Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın canım kusura bakma geç yazdım makinaya camasır attım da nasılsın
olsun canım benimde işlerim vardı bende geç cvp yazdım.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı CUMALAR bu mübarek günde Allah hepimizin gönlüne göre versin nasılsınız...
günaydın canım hayırlı cumalar.aminn inş cümlemize.ben iyiyim sen nasılsın?

kardeleniimm hoşgeldin canım hayırlı cumalar.geçmiş baya birikmiş oku oku anca bitirirsin yarım saate...
pc de değilim.öptm

Son düzenleme:
tabiki tatlım dene aşılama..Allahım hayırlısını versin umarım herşey iyi giderde bebişkon gelir selinacım.ayy evet ya 13 düşük ne demek ya.maaşallahhhh..

aynen bitanem alıştım bile.ama çok yoruluyorum o ayrı...3 günde satış programınıda ögrendim:1:
ya doktor zaten kadın dogum degil ya kuşum ,dahiliyeci ama yinede yazabilirdi nolcakki...gıcık bişydi zaten:57:

Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnm:nazar::38:

evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.:69:
he ya iltahap çıktı bugün başladım antibiyotige...hatta iltahaptan ziyade bakteri varmış..benim çalıştıgım yerdeki abla(sahibinin kızkardeşi)hastande çalıştı bi dönem biliyo herşeyi okumuş kadın...iltahap degil bakteri var dedi.dedim ya doktor incelemedi bile diye:57:bol su içiyom zaten canom :38:

:59::59::59:

canım benim..olsun yinede dikkat et sen...istemiyosanda yapma test bi süre daha ben zorlamak istemiyorum seni..hayırlısı inşallah.:38:

cnm üzülme,inşallah adetin gelirde belirsizlikten kurtulursun çok zor çokkkk:((bak ben hala olamıyorum.

pelincim başınız sagolsun cnm..Allah geride kalanlara sabır versin..seni çok öpüyom kuzum:38:

cnm sen yinede dikkatli kullan..bi hamile falan kalırsan Allah korusun bak düşüge neden olur falan üzülürsün sonra...adetliyken iç bence garanti olsun.adetle birlikte söker miyomları.:34:

bebem ya üzme kendini lütden...Allahım herşeyin sabrını versin..sıkma canını anatolıam...

:nazar::nazar:cnm ya çok sevindim.maaşallahhh..dahada kilolanıcak annesi inşallah.:nazar::nazar:

sagol cnm iyilik nolsun...sen nasılsın gel bende sana sarılayım:70:

ebuşkom sende alttasın bitanem ..ama ben kaçıyom şimdilik...ugrarım yine.bira işim var.
derincim,alışmana sevindim tatlım,herşey dahada güzel olcak emin ol,inşallah bu aradada bebiş konar göbüşüne
eboşummm demek doğum yapıyor hee Allah sana kolaylık versin işin zor
kim yapıyo kız,ben neyi kaçırdım.:27:

Kızlar rapor çıkartınnnnnnnnnn çokk ucuza geliyor.
raporla bile 3000 en az,o bile fazla şu anda,hani kesin gelse bebiş,hiç fazla değilde:14:
kardeleniimm hoşgeldin canım hayırlı cumalar.geçmiş baya birikmiş oku oku anca bitirirsin yarım saate...
pc de değilim.öptm

canım,tam cevap vercektim,üstkattaki kadın gene bişeyler silkelemeye başladı,daha dün yıkadım balkonu ve makinede çamaşır bitme üzeriydi,sinirle kalktım,kadına saydırdım epey bi,ama laftan anlamaz bişey,gelmiş 50 60 yaşına,hala kendini bişey zannediyo,bana demesin mi,sen zaten evde olmuyon,balkonda oturamıyorum senin yüzüne dedimde,sen zaten geziyon duyo haspam.
ay çok sinirliyim,aradım zabıtayı,öğle tatiliymiş,mesaide ara,dilikçe yazarlar dediler,ama ben o kadar köpürmüşüm ki,12.30 olduğunu bile görmemişim.
töbe ya rabbim,cuma vakti beni ne hale getirdi
diyorum sana güzelliklede rica ettim zamanında,e nerden silkeleseymiş,diğr camından silkele,orayı açmam diyorum,sehpayı mı alcakmış.
e ben sen her silkelediğinde balkonu mu silip süpüreyim terbiyesiz kadın.:57:

bi oklavam da ebroşa var,anlar o neden olduğunu:83:oklava bulamadım,domatesle idare ediveesin gari.
garipcim,düz ayakkabı giyince hiç ağrımıyo canım ayaklarım,ben düz ayakkabıylada çok güselim zati:12::12:

