Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah tatlım hepimizee

canım geldim:))az kalıcam ama kuzu uykum var çok.yatıyodum tam irtibatlarda sein gördüm.sonra kociş aldı elimden..şimdi yine alabilir işi varmış

DEREN kız gel iki lafın belini kıralım benimki kalk diyo işi varmış birazcuk konuşak koklaşak kuzum yaw:gitme:

kızlar bendede var 1 tane fesatın teki arkamdan konuşuyo kaynanam diyo düşemedin iyi eltiye oda bıktı kadın huysuzluklarndan

aynen canım bide erkek kardeşinin kızını aldı kadın ama dedi geçen gün ben bunun böyle oldugunu bilseydim almazdım dedisenağlamasenağlama

canım geldim:))az kalıcam ama kuzu uykum var çok.yatıyodum tam irtibatlarda sein gördüm.sonra kociş aldı elimden..şimdi yine alabilir işi varmış

olsun canom yaa yat dinlen neyse enazından gördüm seni gitmeden
nasılsın canım günün nasıl geçti

aynen canım bide erkek kardeşinin kızını aldı kadın ama dedi geçen gün ben bunun böyle oldugunu bilseydim almazdım dedisenağlamasenağlama

kendine yapıyo be canım herkes soğumuş artk benimkide öyle diyo kayınvaldem baştan böyle değilmiş

olsun canom yaa yat dinlen neyse enazından gördüm seni gitmeden
nasılsın canım günün nasıl geçti
canım benim.valla seni görmeden yatamıyom cano yaa...opuyorumnanaktankız bugün yoruldum birazda.bide yarın iş varya onun psikolojisi çöktü..iki gün nasıl geçti anlamadım.izinmi beni kullandı ben mi izini bilemedim.
ya canım hepinize sevinirim niye öyle diyosun
ama biz derinimle tam 2 yıldır kardeş gibi olduk görmeyince birbirimizi özlüyoruz

oyy canım benimmolumunekankayizsmile

ya cano sayılı gün çabuk geçer napalım sağlık olsun
iki gün geçti doya doya muhabbet edemedik ama olsun iyi yaptın gezdin tozdun cano
buarada ben adet oldum galibama karnımda ağrıyo zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…