Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yazılanları sürekli f5 yaparak takip etmen lazım.... cevaplar sahsi olarak sana düşmüyor....

ben miii yokkk kızzzz nerdeeeeeeeeeeeee.............:roflol: milette bebe dağıtılırken ben sokakta top oynuyorum......:roflol:

hahahaha demek top oynuyonn heeee allah iyiligini versin

inşallahhh bizide görecek o bebelerrr inşallah canımmm
inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin bu sene erkek dogurma senesi 5 dogum haberi aldım 5 de erkek biz seneye doguracaz inşallah kızlarııı seneye kız senesii

çok çalışınn kızlarııı tutturalımmm
rabbim hayırlısını versin

kızzz aleyna kuzusu yemek mi yapıyon.... nohut yap yanına da pilav cacık veya ayran ohhh bide marul salatası yap....

hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyo

iyidir canım nasıl olsun benim klasik ilaç kesme muhabbetim var ya ona çabalıyorum sonra dişlerimi aradan çıkarayım bu sürede dedim öbür haftada kadın doğumcuya gideceğim iyi bir doktor araştırıyorum doktor doktor geziyorum canım kaydirigubbakcemilesen nasılsın?a.s.

tmm anlıcam herh yavaş yavaş.... arkadaşlıklar gzl galiba burda ben ewde yalnızım konu komşum flnda yok çok sıkılıyorum

yapma yaaawww ben de hep kız istiyom aslında amma benim babam ve eşim erkek istiyorlar... benim kız kardeşim var ondan babam erkek olursa çıplak gezdircem diyip durur....:roflol: tabiii en önemlisi sağlıklı sıhhatli tez vakitte olması kuzum.... ben de deliliğe vuruyom nabiim... nere kadar üzimm kendimi... al işte hayatımdan bir dakka daha gitti bu mesajı yazana kadar geri gelmicek.....boshayallersmile

bulamadınmı canım daha doktorr inşallah iyi bi doktora denk gelirsin canım
ben napim canım daha iyiyim çok şükür kayganam hastaydı oraya gittim apar topar ben hasta o hasta bakabildigim kadar baktım napim canım tek gelin olmakta zorr canım bi elti falan olsa bi gün o bi gün ben giderdim en azından yerde çok yakın yer deyil hergün gidip dönmeye 2 vesait burdan mecbur kalmak gerekiyo böle hasta olunca allah şifa versin herkese

hoşbuldum izmirde yaşıyorum 3 yıllık ewliyim ve bende bebek istiyorum ama kist çıktı ve 10 gn snr belli olacak işllh geçmiştir szin varmı bebişiniz

anladım ben onu ama unuttugun bişey var 31 kırkım çıkıyo:kedi::kedi: kız dedigin dogru da artık 1 kasımda:roflol::roflol::roflol: kız mum güzel yemek mizik bide dansdelikafaduldendelikafadulden

anladım ben onu ama unuttugun bişey var 31 kırkım çıkıyo:kedi::kedi: kız dedigin dogru da artık 1 kasımda:roflol::roflol::roflol: kız mum güzel yemek mizik bide dansdelikafaduldendelikafadulden
ayy kızz pardon unuttum ben onu... 1 kasımda yaparsın o zaman... şimdi şöyle güzel yemek güzel müzik adama antreman olsun acık hehehehe....

hoşbuldum izmirde yaşıyorum 3 yıllık ewliyim ve bende bebek istiyorum ama kist çıktı ve 10 gn snr belli olacak işllh geçmiştir szin varmı bebişiniz
anladım canım... kşst için soğan kürü yapmanı tavsiye ederim.... ben de kist yok ama olan ve kisti eriyen sürü kişi duydum canım....

çok geçmiş olsun canım baktığın için de eline sağlık duasını almışsındır inşallah canım:Saruboceq:eltiyle pek ilgisi yok be gülüm benim iki tane daha eltim var üçüncüsüde yakında gelir onlar yanında olsa da beni bekler bilirim boshayallersmileçalıştığım için çok sık görüşemiyoruz ama önemli zamanları mümkün mertebe atlamamaya çalışırımolumunekankayizsmile

ewet başladım 3 gündür ya ama çikolata riskim varmış nolcak bilmiyom

merhaba naz hoşgeldin.bazılarının çocukları var ikinciyi düşünüyolar bazılarının da benim gibi hiç yok.Allah isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah.En azından senin problemin sadece kistmiş benim daha çok problemim var sürekli düşük yapıyorum.

sende elti de börülce de yok mu hayalim... ne kadar şanslısın heee... bende börülce var ama başka şehirde... gerçi ben severim onu kendi kardeşim gibi kaynanam da annem gibi sağolsunlar bir yanlışlarını görmedim... ben de ona göre davranıyorum ama Allah korusun hasta neyin olsa koşa koşa giderim... herşey karşılıklı canım sonuçta kocanın annesi biraz gönülllerini hoş tutmak lazım....zemuszemus

ayyyyyy gökcem maşalllahh çok güzelmiş küçük gökcemiz yaa,seni görünce çok şaşırdım,bebişimiz nasıl annesi uykusu falan,huysuzluk yapıyor mu

kız onu en mutlu eden şey benim mutlu oldugumu görmesidir bebem ya ama yemek hazırlıyım mum ışıgında bide romantik bir şarkı pastada alınca bu iş tamamdır:teytey:

kızlar hepinizie çokkkk teşekkür ederim hemen çıkıcam diye tüm yazılanları okuyamadım hepinizden allah razı olsun rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin liste yapmıştım kızlar isimlerinizi okudum hep doguma gidene kadar elimdeydi kagıt:) inş rabbim kabul eder
sevtuncum hazırla bakalım mamaları ohhh akşama şenlik var demek :)
samyelim hamile mi ya ben mi yanlış okudum hayırlı olsun rabbm saglıkla kucaklamak nasip etsin darısı diger arkadaşlara inş samyelimde listede vardı:)
ebroşum datlum benim sende sagol alıntı yapamadm sana çok yazıyazmıştın die:) rabbim sanada tez vakit göndersin
boncugum sende sao l canm benim inş sizlerinde hamiş haberlini alıcaz inşş,
derinim öptm datlum senide çok saol fıstık

Son düzenleme:

:teselli: :teselli: :teselli: aynennnnnmafoldumben mafoldumben mafoldumben

Gökçeim maşallah kızına da sana da Allah nazarlardan korusun anasına babasına vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah..... Benim için de öpüp kokla onu olur mu??? kızzz suan ağlıyorum biliyomusun kendim için değil vallahi senin için mutluluktan kardeşim tekrar tebrik ederim....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…