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233,seydam,flan,
aaaa bi flan gördüm sanki:32:
flan cım,hamsi dersem çık,balık dersem çıkma.hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:89:

ay canım ya sabah sabah delirtmişler seni.bazı apartmanda oturma özürlüler oluyo onlara bayır lazım canım.bizim alt kattakine ben bişey silkelemem bile kendi balkonumun deliğine silkelerim genelde her şeyi.ayıptır ya.bekarken annemin tepesinde de vardı öyle biri.sürekli halı silkeliyodu ve siteydi orası bütün sakinlere söylenmişti arka balkondan şu günler bişeyler silkeleyebilirsiniz diye.manyak karı mutfak tarafından halıyı sallıyodu bi gün sinirle kızdık kızdık anlamıyo asıldım halıyı aşağı düşürdüm.manyak karı 5 kat sırtlandı halıyı taşımaya.oh olsun.şikayet et valla belki utanır da yapmaz bi daha.

neyse kızlar,benim çıkmam gerek.
flan ses vermek istemedi sanırım.
herkeze hayırlı cumalar,rabbim şu mübarak günde,şu anda camide olanlar hürmetine hepemize sağlıklı sıhhatli,hayırlı evletler nasib etsin en kısa zamanda inşallah.

ay canım ya sabah sabah delirtmişler seni.bazı apartmanda oturma özürlüler oluyo onlara bayır lazım canım.bizim alt kattakine ben bişey silkelemem bile kendi balkonumun deliğine silkelerim genelde her şeyi.ayıptır ya.bekarken annemin tepesinde de vardı öyle biri.sürekli halı silkeliyodu ve siteydi orası bütün sakinlere söylenmişti arka balkondan şu günler bişeyler silkeleyebilirsiniz diye.manyak karı mutfak tarafından halıyı sallıyodu bi gün sinirle kızdık kızdık anlamıyo asıldım halıyı aşağı düşürdüm.manyak karı 5 kat sırtlandı halıyı taşımaya.oh olsun.şikayet et valla belki utanır da yapmaz bi daha.

yok yok utanmaz canım,nereye istersen şikayet et dedi bana,mahkemeye mi başvursam diye bile düşündüm,sırf hadsizliğini bilsin diyi.
bana daha neler dedi de,ağza alınmıyo boşver.
bende halıyı çekmeyi bilirimde,15 inde çocuk değilim ki,haklı iken haksız duruma düşmek istemiyom.
çıktım canım.
ay bide bana sen zaten çok geziyon dedi ya,sanki evimin kahyası gibi,deli oldum inan.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233,seydam,flan,
aaaa bi flan gördüm sanki:32:
flan cım,hamsi dersem çık,balık dersem çıkma.hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:89:

çıktım çıktım gerçi kovsanız yeridir de :88:azıcık şu bebek fikrinden uzaklaşayım dediydim de bir de ilaç muhabbetim bitsin dedim bitti şükür 2 ay kadar oldu bu seferde nur topu gibi bir kistim oldu onunla uğraştım ca 125 te değer biraz yüksek çıktı da 7 cm idi dün gittim 2 cm ye düşmüş bu ay da mola verdik doğum kont. hapı devam ediyor bunları halledip geleyim dedim ama yakalandım:79::79::79:

neyse kızlar,benim çıkmam gerek.
flan ses vermek istemedi sanırım.
herkeze hayırlı cumalar,rabbim şu mübarak günde,şu anda camide olanlar hürmetine hepemize sağlıklı sıhhatli,hayırlı evletler nasib etsin en kısa zamanda inşallah.

ses verdim kuzum ama geç geliyor sanırım yavaş biraz site

çok takip edemedim ama okuduğum kadarıyla birsenim doğum yapmış Rabbim analı babalı büyütsün inşallah derdam daha yapmamış doğum sanırım hayırlısıyla kurtulsun inşallah semra için çok üzüldüm yarayı deşmek istemem ama söylemeden geçemedim seydam mesaj attı şimdi onun bir halini hatırını soracağım tugcal ne yaptı ona hiç denk gelemedim ebrarım dernim aleynacığım diğer arkadaşlarım nasılsınız birde turkuazı göremedim herşey iyidir inşallah:54:

