allah her daim nasip etsin AMİNNNNNN :)))))) ay ben bazen fenalık geciriyorum, cok fazla ilişkiye girince bazende bi kavga ediyoruz ayda bi kaç kez oluyor, o yüzden bizim bebiş gelmiyo bi türlü , günü bi tutturamıyoruz :))
pardon infertilite umudumuz bitmeyecek bizde anne olacağız.
pardon infertilite umudumuz bitmeyecek bizde anne olacağız.
amin ablacim . ben handye adet programi indirdim yumurtlanma günümü ordan biliom ay kocici mi uyandirsam ne hahahahaha cosdum yineher günü kulanmam lazim valla
yine yalniz kaldik kimsecikler yok
:))))))) git uyandır yoksa senin bu enerji sabaha kadar devam edecek
sonra kaldir diyo pffffffffffbiraz sonraya geldi hahahah
rahat bırak adamı uyusun o zaman , yarın işe gidecektir:))) seninle mi ugrasacak süreklip
he valla olsun napalim
anammmmmmmmmm yarin calismiyoozaman yarin yandi bitti simdiden aciyorum ona:26::26:
:))))))))))) anaaa bıraktı gitti hatun, kız gidiyorum der insan, ay gülmekten patlıcam şimdi yaa, kolay gelsin ne diyim
he gelmişsin noldu hayırdır ? kocişin su içmeyemi kalkmış :)))
anna cidden insan vedalasiryok ne su icmesi bana bakmaya geldi bi sigara icdi beni yanina cagirdi yatakdayim suan hahahahhahaha
abloscugum senin face var mi
ayy tugba valla allah uzun ömür versin sana , gece gece güldürdün beni, hala niye duruyosun burda kocanla ilgilen hadi bakalım :))
ilgilense uyukluyo beni yataga cagrinca hop hop yapcak sandim bi baktim uyumus bile pffffffffffüstüne siplasam korkudan ödü gider diye korkuyom hahahhaha
var canım dur 1 dk
özel msj attım
yolladim sagolasin geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?