Merhabalar
Ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takipçinizim. 6 aylık evliyim. Aslında bebek düşünmüyoduk erken diye. ama geçen ay yumurtlama dönemi değildir diye korunmadık :sm_confused: Bu ayın 1Ounda regl olmam gerekiyordu. kasıklarımda her an olcakmışım gibi ağrı var. göğüslerim şişti. acaip de gazım var. karnım taş gibi. Aslında bunların hepsi adet öncesi belirtiler. Ama çok büyük şüphe içindeyim ben. eşim telefon edip duruyo hasta oldun mu diye. o kadar hevesli ki. şimdiden baba olucam havalarında. keşke korunsaydım belirsizlik çok kötü.
GÜNAYDIN HERKESE....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNÜZDEKİ GÜZELLİKLERİ SİZLERE NASİP EDERRRRRRRRRRRRRR
tamam canım,sağlıcakla al inşeşim sperm tetsti yaptırmıştı,,,
eşime söyledim telefonda,,,,
hoşgeldin nazcım...slm arkadaş hg bn yeniyim aranızda
ablamm ne güzel düzene girdi demek,maşallah de:)bu durumda yumurtlama günlerinde belli boş geçme lütfennnolumunekankayizsmilecano yaa oluyum valla ben bugün vcde görünce göbek atmadığım kaldı bi
iyice gelmedi ama gelicek inşallah
ben bebeği geçtim cano artık yeterki düzenli oluyum stres yapıyo biliyosun
sende olda rahatla inşallah bitanem
günaydınnn aysenimmmmmgünaydınlar
boncugum ne iğnesi ki hala dağılmadı yaa,kardeşin küçük müydü?kıyamam Allah tez zamanda şifa versin...BANA GELINCE KIZLAR HALA KARDESIMDE AKLIM onun o aglayısını acı cekısını duydukca delı oluyorum bısıy yapamadıgım ıcın kahroluyorum doktorlar bekleyın demısler gıtmedıgı doktor kalmadı emar cekılıcek 21 gün gecmesı gerekmıs onu beklıyor okulada gıdemıyor yavrum ınsallah saglıgına kavusur
bende pek ugrayamıyorum ebrarım sen duaya bıttı yaz cnm bgn okurum bendede hsg den sonra enfeksıyonmu olustu anlamıs degılım akıntım varmı bıde buay hamıle kalma sansım var yoksa yasakmı kızlar kararsız kaldım hoş hsgden sonra yumurta olusurmukı hadı allah emanet olun kızlar ben kactım opuyorumnanaktan
tugcem hakkında hayırlısı olsun belli olmaz belki bu ay olurr,inş:)ebrarım ben aleynamın duasını bitirdim canım Allah kabul etsin inşallah... kuzum senin kırmızlar gelmiş... gününde geldiğine sevindim canım... düzene giriyor galiba o zaman bu bebeiş de her an gelebilir demek heralde....:lepi:
benim bu ay pek umudum yok kızlar... hafta sonu düğün misafir derken önemli günleri kaçırmış olabiliriz.... benimki de malum bu ay fazla mesai yapıyo iş yerinde adamın evde mesai yapcak hali de kalmıyor... o yüzden pek umudum yok ama hayırlısı diyorum....:gitme:
yauwww kızlar gündüz gelseniz nolur sanki ben çok özlüyım sizi ama oturamıyom o saate kadar da uykum geliyo çok......:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
günaydın cnm aminn...GÜNAYDIN HERKESE....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNÜZDEKİ GÜZELLİKLERİ SİZLERE NASİP EDERRRRRRRRRRRRRR
ah semracım bi anlatsam inan yeter yani dersin 10 senedir burnumdan getirdiler canımdan bezdirdiler onlara denecek laf bile yok ahhh çok canımı yaktılar çokohaoldumsmile :sinifsinif: mafoldumben
boncukummm listede su_41 ekim listesinde de hamiş listesinde de var cnm :kedi:
sagolun kızlar antıbıyotık kullanıyorum bgnlerde ovülasyon günlerım umarım ondandır akıntım
tugcalım kardesım 14 yasında cnm hastaneye götürmüsler agrı kesıcı bır ıgne uyuz hemsıre yalnıs yere vurmus ıgneyı 2 hafta oldu hala tık yok kasamı denk gelmıs sınıremı bacagı kötü hergün hastaneye tasıyoruz öyle ıste bakalım rabbım sıfa verır ınsallah
turkuazım doktor korunun demedı belkıde aklına gelmedı ben tuttum ertesı günü dusa bıle gırdım belkıde kapmısımdır sıfayı senın hsg ne az kalmıs cnm umarım temız cıkar sonucların agrısız sızısız gecer
slm aranıza katılabilirmiyiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?