afedim haleye ulaşabildinmi canım
dün derinim görmüş onu niye yazmadıki ?merak ediyorum yaa
hee gelir ozaman daha özledik valla gelsin kuzumkız halem gece gircem dedi gelmedi bakkk
kız yazık bana benide alın aranıza zaten şefkate ihtiyacım var bu aralarsenağlamasenağlama:roflol::roflol:
bu gün konuştum gülüm iyiymiş grcem demişti çarşamba gtçm kısmetse bana nerlerdesn glmiyon diyoo
hee gelir ozaman daha özledik valla gelsin kuzum
ya canım aramızdasın zaten niye öyle düşünüyosunki
biz hep beraberiz hepimiz kaderdaşız olumunekankayizsmile
evet öyle oldu valla cnm..yarın gene iş off.ya cano sayılı gün çabuk geçer napalım sağlık olsun
iki gün geçti doya doya muhabbet edemedik ama olsun iyi yaptın gezdin tozdun cano
buarada ben adet oldum galibama karnımda ağrıyo zemuszemus
kız derinim sordm cvp vermedin civanperçemini niçin kullancannn
tmm canım..ama niçin bana hep deren dersin :umursamaz:
ah canım vallahı hiç farketmemişim balım ya:teselli::teselli: bir daha dikkat ederim aklım yok bu aralar ne yapalım senağlamasenağlama birdaha olmaz işşallah kusura bakma yani allahmı söytetiyo ne bilem :kedi::kedi: kız kız olunca derenmi koysan ben allah nasip ederse:CüvCüv::CüvCüv:
evet öyle oldu valla cnm..yarın gene iş off.
yaa iyice oldun mu kısss..kız gününde mi olmaya başladın acep.
benimde kasıklarım çok acıyo olcam sanırım...ama inşallah sen olmazsın yaaaa
kız sen onu banamı sormuştun:))kendine laıntı yapmıştın dabilmiyorumkismilecivanperçemi adet düzenleyici olarak içiliyo canım.karışık benimki.mısır çarşısından almıştım...
evet öyle oldu valla cnm..yarın gene iş off.
yaa iyice oldun mu kısss..kız gününde mi olmaya başladın acep.
benimde kasıklarım çok acıyo olcam sanırım...ama inşallah sen olmazsın yaaaa
kız sen onu banamı sormuştun:))kendine laıntı yapmıştın dabilmiyorumkismilecivanperçemi adet düzenleyici olarak içiliyo canım.karışık benimki.mısır çarşısından almıştım...
allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız hayatımda ben şaka dedim zaten benimki başımda beklıyo ben çıkıyorum işşallah sabaha görüşürüz artık öptüm sizi iyi muhabbetler sizeŞenizŞenizŞeniz
evet düzenli olalımda canım..sonrada inşallah dualarımızla kalıcaz bitanem.cano yaa oluyum valla ben bugün vcde görünce göbek atmadığım kaldı bi
iyice gelmedi ama gelicek inşallah
ben bebeği geçtim cano artık yeterki düzenli oluyum stres yapıyo biliyosun
sende olda rahatla inşallah bitanem
gülüm ben onu eşimden duymuştum kan sulandırıyomuş bide ka vitaminimii ne varmış ama karışmış gbi olmayımm
afed civanperçemi kanmı sulandırıyomuş?
kızlar intihap ve akıntınız varsa enginar ve ısırgan çayı için çok faydalı tarçınla bal yiyin karanfil sayammı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?