Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar sırada aleyna var
ben liste yapıyım okey
buarada altta yeni arkadaşlar görüyorum hepsi hoşgelmiş

ıyı gecelrr kızlarr ben yenı uye oldumm bılgınız varsa bıseyy sorucamm asılama yaptırdım ve drum progesteron tahlılı ıstedıı yaptıran varmı.....

hoşgeldin canım
progesteron tahlili rahimin kalınlaşmışmı diye isteniyo
yaptıran arkadaşlar var
gelirlerse yardımcı olurlar ben yaptırmadım dilerim aşılaman tutar :Saruboceq:

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................20
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

tüm yüreğimle amin diyorum...rabbim tez vakitte evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin...göbüşleri kocaman olsun...kucaklarına alıp koklamak nasip olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar biliyorsunuz ben koçiş tarafından gece sohbetine yasaklıyım...rabbim izin verirse yarın görüşürüz...hayırlı geceler...

AMİN İNŞALLAH CANIM
Kızlar biliyorsunuz ben koçiş tarafından gece sohbetine yasaklıyım...rabbim izin verirse yarın görüşürüz...hayırlı geceler...

TAMAM TATLIM İYİ GECELER SANA opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum herkese iyi geceler.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıkla en kısa zamanda

yok canım daha olmadı 2 hafta var hastayım diye kocacım eve git dinlen diye ısrar etti ondan gidiyorum cavım
anladım canım daha varmış baya
belkide seni özledi kocişin ondan çağırmıştır
bende çıkıyorum herkese iyi geceler.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıkla en kısa zamanda

tamam canım iyi geceler
amin inşallah

duaya yurekten amin dıyorum allahım kardelen arkadasımıza en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebısler verır...

anladım canım daha varmış baya
belkide seni özledi kocişin ondan çağırmıştır

tamam canım iyi geceler
amin inşallah

özledi canım ama kocişim evde değil yaklaşık 1 ay önce benim isteğim üzere baska yere calışmaya gitti inşallah yakında evide oraya götüreceğiz yani kociş yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…