ben miii yokkk kızzzz nerdeeeeeeeeeeeee.............:roflol: milette bebe dağıtılırken ben sokakta top oynuyorum......:roflol:
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyo
yapma yaaawww ben de hep kız istiyom aslında amma benim babam ve eşim erkek istiyorlar... benim kız kardeşim var ondan babam erkek olursa çıplak gezdircem diyip durur....:roflol: tabiii en önemlisi sağlıklı sıhhatli tez vakitte olması kuzum.... ben de deliliğe vuruyom nabiim... nere kadar üzimm kendimi... al işte hayatımdan bir dakka daha gitti bu mesajı yazana kadar geri gelmicek.....boshayallersmilehahahaha demek top oynuyonn heeee allah iyiligini versin
inşallahhh bizide görecek o bebelerrr inşallah canımmm
inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin bu sene erkek dogurma senesi 5 dogum haberi aldım 5 de erkek biz seneye doguracaz inşallah kızlarııı seneye kız senesii
çok çalışınn kızlarııı tutturalımmm
rabbim hayırlısını versin
tmm anlıcam herh yavaş yavaş.... arkadaşlıklar gzl galiba burda ben ewde yalnızım konu komşum flnda yok çok sıkılıyorum
tmm anlıcam herh yavaş yavaş.... arkadaşlıklar gzl galiba burda ben ewde yalnızım konu komşum flnda yok çok sıkılıyorum
iyidir canım nasıl olsun benim klasik ilaç kesme muhabbetim var ya ona çabalıyorum sonra dişlerimi aradan çıkarayım bu sürede dedim öbür haftada kadın doğumcuya gideceğim iyi bir doktor araştırıyorum doktor doktor geziyorum canım kaydirigubbakcemilesen nasılsın?a.s.
kızzz sevtun bacı eşinin doğum günü mü evlilik mi ben görmedim de ondan soruyom... her ne ise tebrik ederim eşinle sana uzun bol bebekli bir ömür dilerim canım arkadaşım... bak hayalim fikri güzel ben yaptıydım... ama evin heryerini mumla donatıp kendim saklanmıştım heeee bi de çeyizlerimden bişeyler giymiştim üstüme.... anladın sen onuuuu.....a.s:smiley-cool::asigim:
ayy kızz pardon unuttum ben onu... 1 kasımda yaparsın o zaman... şimdi şöyle güzel yemek güzel müzik adama antreman olsun acık hehehehe....anladım ben onu ama unuttugun bişey var 31 kırkım çıkıyo:kedi::kedi: kız dedigin dogru da artık 1 kasımda:roflol::roflol::roflol: kız mum güzel yemek mizik bide dansdelikafaduldendelikafadulden
anladım canım... kşst için soğan kürü yapmanı tavsiye ederim.... ben de kist yok ama olan ve kisti eriyen sürü kişi duydum canım....hoşbuldum izmirde yaşıyorum 3 yıllık ewliyim ve bende bebek istiyorum ama kist çıktı ve 10 gn snr belli olacak işllh geçmiştir szin varmı bebişiniz
bulamadınmı canım daha doktorr inşallah iyi bi doktora denk gelirsin canım
ben napim canım daha iyiyim çok şükür kayganam hastaydı oraya gittim apar topar ben hasta o hasta bakabildigim kadar baktım napim canım tek gelin olmakta zorr canım bi elti falan olsa bi gün o bi gün ben giderdim en azından yerde çok yakın yer deyil hergün gidip dönmeye 2 vesait burdan mecbur kalmak gerekiyo böle hasta olunca allah şifa versin herkese
ayy kızz pardon unuttum ben onu... 1 kasımda yaparsın o zaman... şimdi şöyle güzel yemek güzel müzik adama antreman olsun acık hehehehe....
anladım canım... kşst için soğan kürü yapmanı tavsiye ederim.... ben de kist yok ama olan ve kisti eriyen sürü kişi duydum canım....
