Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ok ablam liteyi yaparken bitti yaz az sonra okuyacağım inş

allah senden de razı olsun canım
tamam canım listeleri hazırlayınca ekliycem şimdi işim var çıkmam gerek öpüyorum seni
canım benım o senın gusellıgın
kardelosum botanem sana da hayrlı cumalar
kızlar bende cıkıyorum herkese ıyı hafta sonları dılıyorum

saol tatlışım bende çok öptüm görüşmek üzere

buarada RANA20 arkadaşım sende bizimle olup dualara katılmak istemişsin memnun oluruz
yanlız nekadardır bebek beklediğini söylersen listeye ekleyim seni
bide buhafta dua listesine yazıyorum adetli filan değilsin dimi tatlım

kız kuzu ciddimisin bunları senmi yaptın valla maşallahsuphanallah ellerine sağlık harika hepsi yaa

ben yaptım abla.tşk ederim.her seferinde acemilik biraz gidiyo işte.
kızlar bana da müsade.salon perdesi yıkayıp cam silecektim ama hava bozuyo.hevesim kaçtı.en iyisi annemin şalını yapim.bi bitiremedim.hoşçakalınnn:79:

sağolasın kardeloşum iyiyim cok şükür

canıım ablam yaaa inş birgün olcak
kıss ciciş h.gg

canı gönülden amiinn diyorum

slm kızlar bu sabah kontrole gittim kürtajdan sonraki ilk muaynemdi herşey güzel dedi rahim duvarı kalınlaşmış 2 ay kadar hamıle kalma dedi sonra çalışmalara devam dedi dr göre 2 düşük cok değil her 3 hamile kadının 1 i düşük yaparmış eger 3. düşük olursa araştıracagız dedi eve geldim istanbulu aradım bebeğin patolojı sonuçları için dr dış gebelik gibi duruyor dedi dr git bhcg tahlili yaptır yıne dedi bende gittim kan verdim raporuda faxlattım 2 de hastaneye gidicem yine kızlar dış gebelik lafını duyunca mutlu oldum siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşın lütfen benım mutlu olmamın sebebi demek ki benım vucudumla alakalı birşey değil diye düşündüm dış gebelik olmuş sonuçta ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum :44:

bütün dualara canı gönulden amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

tosti seni yanlış yönlendirmek istemem ama dr neden bukadar normal karşılıyoki 2 düşük nedemek o farkındamı kolaymı hamile kalınılıyo bu devirde

görümcemin senin gibiydi bebeklerin kesesi oluşmuştu ama kalp atışları yoktu dr ilk hamileleiyinde hemen eşinden ve kendinden genetik test ve kan pıhtılaşması tesi istedi ve bebeyin neden gelismdiyide orda cıktı cünkü kanpıhtılaşması varmış bebeye kan gitmemeiş görümcemde şimdi hamile karnından kan pıhtılaşması için igne vurulyo ve şimdi MAŞALLAH bebeyi cok saglıklı seninde az deyil 2 düşük önceden tedbirini al canım dr lara bişi olmuyoki olan bize oluyo canım

canım ben 2 kere dış gebelik geçirdim ilk işin hemen rahim flimi çektir büyük ihtimal dış gebelik tüplerde sorun olduğu zaman oluyo

iyi olmana cok sevindim derincim,sanirim zaman herseyin en guzel ilaci,zamanla alisiyor insan herseye,bu arada avatarinda ki senmisin,canim

bizimde hamis olup bebegimizi kucagimiza alacagimiz gunler gelecek elbet,allah buyuk

estagfirullak ebrarim,kusurmu olur hic,esler evde olunca öyle oluyor..bu arada canim sIKkin gibi biraz canim?insallah önemli birsey yoktur.bende seni özledim tatlim,karsilasiriz insallah bir ara

canim benim,uzme kendini,dile uzme demek kolay biliyorum,desemde uzuleceksin bunuda biliyorum..ama allah buyuk,rabbim dilerse olmazlar olur,onun herseye gucu yeter,biz birbirimize dua etmeye devam edelim,rabbim nasip edecektir elbet..belki yarin belki yarindan da yakin dir o gunler insallah

sagolasin canim,dun netten arastirdim biraz buldum,google teyze sagolasunböyle seyler uzmanallah razi olsun

kızlar,bugün mr sonucunu gösterdim,fıtığımın zarı yırtılmış,ağrı onadn oluyomuş,dr un izin verirse fizik tedaviye gel,vermezse korunduğun ay gel dedi bana.
i
canim benim cok gecmis olsun,acaba ben birseymi kacirdim,ne icin cektirmistin emari,rabbim sifani versin

allah razi olsun canim,anneciginden ve senden,rabbim ettiginiz dualar hurmetine hepimizi sevindirir insallah

ruyalarin hayra ciksin insallah canim,iyi dusun iyi olsun tatlim

canim benim bunlari gercekten senmi yaptinne kadar beceriklisin canim benim ya,hakikaten sizi alan yasamis vallabende böyle örgu örmeyi ne cok isterdim,nerdeee hic marifetli degilim hic

yapilan dualara cani gönulden amiiin,diyorum rabbim vesile kilsin arkadaslarimiz icin,

eğer sen daha sonra diyorsan GÜNEYCANAN VE GARİBE ayrıca bide topice toplu okuyacağız canım

canim benim,acizzane fikrim,asilama yapilan arkadaslarimiz oldugu icin sanki onlara okusak daha iyi olur gibi,tabiki sen bilirsin yinede

ece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah

rabbim hayirlara cikarsin ruyani,vesile kilsin insallah,cok guzel bir ruya

bende isterem tariften banane banane

canim sonuclarinin guzel cikmasina sevindim,hakkinda hayirlisi olsun insallah

tamam canım listeleri hazırlayınca ekliycem şimdi işim var çıkmam gerek öpüyorum seni

saol tatlışım bende çok öptüm görüşmek üzere
tamam canım görüşürz bende seni öptüm canım
ay canım ya dr iyi konuşmuş sevindim hersey gönlünce olsun canım allah yardımcın olsun tatlım

sağol canım inş hayra çıkar öle diyorum belki hayra çıkacaktır iyi bakalım bu gün uykusuz geziyorum uyku gözlerimden akıyo ya

