdensin.biz sevmeyince başkasınınki garip geliyo işte.normal dolaşırken vitrinlere bile bakmam,huyum işte alıcaksam belli bikaç yerim vardır oralara giderim.almıcaksam da gözümün ucuyla bile bakmam.neden bakim bakıpta aklıma takılmasından iyidir.masrafsız hatunum.zaten genelde hep eşim der gel şurdan kendine bişey bak et diye.çekinirim nedense bişey istemem de zaten aldıklarım hep onun demesi ısrarıyla olmuştur.
o kadar gezdiripte bide fikrine önem vermese zaten tam dayaklık olurduevet banu nerlerde unutmuşum bende bak sen diyince dank etti.inş güzel haberler le döner.
ehhh aşk olsun canım ne diyeyim şimdi sana valla çok kızdım.sen daha yeni aşılama yaptırdın..!!! stres üzüntü bide ağlamak ne canım yaa bunlardan uzak durman gerekiyor.küstüm sana konuşmıcambiz senden güzel şeyler duymayı sabırsızlıkla beklerkennn.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hepiniz iyisiniz inş.
ececim akşam çok güzel geçti valla.eşimde bi heves var anlatamam güzel haber duymak için heycanlanıyo belli etmemeye çalışsada herkes eşinin gözünden anlar.bide komik tarafı regl tarihim 2 nisan dedim ben boncuğuma.genelde 1 2 gün önce gelir,ben büyük ihtimalle 1 nisanda test yaparım.eğer pozitif olursa eşime dediğimde güler bana hehe yemem bugun 1 nisan diye.rabbim cümlemize hayırlısıyla bebişlerimizi nasip etsin inş.
amin canım allah kabul etsin allah bebişine uzun ömür versin cinsiyeti ne?????slm kızlar benim doğumum oldu çok şükür
yıldız derya hatice apla kübra isimlerini bildiğim arkadaşlarıma isimleriyle dua ettim bilmemdiklerimede ettim bol bol Rabbim kabul etsin inşalahh
canım boncuğum demiş devamlı geliyorsan gel aramıza seve seve kabul ederiz canımmrh arkadaşlar bu duaları belli bi grup olarak aranızda mı yapıyorsunuz ?
yardım ve dualarımla aranızda olmak için yazdım ama kimse cewaplamadı sanırım belli bi grpsunuz inş dualarınız kabul olur ALLAHA emanet olunnnnn..!!!
ayy öğlen geldim selam verdim kimsecikler almadı selamımı:44:
canım inş tüp bebek olur canım inş güzel haberlerle gelirsinKızlar 3 gündür giremiyorum şuan annemdeyim adslim arızalı hla yapılmadı kaçgündür telefon açıorum ama yapmadılar geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir kardelenbahr iyisindir inşalah ebrar tansiyonun nasıl ben hastahanelerdeyim aşılama dedi çapa olmazsa raporu vericekler gelişmeleri kısa bir özet yaparsanız sevinirim hemen hemen 70 sayfaya yakın okuyamadım.Yarınki dua
çin şimdiden amin diyorum benim için okuyanlarada Allah razı olsun hakkınızı helal edin hepinizi öptüm belki bir ara gene bakarım.
canım şekerin nasıl şimdi son durum ne acabakızlar kusura bakmayın uzun süredir firemedim iyisinizidr inş geçmişe bakıcam bi ara inş herşey yolundadır
ya beni eski tanıyanlar bilir eve iş aldım onunla uğraşıyorum bitiremedim bir hafta oyaladı beni
bide şeker testim yüksek çıktı testi tekrarladılar 3 gün hastanedeğdim kusuıra bakmayın siz ihmal ettim
şükür hastane işim bitti evdeki işide yarıladım
hepinizi tek tek öpüyorum geçmişe bakıcam mutlaka
ebraraım duayı bitti yaz balım akşam okuycam inş
duayada şimdiden amin diyorum emvlam yez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
inş canım sorunsuz gecer dualarım seninle inşmerhaba kızlar, nasılsınız?
Bugün evde temizlik vardı. Merak etmeyin temizliği ben yapmadım. mis gibi koktu ev. Bu akşam bidaha girermiyim bilemiyorum. Hakkınızı helal edin. yarın için bana dua edin kızlar...
