Allah yardım etsin bizenapcaz bilmiyorum valla sıcakla hiç aram iyi değill
inşaallah ablammmevet kuzum allahın iniyle geldi gün hayırlısıyla kurtulur inşallah amin diyorum
böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun
hımmm tüh neden kiii.... :26: :26:
sevcanım anladım kuzum bende çöpe attın sandımdı
ya gösteriş olsun diye yapıyolar insanları düşünen yokki
banum hayırlısı olsun kuzum bigün otek çizgi çift olcak inşallah
peloşum başın saolsun kuzuycum merak ediyodum seni iyisin inşallah canım
gerçi moralin kötüdür allahım sabrını versin inşallah .özledik seni bitanem inşallah toparlanırsında yine eskisi gibi aramızda olursun
ayy fena olmuşsundur yaa yanık çok zor iyi bilirim esmerim ama yinede çok yanarım
aslında insan güneşlenirken anlamıyoda sonra çıkıyo acısı
bu konuyla ilgili hiç bilgim yok keşke olsaydıda yardımcı olabilseydim canım
tostim bende seni öpüyorum kuzum karşılaşamıyoruz özledim seni
buarada kolay gelsin taşınma telaşı başlamış
oyy sevsinler paşayı yaa yerim onu ben maşallah benim için kokla birsenim senide çok öpüyorum yarın güzel haberler verirsin inşallah
ayy gel kucaklaşalım tatlım
kıyamam yaa allah kavuştursun kocişine
saol garibim ben iyiyim sen nasılsın kuzum adetten ne haber ?
herkese selam kızlar DERİNİM,TUTİŞİM,GARİBİM,LAGRİMAM başka kim vardı altta unuttum yaa neyse hepinizi öpüyorum nasılsınız canım arkadaşlarım
cnm yumurtlama gününde misin ondan olabilir sanırsam
selam cnm çok şükür seni sormalı
hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsun
ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bize
selam berrincim nasılsın canım
daha 5 gün yokum çoktan yumutlarım o zamana boşa gider bu durumda
hadi bakalım cnmm başla çabucak gelsin bebişin
cnm ben de 2 gündür ew işlerinden yorgunum ve hep sabır dilesem de dua okusam da 2 gündür iyi değilim çok istiyorum bebiiş
iyi akşamlar cnmm iyi sen nasılsın?
sen nasılsın cnm??
bend e kurtaj oldum 2 bucuk ay once dr 1 ay bekleyip başlayın çalışmlara dedi 1 ay çalştık ama olmadı
2 ay bu ay adet gelmedı hep stres pfff
ewet cnm umutlar olmasa zaten biterizzz
iyi yapmışsın canım dikkat et heee beyaz tenliymişsin de ben gibi.amannn dıyorum.
iyi akşamlar cnm sen nasılsın??
selam cnm kendı adıma bunalımım bıraz sen nasılsın??:97::97:
ay ewwet cnm ya ben de aynen eşime sarıyorum sonra o da erken uyuyor çunku çok yoruluyor çalışırken stres fılan hep o da.hep tekım yani ben de gunduz de akşamı da ay ağlıyorum yazarken çok ruhum sıkılıyor.olsa bbeişimiz de ewe neşe ses gelsinnn
slm cnmmm maşallah emremiz büyüyor kokla benım yerıme paşayı
amın cnm da bebkten değil hormonlardan gelmıyor
aynen cnm bıktık dıımı tek çizgiden yaa allahım
yok ablam onceden de kalan kıyafetler wardı duruyordu bazada beklettım e yok kıme wereyım ben de eşime werdim goturdu almışlar.
cnm benım yapıcam haftasonu fılan yaparım test...
sen de dra gıtmıssın cnm dıkkat et bol su lıkır lıkır iç emi derinim...hadi yavaş yavaş alışırsın işine inşallah cnmm.kocanlasın sıkılmazsın da hoş yoğunluktan sıkılman da mümkün değildir ya:97:
öptum cnmmm
evet canim biktik yaaaa,rabbim buyuk olacak insallah birgun
selam cnm tabii warselam bayanlar ben geldim nasılsınız banada yer varmıı aranızda
sağol cnm iyi gelır walla)
ay cnm benım de aynen yaaa nefes alamıyorum sıcakta o yuzden kışı cok sewıyorum bennn
ohh abla super olur walla
hem yanıktan kurtulma hem de bakım he lagrıma
ya kızlar nerde ne zaman buluşuyorsunuz siz ben bılmıyorumm ve kım kım???
Valla ben ebrar bu hafta buluşucaktık olmadı inşallah önümüzdeki hafta toplaşalım.Sen bahçelievlerdemisin.sağol cnm iyi gelır walla)
ay cnm benım de aynen yaaa nefes alamıyorum sıcakta o yuzden kışı cok sewıyorum bennn
Hoşgeldin canım tabiki var kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.selam bayanlar ben geldim nasılsınız banada yer varmıı aranızda
cnm ben de 2 gündür ew işlerinden yorgunum ve hep sabır dilesem de dua okusam da 2 gündür iyi değilim çok istiyorum bebiiş
sen nasılsın cnm??
