Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kız sogan sogandır farktemz ama genelde sarı olanı yapın dıyorlar

bak aklıma geldı kabugundadanda at ıcıne haaaaa unutmaaa

Kız sogan sogandır farktemz ama genelde sarı olanı yapın dıyorlar

bak aklıma geldı kabugundadanda at ıcıne haaaaa unutmaaa

ebrarcım duayı hangi akşam yapçaz ona gre sorayım
canım duayı perşembe akşamı yapalım diyorum ben hem uzun olur hemde mübarek akşam

ay canım çok zor allah yardımcınız olsun
peki ikili testi devlette yaptırsan olmazmı yaa baya tuzluymuş
allah razı olsun annenlerden geçer busıkıntılar canım

Kızlar bırde belınıze yakı takın ıyı olurrrrrrr kocalarınız belınıze masaj yapsın yakıyı takın o zamanlar ılıskı olsun ıyı gelıyor haberınız olsun

mızmız hiç takma sen en zorunu başardın allahın izniyle

para işi en son gelir bunlarda gecer bu saydıkların tatlı zorluklar
evet aleyna ilk gösterdiğinden yapıcaksın canım
diğeri değil

tamam abla yarın alıyım başlıyım inşallah halıda yıkadımya iyice üşüttüm galiba

tamam cnm bu soğanı bütünmü kaynatıyon arkadaş bana dörde böldüm demişti benim eşimde yapma diyo habersiz yapsammı

bizimde okadar tuttu istanbul cerrahi has. Bide proftu dr lamyınca olmuyo canı

sana bişe sorcam senin aşılama yapmadan önce ultrasonla baktımı dr catlamışmı diye

asılamayı yaptıgı zaman yuklemede rahımden anladı... utrasonla bakmadıı sızın ne sıkıntınız varr

ay cnm devlet yapmıyor ıkılı testı karsılamıyor o yuzden mecburum ıkılı testı yaptırmaya onemlı cunku allah bın kere aılemden razı olsun onlar olmasa yandım esım aılesıde ohhhhhhh bıze gelırler mangal keyfı yapmaya varmı yokmu sormazlar ban sozde hedıye ev perdesı aldı solana parasını bıle bıze odettırıyo suan hıcccccccccccccccc nefret edıyorum boyle ınsanlardan her ay 100 de oraya hedıye dedı bıze bıraktı gıttı

Abla görümcemin tranver iptal edildi iltihap cıkmış sol tüpünde yumurta toplarken farketmiş dr yapamam demiş tutunmayı engeller şimdi dondurcaklar rahimfilmi cektircek tekrardan

Ah cnm oylede ama ıste para olmadan da olmuyor kı kımden alacaksın anam babam olmasa kım verecek kaynanamlar kız olseler vermezler doktor parası bana

aman yelız ozele gıt ozele gıt demesını bılırler

kızlarr herkeste ıyı sonuc vermıyoo haberınız olsunn ... Bızım bı akrabadan bılıyrmm dra sorun ....

cnm sogan suyunn ne gıbı zararı olabılırkı aksıne bence sogan kadınlar ıcın gelmıs yuce mevlamız soganı kadınlar ıcın gondermıs bır yerde okudum tabı yapmak bızden takdır allahdan

HAKLISIN MIZMIZCIM AMA BAZEN SAGLIKLI HAYIRLI COCUKLARIM OLSAYDYDA MADDİ SIKINTI CESEYDİM BELKİ DAHA KOLAY GECERDİ HAYAT DİYE DÜŞÜNÜYORUM

KIZLAR BEN CIKIYOM COK GEC OLDU HERKESE İYİ GECELRopuyorumnanaktan

inşallah şifa olsun canım
ya niye yıkıyosun delü çok önemli bizim için üşütmememiz gerek
tamam cnm bu soğanı bütünmü kaynatıyon arkadaş bana dörde böldüm demişti benim eşimde yapma diyo habersiz yapsammı
yok canım 4e bölünüp yapılıyo ama
eşinden habersiz yapamazsın çok kokuyo insanın ağzı eşim deli oluyodu yani nezaman bitecek diyip duruyodu kaydirigubbakcemile3
anladım canım ozaman tabiki özelde yaptırcan herşeyden önemli şuanda
ay uyuz bunlarya allah yardımcın olsun gösteriş meraklıları desene
Abla görümcemin tranver iptal edildi iltihap cıkmış sol tüpünde yumurta toplarken farketmiş dr yapamam demiş tutunmayı engeller şimdi dondurcaklar rahimfilmi cektircek tekrardan
ay hadi ya çok üzüldüm oda üzülmüştür
ama herşeyde hayır var canım nasip böyleymiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…