Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

folikasit bende kullanıyorum hamilelik düşünen her annenin kulan ması gerekiyormuş tavsiye ederim

Hım yemeklik sogan anladım canı kırmızı sogan demekki cok sagol

bide beyaz sogan varya salataya dogranan ondan soriyımm dedim yanlışlık yapmıyım

bende folbiol kullanıyorum belki 1 senedir ama ben zorunluluktan pıhtılaşmayla alakalı kullanıyorum
coraspin artı folik asit

bıraz rahat olmak gerekıyoo herhalde bu konuda cevremde cokk ınsan varr 10 sene 15 sene sonra kendılıgınden gebe kalanlarr allah dogumu olumu evlılıgı ınsanın alnına yazıcakkı bızde yasayalım bunu bı ımtıhan olarakmı gormek lazımm bılmıyormm?????tarzda konusmayı becerem ama ...

tamam kuzum kocam yatıyoda
canımsın olumunekankayizsmile

evet kesinlikle öyle ayrıca çok doğru konuşuyosun
rabbim dilemeden hiçbişey olmaz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğinizi versin emi hep böyle olun inşallah
boşver tadını çıkar azcık kullan eşini sende madem öyle işte böyle dersin kaydirigubbakcemile3

zaten bır erkege yaptırdın yaptırdın bu donemde sonrası yok cunku

ne desem alıyo cnm kocam cnm cok eskı ıstıyodu bu aralar hemen getırıyo paramız olsa bıle ahhhhh kurban olurum onaaa

folikasit kullanmak gerek ya enazından 3 ay önceden hamile kalmadan gerçi biz bilmiyoruz nezaman kalıvcazda

pozzitif düşünmekte fayda var çok takmamak gerek

zaten bır erkege yaptırdın yaptırdın bu donemde sonrası yok cunku

ne desem alıyo cnm kocam cnm cok eskı ıstıyodu bu aralar hemen getırıyo paramız olsa bıle ahhhhh kurban olurum onaaa

aman maşallah canım
evet bu dönemde erkekler melek oluyolar hiç olmadıkları kadar ilgili oluyolar
kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…