,lagrima,KAYRAM29,

slm kızlar nasılsınız kusura bakmayım ben hemen çıkacağım işlerim bitiremedim görüşrüz öptüm

aminn cümlemizden Allah razı olsun.. inşallah hayırlısıyla versin Rabbim hepimize..
anneciginde senden de Allah razı olsun canım sagolun...bende anneme dedigim zaman dua ediyo hepsine versin Allah diye..inşallah sana da verir rabbim HAYIRLISIYLA.

şimdi ege senin çocugun değildoğrumu anlamışım ben? bir ablası bir de abisi var ama onlar yurtta sen bir tanesini aldın? evlatlık mı? ben hiç anlamadım.. durumunuza çok üzüldüm.. Rabbimkolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah..

hımmm ... geçmişolsun... dış gebelik ne oluyor?cahilliğime verin..

"Sonra Biz, resullerimizi ve iman edenleri kurtarırız.
Böylece mü'minleri kurtarmak üzerimize düşen boçtur!"

Yunus Sure-i Hakimi 103. Ayet-i Rahmet

Rabbimmm...
Bizi bu ayetinde muhatab olarak gördüğün mü'min kullarından eyle yalvarırım!
Senden başka hami, yardımcı, dostumuz yoktur; Sen bizi her türlü sıkıntı,hastalık,dert ve meşakkatten en tatlı, latif ve hafif şekilde kurtar ne olur...
Dünya dalga dalga imtihanlarıyla üzerimize gelirken, Senin huzur limanındır tek sığınağımız..
Bu ayetinde ne kadar da eşsiz bir rahmet tecellisi vardır ki, asırlar ötesinden ellerini uzatıp yüreklerimize tatlı tatlı dokunur!
Ne kadar ümit doludur ki, en ağır ve çetin imtihanları yaşayan peygamberleri kurtardığın dehşetli halleri hatırlar da kendimiz için feraha kavuşmaya dair içimize umut güneşleri doğar...
Zekeriya aleyisselam Bir zamanlar sana gizlice (içinden) yalvarmıştı.
"Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
"Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
"Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
sende Rabbim şöyle buyurdun: "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
(Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin." bizide hayırlı imanlı evlatlarla müjdele senin kudredin herşeye kadirdir Allahımm..
Bittim Allahım! Denilen anda ne güzel bir rahmetle sarmalamaktır kulunu öyle........
Dua dua yalvarışlarımızdan da, endişe ve isteklerimizden de, günahlarımızın sebeb olduğu her türlü buhrandan da haberdar olduğunu ve onları çözüp bir lahzada bizi hayırlı bir selamet sahiline çıkaracağını müjdeleyen bu ayetlerle SANA sığınıyoruz Allahım!!!
Kulluk borcu bize aittir ama Senin hazinelerinde de bu merhamet ve kudret televvünlü muamale vardır....
Sultana sultanlık, gedaya da gedalık yakışır; bizlere mücrimliğimiz ve hatalarımız yönüyle değil; Senin sonsuzlar ötesi eşsiz ve mukaddes kudret ve şefkatinle nimetler ve hayırlar lutfeyle Cuma saatlerinin güzelliği içinde hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle...
Kalblerimiz Senin hakimiyetin altındadır; onları SEN en güzele, hayırlıya, doğruya çevir ve onlarda sabit kıl Allahım...
Senden maddi manevi ve latif bir güzellik istiyoruz Allahım; bizlere ümidimizi nasip eyle fazlasıyla bebişlerimize kavuştur bizleri..

bu duaya ve bugun yapılan dualara AMİN AMİN AMİN!

Son düzenleme:
kızlar dualara can gönülden amin dıyorum samyelı arkadasım ınsallah cok saglıklı bır 9 ay gecırıp yavrusunu kucagına alırsunger ve banu arkadasımızada allahım en kısa zaman bı evlat nasıp eder inşallah
duada bulunamadım sabahtan berı elektrık yok delı ettı benıgecmısede bakamadım kızlar yemek yapcam gece bakarım ınsallah öptüm sızlerı

hepinize hayırlı akşamlar diliyorum rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
samyeli canım inş dikişin sonunda 9 ay saglıklı geçer bebegini kucagına alırsın inşş

merhaba arkadaşlar SÜNGER arkadaşın ricası üzerine yazıyorum. kendisi siteye gelemiyormuş. sizden çok ama çokkkk özür diliyor çünkü dualarınıza yetişemiyormuş ve haftaya da gelip gelmeyecegi belli degilmiş o nedenle beni duaya yazmasınlar dedi. kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar. inşallah tez zamanda hepiniz anne adayı ve sonrasında da anne olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…