hoşbuldum izmirde yaşıyorum 3 yıllık ewliyim ve bende bebek istiyorum ama kist çıktı ve 10 gn snr belli olacak işllh geçmiştir szin varmı bebişiniz
bulamadınmı canım daha doktorr inşallah iyi bi doktora denk gelirsin canım
ben napim canım daha iyiyim çok şükür kayganam hastaydı oraya gittim apar topar ben hasta o hasta bakabildigim kadar baktım napim canım tek gelin olmakta zorr canım bi elti falan olsa bi gün o bi gün ben giderdim en azından yerde çok yakın yer deyil hergün gidip dönmeye 2 vesait burdan mecbur kalmak gerekiyo böle hasta olunca allah şifa versin herkese
ewet başladım 3 gündür ya ama çikolata riskim varmış nolcak bilmiyom
ayyyyyy gökcem maşalllahh çok güzelmiş küçük gökcemiz yaa,seni görünce çok şaşırdım,bebişimiz nasıl annesi uykusu falan,huysuzluk yapıyor mu
[
ayyyy gökce MAŞALLAH cok tatlı bebişin RABBİM analı babalı büyütsün hayırlı saglıklı ömürler GÜZEL kader versin İNŞALLAH aminopuyorumnanaktan
adı gökce ranamı oldu merka ettim :kedi:
canım çok geçmiş olsun...bu sefer belki bu yüzden gecikti dua ama sadece şmidi için demiyoruz.çok olmaya başladı gecikmeler...
inşallah biraz daha iyisindir canım öpüyorum:teselli:
oyy anammm anammm MAAŞALLAHHH canım benimm kıss minnoşa bak yaa..ay bu günleride gördükkkkkaydirigubbakcemile5Şeniziyi olmanıza sevindim canom..seni çok ama çok öpüyorum gökçemi de kokluyom..artık gökçemiz sen degil minik kızınsırnaşık şey
efferim sanakaydirigubbakcemile3delü senin hepsini okudugunu biliyom zati sagol arkadasım.gereken önemi verdigin için...
ay canım ya sorma iş konusunu..benim işi rahat olmasına ragmen hele kışın sabah yorganı altından kalkıp gitmek çok zor oluyor..bak bugün evdeyim bişey dürtekliyo kalk diye tam tersi..bana hep böyle oluyo..ama şükür yinede bugün uyumuşum 11e kadanbayanssulusmileöptüm tatlımmm.
evet aleynacım dogru diyosun aslında.dün bende düşündüm..yeni katılan arkadaslar oldu son zamanlarda,onlarıda eklemiştik sanırım...bi ebuşumlada konuşalımda..sagol canım herkesin fikri önemli görüş bildirdigin için sagol aleynam...sonuçta topic hepimizin çogunluk ne diyosa odur...
inş.seninde hepimizinde sevineceği günler yakındır,bir saat bile geçmesi ümit kaynağı bizlere.
derincim,bende geçen unuttum ilk defa,çok utandım kızlardan,ebroşta gerçekten çok yoruluyo,ama şu anda listede olanlara haksızlık olur,o yüzden öyle böyle bitirelim,sonrada devam etmeyiz derim ben.
ayyyy,maşallah,ne kadar tatlı yavrun,rabbim bizede nasib eder inş.
Allahım hayırlı uzun ömürler versin.
bende aynen böyle düşünüyorum kızlar.
kız onu en mutlu eden şey benim mutlu oldugumu görmesidir bebem ya ama yemek hazırlıyım mum ışıgında bide romantik bir şarkı pastada alınca bu iş tamamdır:teytey:
merhaba naz hoşgeldin.bazılarının çocukları var ikinciyi düşünüyolar bazılarının da benim gibi hiç yok.Allah isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah.En azından senin problemin sadece kistmiş benim daha çok problemim var sürekli düşük yapıyorum.
kızlar hepinizie çokkkk teşekkür ederim hemen çıkıcam diye tüm yazılanları okuyamadım hepinizden allah razı olsun rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin liste yapmıştım kızlar isimlerinizi okudum hep doguma gidene kadar elimdeydi kagıt:) inş rabbim kabul eder
sevtuncum hazırla bakalım mamaları ohhh akşama şenlik var demek :)
samyelim hamile mi ya ben mi yanlış okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?