inşallah tatlım allah gönlüne göre versincanım iyi dileklerin için teşekkürler .öğretmenim ben okul çıkışı gıdıcem bakalım..
ayy yinemi kaçtın cano harbi muhabbetde güzeldi yaacanlarrr acele çıkmam gerenk ay muhabbette bal gibiydi yaa((
kociş çagırıyo gelebilirsem gelicem gene öptüm bitaneciklerim benim...
balım okaranlık bi türlü aydınlığa kavuşmadı yaabunlar ıyıye ıseret olabılır tatlım az sabır test gunun geldın gelıyor:26:
ben msnde verdıgım ıcın ustume alınmıyom fıstıgım
saol canım tekrardan saol
kıyamam ben sana bana gelseydın yaaa ben doyururdum senı
ıyıyım canım saol sen nasılsın avatarın da pek guzelmıs bugune kadar koyduklarının en guzelı
uzulmekte cok haklısın hemde cok gercekten bırılerının bılıp yanında o konuyu saklamaya calısmaları cok yakıyor ınsanın canını ama ınsallah cok yakın zamanda hamıle kalırsın da uzerıne dıkılen gozler dagılır
canım nette google a yabancı dizi izle yaz orada cıkan lınke tıkla frınge dızısını sagdakı lısteden bulup orada ısleyebılırsın bulamassan sole sana lınk atarım
ne demek ıtı mat etmedım kız cok helecanlandım valla derınım yaa bıdaha yap nolurrr
agrı sızı bıteermı ablam bende gec onları yaaaa artık ustunde durmuyorum cunku eskısı kadar takmıyorum dr da normal dedı ya gerısı bosver ben dayanıklıyımdır zaten senınde gunun pek ıyı gecmemıs galıba canımın ıcı zıfır karanlıktan sonra gunez dogarmıs ınsallah guzel ve babıslı gunler yakın senın ıcın elımle gonderıcem o zaman araba koltugunu söz sana
kızlar nasılsınız telden gryorım ebosum mesajı aldın mı
aaa canım çok geçmiş olsun ilaç yok yani sadece fiziklemi hallolurmuşkızlar,bugün mr sonucunu gösterdim,fıtığımın zarı yırtılmış,ağrı onadn oluyomuş,dr un izin verirse fizik tedaviye gel,vermezse korunduğun ay gel dedi bana.
çok sagolun kızlar çok ıyısınız
bende cıkım artık bgn hıc ıyı degılım başım agrıyor hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
ok ablam bnde knt yok k.bakma napıyosn ne edıyosn ıyısın ınsinşallah tatlım allah gönlüne göre versin
ayy yinemi kaçtın cano harbi muhabbetde güzeldi yaa
balım okaranlık bi türlü aydınlığa kavuşmadı yaainşallah tez vakitte hepimiz için aydınlıklar olur
düşünceli kardeşim saol ogünleri görelimde koltuğuda olmasın nebiliyim hayırlısı canımsın sen
seninde keyfin yok biliyorum nolur iyi ol
kuzummm hoşgeldin ayy yok görmedim ya
evet şimdi okudum kuzum sağlık olsun cumartesi olmazda pazartesi olabilü ben ararım seni olurmu canom
kızlar nasılsınız telden gryorım ebosum mesajı aldın mı
aaa canım çok geçmiş olsun ilaç yok yani sadece fiziklemi hallolurmuş
allah şifa versin canım
kuzum iyi uykular gitde dinlen buara çok yoruldun hiçbişey içinde üzülme olurmu
ok ablam bnde knt yok k.bakma napıyosn ne edıyosn ıyısın ıns
kızlar,bugün mr sonucunu gösterdim,fıtığımın zarı yırtılmış,ağrı onadn oluyomuş,dr un izin verirse fizik tedaviye gel,vermezse korunduğun ay gel dedi bana.
