Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben gittim kızlar giyineyim pazara pijamayla gidilmez kardelencim inş ağrıların sebebi güzeldirr.cicişim senide merakla bekliyorum,bişey yapmadık olmaz molmaz derken bi hamileyim de en çok ben halay çekecem.oranje günaydın canım iş yerindesindir sen kolay gelsin.kaçtım ben byby

wallaa olursa öpücem seni 40 kere söledin gebe bırakırsan şaşırmam

selinacım sana iyi gezmelerde bu saatte ne pazarı kız cici canım sende ağrı flan yok mu

yok canım yaa valla dün biraz sol tarafım agrır gibi oldu ama şimdii tık yokk anlamadımm ben bu işten bişii yanii gerçekten gebe kalma olasılıgım okadar az kiii hiç heveslenmek istemiyorumm

amannnnn kafaya takmamak lazım ama oda olmuyo işte canım bir insan 24 saat hep bunu mu düşünür

Son düzenleme:
herkeze hayırlı sabahlar.
derincim hastaymışsın geçmiş olsun kuzum.
birsencim,kaçmak değil ama bu sıra hep böyle olmak zorunda oluyo malesef(ammada cümle oldu)
ebroşum bugün hiç ni gelemicen,ama ama öslices seni kuzu.
kardelencim,benimde çok ağrım var,acep niden ki?
kayram akşam bidaha uğramamışın sanırım.
aleyna,bu sıra benle hiç konuşmuyosun topicde,farkındayım,bi sebep de olmadığını düşünüyorum ayrıca.
cicişim,nasıl dayancan yarına kadar,kız bugün yapsana bi test,bizide merakta koymamuış olursun hem.
selina cım,pazardan hiç çıkmıyon kız sen,ama pijamaylada gitsen güzel olursun,ben eminim.
yeni gelen arkadaşlar,topiğimizde mutlu olan arkadaşlar,hepinize selam olsun.
inşallah unuttuğum kimse kalmamıştır.

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlarımız,topiğimizin eski müdavimleri
yeliz imiz hayal imiz ve flan ımız,sizi çok fazla merak ediyoruz,kendiniz adına sadece iyiyiz ama gelmek istemiyoruz bile deseniz bizi sevindireceksiniz.
biliyorum ki arada misafir olarak gelip okuyosunuz,ama lütfen o kadar sohbetimiz hatrına,sizi merak etmemizin çok doğal olduğunu anlayın ve bi ses verin bize.

wallaa düşünmüyoo değilim bugün yapmayıı belkin yaparım akşam haber veririm sizee canımm sen nasılsınn ?

elixsirimm nbrr kuzumm kayraa yeter kızz uyuma artıkk uyann hadiii

wallaa düşünmüyoo değilim bugün yapmayıı belkin yaparım akşam haber veririm sizee canımm sen nasılsınn ?

elixsirimm nbrr kuzumm kayraa yeter kızz uyuma artıkk uyann hadiii

ben hamile olmayı düşündüğümde adet gününden 1 gün önce sonuç veren bi test almıştım normal testlerle aynı fiyata.normal testler gün geçmeden göstermiyo..inşallah hayırlı haberler verirsin...

bende onu süşündüm canımm akşam alıcamm sabaha kadar dayanırmıyım bilememm ama fiyatları aynı değil bidefa daha almıştım benn pahalıı yaa aslında okadarda önemli değil fiyatıı benim için sonuçç önmeli olan

canım erken gebelik testleri evet pahalı oluyo 20-30 arası bişi ama bizim burda bi eczanede test vermişti kadın reglini beklemene gerek yok demişti...ve gerçektende reglim geçmeden öğrenmiştim..3,5 tl ye almıştım onu ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…