Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaşlar eşim işe gitmiyo malesef iptal oldu bana dediki gel kardeşine görtürüyüm dedi oglumun diş hedigi var ona çagırmıştı çok üzüldüm götürmedi diye man çok şükür dayanamadı garibim götürüyo şimdi kız çok mutluyum ya oglumu görücem ona hediler almıştım onalrıda verimde mutlu olsun garibim çok mutlu oldum çok sonra görüşürüz akşama :sm_cool::sm_cool::sm_cool: size iyi muhabbetler ilk defa dışarı çıkıcam çok oldu oglumu görmeyeli nette görüyorum ama canlısı daha güzel oluyo demiŞenizŞenizŞeniz

güle güle cnm,tadını çıkar günün

canım benim çok geç gelebildim yaaa..kaçırdım hepinizi tühhh...boshayallersmile
gittik arkadaslara cnm eve gelincede mutfagı topladım..giderken bırakmıştım zaman geçmesin diye...sonra az bi işim daha çıktı falan derken demin gelebildim...bilmiyorumkismileneyse herkes yatmış madem bu da benim şansıma napiyim..hep böyle oluyo zaten:çok üzgünüm:ertesi günü izinli oluyorum ama gece benimle kaynatan yok:oklava:
cano valla ya neyse bugece telafi ederşz yarında izinliymişsin
ohh sefamız olsun be zemuszemus
Kızlar dua konusunda ebrara katılıyorum. benim fikrim bitirelim derim ..şahsen bana hiç zor gelmiyor okumak o ayrı konu.iki dakikalık iş sonuçta...ama sen çok ugraşıyorsun kıyamam sana ebrarım canım..hepimize tek tek okundu zaten..bi daha okumaya gerek varmı sizce?benim şahsi fikrim bitirelim ama siz bilirsiniz.okunsun derseniz okuyalım birlikte karar verelim...okunacaksada bu aksaklıklar olmasın...dua okunacak arkadaslarımız hevesle bekliyolar ki duaları yapılsın..kendimden biliyorum yani...sık sık giremeyenler duaya katılamayacagını bildirsin yada bi şekilde haber versin iki gün içinde okuyup okuyamadıgını...bana kimse kızmasın belki herkese kolay geliyor uzaktan..liste hazır sürekli, hiçbişey gözden kaçmıyo okuyanların karşısına bitti yazılıyo..her yazılan takip edilmek zorunda çünkü sayının tam tutması gerek....çogu kişi geçmişi bile okumazken ebrar bi kelimesini bile kaçırmamaya çalışıyor duaların tamamlanması için....kolay iş degil arkadaslar herkesin işi gücü var..bizler girip okudum veya okumadım diyoruz gerisini düşünmüyoruz.... bu sefer bende tam gününde okuyamadım ve çok üzüldüm . haber vermeyenler kendini biliyodur zaten..ben inanın isim olarak hatırlamıyorum çünkü hatırlasam söylerdim...bu topic hepimizinse tek ebrar çaba göstermemeli bence...anlayşınıza sıgınarak bunları yazdım canlar ..kendim de dahil ya çeki düzen verelim bu işe,yada okumayalım artık...hoş bu yazdıgımıda çogu kişi okumayacak geçmişe bakılmadıgı için ama olsun...takdir sizin..ebrarım kusura bakma seninle konuşmadan yazdım bişeyler ama şahsi fikirlerim bunlar...

