Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnn,ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle.
Ya rabbi defne bebeğin anne babasına ve ailesine sabırlar ihsan et.en yakın zamanda onun acısını hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et anne babasına.bu acıyı yaşayan bütün kardeşlerimizede dayanma gücü ver sabırlar ver.
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
“ezhib”l be”se rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(bu hastaligi gider ey insanlarin rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim amin…
Arkadaşlar Derda doğum yapmış ikiside iyiymiş çok şükür Ebrar haber verdi sağolsun
Arkadaşlar Derda doğum yapmış ikiside iyiymiş çok şükür Ebrar haber verdi sağolsun
elime baş örtüsünün iğnesi battı elim morardışişti doktor tatanoz iğnesi vurdu..Allah ım ya en olmayacak işler beni buluyor..kolumu kıpırdatamıyorum..
selinacım,çok zor olmicak tatlım,sana kolay gelsin.
canı yürekten amin diyorum,rabbim ebroşun geline ve tüm bebeğini kaybedenlere sabırlar versin,en kısa zamanda iyileşip,yeniden bebek sahibi olurlar inşallah.
geçmiş olsun canım ....
çok mu derin batmıştıda ???
bende iyiyim canım sagol sol tarafımdaki amaliyat yerim biraz iltihap yaptı doktora gittim ilac yazdı sabah akşam pansuman yapcam seninde iyi olmana sevindim kardeloşum...hayır canım,misafir gelmedi,dışarda çok işlerim vardı,bugünde öyle oldu,yarına hayırlısıya bi çıkalım inşallah da,şu kalan temizliğimi yapayım.
hayırlı olsun banu cum,inşallah içindeki o güzel his gerçek olsun.
derdacım,demek geliyo minik prensesimiz,hayırlısıyla,sağlıkla doğsun inşallah,korkmamaya çalış,stres yapma canım.
peloşum,geçti canım baş ağrım,teşekkür ederim.
sen nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.
iyiyim canım benim sende iyisindir inş taşınma işi bittimi...selam herkese
ebrarim gelininiz dogum yapmis,allah sabirlik versin.rabbim yasadigi aciyi bir daha yasatmasin.
kardelencim basin agriyormus gecmis olsun canim,migren mi var canim sende?:26:
banucum dilerim hersey gönlune göre ümit ettigin gibi olsun canim..
selinam sende tatildeymissin,iyi tatiller canim
derdacim demek geliyor esmamizrabbim kolayliklar ihsan etsin canim
pelincum,ranacim,sevcancim,kardelen49,birsencim,ve diger kizlar hepiniz iyisiniz insallah?
canım allah kolaylık versin inş en kısa sürede sorunları cözersiniz...temizlik yapıyomuşsun kolay gelsin cok zor ya bende haftaya badanaya başlıycam inş ondan sonrada kocaman evi temizliycemcanlarim nasilsiniz.. uzun zaman giremedim maleseff. ailevi sorunlar bitmek bilmiyorr internette gitmisti ev üstüme üstüme geliyordu hic olmassas net geldi de biraz rahatlayip dertlesmek icimi rahatladir .. temizlege giristimm halilari falan yikadim bitmek bilmio is eve iyi bi bastan assa temizledim ama yorgunluktan bittiyorumm az bisi kaldi is ondan sonra rahatliycamm... birde gecmise bi gidim yarin simdi kocis cagriyorrr ...:76::76::76:![]()
sagol drinim bende iyiyim allaha şükür amaliyat yerlerim iyi kapanmaya başladı bile sadece sol tarafım bira iltihap kapmış onada pansuman yapcam...sagol cnm iyiyim nolsun..dün konusamadık bi türlü...öptüm seni.
aman cnm ya müşteriler işte.herzaman aynı şey...ama dün akşam tam kapatma saatinde geldi bi aile tam yarım saat kaldılar..o yüzden sinirlerim laçka oldu
cnm yaa inşallah hadi hayırlısı...hayırlısıyla kalırsın inş cnm...
olabilir cnm herkesin hür iradesi,ben sadece herzaman paylaşmaktan yana oldugum için öyle dedim..yoksa karışma anlamaında degil...kendini nasıl iyi hissedecegin önemli olan..inşallah bi daha kalırsın rabbim aratmasın cnmçok geçmiş olsun.
derdam cnm dualarım seninle..rabbim saglıcakla kucagına aldıgını göstersin...şimdiden çok geçmiş olsun ve gözünaydın Allah analı babalı büyütsün kuşum
Allah kabul etsin cnm benim..iyiyim nolsun tatlım hergünki gibi işte şükür...sende daha iyisindir inşallah...
