Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar yaa ben kaçar fırsatım olursa uğrarım yine bu muhabbeti kaçırmak istemezdim ama akşama misafirlere boş masa kurmak istemiyorum :))
hayden ebroş kaçar hepinizide öper opuyorumnanaktan

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
TURKUAZ...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

Kardeloş gelmedi galiba boynunda düzleşme varmış
oyüzden çok oturamıyorum dedi
geçmiş olsun kuzuma

bizde seni canım.Evet düzenli olmasıda güzel bi nimet gerçekten bende soğan suyuna başlamıştım onun için bakalım faydası olacakmı.gerçi henüz bi değişiklik yok gibi

olur gülüm soğan kist için değilmi bende kullandığım karışımla düzeldim tatlımmm

aleynam yaa kıyamam sana bende diyet yaparken çok mutsuz olurum
allah yardımcın olsun kuzum
AMİN ABLA COK SAGOL

DÜN EŞİM YÜZÜME BAKIP NE OLDU DİYO BİŞEYEMİ KIZDIN BUNE SURAT MEYERSENM COK SİNİRLİ BAKIYOMUŞUM kaydirigubbakcemile3
aleyna hoşbulduk nasılsın canım

HOŞBULDUM CANIM SEN NASILSIN BİRAZ MUTSUSUM PERHİZDEYİM VE COK ACIMMMMcokacimcoook

anladım canımm sağolasınn

perşembe çekilicem cnm bende,sen o zaman o otları kullanda sonra bütün testleri beraber yaptırıırsın inş işe yarar otlar,eğr bende de kapalı çıkarsa söylersin banada o otları olar mı?

ablammm afedimin 20duasını ben aldım dimi yanlışlık olmasın:)

canım maddi açından 320 veremem şu ara özel sigortada geçmiyo kabul etmiyo
derinim nerde çektirdi kuzum erkemi acaba çeken eşimde aslında pek yanaşmıyo çektirmeme ozaman çok canımı yaktılar ya gene öyle yaparlarsa diyo canını yakarlar sonuç zaten belli deyilmi diyo o acıyı gene çekecen diyo genede sen bilirsin ben senin acı çekmeni istemiyorum diyo ne bilim kuzu bi yandanda çekilim kurtulayım diyorum

neden 3 sefer tekrarlamışlar canımm
offff nasıll canı yanmıştırrr kimbilirr kuzumunn
benim ikincideee ölüp ölüp dirildim valla eşim az kalsın içeri dalacakmış o derece yani düşün ki ben dayanıklıyımdır da ama öyle bi canımı yaktılarki sanki dogum yaptım o derece korkuyom kuzumm gene aynı olursa diye ilkini benim zamanki doktorum çekmişti canım yanmamıştı şimdi çekmiyo o çekse ona gidecem offff napcam bilmiyom

ben geldim ne kadar çok yazmışsınız okuyana kadar anam agladı hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne var ne yokı bakalım merhaba hepinize kız bugün eşimin dogum günü akıl verin ne yapayım ona süpriz :kedi::kedi:

hoşgldinnn canım naslsınn

hoşgeldin sevtuuuun.Hayırlı sağlıklı beraberce uzun bi ömür diliyorum size.Eşini en iyi sen tanıyorsun onu en çok ne mutlu eder düşün bakalımmmm

SEVTUN HOŞGELDİN EŞİNE PASTA YAP COK ROMANTİYİM DİMİkaydirigubbakcemile3

TURKUAZ RAHİM FİLMİ CEKTİRCEN GALİBA ALLLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM

Son düzenleme:
kızlar yaa ben kaçar fırsatım olursa uğrarım yine bu muhabbeti kaçırmak istemezdim ama akşama misafirlere boş masa kurmak istemiyorum :))
hayden ebroş kaçar hepinizide öper opuyorumnanaktan
güle güle kuzummm kolay gelsin misafirlerinle güzel bi gün yaşayın kuzum çok öptüm seni

kuzumm inşallahhh hsg temiz çıkacakk hiç gerek kalmıcak ota falan inşallah
inşallah kolay gecer gülümm çok canın yanmadan inşallah
rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım

avrupa şafak mıydı tam hatırlamıyorum derinim görünce yazar zaten ama erkek mi bayan mı bilmiyorum cnm

eşinin doğumgünüsü kutlu olsun sevtunumkaydirigubbakcemile3
sürpriz bilemiyorum valla sen daha iyi bilirsin...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…