neyse kimseler yok haliyle saat 3 :))bende kaçtım iyi uykular..inşallah şuanda çok güzel rüyalar görüyorsunuzdur öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan
desteğin için saol kuzum dediklerin çok doğru kimseyi kastederek yazmıyoruz bunları sadece biraz daha özen gösterilmesini istiyoruz okadar .çünkü gerçekten çok önemli bu iş birbirimizden dua almak kadar güzel bişey varmı .burda hep muhabbet ediyoruz tamam buda çok güzelde dua almak çokdaha güzel bence .inşallah pürüzler olmazda budua işine hepimiz hamile kalasıya devam edebiliriz opuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar, hayırlı pazarlar arkadaşlar....
öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin. sanırım dua benim yüzümden gecikti. :çok üzgünüm:
ebrara özelden yazdım zaten. ama sizlere de yazmak istedim. üç gündür yatıyorum evde, cuma öğleden sonra işe bile gidemedim. çok kötü gribe yakalanmışım. ateşim daha bugün düştü. düşüyor yarım saat sonra tekrar çıkıyordu. bugün kendimi biraz iyi hissedince hemen size yazmak istedim. ben ayetel kürsiyi okumuştum aslında ama haber veremedim ne yazıkki, inanın haber verebilecek kadar bile kalkamadım yerimden. tekrardan hepinizden özür diliyorum, duanın gecikmesine sebebiyet verdiğim için
hakkınızı helal edin... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
helal olsun tatlım özelden yazdım zaten
çok geçmiş olsun
kızlar mrb kızım uyuyoken bakayım dedim kimseler yok ..neyse gene gelirim inş ben iyyim kızımda iyi .. öpüyoruz sizi ..haa bide avatardaki benim minik kız .. rabbim isteyen herekse nasip etsin darısı sizlere olsun inşşşş
oyyyy teyzesi yesin onu maşallah barekallah
rabbim size bağışlasın canım arkadaşım hayırlı bir evlt olsun
b-565090-NAZAR_boncuğu.jpg

kardeloşum çok geçmiş olsun cnm ya,Allah şifa versin...
Evet malesef biz buluşamadık:(mavişin adına da sevindim inş sağlıcakla kucağına aldığı günleri de görür...

cnm tebrik ederim,Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin...

rica ederim cnm ya inş gelir biran önce inatçı sıpalar...
evet cnm aralığa kaldı malesef,tatil bitti evet keşke bitmese işe hiç gelmek istemiyorum ama varya...

inş en kısa sürede bi meleğin olur caglacım...

ben okudummm kaydirigubbakcemile3
gücenmeyin kızlar ama derinim haklı,tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum :kedi:

günaydın cnm maşallah sana her sabah erkenden kalkıyorsunkaydirigubbakcemile2
saol tutişim desteğin için öpüyorum seni balım
buarada nasıl tekrardan çalışmaya başlamak :kedi:
bende sana katılıyorum banada zor gelmiyo okuyorum ama ebrar cok yoruluyo bu konuda bende senin gibi ilk kez unuttum duamı okumayı cok yorulmuştum uyuya kaldım eşime bile yemeyi cok zor koydum ertesin gün bldirdim zaten ama dogru kolay deyil takip etmek

ben hepsine uyarım topluluk nasıl diyosa öyle olsun

:kendi fikrimi söyliycek olursam bence haksızlık olmasın bu listeyi tamamlayalım gecte olsa tamamlayalım CADIARZUzatten yarısına gelmiş gerekirse toplu toplu okuyalım herkese cok düşer ama olsun bitirmiş oluruz

ama sadece fikrim siz bilirsiniz opuyorumnanaktan
saol canım inanki yorgunluğu unutuyorum yeterki bişyler yapabilelim
sadece okunan kişiye mahcubiyet oluyo mesela dün kardelen çok üzüldü bende üzüldüm haliyle .okumaya devam herkes bitince ne olur ozaman karar veririz
ay kıslar ya bakın şiincik bişey dicem...
kociş beni sinir ediyo yaaa.kırk yılın başı pazar günü evdeyiz kardeşime kahvaltıya gidelim diyorum yok diyo...kırk yılın başı yaa nolur esirgemese...ben onun annelerine canı gönülden gidiyorum..dün akşam biz çıkmadan annesi aradı mesela..özledim dedi börek bişeyler yapıcam ayıp söylemesi gelin yarın dedi bende ddim bende özledim anne geliriz tabi dedim..ben böyle yaparken eşimin böyle yapması sinirime dokunuyo..hoş dünde kardeşlerimle birlikteydik kardeşimin eşinin amcaogluna gittik hani şu bebeklerinin ismi derin olan:))eşiyle bende arkadasım çünkü çok seviyorum onlarıda...bu sabahta kardeşçikime gidek diyom yokkkkk boshayallersmilebi daha böyle fırsat geçmezki elimize.hep hafta ortası izinliyiz onlar pazar izinli:gitme:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
patakladım ben kocişini cano kaydirigubbakcemile3
ya erkekler böyle hepsinin kumaşı aynı kaydirigubbakcemile3kendi tarafı oldumu tamam eşinin tarafı oldumu bilmiyorumkismile
kızlar bı bakım dedım nasılsınız benım cnm sıkılıyor kardesım hasta yalnış yere ıgne vurulmus 10gündür bacagının üstüne basamıyor neyapıcagımızı sastık:gitme:
gecmıse pek bakamadım tarıhı degısen varmı
ayy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa penisilin tarzı bi iğnemiydi
valla bende çok korkuyorum benim eşim iğneden sonra bianda bayılmıştı yanlış yerine denk gelmiş ben hastaneyi ayağa kaldırmıştım .allahım inşallah şifa versin .düzelir korkmayın canım
aa geçmiş olsun cnm yaa..nasıl basamıyo doktora gitmedinizmi ki tüh yaaa.üzülme geçer inşallah cnm.bi kere bana benzeri olmuştu vuruldugu yer sertleşmişti cnm basamıyodum oturamıyodum:(

