sizdende canım nedemek büyük bir keyif benim içinebrarcım ALLAH bin kere razı olsun
ben benkızlar fazla vaktim yok,geçmişten alıntı almadım.
sefiyorum hepinizi.
kayra cım,derincim,tutişim,geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.
ece cim,rüyan hayırlara çıksın,korrkunçmuş ama,inşallah geçmiştir korkun.
selina,örgülere bayıldım,hele şallara.
bu arada verdiğin tarifi yaptım,tam tuttu.tşk.
başka atladığım varsada kusura bakmayuın kızlar.
iyiyim ebrar abla çok şükür.yuvarlanıp gidiyoruz
tşk ederim canım.becermeye çalışıyoz işte bişeyler.sütle yaptığını anladımı eşin beğenmenede sevindim ayrıca.bende yaptım senle konuştuktan sonra yukarı kayınvalidemlere de çıkardım sıcak sıcak yesinler diye.kızlar fazla vaktim yok,geçmişten alıntı almadım.
sefiyorum hepinizi.
hosgeldın kuzu yedınmı yemegını
hos geldııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ınsallah dıkısı ıyı gecer arkadasımızın ve 40 haftaları gorur ınsallah yavrusunu da sag salım alır kucagına amin
amin amin inşallah arkadaşımız bir kez daha annelik gibi kutsal ve bir o kadar mükammel tarif edilemez duyguyu tekrar yaşar
ay hayrolsun ya çok güzel canım inşallah geliyo bebişece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah
allah senden razı olsun ablam sen olmasan bu kadar çok ilgilen mesen her hafta böle dua edemezdik galiba
ablam bu hafta adet günüm bu hafta gecsin inş bi sorun olmazsa bidaki hafta inş olumu ya seninde sıralamanı bozdum kusura bakma ama işte biliyorsun koçiş geldikten sonraya saklıyorumeğer sen daha sonra diyorsan GÜNEYCANAN VE GARİBE ayrıca bide topice toplu okuyacağız canım
inş hayırlara çıkar canım biraz gecti canım sağol etkisi var ama sabah ki kadar değilkızlar fazla vaktim yok,geçmişten alıntı almadım.
sefiyorum hepinizi.
hoş buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhosgeldın kuzu yedınmı yemegını
hos geldııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ınsallah dıkısı ıyı gecer arkadasımızın ve 40 haftaları gorur ınsallah yavrusunu da sag salım alır kucagına amin
amin amin inşallah arkadaşımız bir kez daha annelik gibi kutsal ve bir o kadar mükammel tarif edilemez duyguyu tekrar yaşar
ece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah
anladım ablam ben her zaman bulunamıyorum ya ole zannetım herhaldesaol kuzum genede buvakitlerde geliyorum ben ama düşündüğün için çok teşekkür edyorum bitanem
hoşbuldum canım nasılsın
sanada canım
amin amin amin inşallah ya bitsin hasreti banumuzun
amin inşallah busefer sağlıkla kucağına alır
evet ya şükürler olsun canım çok mutlu oluyorum sorunsuz bitince
ALLAH hepinizden razı olsun
canımcım neden hemen gıdıyonnnnnkızlar fazla vaktim yok,geçmişten alıntı almadım.
sefiyorum hepinizi.
canım hayırlara vesıle olsun ınsallah hamılelık ısaretıdırece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah
afıyet bal seker olsun tatlumtşk ederim canım.becermeye çalışıyoz işte bişeyler.sütle yaptığını anladımı eşin beğenmenede sevindim ayrıca.bende yaptım senle konuştuktan sonra yukarı kayınvalidemlere de çıkardım sıcak sıcak yesinler diye.
hoşbuldumm..yedim canım elhamdülillah çok şükür.
ay hayrolsun ya çok güzel canım inşallah geliyo bebiş
nedemek yaa sizlerde olmasanız bunun manası olmazdı
allahım hepimizin gönlüne göre versin
ablam bu hafta adet günüm bu hafta gecsin inş bi sorun olmazsa bidaki hafta inş olumu ya seninde sıralamanı bozdum kusura bakma ama işte biliyorsun koçiş geldikten sonraya saklıyorum
inş hayırlara çıkar canım biraz gecti canım sağol etkisi var ama sabah ki kadar değil
hoş buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlara çıksın inş canım ya allah hayırlara çıkarsın inş
tşk ederim canım.becermeye çalışıyoz işte bişeyler.sütle yaptığını anladımı eşin beğenmenede sevindim ayrıca.bende yaptım senle konuştuktan sonra yukarı kayınvalidemlere de çıkardım sıcak sıcak yesinler diye.
hoşbuldumm..yedim canım elhamdülillah çok şükür.
CİCİŞİM hoşgeldin canım nasılsın?
ECECİM senden haber bekliyorum :26:
olsun kuzucum düşünmen yeter saol güzel kalplimbanum canım duanı aldım ama cıkmadı tekrar yazayım ıstedım
allahım tum sıkıntılarına derman olsun inşallah aşılaman tutar senin için hayırlı olan budur ve yavrun gelip sana tüm sıkıntılarını unutturur bitanem nolur gör bu yazıyı seni atlamış görünmek istemem ama inana bana cıkmadı alıntı
anladım ablam ben her zaman bulunamıyorum ya ole zannetım herhalde
canımcım neden hemen gıdıyonnnnn
canım hayırlara vesıle olsun ınsallah hamılelık ısaretıdır
afıyet bal seker olsun tatlum
Ebrarcım okuldayım lise yıllarım heralde ama küçük çocuklarda vardı montum okadar güzeldiki rüyamda kaybediyorum sonra buluyorum okdar mutlu oldum ki anlatamam balık yavrularınıda şöyle gördüm küçük çocuklar poşetlere koymuşlar balıkları koşturuyolardı
tamam okey sorun yok canım
ozaman sen garibe,güneycanana ve dileğim anne olmak topicindekilere toptan 15er tane oku kuzum okiş
şaka kuzu şaka biliyorumsüt katmadım canım,bi sonrakine de sütle yaparım,anlıyo mu bakarım.
Eboşum,sen benim gülümsün,hiç seni unuturmuyum kuşum.
şimdi diğer topiğin de cumasını tebrik edip,çıkıyorum kızlar.
Dualaraınızı beklerim
ablacım kusura bakma neolur benim bi ümidim var içimde ondan duayı bekletiyorum inş bidaki haftaya
ok ablam 15+15+15=45 demi ablam yanlış olmasın da
şaka kuzu şaka biliyorum
Hadi öpüyorum seni görüşmek üzere bende çıkıcam işim var benimde
tamam canım sorun yok merak etme hislerine güven inşallah
ok ablam liteyi yaparken bitti yaz az sonra okuyacağım inşevet tatlım aynen öyle
rüyamı hayra yoranlardan ALLAH bin kere razı olsun
olsun kuzucum düşünmen yeter saol güzel kalplim
ay çok güzel kardelenim ya ben şeye yordum hani kayıpların varya ama busefer kaybetmiycen kazanıcan canım allahım güldürsün yüzünü inşallah
Eki Görüntüle 167638 Eki Görüntüle 167639 Eki Görüntüle 167640 Eki Görüntüle 167641 Eki Görüntüle 167642 Eki Görüntüle 167643 Eki Görüntüle 167644 Eki Görüntüle 167645 Eki Görüntüle 167646 Eki Görüntüle 167647
inşallah becerebilmişimdir.kızlar bunlar benim örgülerim.sadece koyu mavi olan altında gri lastik var onu annem yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?