Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar acil yardım lütfen
adetlerim sabit 26 günde bir olurken bu ay 3 gün geçti .19 mayısta en son adet tarihim .daha önce 24 nisandı .
ovülasyon tarihlerini hesaplayarak ilişkye girdik.dört gözle hatta bilemediniz 16 göle bir bebişimiz olsun diye bekliyoruz bir yıldır . test yapmaktan korkuyorum :((( lütfen bana moral verin. her an adet olacakmış gibi terliyorum ,göğüslerimde pek bişey yok ama acıyo ,kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ,aşırı sıcaklıyorum ,ve arada bi gözüm kararıyo gibi oluyor .acaba psikolojik mi :(midem de bulanıyo:84::84:

nasılsınız canlar
ebrarım gelininz doğum yapmış canım mevlam sabrınıda versin ve tez vakitte hepinize acınız güzel haberlerle unuttursun inş
kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum haber veriyim dedim başka bir hastanede gircem o doktorda direk sezeryan dedi napıyım hayırlısı böğleymiş dualarınıza ihtiyacm var bana yardım edin
bilmiyorum ama eşim bana tırsak diyo neden bilmeem korkuyom sanki yarın heber etmyey çalışırım ama edemezsem kusura bakmayın olurmu en kısa sürede haber ederim inş
şimdi çıkmam lazım evi temizliycem sonra görüşürüz iyi bakın kendinize mevlama emanet olun

Kızlar sonunda aşılama için start verdik bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür.Raporlu olduğu halde ilaçlar 440 tl tuttu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ben bu sefer çok ümitliyim umarım içimdeki ses doğrudur.Banada dua edinde 11 senelik hasret bitsin.
canım hadi bkalım hakkında hayırlısı olsun bu ay bebeğin gelsin emeklerin boşa çıkmasın inşşşşşşşş....
canım tşk edrm...üzülmemek elde değil ama sabrını diliyorum rabbim veriyo hamile kalmakta değil inan hayırlı sonuna kadar geçirip kucağına almak önemli olan....rabbim nasip eyler inş.:85:

derincim özür dilemene gerek yok alıştıranlara bir yenisi olarak bende eklendim söylemeyenler listesine...ewet ben söylemedim çünkü en başından beri kanamalı bir durumdu ve hergün hastanedeydim moralim bozuktu ben bile kendime hamileyimmmm diyip sewinemezken burda söylemem anlamsız olurdu sadece msnden bir kaç arkadaşla konuştuk ki onlar bile biliyo ben hamileyimmm diyemediğimi ve ne yazıkki kayebttim hala tam olarakta kaybetmedim çok karmaşık bir durumdayım anlatmak uzun hatırlamak üzücü hayırlsı böyleymiş.....
canım haberimiz yoktu ewet gerceken çok üzüldüm RABBİM sabır wersin inş bu son olur en kısa zamanda saglıkla bebegine kawusursun .....
nasılsınız canlar
ebrarım gelininz doğum yapmış canım mevlam sabrınıda versin ve tez vakitte hepinize acınız güzel haberlerle unuttursun inş
kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum haber veriyim dedim başka bir hastanede gircem o doktorda direk sezeryan dedi napıyım hayırlısı böğleymiş dualarınıza ihtiyacm var bana yardım edin
bilmiyorum ama eşim bana tırsak diyo neden bilmeem korkuyom sanki yarın heber etmyey çalışırım ama edemezsem kusura bakmayın olurmu en kısa sürede haber ederim inş
şimdi çıkmam lazım evi temizliycem sonra görüşürüz iyi bakın kendinize mevlama emanet olun
canım hiç sıkıntı yapma inş herşey güzel olacak RABBİM kolaylık wersin saglıkla bebişini kucagına alırsın inş bizi habersiz bırakma ALLAHIMA EMANETSİN ...!!!

cnm hadi inşallah dedigin gibi emekler boşa çıkmasın..yumoşların çatlasın güzelce bebişin gelsin hayırlısıyla:16:

evet cnm biliyorum hastanede ama belki kestirmiştir biraz hiç uyumadan olmaz ondan öyle düşündüm...çok zordurr Allahım birdaha yaşatmasın:((

ayyy ne kötüüüüü:((Allah korusun yaaaa...sen sıkma canını derdam herşeyde bi hayır vardır cnm daha iyi bi yerde yapıcaksındır dogumunu inşallah...Allahım hayırlısıyla kurtarsın senide canım.