delüüü:) benimkide ayaklanır birazdan çayı koymadım daha sizi bırakıp gidemedim..

ever cnım haklısın dua konusunda..bize çift okundu ama şöylede bişey var..bazen sırası geleni bekletip kim aşılama olduysa veya günü yaklaştıysa hemen okudugumuz da oluyo..ayrıyetten özen göstermiyo muyuz?benim için dua edin böyle böyle oldu diyen herkse dua başlatmıyo muyuz...valla cnm kikse üstüne laınmasın ama ben çalıştıgım halde gereken özeni gösteriyosam akşam yemek yaparken dahi geçmişi didik didik okuyosam herkestende aynısını bekliyorum...
bizimde işlerimiz oluyoo ama çok nadir geçmişe bakamadım dedigim.
yani bunları niye diyorum sabah sabah çok muhalifim biliyorum ama söylememdeki amaç tamam okunsun herkese kalanlara ama herkeste topice özen göstersin..duam okundumu diye girip çıkmasınlar topice anlatabildim mi cnm.sen gelip 1 saatini geçmişe ayırıyosun ne zorun var ayırma mesela..ama olmuyo işte..ay diyosun oku oku bitmedi ama herkes aynı özeni göstermiyo...
kuzu katılıyorum sana vereliniortak
eğer okunmaya devam edilirse herks okuduğu zaman en son listede kendi adının karşısına bitti yazsın bence tabi duaya devam edilirse,eboşta uğraşmamış olur
güzel fikir balım saol kaydirigubbakcemile5
teşekkürler canım iyiyim oğluşuma ders çalıştırıyorum yazılarınızı okuyorum çok fazla yazamıyorum ama çok eğlencelisiniz bayıldım hepinize derin sucum
canım nasılsın?
demek ders çalışıyosunuz maşallah oğluşuna çokda başarılıymış ömür boyu böyle devam etsin inşallah
kızlar aferim benden korktunuzda geldiniz demi buruya:roflol::roflol::roflol: hiç umudum yoktu ama bir bakıyım dedim canlarım gelmişmi herkeze iyi pazarlar kız benim gibi sizidemi kocalarınız terketti hoş benimki gene evde olsaydı ben gene girerdim :roflol::roflol: adam diyo geçen senin kızlar ne yapıyo sizinla yazışıyorumya bazen okuyup hüzünleniyorum bazende gülüyorum eşimde seviniyo gülmeme motive oluyosun diyo geçen arkadaşlara emeseni ve4rdim dedim adam demezmi 41 yandım desene önceden az olsada kalkıyodun pc başından şimdide hiç kalkmazsın diyo :roflol: hastanede yattıgımda eve gelicek dediki kızlara haber veriyimi dedi bende şaşırdım öyle dedigi için açmış size yazmış hemen kapamış çünkü eve çamaşır almaya gelmişti hemen yanıma geldi dedi yazdım ne yazdın dedim gidince okursun dedi geldigimde yazdıgını okudum bide sizin yazdıklarınızı okudum zaten moralim bozuktu sizlerimde içtem yazdıklarını okuyunca aglamaya daha fena başladım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: eşim dediki bak sanal alem olsada nasıl iyi insanlar bizim insanlar gibi degiller dediler bunlarla muhattap ol başkalarıyla olma dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm: iyiki varsınız hayatımda inanın sizlerle canlı görüşmeyi çok istiyorum aranızda birbirinizi canlı gören varmı merak ettim şimcik he:1hug:
canım yaa herzaman yanındayız bu zor günler geçicek inşallah
yeterki sen iyi olmak iste opuyorumnanaktan
ebrarım hayla uyuyo sanırsam:)))gel delüü kaçırdın muhabbeti.
valla ya kaçırdım muhabbeti hemide kıl payı :kedi:
sagol canım...ogluşuna ders çalıştırıyosun demek ne güsell..Allah bizede gösterir inşallah o günlerii..gerçi ben hiç sevmem ders çalıştırmayı çok delleniyom :roflol:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin demek istiyorum öncelikle oğlum çok akıllı bir çocuk olduğu için beni zorlamıyor bir iki defa göstermek yeterli oluyor ikinci sınıfa gitmesine rağmen sınıf birinciliği var oğlumun teyzesi:
maşallah canım :nazar:
sevtunn kuzusu nasılsın iyisin dimi cnm

