Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tmm anlıcam herh yavaş yavaş.... arkadaşlıklar gzl galiba burda ben ewde yalnızım konu komşum flnda yok çok sıkılıyorum
hoşgeldin aramıza canımm burda hiç sıkılmassın 7 24 açıgız

çok haklısın kuzummm çok haklısınnn ömür bitiyo 1 dk 1 dk derken herşey boş aslında yarına çıkmaya senedimiz varmı yok
onun için napacaz kuzumm herşeyi delilige vuracaz yıkılmıcaz yılmıcaz kendimizi olmuyo diye yıpratmıcazzz verecek olan rabbimiz o istedikten sonra olmayacak yok
herşey vesile biz vesileleri arıcaz ararkende kendimizi üzüp yıpratmıcaz demi kuzumm

valla kuzumm herşey oluyor kuzum ama saglık bi giderse geri dönüşü olmuyorr önce saglık saglık olmazsa o çok istedimizz bebişlerimizee nasıl bakacaz demi tatlım
saglıklı kalmak içinde kendimizi üzüp yıpratmıcaz gencecik ve saglıklı kalacagız ki bebişlerimizin genç ve saglıklı anneleri olsun onlara bakabilsin onlarla bebek olsun oyunlar oynasınn ben bebeyimle oyun oynamayı çok isterim teyze kızlarımın çocukları var yazın gitmiştim bitanesinin 7 yaşında ikiz biri erkek biri kız çogugu var diyerininde 4 yaşında gittigimde plastik yemek takımı vardı çaybardagı fincanları falan oturdum onlarla evcilik oynadım hahahaha yemek yaptılarrr kahve yaptılar bana ben misafirr gittimm onlaraa hahahaha çok güzeldii kızzz vallaa kendinmi cocuk sandım onlarında bi hoşuna gitti onlarla oturup evcilik oynamam olursa bebişim onla hergün oynucam

10 gün snr çikolatamı diilmi o belli olcak soğan kürünü ben öğle akşam yemeklerden önce 1 bardak içiyom 7 gün içicem öle diilmi
2 ay neden

inşallah hayalim kendi bebelerimiz oynıamız günler de gelecek inanıyorum.... heeee böyle yatağa yatırıp ısırcam banyosunu yaptırdıktan sonra bebe yağı sürcem totosuna da masaj yapcam ısıra ısıra hehehe... cocuk manyak olcak benim elimde.....

10 gün snr çikolatamı diilmi o belli olcak soğan kürünü ben öğle akşam yemeklerden önce 1 bardak içiyom 7 gün içicem öle diilmi
2 ay neden

canım ilk ay 15 gün içeeksin... adet bitiminden itibaren 7. günde başlıyorsun... 15 gün içip bitiriyosun zaten yeni adet tarihin geliyor... adet bittikten sonra 3. adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün içiyosun... sen sanırım bilmiyodun... adetine kaç gün var ki??? yemeklerden öne bir bardak evet her seferinde taze olacak....

sevtuncuğum nice uzun senelere çoluk çocuk kalabalık bir aile olarak girmenizi dilerima.s.bugün benim de oğluşumun yaş günü 13 bitti 14 e girdik hiç unutturmadı sağolsun bütün telefonların hafızasına yazmış telefonlar sabahtan beri bugün benim doğum günüm diye bağırıyor:1shok:

saol canım allah razı olsun demekki kayınvalide seni seviyo ki seni bekliyo canım
çalışırken evet zor oluyo haklısın canım
börülce bi tane var canımm şimdilik bana zararı yok 7 senedir görüşmüyoruz biz gidince o gelemiyo oraya :))))
gözün aydınnn canımmmmmm
gökçemmm yaptınmı dogumu canımmm rabbim analı babalı büyütsün yoktum kaç gündür geçmişede gidemedimm görmedimm

allah razı olsun canım bizler için de dua etmişsinnn rabbimm bebişini saglıkla analı babalı büyütmeni nasip etsinnn benim için öppp küçükk meleginii canımmm

canım tebrik ederim oğlunu da yeni yaşında başarılarla dolu olsun sağlıklı sıhhatli olsun oğlusun... Allah sizi hep beraber nicelerine eriştirmeyi nasip etsin canım....

ya bn şu an doğum kontrol hapıda kullanıyom kist için adetimede 10 gün fln var o kdr detaylı bilmiyodum ben ya sadece 7 gün içicem sanıyodum

çok tatlı gökçe rananın bebeği bende istiyorum artııııııııııııııııııııııııııııııııııııık.

ya bn şu an doğum kontrol hapıda kullanıyom kist için adetimede 10 gün fln var o kdr detaylı bilmiyodum ben ya sadece 7 gün içicem sanıyodum
canım o zaman en güzeli sen ya adet olana kadar iç bir dahaki ay 10 gün iç bitir yada şimdlik kes adet bitine benim dediğim gibi yap... sonuçta doğum kontrol hapı da kullanıyosun... 10 gün sonra kontrolde kesinleşirse kist olduğu öyle yaparsın.... verdiğim tarif maranki ve saraçoğlunun sitesinden canım.. yapan çok kişi de faydanı gördü yani... sen de açıp incele istersen bi....

rabbimm nice doğum günleri nasip etsin saglıkla sıhhatle inşallah dogum günü kutlu olsun yavrunun canım rabbim güzel yazılar yazsın inşallah inşallah seneye kardeşiyle bi kutlar dogum gününü

inşallahhh kuzummm valla kuzummm bende aynını düşünüyommm yatırıp yatırıp ısıracam onun her yeriniii özellikle poposunuuu kızz varya bizim çocuklarımız sevgi manyagııı olacakk heee bütün gün biz akşamda babalarıııı manyak edecek onlarrııı

rabbimm inşallah gösterir bizlere o günlerii canımmm inşallahhh düşününce bile insan nasıl heyecanlanıyo o anı yaşıyo bi süreline bile olsa oyy bi gelsinlerrr bak neler yapacazz onlaraa

canım tebrik ederim oğlunu da yeni yaşında başarılarla dolu olsun sağlıklı sıhhatli olsun oğlusun... Allah sizi hep beraber nicelerine eriştirmeyi nasip etsin canım....

sağol bir tanem sizde bebeklerinizle nice yaş günleri kutlarsınız inşallah:Saruboceq:benim gibi 13 sene ara vermeyin ama peşpeşe doğurun çok kalabalık bir aile olun inşallah ben çok severim kalabalık aileyide olumunekankayizsmile

kızlar cıkmak zorundayım ders çalışmam lazım... öptüm sizi şimdilik... görüşürüz yine....

ahhh canım ben 4 tane istiyom aslında birini beerebilirsek hız kesmeye niyetim yok yani..... ver ver ver ver ver Allah'ım veeeeeeeerrrrrrrrr..............

öle yapiim bnde şaşırdım valla allah kimseye ewlat aratmasın isteyen herkese wersin ne zormuş ya

çok sağol gülaycığım Rabbim sizede en kısa zamanda çocuklarınızla nice yaşgünleri kutlamak nasip etsin canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…