Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlar nasılsınızolumunekankayizsmile
samyelım hamıleymıs cok sevındım allah analı babalı büyütsün cnm :Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

KASIM AYI LİSTEMİZ

TURKUAZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SAMYELİ26----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

BANA GELINCE KIZLAR HALA KARDESIMDE AKLIM onun o aglayısını acı cekısını duydukca delı oluyorum bısıy yapamadıgım ıcın kahroluyorum doktorlar bekleyın demısler gıtmedıgı doktor kalmadı emar cekılıcek 21 gün gecmesı gerekmıs onu beklıyor okulada gıdemıyor yavrum ınsallah saglıgına kavusur
bende pek ugrayamıyorum ebrarım sen duaya bıttı yaz cnm bgn okurum bendede hsg den sonra enfeksıyonmu olustu anlamıs degılım akıntım varmı bıde buay hamıle kalma sansım var yoksa yasakmı kızlar kararsız kaldım hoş hsgden sonra yumurta olusurmukı hadı allah emanet olun kızlar ben kactım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
boncuğum geçmiş olsun ne olduğunu bilmiyorum ama allah şifa versin kardeşine

samyeli canım tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğinnn :teytey::teytey:

boncuğum bir kaç gündür giremiyorum bende... kardeşine ne olduğunu bilmiyorum tatlım ama geçmiş olsun... Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah... canım hsg den sonra bana 1 hafta iliki yasak demişti dr... senin bu günlerini yumurtlama günlerin heralde... hsg çekiminden sonra hamile kalan çok oluyor ama bilmiyorum ki senin neden akıntın olduğunu... iltihap mı kaptın acaba... antibiyotik kullanıyo musun??? ayrıca yumurtlama günlerindeysen akıntı ondan da olabilir... benim o günlerde 2-3 gün artar akıntım....

Merhabalar
Ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takipçinizim. 6 aylık evliyim. Aslında bebek düşünmüyoduk erken diye. ama geçen ay yumurtlama dönemi değildir diye korunmadık :sm_confused: Bu ayın 1Ounda regl olmam gerekiyordu. kasıklarımda her an olcakmışım gibi ağrı var. göğüslerim şişti. acaip de gazım var. karnım taş gibi. Aslında bunların hepsi adet öncesi belirtiler. Ama çok büyük şüphe içindeyim ben. eşim telefon edip duruyo hasta oldun mu diye. o kadar hevesli ki. şimdiden baba olucam havalarında. keşke korunsaydım belirsizlik çok kötü.

ebrarım ben aleynamın duasını bitirdim canım Allah kabul etsin inşallah... kuzum senin kırmızlar gelmiş... gününde geldiğine sevindim canım... düzene giriyor galiba o zaman bu bebeiş de her an gelebilir demek heralde....:lepi:
benim bu ay pek umudum yok kızlar... hafta sonu düğün misafir derken önemli günleri kaçırmış olabiliriz.... benimki de malum bu ay fazla mesai yapıyo iş yerinde adamın evde mesai yapcak hali de kalmıyor... o yüzden pek umudum yok ama hayırlısı diyorum....:gitme:
yauwww kızlar gündüz gelseniz nolur sanki ben çok özlüyım sizi ama oturamıyom o saate kadar da uykum geliyo çok......:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

GÜNAYDIN HERKESE....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNÜZDEKİ GÜZELLİKLERİ SİZLERE NASİP EDERRRRRRRRRRRRRR

canım öncelikle hoşgeldin...vereliniortak neden keşke korunsaydık diyosun bak burda biz bir sürü kişi hamile kalmak istiyoruz... bunun için tedavi oluyoruz... içimizde 10-15 sene bekleyen bile var.... mesela ben 2 buçuk yıllık evliyim....bir sene korunduk evlendiğimde şimdi de olmuyor yani oluyor ama düşüyor.... şimdi tedavi görüyorum.... keşke diyorum korunmasaymışım daha erken başlardım tedaviye.... inşallah hamilesindir canım... emin ol bebeğin göbeğine konduğunda havalara uçacaksın mutluluktan.... çünkü annelik biz kadınlara Allah'ın bahsettiği en yüce duygu...
şimdi gelelim soruna....canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri erken dönemde birbirine çok benziyor... eğer adetlerin düzenli ise bugün bir kan testi yaptırabilirsin... çünkü 2 günlük gecikmede idrar testi doğru çıkmayabilir.... kan testi ile kesin olarak öğrenebilirsin hamile olup olmadığını.... ayrıca eğer eşin bu kadar istiyorsa bebeğiniz olsun hamile olmasan bile bunu eşinle açıkca konuş bence....