Allahım kolaylık versin canom,temizlige bi giriştinmi bitmek bilmiyo...
selam kızlar...yatmadan bi bakayım dedim....
dua için yarın giremem ben canlar kardelen49um sagolsun yaparım dedi.ögeln yapılcak dua...rabbim sabırlar versin ebuşuma ve ailesine.
canım benim ya sagol... valla zor ama hayırlısı buymuş demekki bizim icin...hic kafana takma gülüm sıfırlanır zaman gectikce benimkide daha sıfırlanmadı pazartesi kan testi yaptırcam yine sakın stres yapma...inş rabbim bundan sonra hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder bizlere öpüyorum seni cok...canım çok tşk edrm amin ALLAH razı olsun inş. hepimizi sağlıkla ve hayırlı bir şekilde meleklerimize kavuşuruz.
pelinim canım bnm bende senin için çok üzüldüm bitanem ama hakkımızda hayırlısı böyle demek ne denirki en iyi ve en hayırlı olanı rabbim bilir.bende bugün dr gittim daha tam düşmemiş p.tesi tekrar bakıcak umarım kendiliğinden düşer sıfırlanır değerim.inş. cnm en önemliside sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almak inş. nasip eder rabbim hepimize
tşk edrm cnm rabbim hepimize nasip etsin inş.aratmasın mevlam
canım ya hayırdır ne olduki iyisindir inş biraz sorunlar yaşanmış okudugum kadarıyla sıkma canını düzelir inş her şey saglık olsun yeterki...iyi işte cnm 2 gün hapis yattım çıktım... :) hemen geldim yanınıza aman soran yokhadisana iyi geceler bende cıkıyorum..
oh canım tatilden dönmüşsün inş eglenmişsindir...hsg yide cektirmişsin bişey cıkmamış cok sevindim şükür allahıma inş rabbim melegini hayırlısıyla saglıklı bir şekilde gönderir melegini..selam kızlar günaydın hayırlı cumalar.biz dün geldik evimize çok şükür.tatil bitti yani.bugunde dr a randevuyu aldım öğleden sora gidicem.muayene edip HSG ye göndericek saatini bilmiyorum tabi.hayırlısı biraz tırsıyorum ama yapıcak bişey yok.
ebrar ablam tekrar geçmiş olsun gelininiz için.ayrıca başınız sağolsun inş rabbim bu mübarek günde diliyorum ki hayırlı sağlıklı bir hamilelikle bebeğinizi tekrar nasip etsin.tabi cümlemize inş.Allahım hiç birimizi zor imtihanlarla sınamasın.hepinizi öpüyorum.işlerimi halledeyim sora dr a.:80:
derdam şuan hastanedesindir sanırım.dualarım seninle inş hayırlısıyla atlatacaksın doğumu ve yavrun kucağında cup cup memişinden süt emiyor olacak allahın izniyle inş.Rabbim yardımcın olsun sizleri korusun inş.Allaha emanet ol canım.öptm
canım ya hayırdır ne olduki iyisindir inş biraz sorunlar yaşanmış okudugum kadarıyla sıkma canını düzelir inş her şey saglık olsun yeterki...
kızlarr offf offf şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine anneme bana kardeşime sabırlar versin..
baktığımız cocuklar varya para çalıyorlar bide zira farediyordum cantamda paralar eksiliyor oturup düşünüyordum nereye harcadım dieannem yakalamış anneminde üzdanından para calarken teyzeside yakalamıs para calarken offff ne zor yaa... bi bu eksilti yalanlar, pislik, terbiyesizlik üstüne de hırsızlık... off Allah ım ya..biz ne yapcaz? bana diyordunuz ya yapma böyle düşünme hadi bi bizim yerimize koyun kendinizi.. ney yapardınız ne düşünürdünüz?
maşallah,rabbim sağlıklı bi ömür nasib etsin esma sultanaArkadaşlar Derda doğum yapmış ikiside iyiymiş çok şükür Ebrar haber verdi sağolsun
geçmiş olsun lagrima.elime baş örtüsünün iğnesi battı elim morardışişti doktor tatanoz iğnesi vurdu..Allah ım ya en olmayacak işler beni buluyor..kolumu kıpırdatamıyorum..
