kız 40 çıksım yapıcam bide size tavsiyem folik plas alın için vitamin ben sabah aksam içiyorum bugün başladım hem sinirler iyi geliyo hemde vucudu bebege hazırlıyomuş ben içmeye başladım bebegin saglıklı olmasını saglıyomuş ablam içti ikize hamile kaldı vallahı ama 23 haftalıkken vefat ettiler gene içmeye devam etti 4 ay sonra ogluna hamile kaldı bana o dedi al iç diye ne kaybederim demi vitamin bu NOT- BEBEK MAGAZASINA DEGİL MOBİLYA BAKMAYA GİTTİK EŞYALARI DEGİŞTİRİYORUM ONDAN BEBEK MOBİLYASIDA VARDI MERAK ETTİM GİDİYİM DEDİM AMA KEŞKE GİTMESEYDİM ARTIK ÜZÜLMEK YOK SÖZ SİZE bu arada ben çıkıyorum benimki geldi uyu diyo :a015::a015:
sessizce okuma kuzum sesli oku
bende folbiol kullanıyorum belki 1 senedir ama ben zorunluluktan pıhtılaşmayla alakalı kullanıyorum
coraspin artı folik asit
canımsın olumunekankayizsmiletamam kuzum kocam yatıyoda
bıraz rahat olmak gerekıyoo herhalde bu konuda cevremde cokk ınsan varr 10 sene 15 sene sonra kendılıgınden gebe kalanlarr allah dogumu olumu evlılıgı ınsanın alnına yazıcakkı bızde yasayalım bunu bı ımtıhan olarakmı gormek lazımm bılmıyormm?????tarzda konusmayı becerem ama ...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğinizi versin emi hep böyle olun inşallah
boşver tadını çıkar azcık kullan eşini sende madem öyle işte böyle dersin kaydirigubbakcemile3
bıraz rahat olmak gerekıyoo herhalde bu konuda cevremde cokk ınsan varr 10 sene 15 sene sonra kendılıgınden gebe kalanlarr allah dogumu olumu evlılıgı ınsanın alnına yazıcakkı bızde yasayalım bunu bı ımtıhan olarakmı gormek lazımm bılmıyormm?????tarzda konusmayı becerem ama ...
zaten bır erkege yaptırdın yaptırdın bu donemde sonrası yok cunku
ne desem alıyo cnm kocam cnm cok eskı ıstıyodu bu aralar hemen getırıyo paramız olsa bıle ahhhhh kurban olurum onaaa
canımsın olumunekankayizsmile
evet kesinlikle öyle ayrıca çok doğru konuşuyosun
rabbim dilemeden hiçbişey olmaz
Ebrar su faturamız geldı bılıyormusun ıkı ay 185 mılyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?