İnşallah canım bekledikçede kasar şimdi.bend e kurtaj oldum 2 bucuk ay once dr 1 ay bekleyip başlayın çalışmlara dedi 1 ay çalştık ama olmadı
iyi yapmışsın canım dikkat et heee beyaz tenliymişsin de ben gibi.amannn dıyorum.
ay ewwet cnm ya ben de aynen eşime sarıyorum sonra o da erken uyuyor çunku çok yoruluyor çalışırken stres fılan hep o da.hep tekım yani ben de gunduz de akşamı da ay ağlıyorum yazarken çok ruhum sıkılıyor.olsa bbeişimiz de ewe neşe ses gelsinnn
yok ablam onceden de kalan kıyafetler wardı duruyordu bazada beklettım e yok kıme wereyım ben de eşime werdim goturdu almışlar.
sen de dra gıtmıssın cnm dıkkat et bol su lıkır lıkır iç emi derinim...hadi yavaş yavaş alışırsın işine inşallah cnmm.kocanlasın sıkılmazsın da hoş yoğunluktan sıkılman da mümkün değildir ya:97:
öptum cnmmm
selam cnm tabii war
hoşgeldin
berrin1985,
oezel,
AnaToLia_+,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+
selam arkadaşlarım.ben geldım de alıntılardan yenı selam yazabılıyorum...ıyısınız ınsallah.ben bunalımım bıraz geleyım de rahatlayayım dedim:97::97::97:
bende kışı sevmezdim ama ne olduysa artık yaza katlanamıyorum yaslanıyormuyum ne bünye kaldırmıyo:18:Kahve tütürmeden gidermiki ay yapsammı acaba heralde hiç uyuyamam onuda içersem kız ben aşılamadan sonra nasıl bırakıcam tütürmeyi bilmem valla arada eşimde gizli tüttürüm
Aman sorma mayıs ayında aşılama yapıcaklar baktım içim karardı valla.Kolay gelsin canım temizlikte zordur gerçekten bugün felaketti yandık valla yarın daha iyi olucakmış inşallah.
Aynen berrin benimde hiç aram yok yaz nasıl geçicek bilmem ben kış insanıyım kış çabuk gelsin inşallahhhh.
Allah yardım etsin bize
inşaallah ablammm
ayy sürekli duş mu alıyorsun cnm inş su toplamaz ben bi kere öyle yaptım da kaç gece yatamadım valla
sevcanımm iyiyim kzuum hoşgeldin
ben çıkıyorum kızlar sabah 6buçukta dikilmem lazım yine iyi geceler hepinize
canim adetim gecikti ondan sanirim
bende iyiyim ebrarcim,yok canim adetten bir haber yok daha,ben bekledikce o inat etti
yumurtlama gunumdemiyim bilmiyorum canim,ama adetim gecikti,belki ondan
bellimi olur belki gec yumurtlarsin
sen nasılsın cnm??
selam cnm tabii war
hoşgeldin
berrin1985,
oezel,
AnaToLia_+,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+
selam arkadaşlarım.ben geldım de alıntılardan yenı selam yazabılıyorum...ıyısınız ınsallah.ben bunalımım bıraz geleyım de rahatlayayım dedim:97::97::97:
Allah yardım etsin bize
inşaallah ablammm
ayy sürekli duş mu alıyorsun cnm inş su toplamaz ben bi kere öyle yaptım da kaç gece yatamadım valla
allah kabul etsin berrinim negüzelaynen yaa fena hemde bu gün duamız vardı bitene kadar bayılacaktım sanki
böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun
canım yaa süper olur diycemde çok uzak kuzum ben bakırköyü hiç bilmiyorum bide benimki takıntılı yollarmı bilmemBen bugece erken yatmayı deniycem hergece 3 te 4 te yatıyorum sinir oluyorum kendime yarında işim var kardeşimin evini temizliycem doktor ona yasakladı süpürmeyi bir gidip yardım ediyim tabi sabah uyanırsam yarın birde zuhuratbabaya niyetliydim ama arkadaş bulamadım tekte gitmek istemiyorum çok kalabalık oluyor.
Ebrar buluşmayı bir cuma yapsak bakırköyde buluşup hep beraber gitsek ne güzel olur aslında.
iyi yapğmışsın sevcanım yaa ihtiyacı olanlar nasiplensinhadi bakalım cnmm başla çabucak gelsin bebişin
sen nasılsın cnm??
bend e kurtaj oldum 2 bucuk ay once dr 1 ay bekleyip başlayın çalışmlara dedi 1 ay çalştık ama olmadı
öptum cnmmm
hoşgeldin herkese yerimiz var kendini tanıt istersen canım tanışalımselam bayanlar ben geldim nasılsınız banada yer varmıı aranızda
yok kuzum içme sakın yoksa gerçektende uyuyamazsınKahve tütürmeden gidermiki ay yapsammı acaba heralde hiç uyuyamam onuda içersem kız ben aşılamadan sonra nasıl bırakıcam tütürmeyi bilmem valla arada eşimde gizli tüttürüm
Aman sorma mayıs ayında aşılama yapıcaklar baktım içim karardı valla.Kolay gelsin canım temizlikte zordur gerçekten bugün felaketti yandık valla yarın daha iyi olucakmış inşallah.
Aynen berrin benimde hiç aram yok yaz nasıl geçicek bilmem ben kış insanıyım kış çabuk gelsin inşallahhhh.
Allah yardım etsin bize
inşaallah ablammm
canim adetim gecikti ondan sanirim
bende iyiyim ebrarcim,yok canim adetten bir haber yok daha,ben bekledikce o inat etti
yumurtlama gunumdemiyim bilmiyorum canim,ama adetim gecikti,belki ondan
bellimi olur belki gec yumurtlarsin
sen nasılsın cnm??
tşk ederim iyiyim sizler nasılsınız arkadaş edinmeye çalışıyorum iyiki üye olmuşum bu siteye 3 gündür canım sıkılmıyor valla
İnşallah olur canım ne zaman deniycen.23 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebişim yok olmuyor tek çare tüp bebek diyor doktorlar allah nasip ederse olacak inş.
Valla ben çocukkende sevmezdim yani ben yaşlamıyorum :::)))))))))))))))bende kışı sevmezdim ama ne olduysa artık yaza katlanamıyorum yaslanıyormuyum ne bünye kaldırmıyo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?