SeLiNa23,
ebrar_53+
nasılsınız arkadaslar

iyiyim ben canım tşk ederim sen nasılsın?
flancım geçmiş olsun.ca125 testi vermişsin çikolata kisti için dr bendende istedi geçen verdim şükür düşük çıktı.reglim aşırı sancılı geçtiği için istedi.seninde öylemiydi?.yanlız internetten baktığım kadarıyla sigara içiyorsan buda o kistin büyümesine sebepmiş.inş bir an önce kurtulursunda hayırlısıyla bebiş çalışmalarına başlarsın çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
çok takip edemedim ama okuduğum kadarıyla birsenim doğum yapmış Rabbim analı babalı büyütsün inşallah derdam daha yapmamış doğum sanırım hayırlısıyla kurtulsun inşallah semra için çok üzüldüm yarayı deşmek istemem ama söylemeden geçemedim seydam mesaj attı şimdi onun bir halini hatırını soracağım tugcal ne yaptı ona hiç denk gelemedim ebrarım dernim aleynacığım diğer arkadaşlarım nasılsınız birde turkuazı göremedim herşey iyidir inşallah:54:

canım yaa hoşgeldin sefa geldin çok merak ettik seni iyi olmana sevindim .kist varmış ama küçülmüş çok sevindim canım geçmişler olsun .kovmak nedemek yaa öyle şey olurmu yeterki tekrardan bizimle ol .eski günler unutulmaz tekrardan hoşgeldin :38:

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
bugün erken kalkıp işlerimi bitirdim birazdan dışarı çıkıcam hava bozuk istanbulda .kuzenim annemlerde beraber gezmelere gidicez .zaten yarın badana başlıyo birkaç gün daha işlerle boğuşucam :41:
KARDELOŞUM çıldırtmış seni komşu kıyamam yaa sıkma canını allahtan benim komşular çok saygılıyaa bende tabiki halı çırpma işi filan bana göre değil zaten istesemde çırpamam kollar sakat :27:senin komşu çok arsızmış cano yaa hem suçlu hem güçlü bide sana laf atıyo .neyse istersen :27:oraya gelince bi çıkalım beraber :60::60:
SELİNAM kız sen kayserilimiydin benimde anne tarafı kayserili kuzum develililer :34:buzamana kadar hiç konuşmamıştık bu konuyu :53:
SUPERİSİ aramıza hoşgeldin tam pıhtıdaşların arasındasın canım bende dahil 4 arkadaş bu sorundan muzdaribiz malesef .allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
iyiyim ben canım tşk ederim sen nasılsın?
flancım geçmiş olsun.ca125 testi vermişsin çikolata kisti için dr bendende istedi geçen verdim şükür düşük çıktı.reglim aşırı sancılı geçtiği için istedi.seninde öylemiydi?.yanlız internetten baktığım kadarıyla sigara içiyorsan buda o kistin büyümesine sebepmiş.inş bir an önce kurtulursunda hayırlısıyla bebiş çalışmalarına başlarsın çok geçmiş olsun.

iyiym sükür canım bi tembellik var sadece üzerimde bir sürü iş var ama yapacak halim yok sanki

kızlar sesiniz çıkmıyo ben kaçtım sonra görüşürüz olurmu öpüyorum sizi
tekrardan hayırlı cumalar
ALLAHIM gönül muratlarımızı versin :80:

canım yaa hoşgeldin sefa geldin çok merak ettik seni iyi olmana sevindim .kist varmış ama küçülmüş çok sevindim canım geçmişler olsun .kovmak nedemek yaa öyle şey olurmu yeterki tekrardan bizimle ol .eski günler unutulmaz tekrardan hoşgeldin :38:

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
bugün erken kalkıp işlerimi bitirdim birazdan dışarı çıkıcam hava bozuk istanbulda .kuzenim annemlerde beraber gezmelere gidicez .zaten yarın badana başlıyo birkaç gün daha işlerle boğuşucam :41:
KARDELOŞUM çıldırtmış seni komşu kıyamam yaa sıkma canını allahtan benim komşular çok saygılıyaa bende tabiki halı çırpma işi filan bana göre değil zaten istesemde çırpamam kollar sakat :27:senin komşu çok arsızmış cano yaa hem suçlu hem güçlü bide sana laf atıyo .neyse istersen :27:oraya gelince bi çıkalım beraber :60::60:
SELİNAM kız sen kayserilimiydin benimde anne tarafı kayserili kuzum develililer :34:buzamana kadar hiç konuşmamıştık bu konuyu :53:
SUPERİSİ aramıza hoşgeldin tam pıhtıdaşların arasındasın canım bende dahil 4 arkadaş bu sorundan muzdaribiz malesef .allah yardımcımız olsun
hadi ya abla hakket hiç duymadınmı.nasıl olduda mevzu geçmemiş hiç.develi çok duydum hatta babam liseyi orda okumuş.bizimde şıhbarak.:1:

hadi ya abla hakket hiç duymadınmı.nasıl olduda mevzu geçmemiş hiç.develi çok duydum hatta babam liseyi orda okumuş.bizimde şıhbarak.:1:

evet kuzum yaa hiç konuşmamışız demekki bende gerçi memleket çok tam bir melezim ben :1:
ben bilmem pek oralarıda anneme bi sorayım bakıyım
neyse kuzum çok öptüm seni .buarada hangi gün gidiyosun ?

Back
X