Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

özledi canım ama kocişim evde değil yaklaşık 1 ay önce benim isteğim üzere baska yere calışmaya gitti inşallah yakında evide oraya götüreceğiz yani kociş yok şimdilik
ay canım hasretlik var demek hayırlısı olsun allah kavuştursun
hosbulduk ebrarım evet canım tesaduf eserı yetısdım duaya tlfondan katılıyorum yine yavasladım:)

iyi oldu ya sende amin dedin
yine tele kaldın demek kaydirigubbakcemile3

ben geldim duaya yetişemedim galiba ama tüm kalbimle amin diyorum arkadaşım rabbim tez zamanda gönlündeki muradını versin:teselli:

ay canım hasretlik var demek hayırlısı olsun allah kavuştursun

iyi oldu ya sende amin dedin
yine tele kaldın demek kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah evet canım ya büyük bi hasret var çok özlüyorum ama olsun artık bu kadarınada katlanırım :gitme:senağlama:a015:

amin canım inşallah evet canım ya büyük bi hasret var çok özlüyorum ama olsun artık bu kadarınada katlanırım :gitme:senağlama:a015:

öyle tabi canım yeterki sağlık olsun inşallah sende enkısa zamanda gidersin eşinin yanına

benim eşim değil yaa wayın eşi başka yerdeymişde onu konuşuyoruz
anladın sen onu

anladım dadlum uyku olunca insan çok kötü oluyo korkuyorum yatamıyorum eşimde daha işet gelmedi geçen uyuya kalmışm allahtanmı benmi rüya gördüm sanki 2 kanlı el gördüm gibi geldi çok korktum yaweyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileondan sonra uyumuyorum :kedi::kedi: eşim bir gelse çıkıcam ama bugün nedense çok uykum geliyo nedense:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…