ben gittim kızlar giyineyim pazara pijamayla gidilmezkardelencim inş ağrıların sebebi güzeldirr.cicişim senide merakla bekliyorum,bişey yapmadık olmaz molmaz derken bi hamileyim de en çok ben halay çekecem.oranje günaydın canım iş yerindesindir sen kolay gelsin.kaçtım ben byby
selinacım sana iyi gezmelerde bu saatte ne pazarı kızcici canım sende ağrı flan yok mu
wallaa olursa öpücem seni 40 kere söledin gebe bırakırsan şaşırmam
yok canım yaa valla dün biraz sol tarafım agrır gibi oldu ama şimdii tık yokk anlamadımm ben bu işten bişii yanii gerçekten gebe kalma olasılıgım okadar az kiii hiç heveslenmek istemiyorumm
günayın kızlar
naılsınız?
ii olucaz oranje ii olmak zorundayz cnmmmGÜNAYDIN CANIM...ben:26::26::78: tahmin edersin sanırım nasılım diye
gidip geliyorum işte canım iltihabı kurutmaya çalısıyoozztamam canım karıştırmıyorum sen neyaptın bu arada canım doktora flan gittin mi
bende iyiyim canım çok şükür niye öyle oluyo kuzum ?sorun yok umarım
herkeze hayırlı sabahlar.
derincim hastaymışsın geçmiş olsun kuzum.
birsencim,kaçmak değil ama bu sıra hep böyle olmak zorunda oluyo malesef(ammada cümle oldu)
ebroşum bugün hiç ni gelemicen,ama ama öslices seni kuzu.
kardelencim,benimde çok ağrım var,acep niden ki?
kayram akşam bidaha uğramamışın sanırım.
aleyna,bu sıra benle hiç konuşmuyosun topicde,farkındayım,bi sebep de olmadığını düşünüyorum ayrıca.
cicişim,nasıl dayancan yarına kadar,kız bugün yapsana bi test,bizide merakta koymamuış olursun hem.
selina cım,pazardan hiç çıkmıyon kız sen,ama pijamaylada gitsen güzel olursun,ben eminim.
yeni gelen arkadaşlar,topiğimizde mutlu olan arkadaşlar,hepinize selam olsun.
inşallah unuttuğum kimse kalmamıştır.
wallaa düşünmüyoo değilim bugün yapmayııbelkin yaparım akşam haber veririm sizee canımm sen nasılsınn ?
elixsirimmnbrr kuzumm kayraa yeter kızz uyuma artıkk uyann hadiii
ben hamile olmayı düşündüğümde adet gününden 1 gün önce sonuç veren bi test almıştım normal testlerle aynı fiyata.normal testler gün geçmeden göstermiyo..inşallah hayırlı haberler verirsin...
bende onu süşündüm canımm akşam alıcamm sabaha kadar dayanırmıyım bilememm ama fiyatları aynı değil bidefa daha almıştım benn pahalıı yaa aslında okadarda önemli değil fiyatıı benim için sonuçç önmeli olan
Merhaba hanımlar
nasılsınız bugün, umarım herkes iyidir..
mrb canım ben malum ağrılardan pek iyi değilim sen nasılsın
gecmiş olsun,bende cok iyi değilim canım, benimde feci karnım agrıyor dünden beri, yatıyorum sürekli
geçmiş olsun ayağını sıcak tut lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?