afedcim ben ilaç kullanmıyorum canım iki aydır kendiliğinden geliyo
valla birtek şey var dualar çok işe yaradı şükürler olsun düzene girmem bile büyük bişey benim için
seninde ilaçlar işe yaradı demek hadi inşallah önümüzdeki ayda bebiş gelsin
DEREN kız gel iki lafın belini kıralım benimki kalk diyo işi varmış birazcuk konuşak koklaşak kuzum yaw:gitme:
kızlar bendede var 1 tane fesatın teki arkamdan konuşuyo kaynanam diyo düşemedin iyi eltiye oda bıktı kadın huysuzluklarndan
derinim geldi yupiiiiiiiiii
canım geldim:))az kalıcam ama kuzu uykum var çok.yatıyodum tam irtibatlarda sein gördüm.sonra kociş aldı elimden..şimdi yine alabilir işi varmış
aynen canım bide erkek kardeşinin kızını aldı kadın ama dedi geçen gün ben bunun böyle oldugunu bilseydim almazdım dedisenağlamasenağlama
kız ben gelsem sevinmezsin he öle :umursamaz::umursamaz:
canım geldim:))az kalıcam ama kuzu uykum var çok.yatıyodum tam irtibatlarda sein gördüm.sonra kociş aldı elimden..şimdi yine alabilir işi varmış
canım benim.valla seni görmeden yatamıyom cano yaa...opuyorumnanaktankız bugün yoruldum birazda.bide yarın iş varya onun psikolojisi çöktü..iki gün nasıl geçti anlamadım.izinmi beni kullandı ben mi izini bilemedim.olsun canom yaa yat dinlen neyse enazından gördüm seni gitmeden
nasılsın canım günün nasıl geçti
ya canım hepinize sevinirim niye öyle diyosun
ama biz derinimle tam 2 yıldır kardeş gibi olduk görmeyince birbirimizi özlüyoruz
deren özele mesaj attım bak bakalım bı cevap isterim olumunekankayizsmile
ya canım hepinize sevinirim niye öyle diyosun
ama biz derinimle tam 2 yıldır kardeş gibi olduk görmeyince birbirimizi özlüyoruz
canım benim.valla seni görmeden yatamıyom cano yaa...opuyorumnanaktankız bugün yoruldum birazda.bide yarın iş varya onun psikolojisi çöktü..iki gün nasıl geçti anlamadım.izinmi beni kullandı ben mi izini bilemedim.
oyy canım benimmolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?