al benden bitane bende aynen sendenim bi izmir maduru daha
ay cnm çok sağolll süpersin.ahhh ahdiim diimii taa sahici olmuş al bakim birini verdim sana...güzel sakla heee ı ı
bu ne yaaa burayı türkiye işte.yazık ya bu kadar olmaması gerekkk5.000 tl istiyor ilaç parası falan 8.000 bini bulurmuş bütçem müsait değil
öle dıyoruz cnm ama arada bunalım gelıyor boyle allah hayr etsınn ınsallah
anladım cnm benımkısını kandırırsam ben de gelırımm :))))
yakınım cnm bahcelıewlere ben
cnm ewet sıkılmaz canın.bak ben de bunalımım.buraya gelınce ıyı oluyorum sağolsun herkesss
ınsallah canım yakın zamanda nasip etsın rabbım yüzünüz gülsün
ay derinim face te yorum yazdıgın fotoya derinim yazdım
nabayımm...mazur gör bu akşaam ben nötr üm----
izmir mağduruyum evet
cnm ben yazdım yaa orta ıstıyorum dieeeeherkese orta yapıyorum o zaman kimseden ses çıkmıyor uykunuz kaçar diyemi içmiyosunuz bayanlarbirde fazla olsun ne olur ne olmaz
kızlar kusura bakmayın yaa
bugün resmen çıldırttı beni bu pc kaç kez reset attım kitlenip kalıyo
derinim hoşgeldin canım sıhhatler olsun
lagrimacım bende çok severim şekerli yoğğurdu hep çocukluğum gelir aklıma
ay cnm çok sağolll süpersin.ahhh ah
bu ne yaaa burayı türkiye işte.yazık ya bu kadar olmaması gerekkk
offf offff..işte bizim ülkemizde çocuk tedavisi çok maliyetli..tüp yapmak istesemde bende aynen maddiyattan yapamam...şimdi olmaz en azından..ileride bilemem tabi
cnm ben yazdım yaa orta ıstıyorum dieeeeohh aldım miss gibi ellerıne sağlık cnmm
ayy cidden kahve yapıcam bırazdan camasırları cıkarayım da makınadan.cnm ıstedı bugun de ıcmedım
şişşşşttt öyle düşünmeyin inşallah onalra gerek kalmadan hayırlısı ile olcak....
offf offff..işte bizim ülkemizde çocuk tedavisi çok maliyetli..tüp yapmak istesemde bende aynen maddiyattan yapamam...şimdi olmaz en azından..ileride bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?