eboşşş duy biziiiii:) uykucu seniiiiiikaydirigubbakcemile3
eboş duydu geldide kaçırmışım sizi yaa
bugün yatak keyfi yaptım uyandım ama hiç kalkasım gelmedi
kızzz neye öyle diyon kızzzz çok kaynatmışsınız bacım heee gökçenin doğum yaptını biliyorm dün ebrarla konuştuk o dedi... var mı başka himiş falan kızzz deyin... bacım şimdi gitcem düğün oynamalı değil dualı hepimiz için bol bol dua edicem ben de....
canım nasılsın demek düğüne gidiyosun dua bekliyoruz kuzum
bende niye girmedi bu hatun diyodum konuşmasak merak edicektim
çok teşekkür ederim canlarım allahım bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerede göstersin hayılısıyla ben bu ayda olmasaydı zaten 11 aylık evli oluyorum 11 aydır da istiyoduk bende hiç bi sorun yoktu çok şükür eşimde morfoloji biraz düşüktü ama doktorlar çok önemsememişti olur demişlerdi biz artık olmıcak die geçen ağustos ayında aşılama yaptırmıştık tutmadı bu ay kendiliğinden geldi bebişim çok büyük bi sürpriz yaptı bize bende hiç belirti falanda yoktu sadece yemek yerken biraz mide bulantısı oluyodu ama önemsememiştim kızlar ne olursa olsun hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin ve hep inanın bir gün anne olacağınıza ne şekilde olursa olsun allahım en kısa zamanda inşallah sizlerede göstersin bende sizler için halay çekiyim inşallah burdaa;))
ay canım allah tamamına erdirsin sağlıkla negüzel yaa kendiliğinden gelmiş meleğin çok şükür :nazar::teytey:
arkadaşlar eşim işe gitmiyo malesef iptal oldu bana dediki gel kardeşine görtürüyüm dedi oglumun diş hedigi var ona çagırmıştı çok üzüldüm götürmedi diye man çok şükür dayanamadı garibim götürüyo şimdi kız çok mutluyum ya oglumu görücem ona hediler almıştım onalrıda verimde mutlu olsun garibim çok mutlu oldum çok sonra görüşürüz akşama :sm_cool::sm_cool::sm_cool: size iyi muhabbetler ilk defa dışarı çıkıcam çok oldu oglumu görmeyeli nette görüyorum ama canlısı daha güzel oluyo demiŞenizŞenizŞeniz

hadi gözünaydın gitde oğluşunun dişbuğdayında bulun bakalım
darısıda bize olsun

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................55bitti
DERİN......................15bitti
ALEYNA...................20bitti
DERDA.....................20bitti
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20bitti
TUĞÇE......................20bitti
KARDELEN49........................20
AFED........................20bitti
NANELİŞKR...............20bitti
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................10biti
MAVİŞ.......................10Bitti
SU 41.......................20bitti
BİRSEN.....................13bitti
BONCUK...................10bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ BU AKŞAM

