hoşgeldin aramıza canımm burda hiç sıkılmassın 7 24 açıgıztmm anlıcam herh yavaş yavaş.... arkadaşlıklar gzl galiba burda ben ewde yalnızım konu komşum flnda yok çok sıkılıyorum
yapma yaaawww ben de hep kız istiyom aslında amma benim babam ve eşim erkek istiyorlar... benim kız kardeşim var ondan babam erkek olursa çıplak gezdircem diyip durur....:roflol: tabiii en önemlisi sağlıklı sıhhatli tez vakitte olması kuzum.... ben de deliliğe vuruyom nabiim... nere kadar üzimm kendimi... al işte hayatımdan bir dakka daha gitti bu mesajı yazana kadar geri gelmicek.....boshayallersmile
hoşgeldin aramıza canımm burda hiç sıkılmassın 7 24 açıgız
çok haklısın kuzummm çok haklısınnn ömür bitiyo 1 dk 1 dk derken herşey boş aslında yarına çıkmaya senedimiz varmı yok
onun için napacaz kuzumm herşeyi delilige vuracaz yıkılmıcaz yılmıcaz kendimizi olmuyo diye yıpratmıcazzz verecek olan rabbimiz o istedikten sonra olmayacak yok
herşey vesile biz vesileleri arıcaz ararkende kendimizi üzüp yıpratmıcaz demi kuzumm
valla kuzumm herşey oluyor kuzum ama saglık bi giderse geri dönüşü olmuyorr önce saglık saglık olmazsa o çok istedimizz bebişlerimizee nasıl bakacaz demi tatlım
saglıklı kalmak içinde kendimizi üzüp yıpratmıcaz gencecik ve saglıklı kalacagız ki bebişlerimizin genç ve saglıklı anneleri olsun onlara bakabilsin onlarla bebek olsun oyunlar oynasınn ben bebeyimle oyun oynamayı çok isterim teyze kızlarımın çocukları var yazın gitmiştim bitanesinin 7 yaşında ikiz biri erkek biri kız çogugu var diyerininde 4 yaşında gittigimde plastik yemek takımı vardı çaybardagı fincanları falan oturdum onlarla evcilik oynadım hahahaha yemek yaptılarrr kahve yaptılar bana ben misafirr gittimm onlaraa hahahaha çok güzeldii kızzz vallaa kendinmi cocuk sandım onlarında bi hoşuna gitti onlarla oturup evcilik oynamam olursa bebişim onla hergün oynucam
10 gün snr çikolatamı diilmi o belli olcak soğan kürünü ben öğle akşam yemeklerden önce 1 bardak içiyom 7 gün içicem öle diilmi
2 ay neden
saol canım allah razı olsun demekki kayınvalide seni seviyo ki seni bekliyo canımçok geçmiş olsun canım baktığın için de eline sağlık duasını almışsındır inşallah canım:Saruboceq:eltiyle pek ilgisi yok be gülüm benim iki tane daha eltim var üçüncüsüde yakında gelir onlar yanında olsa da beni bekler bilirim boshayallersmileçalıştığım için çok sık görüşemiyoruz ama önemli zamanları mümkün mertebe atlamamaya çalışırımolumunekankayizsmile
börülce bi tane var canımm şimdilik bana zararı yok 7 senedir görüşmüyoruz biz gidince o gelemiyo oraya :))))sende elti de börülce de yok mu hayalim... ne kadar şanslısın heee... bende börülce var ama başka şehirde... gerçi ben severim onu kendi kardeşim gibi kaynanam da annem gibi sağolsunlar bir yanlışlarını görmedim... ben de ona göre davranıyorum ama Allah korusun hasta neyin olsa koşa koşa giderim... herşey karşılıklı canım sonuçta kocanın annesi biraz gönülllerini hoş tutmak lazım....zemuszemus
gözün aydınnn canımmmmmmkızlar hepinizie çokkkk teşekkür ederim hemen çıkıcam diye tüm yazılanları okuyamadım hepinizden allah razı olsun rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin liste yapmıştım kızlar isimlerinizi okudum hep doguma gidene kadar elimdeydi kagıt:) inş rabbim kabul eder
sevtuncum hazırla bakalım mamaları ohhh akşama şenlik var demek :)
samyelim hamile mi ya ben mi yanlış okudum hayırlı olsun rabbm saglıkla kucaklamak nasip etsin darısı diger arkadaşlara inş samyelimde listede vardı:)
ebroşum datlum benim sende sagol alıntı yapamadm sana çok yazıyazmıştın die:) rabbim sanada tez vakit göndersin
boncugum sende sao l canm benim inş sizlerinde hamiş haberlini alıcaz inşş,
derinim öptm datlum senide çok saol fıstık
sevtuncuğum nice uzun senelere çoluk çocuk kalabalık bir aile olarak girmenizi dilerima.s.bugün benim de oğluşumun yaş günü 13 bitti 14 e girdik hiç unutturmadı sağolsun bütün telefonların hafızasına yazmış telefonlar sabahtan beri bugün benim doğum günüm diye bağırıyor:1shok:
canım o zaman en güzeli sen ya adet olana kadar iç bir dahaki ay 10 gün iç bitir yada şimdlik kes adet bitine benim dediğim gibi yap... sonuçta doğum kontrol hapı da kullanıyosun... 10 gün sonra kontrolde kesinleşirse kist olduğu öyle yaparsın.... verdiğim tarif maranki ve saraçoğlunun sitesinden canım.. yapan çok kişi de faydanı gördü yani... sen de açıp incele istersen bi....ya bn şu an doğum kontrol hapıda kullanıyom kist için adetimede 10 gün fln var o kdr detaylı bilmiyodum ben ya sadece 7 gün içicem sanıyodum
rabbimm nice doğum günleri nasip etsin saglıkla sıhhatle inşallah dogum günü kutlu olsun yavrunun canım rabbim güzel yazılar yazsın inşallah inşallah seneye kardeşiyle bi kutlar dogum gününüsevtuncuğum nice uzun senelere çoluk çocuk kalabalık bir aile olarak girmenizi dilerima.s.bugün benim de oğluşumun yaş günü 13 bitti 14 e girdik hiç unutturmadı sağolsun bütün telefonların hafızasına yazmış telefonlar sabahtan beri bugün benim doğum günüm diye bağırıyor:1shok:
inşallah hayalim kendi bebelerimiz oynıamız günler de gelecek inanıyorum.... heeee böyle yatağa yatırıp ısırcam banyosunu yaptırdıktan sonra bebe yağı sürcem totosuna da masaj yapcam ısıra ısıra hehehe... cocuk manyak olcak benim elimde.....
canım tebrik ederim oğlunu da yeni yaşında başarılarla dolu olsun sağlıklı sıhhatli olsun oğlusun... Allah sizi hep beraber nicelerine eriştirmeyi nasip etsin canım....
sağol bir tanem sizde bebeklerinizle nice yaş günleri kutlarsınız inşallah:Saruboceq:benim gibi 13 sene ara vermeyin ama peşpeşe doğurun çok kalabalık bir aile olun inşallah ben çok severim kalabalık aileyide olumunekankayizsmile
kızlar cıkmak zorundayım ders çalışmam lazım... öptüm sizi şimdilik... görüşürüz yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?