Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

napcaz bilmiyorum valla sıcakla hiç aram iyi değill
Allah yardım etsin bize
evet kuzum allahın iniyle geldi gün hayırlısıyla kurtulur inşallah amin diyorum

inşaallah ablammm
böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun

ayy sürekli duş mu alıyorsun cnm inş su toplamaz ben bi kere öyle yaptım da kaç gece yatamadım valla

sevcanımm iyiyim kzuum hoşgeldin
ben çıkıyorum kızlar sabah 6buçukta dikilmem lazım yine iyi geceler hepinize

hımmm tüh neden kiii.... :26: :26:

canim adetim gecikti ondan sanirim

bende iyiyim ebrarcim,yok canim adetten bir haber yok daha,ben bekledikce o inat etti

cnm yumurtlama gününde misin ondan olabilir sanırsam

selam cnm çok şükür seni sormalı

hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsun

ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bize

selam berrincim nasılsın canım

yumurtlama gunumdemiyim bilmiyorum canim,ama adetim gecikti,belki ondan

daha 5 gün yokum çoktan yumutlarım o zamana boşa gider bu durumda

bellimi olur belki gec yumurtlarsin

selam bayanlar ben geldim nasılsınız banada yer varmıı aranızda
selam cnm tabii war
hoşgeldin

berrin1985,
oezel,
AnaToLia_+,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+

selam arkadaşlarım.ben geldım de alıntılardan yenı selam yazabılıyorum...ıyısınız ınsallah.ben bunalımım bıraz geleyım de rahatlayayım dedim:97::97::97:

evet canım ya yazlar cekilmez hale geldi bu arda umutsuz yok demiştin bana canını sıkma diyecem ama olmuyo biliyorum bu aralar ben de de var bişeler kendimi bile cekemez oldumm

Valla ben ebrar bu hafta buluşucaktık olmadı inşallah önümüzdeki hafta toplaşalım.Sen bahçelievlerdemisin.

Hoşgeldin canım tabiki var kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.

tşk ederim iyiyim sizler nasılsınız arkadaş edinmeye çalışıyorum iyiki üye olmuşum bu siteye 3 gündür canım sıkılmıyor valla

bende kışı sevmezdim ama ne olduysa artık yaza katlanamıyorum yaslanıyormuyum ne bünye kaldırmıyo:18:

tek taşla iki kuş

yok bir kere sürüyorum işte yatarken alıyorum dusumu koyun yogurdu olmadıgı müddetce sorun yok market yogurtları cok kokmuyorr

aynen yaa fena hemde bu gün duamız vardı bitene kadar bayılacaktım sanki
allah kabul etsin berrinim negüzel
kalabalık olunca insan nefesindende ısınıyo ortam fena oluyo
böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun

ohh şifa olsun canım yoğurt her derda devaymış günde iki kase yiyin diyolar sen yemeyip vücuduna sürüyosun ama olsun oda iyi
canım yaa süper olur diycemde çok uzak kuzum ben bakırköyü hiç bilmiyorum bide benimki takıntılı yollarmı bilmem
iyi yapğmışsın sevcanım yaa ihtiyacı olanlar nasiplensin
hoşgeldin herkese yerimiz var kendini tanıt istersen canım tanışalım

yok kuzum içme sakın yoksa gerçektende uyuyamazsın
ya sen yolunu bulursun kuzum arada kaçamak yaparsın stres yapma

iyi uykular kuzum çok öptüm seni

kızlar kusura bakmayın benim pc kilitlendi cevap gecikti azcık

heee geç yumurtlayabilirim ama ben anlamam ki öyle şeylerden adetinde inşallah iyi birşey yüzünden gecikmiştir..

gene geldim benay bi duş aldım kendime geldim he..

baya kalabalıgızz...kızlar son yazımdan sonra alıntı almadım kaçırmıyım sizi diye...sagolun yazdıklarınız için

sevcann test yapcen demek hadi hayırlısı cnm...

sag bacagımın arka kısmı dügümcük gibi yaa...bacacıklarım agrır

garibim ya benimde senin gibi kasıklarım acıyo çok bu gece...

23 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebişim yok olmuyor tek çare tüp bebek diyor doktorlar allah nasip ederse olacak inş.
İnşallah olur canım ne zaman deniycen.

bende kışı sevmezdim ama ne olduysa artık yaza katlanamıyorum yaslanıyormuyum ne bünye kaldırmıyo:18:
Valla ben çocukkende sevmezdim yani ben yaşlamıyorum :::)))))))))))))))

canım kahve cekti bak şimdi 10 kişilik yapsam içermiyizki hep beraber falda bakarız tüttürürüzde ayıp ettiniz hadi toplanın nasıl olsun kahveler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…