canım arkadasım,Allahım ailece hepinize sabır versin,başınız sagolsun:59:dogumuda yapmış kurtulmuş nihayet öylece oralarda beklemek dahada kötüdür:59:Allahım bi daha yaşatmasın...yengen ve kardeşin en yakın zamanda yeniden anne baba olacaklar inşallah kuzum üzme canını...sende hala olacaksın,hemde annede olacaksın Allahımın izniyle...canım benim...

canım ya onldu sana böyle...alışmadım seni sıkıntılı görmeye ...konusalım bi ara:(

aaa sen hamile miydin ki,benim haberim yok valla...kesin düşükmü dedi ki doktor...ben neden atlamışımki senin hamile oldugunu..yoksa söylememiş miydin bize:26:şaşırmam yani söylemeyenlere alıştıgımız için:31:ama söylediysen ben bilmiyosam şimdiden özür dilerim dedigim için...çok geçmiş olsun :(((

kuzum agzına saglık,eksik var aslında özelden yolayacam şimdi sana...:70:

sagol cnm haber ettigin için..ben konusamadım iki gündür...

agzına saglık cnm...amin Allah bol sabır versin hemde:59:

hayırdır canım ,neden yogun misafir mi geldi kuşum...haber ettigin içinde sagol kardeloşum,Allahım onları tez zamanda dahada iyi etsin sabır versin rabbim...gidiyosun galiba kuzum iyi geceler...

selamlar canım arkadaslarım...bende kardleoşun dedigi gibi yogun bi gün geçirdim gene..yanımdaki kızın izin günü e haliyle daha çok yoruluyo insan...dünde giremedim hiç izinliydim ama çok sinir bi gün geçirdim,gün demiyeyim de gece diyeyim:59:düşündükçe sinirm kalkıyo hala.
inş canım RABBİM cümlemizin emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda ....

nasılsınız canlar

demek prenses yarın geliyrr hee hadi hayırlısı canım

Kızlar ebrar aradı haber vermemi istedi gelinleri doğum yapmış kurtulmuş çok şükür.Sağlıkla kucağına almak nasip olsaydı çok güzel olcaktı ama Allah daha iyi bilir en iyisini.İnşallah ondan daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim o kardeşimizede bizlerede acılarımızı unutturacak evlatlar nasip etsin..

haber verdign icin sagol canım bende merak ediyodum...gercekten cok zor ama rabbim böyle nasip etmiş...şimdi cennette bekleyen bir melekleri var...inş bundan sonra yine hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder yengesine...

derdam yarın doguma gidiyosun demek...hayırlısıyle saglıklı bir şekilde prensesini kucagına alırsın inş...

gülüm sen hamilemiydin ya tam sevinecektim ama yine üzüldüm düşük yapıyomuşsun üzülme canım rabbim hayırlısını nasip etsin inş bundan sonra tekrar hamile kalıp hepimiz hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

ranacım banucum sizler icinde hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler verirsiniz bizlere...

kardeloşum başın agrıyomuş cok gecmiş olsun dikkat et kendine...

ecrincim sen nasılsın canım ogluşun nasıl...

derinim nasılsın canım ben ayetel kürsüleri okudum...rabbim kabul eder inş...

nasılsınız canlar
canım hadı hayırlısı...ınşallah ağrısız kurtulursun yawrunu kucağına alırsın,sağlıkla...allaha emnetsın cnm sen ve bebişin...

haber verdign icin sagol canım bende merak ediyodum...gercekten cok zor ama rabbim böyle nasip etmiş...şimdi cennette bekleyen bir melekleri var...inş bundan sonra yine hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder yengesine...

derdam yarın doguma gidiyosun demek...hayırlısıyle saglıklı bir şekilde prensesini kucagına alırsın inş...

gülüm sen hamilemiydin ya tam sevinecektim ama yine üzüldüm düşük yapıyomuşsun üzülme canım rabbim hayırlısını nasip etsin inş bundan sonra tekrar hamile kalıp hepimiz hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

ranacım banucum sizler icinde hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler verirsiniz bizlere...

saol canım benim inş güzel haberlerle müjdeleriz hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun ....

nasılsınız canlar
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla al bebişini....