Dikiş inşallah sorunsuz geçer. İyiki varsınız...
canım daha erken idrarda çıkmaz istersen kanda baktır kanda çıkar varsaarkadaşlar iyi akşamlar bilginize çooook ihtiyacım var,25 aralık-25 ocak-21 şubat son adet tarihlerim otomatik hesaplayıcı 22 martı gösteriyor ve hala olmadım.şu an 3 gün gecikmiş oluyor az önce pyro clinic idrar testi yaptım tek çizgi çıktı :2::2::2: :testin yanlış çıkma olasılığı var mı ?şu an hala adet belirtim yok.ve gecikmemi 22 marta göre mi düşünmeliyim yoksa normal 25 marta göre mi???şimdiden çok teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için:18::18::18:
canım inş o günlerde gelecek allahın izniylehani şarkı da diyo ya ah bir zengin olsamaynen bende ah bir anne olsam diyorum... iki aydır adetlerim düzensiz :26: olsan bi dert olmasan bi dert ....
herkese hayırlı akşamlar
durucum seni özledim ama buaralar pek gelemiyorum Allaha emanet ol canım :112:
ah canım ya üzülme inş bizde hamiş oluruzda herkesin laflarından kurtulur bebişlerimizi severiz inşebusum duayı bıtırenlerı ekledım cnm ama sen okumamıssın bıldırırsen sevınırımsaka bıyana gece gelırsen görüşürüz ınsallah
derınım cnm tam ıyı oldugum anda çevre faktörü yıne etkılıyor benı kaynanamla konustuk bızden sonra evlenenlerden bırı doğum yapmıs daha bır sene bıle olmadı bastan berı saklıyormus gelde üzülme cnm demekkı herkes herseyın farkında
canım benim kıyamam ben sana ya çok üzülmüşsün anlıyorum ama ne yapalım allah bizi böle sınıyo işte elimizden gelen yok bak bende hamişlerin içindeyim nereye gitsem hamiş offfffffffkızlar ya bugün ne oldu herşey beni buluyoya yaralıya sinek konarmış hesabı
eşim işi gereği elini filan çok kesiyo bizde tetanos aşısı yaptıralım dedik sağlık ocağına gittik neyse bekliyoruz sıranın gelmesini bitane hamile kadın bana dediki numaranız kaç bende numara almadık aşı olucaz dedim bana hemen dediki aa hamilemisiniz tetanos vurduruyosunuz bende hayır ben değilim dedim ama oanda bi tuhaf oldum içim yandı sanki .neyse aşıyı oldu eşim çıktık alışveriş merkezine gittik yiğenim olacağı için bi bebe mağazasına girdik bişeyler baktık neyse araba koltukları varya onlara daldı gözlerimiz o arada yanımıza bi yetkili geldi bize dediki oto koltuğu bakıyosunuz galiba yardımcı oluyum eşimle ben bi durduk şöyle adamda tuhaf tuhaf baktı eşim dediki inşallah ogünler gelirse yardımcı olursunuz bize o anda gözlerimden yaşlar boşaldı çok fena oldumallahım bizede nasip eder inşallah
inş hamişsindir canım allahın izniyle inşyarın doktora gidicem bakalım ne diyecek umarım hamileyimdir....
Bu gün yine cuma aşk perde perde,
Yar ile hasbihal bahane cuma
Eyüp Sultan gelmiş sanki ilerde,
Günlerin sultanı şahane cuma
Islat gözyaşınla gönlün solmasın,
Düşüne vuslatsız aşklar dolmasın,
Gel secde edelim iblis gülmesin,
Mevla’yla hasbihal bahane cuma
Günahı temizler sevdalı aşklar,
Yakarış cumada bambaşka başlar,
Secdeler ihlâsla dökülür yaşlar,
Veremem yaşımı cihana cuma
Cumada tebessüm ek barış bitsin,
Vefasız dünyanın dertleri gitsin,
Sen gayret etmezsen cuma ne yapsın,
Götürür belki de yarene cuma
Micingirt mücrimim aciz biçare,
Cumasız dimağa, bulunmaz çare,
Duaya bürünüp yalvarsak yâre,
Ne mutlu günahsız varana cuma.
canım çok güzel paylasım yapıyorsun tskler
kızlar bu günün ilk ışıklarıyla sizlere günaydın diyorum bugün erkencisin demeyin çünkü saat tam 5 buçukta kaltım korkunc rüya gördüm ve o korkuyu atamadım dua oludum gecmedi ve daha hala uyuyamadım şimdi yatacağım bakalım uyurum inş duaya kadar inş kalkarım kib öpüldünüz nanaktan
aleynacım slm canım günaydın altta gördüm nasılsın ben kacıyorum öptüm seni nanaktan