700 tl sanırımm nerde yaptırıdın asılamanıı...
evet aleyna ilk gösterdiğinden yapıcaksın canım
diğeri değil
canım duayı perşembe akşamı yapalım diyorum ben hem uzun olur hemde mübarek akşamebrarcım duayı hangi akşam yapçaz ona gre sorayım
Ebrar ısın kotusu bır kac sonrada elektırıgı toplamaya gelecek su bu kadar geldıyse elektırık ne kadar gelır dusunmek bıle sıtemıyorum tam zor durumdayken yandık resmen
bu ayın sonunda ıkılı test olacak 100 cıvarı ayrıca utraon 35 su 185 elektırık gelır 250 300 fılan yandık kı yandık ekmek alacak para yok valla annemler olmasa acız ac
mızmız hiç takma sen en zorunu başardın allahın izniyleebrar ısın kotusu bır kac sonrada elektırıgı toplamaya gelecek su bu kadar geldıyse elektırık ne kadar gelır dusunmek bıle sıtemıyorum tam zor durumdayken yandık resmen
bu ayın sonunda ıkılı test olacak 100 cıvarı ayrıca utraon 35 su 185 elektırık gelır 250 300 fılan yandık kı yandık ekmek alacak para yok valla annemler olmasa acız ac
evet aleyna ilk gösterdiğinden yapıcaksın canım
diğeri değil
canım duayı perşembe akşamı yapalım diyorum ben hem uzun olur hemde mübarek akşam
ay canım çok zor allah yardımcınız olsun
peki ikili testi devlette yaptırsan olmazmı yaa baya tuzluymuş
allah razı olsun annenlerden geçer busıkıntılar canım
bizimde okadar tuttu istanbul cerrahi has. Bide proftu dr lamyınca olmuyo canı
sana bişe sorcam senin aşılama yapmadan önce ultrasonla baktımı dr catlamışmı diye
canım duayı perşembe akşamı yapalım diyorum ben hem uzun olur hemde mübarek akşam
ay canım çok zor allah yardımcınız olsun
peki ikili testi devlette yaptırsan olmazmı yaa baya tuzluymuş
allah razı olsun annenlerden geçer busıkıntılar canım
tamam cnm bu soğanı bütünmü kaynatıyon arkadaş bana dörde böldüm demişti benim eşimde yapma diyo habersiz yapsammı
asılamayı yaptıgı zaman yuklemede rahımden anladı... Utrasonla bakmadıı sızın ne sıkıntınız varr
kızlarr herkeste ıyı sonuc vermıyoo haberınız olsunn ... bızım bı akrabadan bılıyrmm dra sorun ....
kızlarr herkeste ıyı sonuc vermıyoo haberınız olsunn ... Bızım bı akrabadan bılıyrmm dra sorun ....
inşallah şifa olsun canımmızmız hiç takma sen en zorunu başardın allahın izniyle
para işi en son gelir bunlarda gecer bu saydıkların tatlı zorluklar
tamam abla yarın alıyım başlıyım inşallah halıda yıkadımya iyice üşüttüm galiba
yok canım 4e bölünüp yapılıyo amatamam cnm bu soğanı bütünmü kaynatıyon arkadaş bana dörde böldüm demişti benim eşimde yapma diyo habersiz yapsammı
anladım canım ozaman tabiki özelde yaptırcan herşeyden önemli şuandaay cnm devlet yapmıyor ıkılı testı karsılamıyor o yuzden mecburum ıkılı testı yaptırmaya onemlı cunku allah bın kere aılemden razı olsun onlar olmasa yandım esım aılesıde ohhhhhhh bıze gelırler mangal keyfı yapmaya varmı yokmu sormazlar ban sozde hedıye ev perdesı aldı solana parasını bıle bıze odettırıyo suan hıcccccccccccccccc nefret edıyorum boyle ınsanlardan her ay 100 de oraya hedıye dedı bıze bıraktı gıttı
ay hadi ya çok üzüldüm oda üzülmüştürAbla görümcemin tranver iptal edildi iltihap cıkmış sol tüpünde yumurta toplarken farketmiş dr yapamam demiş tutunmayı engeller şimdi dondurcaklar rahimfilmi cektircek tekrardan
o yüzdenmi diyo acaba cnm olabilirr
HAKLISIN MIZMIZCIM AMA BAZEN SAGLIKLI HAYIRLI COCUKLARIM OLSAYDYDA MADDİ SIKINTI CESEYDİM BELKİ DAHA KOLAY GECERDİ HAYAT DİYE DÜŞÜNÜYORUM
KIZLAR BEN CIKIYOM COK GEC OLDU HERKESE İYİ GECELRopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?