çok şükür bitirdim...evet tuğalcığım çok güzel anlatmışsın arkadaşımıza...bizler senelerir bebek sahibi için uğraşıyoruz...yapmadığımız şey kalmıyor...inşallah rabbim o günleride gösterecek....

Sen şimdi testini yap sonucunu öğren içindeki olumsuzluğu at bir kenara eeşinle beraber bebişinizin gelişine sevinin....aslaaaaaaaaaaa istemiyordum deme rabbim büyüktür..vardır bir bildiği bu bebeği size nasip etti...hatta otur şükür namazı kıl .....

eşim sperm tetsti yaptırmıştı,,,

eşime söyledim telefonda,,,,
tamam canım,sağlıcakla al inş
slm arkadaş hg bn yeniyim aranızda
hoşgeldin nazcım...

ablamm ne güzel düzene girdi demek,maşallah de:)bu durumda yumurtlama günlerinde belli boş geçme lütfennnolumunekankayizsmile
günaydınnn aysenimmmmm

boncugum ne iğnesi ki hala dağılmadı yaa,kardeşin küçük müydü?kıyamam Allah tez zamanda şifa versin...
bu arada sen filmden sonra antibiyotiğe devam etmedin mi?bana randevu alırken çekileceğim saatten 2saat önce bi tane alın sonra kutu bitene kadar devam edeceksiniz demişlerdi,bazı doktorlar bi hafta ilişki yasaklıyorlar ama zaten o bi haftada yumurtlama zamanına denk geliyor senin doktorun bişe demedi mi yasak veya yasak değil
diye bilmiyorumkismile

tugcem hakkında hayırlısı olsun belli olmaz belki bu ay olurr,inş:)

GÜNAYDIN HERKESE....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNÜZDEKİ GÜZELLİKLERİ SİZLERE NASİP EDERRRRRRRRRRRRRR
günaydın cnm aminn...

kızlar hepinizin günü aydın olsun,hayalim gelmiyor kaç gündür haberi olan var mı? onun hsg işi ne oldu?

ah semracım bi anlatsam inan yeter yani dersin 10 senedir burnumdan getirdiler canımdan bezdirdiler onlara denecek laf bile yok ahhh çok canımı yaktılar çokohaoldumsmile :sinifsinif: mafoldumben

canım seni bukadar üzüyolarsa görüşme onlarla dertleri neymiş ki seni bukadar üzüyorlar

sagolun kızlar antıbıyotık kullanıyorum bgnlerde ovülasyon günlerım umarım ondandır akıntım
tugcalım kardesım 14 yasında cnm hastaneye götürmüsler agrı kesıcı bır ıgne uyuz hemsıre yalnıs yere vurmus ıgneyı 2 hafta oldu hala tık yok kasamı denk gelmıs sınıremı bacagı kötü hergün hastaneye tasıyoruz öyle ıste bakalım rabbım sıfa verır ınsallah
turkuazım doktor korunun demedı belkıde aklına gelmedı ben tuttum ertesı günü dusa bıle gırdım belkıde kapmısımdır sıfayı senın hsg ne az kalmıs cnm umarım temız cıkar sonucların agrısız sızısız gecer

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

KASIM AYI LİSTEMİZ

TURKUAZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SAMYELİ26----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

öncelikle geçmiş olsun canım ben de gıripken bir iğne vurulmuştum yakalış bir ay belki de daha fazla ayağıma basamadım devamlı ağlıyordum sakat kaldığımı zannetmiştim çok zor günlerdi canım inşallah en kısa zamanda iyileşir kardeşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…