Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese orta yapıyorum o zaman kimseden ses çıkmıyor uykunuz kaçar diyemi içmiyosunuz bayanlar birde fazla olsun ne olur ne olmaz

kızlar kusura bakmayın yaa
bugün resmen çıldırttı beni bu pc kaç kez reset attım kitlenip kalıyo
derinim hoşgeldin canım sıhhatler olsun
lagrimacım bende çok severim şekerli yoğğurdu hep çocukluğum gelir aklıma

aynen bendende gitmiyo bu aralar gecen aksam eşimin arkadasının bebği olmştu 1 ay önce ziyarete gittik tamamen koptum bide sivilce cıktı basıma iyice deli oldum

sevcanım farkettim cnm derin dedigini olsun

ezelcim ben şekersiz tercih ederim ama sen herkese nasıl yapıyosan öyle alırım ziyanı yok

hoşbulduk ebuşum..naptı gene senin cins pc

herkese orta yapıyorum o zaman kimseden ses çıkmıyor uykunuz kaçar diyemi içmiyosunuz bayanlar birde fazla olsun ne olur ne olmaz
cnm ben yazdım yaa orta ıstıyorum dieeeeohh aldım miss gibi ellerıne sağlık cnmm
ayy cidden kahve yapıcam bırazdan camasırları cıkarayım da makınadan.cnm ıstedı bugun de ıcmedım

offf offff..işte bizim ülkemizde çocuk tedavisi çok maliyetli..tüp yapmak istesemde bende aynen maddiyattan yapamam...şimdi olmaz en azından..ileride bilemem tabi

çocuklugum gelmez ama severim şekerli yogurt

şişşşşttt öyle düşünmeyin inşallah onalra gerek kalmadan hayırlısı ile olcak....
offf offff..işte bizim ülkemizde çocuk tedavisi çok maliyetli..tüp yapmak istesemde bende aynen maddiyattan yapamam...şimdi olmaz en azından..ileride bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…