Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcım ALLAH bin kere razı olsun
sizdende canım nedemek büyük bir keyif benim için
ben ben
şaka yaptım gidiyosun kanımca öptüm
iyiyim ebrar abla çok şükür.yuvarlanıp gidiyoruz

allah iyilikten ayırmasın balım

tşk ederim canım.becermeye çalışıyoz işte bişeyler.sütle yaptığını anladımı eşin beğenmenede sevindim ayrıca.bende yaptım senle konuştuktan sonra yukarı kayınvalidemlere de çıkardım sıcak sıcak yesinler diye.

hoşbuldumm..yedim canım elhamdülillah çok şükür.

ece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah
ay hayrolsun ya çok güzel canım inşallah geliyo bebiş
allah senden razı olsun ablam sen olmasan bu kadar çok ilgilen mesen her hafta böle dua edemezdik galiba

nedemek yaa sizlerde olmasanız bunun manası olmazdı
allahım hepimizin gönlüne göre versin

eğer sen daha sonra diyorsan GÜNEYCANAN VE GARİBE ayrıca bide topice toplu okuyacağız canım
ablam bu hafta adet günüm bu hafta gecsin inş bi sorun olmazsa bidaki hafta inş olumu ya seninde sıralamanı bozdum kusura bakma ama işte biliyorsun koçiş geldikten sonraya saklıyorum
inş hayırlara çıkar canım biraz gecti canım sağol etkisi var ama sabah ki kadar değil
hoş buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah

hayırlara çıksın inş canım ya allah hayırlara çıkarsın inş

BANUM CANIM DUANI ALDIM AMA CIKMADI TEKRAR YAZAYIM ISTEDIM
ALLAHIM TUM SIKINTILARINA DERMAN OLSUN İNŞALLAH AŞILAMAN TUTAR SENİN İÇİN HAYIRLI OLAN BUDUR VE YAVRUN GELİP SANA TÜM SIKINTILARINI UNUTTURUR BİTANEM NOLUR GÖR BU YAZIYI SENİ ATLAMIŞ GÖRÜNMEK İSTEMEM AMA İNANA BANA CIKMADI ALINTI

anladım ablam ben her zaman bulunamıyorum ya ole zannetım herhalde
canımcım neden hemen gıdıyonnnnn
canım hayırlara vesıle olsun ınsallah hamılelık ısaretıdır
afıyet bal seker olsun tatlum

ay hayrolsun ya çok güzel canım inşallah geliyo bebiş

nedemek yaa sizlerde olmasanız bunun manası olmazdı
allahım hepimizin gönlüne göre versin

ebrarcım okuldayım lise yıllarım heralde ama küçük çocuklarda vardı montum okadar güzeldiki rüyamda kaybediyorum sonra buluyorum okdar mutlu oldum ki anlatamam balık yavrularınıda şöyle gördüm küçük çocuklar poşetlere koymuşlar balıkları koşturuyolardı

tamam okey sorun yok canım
ozaman sen garibe,güneycanana ve dileğim anne olmak topicindekilere toptan 15er tane oku kuzum okiş

süt katmadım canım,bi sonrakine de sütle yaparım,anlıyo mu bakarım.
eboşum,sen benim gülümsün,hiç seni unuturmuyum kuşum.
şimdi diğer topiğin de cumasını tebrik edip,çıkıyorum kızlar.
dualaraınızı beklerim

olsun kuzucum düşünmen yeter saol güzel kalplim

ay çok güzel kardelenim ya ben şeye yordum hani kayıpların varya ama busefer kaybetmiycen kazanıcan canım allahım güldürsün yüzünü inşallah

şaka kuzu şaka biliyorum
Hadi öpüyorum seni görüşmek üzere bende çıkıcam işim var benimde
ablacım kusura bakma neolur benim bi ümidim var içimde ondan duayı bekletiyorum inş bidaki haftaya

tamam canım sorun yok merak etme hislerine güven inşallah

şaka kuzu şaka biliyorum
Hadi öpüyorum seni görüşmek üzere bende çıkıcam işim var benimde

tamam canım sorun yok merak etme hislerine güven inşallah

sağol ablam anlayışın için tskler ben çıkıyorum az ev işi yapayım evimi özledim yahu biraz iş yapayım evimde

Buarada peloşumu merak ettim ben yaa nerelerde hatunki hastaydı inşallah kötü olmamıştır .

Kardelen49umda yok onuda özledim

canım benım o senın gusellıgın
kardelosum botanem sana da hayrlı cumalar
kızlar bende cıkıyorum herkese ıyı hafta sonları dılıyorum

kız kuzu ciddimisin bunları senmi yaptın valla maşallahsuphanallah ellerine sağlık harika hepsi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…