herşeyin güzel olmasına,sonucun güzel çıkmasına sevindim canım,inşallah gelir bebiş.saol canım tşk ederim evet zor olmadı çok şükür.ama anestezi aldım.uyandığımdada benim adet sancımın yarısı kadar sancım vardı.biraz dinlendikten sonra çıktım.dr a sonuçları gösterdik.çok şükür temiz çıktı.bu ay düzenli ilişkiniz olsun.eğer regl olursan 3.cü günü gel iğnelere başlarız dedi.hayırlısı hakkımızda inş gerek kalmadan olur.
derdam doğum yapmış çok şükür prensesimizde geldi Allah bağışlasın inş.nazarlardan saklasın.sağlıklı ömür versin inş.
lagrımacım geçmiş olsun sanada.
ben biraz dinleneyim.öptm hepinizi.dualara tüm kalbimle amin diyorum.Rabbim tez zamanda acılarını dindirsin inş.sabır versin.
bende iyiyim canım sagol sol tarafımdaki amaliyat yerim biraz iltihap yaptı doktora gittim ilac yazdı sabah akşam pansuman yapcam seninde iyi olmana sevindim kardeloşum...
iyiyim canım benim sende iyisindir inş taşınma işi bittimi...
canım allah kolaylık versin inş en kısa sürede sorunları cözersiniz...temizlik yapıyomuşsun kolay gelsin cok zor ya bende haftaya badanaya başlıycam inş ondan sonrada kocaman evi temizliycem
sagol drinim bende iyiyim allaha şükür amaliyat yerlerim iyi kapanmaya başladı bile sadece sol tarafım bira iltihap kapmış onada pansuman yapcam...
canım benim ya sagol... valla zor ama hayırlısı buymuş demekki bizim icin...hic kafana takma gülüm sıfırlanır zaman gectikce benimkide daha sıfırlanmadı pazartesi kan testi yaptırcam yine sakın stres yapma...inş rabbim bundan sonra hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder bizlere öpüyorum seni cok...
canım ya hayırdır ne olduki iyisindir inş biraz sorunlar yaşanmış okudugum kadarıyla sıkma canını düzelir inş her şey saglık olsun yeterki...
oh canım tatilden dönmüşsün inş eglenmişsindir...hsg yide cektirmişsin bişey cıkmamış cok sevindim şükür allahıma inş rabbim melegini hayırlısıyla saglıklı bir şekilde gönderir melegini..
ne güzel canım benim ya gözü aydın olsun mis kokulu kızına hayyırlısıyla saglıklı bir ömür diliyorum ailesiyle
ebrarımın yengesinin duasına yürekten amin diyorum rabbim sabır versin hepsine...bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin dularını kabul etsin inş...hayırlı cumalar kızlar...![]()
canım ben bu yazına yorum yapmıştım...obur konuyu bilmiyorum...
maşallah,rabbim sağlıklı bi ömür nasib etsin esma sultana
geçmiş olsun lagrima.
sen başörtülü müydün?
peloşum,çok geçmiş olsun canım,neden iltihiplanmış ki,mikrop falan mı kapmış?
bizim bi boncuk vardı,nerelerde acaba ki?
slm kızlar nasılsınız bizim gelin doğmuş Allah sağlık sıhhat versin derdamla esmaya bakın gelinime göz koymayın emre kızıyo
iyi canım çok şükür darısı sizin başınıza sen nasılsınemre nasıll? kızmayıda öğrendiğine göre iyi maşallh.
iyi canım çok şükür darısı sizin başınıza sen nasılsın
Amin canımm canı gönülden amin.YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle.
Ya Rabbi Defne bebeğin anne babasına ve ailesine sabırlar ihsan et.En yakın zamanda onun acısını hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et anne babasına.Bu acıyı yaşayan bütün kardeşlerimizede dayanma gücü ver sabırlar ver.
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…
Allah analı babalı büyütsün.Arkadaşlar Derda doğum yapmış ikiside iyiymiş çok şükür Ebrar haber verdi sağolsun
Geçmiş olsun canım.elime baş örtüsünün iğnesi battı elim morardışişti doktor tatanoz iğnesi vurdu..Allah ım ya en olmayacak işler beni buluyor..kolumu kıpırdatamıyorum..