eşim face kullanmama izin vermiyor sanki beni yiyorlardelirmek üzereyim

kotu bırsey degıl kı gızlı kullandıktan sonra yanı fotolarını fılan arkadaslarından baskası gormuyorsa ve bılgılerını nesı war kııı
b

e kocanınkını kullanıyorsun aynı şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim face kullanmama izin vermiyor sanki beni yiyorlardelirmek üzereyim
tmm cnmm gızlıycem zaten sen ekledıkten sonraatamam gönderiyorum şimdi mehmet gül özel bu saatte benden başka ekleyen olmaz yinede ne olur ne olmaz çıktımı çamaşırlar çok bekleyecekmisin daha ekleyemiyorum arkadaş olarak ekle butonu yok![]()
tamam gönderiyorum şimdi mehmet gül özel bu saatte benden başka ekleyen olmaz yinede ne olur ne olmaz çıktımı çamaşırlar çok bekleyecekmisin daha ekleyemiyorum arkadaş olarak ekle butonu yok![]()
cnm bu mu acba ılk cıkan mısınız??? solda hatun yanında eşin saNIRIM AMA BU MUSUNUZ???
tmm cnmm gızlıycem zaten sen ekledıkten sonraa
cnm cıktı katladım bekleyecekler yarım saat fılan ole asıcam camasrlarımı
aa neden yok kı cnmm??? ben gonderıyım bakalım??
saol garipcim inş dediğin gibi bi vesiledirde seviniriz.herkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:
PELINCIM,öncelikle basin sag olsun,rabbim mekanini cennet eylesin..ölum hak canim,heepimiz birgun onu yasayacagiz,rabbim imanla ölmek nasip etsin insallah..bu arada iyi olmana sevindim canim
KARDELENCIM,temizlik yapiyormussun,kolay gelsin canim..bu arada ayaklarin nasil olduanladin sen onuuu
SELINACIM,herseyde bir hayir var tatlim,bilemezsin belki senin canini acitan bir sanci ve ciktigin yolculuk,bebisinin gelmesine vesile olur..
LAGMIRACIM,yanmissin,gecmis olsun,zor olur gunes yanigi.
TOSTICIM,tasiniyormussun,allah yardimcin olsun..zor is tasinmak
SWCNPRLK,canim daha adet gelmemis,hakkinda hayirlisi olsun..benimde gelen giden yok dahaama snin gibi hic test yapasimda yokkk
tegatif görmekden biktikmi acaba
DERINIM,anlasilan bu yaz saati uygulamasinda pek görusemeyecegiz seninle,allah yardimcin olsun..ise alismaya baslamissin,zamanla hersey daha guzel olur insallah
EBRARIM,sen nasilsin canim?karsilasamadik dun:26:
ECRINSAMET,canim pasanin iyi olmasina sevindim,allah daha iyi etsin insallah
DERDACIM,sen nasilsin canim?esmamiz nasil
KARDELEN49,canim sen nasilsin?görusemedik bu aralar seninle,dun yorgunmussun,bazen banada biryere gitmek zor geliyor,özellikle yazin sicak havada hic cekilmiyor yolculuk
unutugum varmiydi bilmiyorum,gerci kesin vardir her zaman ki gibiaklimda kalanlari yazmaya calistim,bunlarda unuttuklarima gelsin
![]()
anaamm ben emreciği yeni görüyomm maşallahh maşallahh maşallahh allahım nazarlardan saklasın kız büyümüş ya buuuslm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
evet yaşım küçük daha ama yanlızım işte o yüzden istiyorum kimsem yok izmirde ailem kayseride
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günde yapılan tüm duaları kabul etsin inş.
OEZEL hoşgeldin aramıza.sonunda bi hemşeri buldum kendime ailen kayseride olduğuna göre sen kayserilisin.bende kayseriliyim senin gibi kayseri dışında yaşıyorum.hatta izmire yakınım :) denk gelirsek topikte konuşalım inş.
günaydın canım inşallah hayırlısıyla dualarımız kabul olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
hayırlı cumalrrr arkadaslarrr
günaydın canım hayırlı cumalar.
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize cumanız mübarek olsun Rabbim bugunun hürmetine Peygamber Efendimizin (s.a.v) hürmetine bizlere evlatlarımızı göndersinnn amiinnn
Ben kaçtım Aallah'a emanet olun....
herkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:
PELINCIM,öncelikle basin sag olsun,rabbim mekanini cennet eylesin..ölum hak canim,heepimiz birgun onu yasayacagiz,rabbim imanla ölmek nasip etsin insallah..bu arada iyi olmana sevindim canim
KARDELENCIM,temizlik yapiyormussun,kolay gelsin canim..bu arada ayaklarin nasil olduanladin sen onuuu
SELINACIM,herseyde bir hayir var tatlim,bilemezsin belki senin canini acitan bir sanci ve ciktigin yolculuk,bebisinin gelmesine vesile olur..
LAGMIRACIM,yanmissin,gecmis olsun,zor olur gunes yanigi.
TOSTICIM,tasiniyormussun,allah yardimcin olsun..zor is tasinmak
SWCNPRLK,canim daha adet gelmemis,hakkinda hayirlisi olsun..benimde gelen giden yok dahaama snin gibi hic test yapasimda yokkk
tegatif görmekden biktikmi acaba
DERINIM,anlasilan bu yaz saati uygulamasinda pek görusemeyecegiz seninle,allah yardimcin olsun..ise alismaya baslamissin,zamanla hersey daha guzel olur insallah
EBRARIM,sen nasilsin canim?karsilasamadik dun:26:
ECRINSAMET,canim pasanin iyi olmasina sevindim,allah daha iyi etsin insallah
DERDACIM,sen nasilsin canim?esmamiz nasil
KARDELEN49,canim sen nasilsin?görusemedik bu aralar seninle,dun yorgunmussun,bazen banada biryere gitmek zor geliyor,özellikle yazin sicak havada hic cekilmiyor yolculuk
unutugum varmiydi bilmiyorum,gerci kesin vardir her zaman ki gibiaklimda kalanlari yazmaya calistim,bunlarda unuttuklarima gelsin
![]()
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günde yapılan tüm duaları kabul etsin inş.
OEZEL hoşgeldin aramıza.sonunda bi hemşeri buldum kendime ailen kayseride olduğuna göre sen kayserilisin.bende kayseriliyim senin gibi kayseri dışında yaşıyorum.hatta izmire yakınım :) denk gelirsek topikte konuşalım inş.
günaydın canım inşallah hayırlısıyla dualarımız kabul olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Hoşbulduk canım günaydın çok sevindim kendime bi hemşeri bulduğum için evet kayseriliyim nasılsın canım .
superisi87 hoşgeldin canım aramıza.Allahım inş hepimizin yüzünü güldürür kucağımızı boş koymaz,dualarımızla inş canım.