tabiki tatlım dene aşılama..Allahım hayırlısını versin umarım herşey iyi giderde bebişkon gelir selinacım.ayy evet ya 13 düşük ne demek ya.maaşallahhhh..
aynen bitanem alıştım bile.ama çok yoruluyorum o ayrı...3 günde satış programınıda ögrendim

ya doktor zaten kadın dogum degil ya kuşum ,dahiliyeci ama yinede yazabilirdi nolcakki...gıcık bişydi zaten
Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnm

evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.

he ya iltahap çıktı bugün başladım antibiyotige...hatta iltahaptan ziyade bakteri varmış..benim çalıştıgım yerdeki abla(sahibinin kızkardeşi)hastande çalıştı bi dönem biliyo herşeyi okumuş kadın...iltahap degil bakteri var dedi.dedim ya doktor incelemedi bile diye

bol su içiyom zaten canom

canım benim..olsun yinede dikkat et sen...istemiyosanda yapma test bi süre daha ben zorlamak istemiyorum seni..hayırlısı inşallah.
cnm üzülme,inşallah adetin gelirde belirsizlikten kurtulursun çok zor çokkkk

(bak ben hala olamıyorum.
pelincim başınız sagolsun cnm..Allah geride kalanlara sabır versin..seni çok öpüyom kuzum
cnm sen yinede dikkatli kullan..bi hamile falan kalırsan Allah korusun bak düşüge neden olur falan üzülürsün sonra...adetliyken iç bence garanti olsun.adetle birlikte söker miyomları.
bebem ya üzme kendini lütden...Allahım herşeyin sabrını versin..sıkma canını anatolıam...

cnm ya çok sevindim.maaşallahhh..dahada kilolanıcak annesi inşallah.

sagol cnm iyilik nolsun...sen nasılsın gel bende sana sarılayım
ebuşkom sende alttasın bitanem ..ama ben kaçıyom şimdilik...ugrarım yine.bira işim var.