ilaç veriyoda,ben bebek durummlarım var deyince,fizik tedaviye izin verebilir dr dedi,sor öyle gel dedi
hosgeldın kusuuuuuummmmmmmm nasılsın gecende net gıtmıs aldım mesajını sonra gorusemedık yaa nasılsınnnkızlar nasılsınız telden gryorım ebosum mesajı aldın mı
canım demekkı makıneye falanda sokacaklar ondan korundugun ay gel demıs kıyamam yaa dıkat etmedın demekkı kuzum benım olsunbır ay ara verırsın sen ıyı ol yeterkıkızlar,bugün mr sonucunu gösterdim,fıtığımın zarı yırtılmış,ağrı onadn oluyomuş,dr un izin verirse fizik tedaviye gel,vermezse korunduğun ay gel dedi bana.
canım gecmıs olsun basımız neden agrıyor sureklı bır takıntı halında kafada daynmıyor artık allah sabır versın hepımıze ıyı geceler canımçok sagolun kızlar çok ıyısınız
bende cıkım artık bgn hıc ıyı degılım başım agrıyor hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
ole ablam saglıklı bır sekılde gelsınlerde koltuguda olmayıversın hayalı bıle guzl ama keske gercek olsainşallah tatlım allah gönlüne göre versin
ayy yinemi kaçtın cano harbi muhabbetde güzeldi yaa
balım okaranlık bi türlü aydınlığa kavuşmadı yaainşallah tez vakitte hepimiz için aydınlıklar olur
düşünceli kardeşim saol ogünleri görelimde koltuğuda olmasın nebiliyim hayırlısı canımsın sen
seninde keyfin yok biliyorum nolur iyi ol
kuzummm hoşgeldin ayy yok görmedim ya
evet şimdi okudum kuzum sağlık olsun cumartesi olmazda pazartesi olabilü ben ararım seni olurmu canom
hosgeldın kusuuuuuummmmmmmm nasılsın gecende net gıtmıs aldım mesajını sonra gorusemedık yaa nasılsınnn
canım demekkı makıneye falanda sokacaklar ondan korundugun ay gel demıs kıyamam yaa dıkat etmedın demekkı kuzum benım olsunbır ay ara verırsın sen ıyı ol yeterkı
canım gecmıs olsun basımız neden agrıyor sureklı bır takıntı halında kafada daynmıyor artık allah sabır versın hepımıze ıyı geceler canım
ole ablam saglıklı bır sekılde gelsınlerde koltuguda olmayıversın hayalı bıle guzl ama keske gercek olsa
kuzumm aslında dönmeyince tahmin ettim kontür olmadığını ama bugün arıyamadım kocişle beraberdik yarın ben arıycam seni olurmu
ben iyiyim balım aynı işte bi bozuk bi iyi idare ediyoruz sen nasılsın herşey yolundamı
sağol canım,geçer inşallah.kardelosm geçmiş olsunkuzum Allah şifa versn
ya bakcez,dr la görüşmem gerek yarın.hee anladım canım nolcak peki şimdi beklemek zorundasın kanımca
korunurıuz napalım kayra cım,korunduğum ay da yırtık przv.le hamile kalırmışım,defolusu bana rastlarmışhosgeldın kusuuuuuummmmmmmm nasılsın gecende net gıtmıs aldım mesajını sonra gorusemedık yaa nasılsınnn
canım demekkı makıneye falanda sokacaklar ondan korundugun ay gel demıs kıyamam yaa dıkat etmedın demekkı kuzum benım olsunbır ay ara verırsın sen ıyı ol yeterkı
canım gecmıs olsun basımız neden agrıyor sureklı bır takıntı halında kafada daynmıyor artık allah sabır versın hepımıze ıyı geceler canım
ole ablam saglıklı bır sekılde gelsınlerde koltuguda olmayıversın hayalı bıle guzl ama keske gercek olsa
olarr ablam bnde aynı bildiğin gbibu ay boş gecti siz naptınıztedavide olanınız var mı
hosgeldın kusuuuuuummmmmmmm nasılsın gecende net gıtmıs aldım mesajını sonra gorusemedık yaa nasılsınnn
herkese iyi geceler nasılsınız kızlar???
ben kaçtım kızlar,hayırlı geceler herkeze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?