Son düzenleme:
saol tutişim desteğin için öpüyorum seni balım
buarada nasıl tekrardan çalışmaya başlamak :kedi:

güzel fikir balım saol kaydirigubbakcemile5

eboş duydu geldide kaçırmışım sizi yaa
bugün yatak keyfi yaptım uyandım ama hiç kalkasım gelmedi

canım nasılsın demek düğüne gidiyosun dua bekliyoruz kuzum
bende niye girmedi bu hatun diyodum konuşmasak merak edicektim
çok kötü abla çokkkk alışmıştım evde boş boş oturmaya tambellik yapmayakaydirigubbakcemile3

rica ederim ablacımm:)

ben varım aşkolsun yaneeekaydirigubbakcemile3,herkes kaçtı evet kocişleriylee kahvaltı yapıyorlar gezmelere gidiyorlar :)

inş.seninde hepimizinde sevineceği günler yakındır,bir saat bile geçmesi ümit kaynağı bizlere.

derincim,bende geçen unuttum ilk defa,çok utandım kızlardan,ebroşta gerçekten çok yoruluyo,ama şu anda listede olanlara haksızlık olur,o yüzden öyle böyle bitirelim,sonrada devam etmeyiz derim ben.

ayyyy,maşallah,ne kadar tatlı yavrun,rabbim bizede nasib eder inş.
Allahım hayırlı uzun ömürler versin.

bende aynen böyle düşünüyorum kızlar.

CANIM sendende alıntı almıştım ama ne oldu anlamadım iyi basamadım galiba
neyse düşüncelerin için saol bu posta bitsin artık sona karar veririz canım
rabbim kabul etsin dualarımızı severek isteyerek okuyalım yeterki opuyorumnanaktan

çok kötü abla çokkkk alışmıştım evde boş boş oturmaya tambellik yapmayakaydirigubbakcemile3

rica ederim ablacımm:)

ben varım aşkolsun yaneeekaydirigubbakcemile3,herkes kaçtı evet kocişleriylee kahvaltı yapıyorlar gezmelere gidiyorlar :)

kuzum yanlız bırakma beni yoksam ağlarım
demi yaa bende aynıyım inan 12 yıl nasıl çalışmışım evde durmak çok keyifli kaydirigubbakcemile3
hee milletin kocişi evde biz napak yaa :kedi:

evet kuzu sabah sabah yordunuz beni kaydirigubbakcemile3
gerçi sabah değil ama eyvahedigeldismile
naber tutişim balım

çok şükür ablamm iyiyim,sen nasılsın
bana kırgın kızgın değilsin dimi ablamm bilmiyorumkismile
kafama takıldı çünkü bu gece de rüya gördüm senle ilgili ama hatırlamıyorum:kedi:

çok şükür ablamm iyiyim,sen nasılsın
bana kırgın kızgın değilsin dimi ablamm bilmiyorumkismile
kafama takıldı çünkü bu gece de rüya gördüm senle ilgili ama hatırlamıyorum:kedi:

yok canım ya niye kızgın olayım aşkolsun nasip değilmiş sadece ben çokistiyorumya görüşmek kimseyle nasip olmadı .sağlık olsun balım seninde kendine göre işlerin vardı .onları hallet gerisi önemli değil olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

yok canım ya niye kızgın olayım aşkolsun nasip değilmiş sadece ben çokistiyorumya görüşmek kimseyle nasip olmadı .sağlık olsun balım seninde kendine göre işlerin vardı .onları hallet gerisi önemli değil olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

inan bende çok istiyorum hatta annem bile diyo bi buluşamadınız diye
kaydirigubbakcemile3
o da biliyor sizi, eboşumm aradı diyorum hatta ona:1::1:

inan bende çok istiyorum hatta annem bile diyo bi buluşamadınız diye
kaydirigubbakcemile3
o da biliyor sizi, eboşumm aradı diyorum hatta ona:1::1:
biliyorum kuzum nasip olmayınca olmuyo işte
demek biliyo anneciğin benimkide biliyo oda diyo hep görüşemedinizmi diye
inşallah nasip olur canım yaa
yok ablam hallet sen işlerini önemli değil:)

saol kuzum ya bugün yengenin 7si yaa oraya gitmem gerekicek
10 dakika daha burdayım ama

Back
X