nasılsınız canlar

Korku normal derdacım ilk defa sezeryan olacaksın o kadar olsun dimi ama:9:Bi melek daha geliyor topiğimize Rabbim kolaylığını versin sağlıcakla kurtulursunuz inşallah canım.:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar forumda dolaşırken bi başlık gördüm sizinle paylaşmak istedim.Bi arkadaş 3 kez aşılama deniyo tutmuyo.Tüpe başlayacağı sırada bi teyze diyoki ilişkiden sonra hemen sağına yada soluna yat kalkma diyo.Dediğini yapıyo arkadaş ve hamile şu andada 7 aylıkmış bebeği.Bence deneyelim ne kaybederiz.Bacakları tavana dikmekten kolay:1:Yumurtalıklar sağ ve solda olduğu için şans artıyomuş.Benden paylaşması...Aaa birde poponuzun altına bişey koymakda lazımmış hafif yükseltmek için

cnm hadi inşallah dedigin gibi emekler boşa çıkmasın..yumoşların çatlasın güzelce bebişin gelsin hayırlısıyla:16:

evet cnm biliyorum hastanede ama belki kestirmiştir biraz hiç uyumadan olmaz ondan öyle düşündüm...çok zordurr Allahım birdaha yaşatmasın:((

ayyy ne kötüüüüü:((Allah korusun yaaaa...sen sıkma canını derdam herşeyde bi hayır vardır cnm daha iyi bi yerde yapıcaksındır dogumunu inşallah...Allahım hayırlısıyla kurtarsın senide canım.

canım arkadasım,Allahım ailece hepinize sabır versin,başınız sagolsun:59:dogumuda yapmış kurtulmuş nihayet öylece oralarda beklemek dahada kötüdür:59:Allahım bi daha yaşatmasın...yengen ve kardeşin en yakın zamanda yeniden anne baba olacaklar inşallah kuzum üzme canını...sende hala olacaksın,hemde annede olacaksın Allahımın izniyle...canım benim...

canım ya onldu sana böyle...alışmadım seni sıkıntılı görmeye ...konusalım bi ara:(

aaa sen hamile miydin ki,benim haberim yok valla...kesin düşükmü dedi ki doktor...ben neden atlamışımki senin hamile oldugunu..yoksa söylememiş miydin bize:26:şaşırmam yani söylemeyenlere alıştıgımız için:31:ama söylediysen ben bilmiyosam şimdiden özür dilerim dedigim için...çok geçmiş olsun :(((

kuzum agzına saglık,eksik var aslında özelden yolayacam şimdi sana...:70:

sagol cnm haber ettigin için..ben konusamadım iki gündür...

agzına saglık cnm...amin Allah bol sabır versin hemde:59:

hayırdır canım ,neden yogun misafir mi geldi kuşum...haber ettigin içinde sagol kardeloşum,Allahım onları tez zamanda dahada iyi etsin sabır versin rabbim...gidiyosun galiba kuzum iyi geceler...

selamlar canım arkadaslarım...bende kardleoşun dedigi gibi yogun bi gün geçirdim gene..yanımdaki kızın izin günü e haliyle daha çok yoruluyo insan...dünde giremedim hiç izinliydim ama çok sinir bi gün geçirdim,gün demiyeyim de gece diyeyim:59:düşündükçe sinirm kalkıyo hala.
hayır canım,misafir gelmedi,dışarda çok işlerim vardı,bugünde öyle oldu,yarına hayırlısıya bi çıkalım inşallah da,şu kalan temizliğimi yapayım.
Kızlar sonunda aşılama için start verdik bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür.Raporlu olduğu halde ilaçlar 440 tl tuttu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ben bu sefer çok ümitliyim umarım içimdeki ses doğrudur.Banada dua edinde 11 senelik hasret bitsin.
hayırlı olsun banu cum,inşallah içindeki o güzel his gerçek olsun.
nasılsınız canlar
derdacım,demek geliyo minik prensesimiz,hayırlısıyla,sağlıkla doğsun inşallah,korkmamaya çalış,stres yapma canım.

peloşum,geçti canım baş ağrım,teşekkür ederim.
sen nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.

selam herkese:3::3::3::3::3:

ebrarim gelininiz dogum yapmis,allah sabirlik versin.rabbim yasadigi aciyi bir daha yasatmasin.:59::59:

kardelencim basin agriyormus gecmis olsun canim,migren mi var canim sende?:26:

banucum dilerim hersey gönlune göre ümit ettigin gibi olsun canim..

selinam sende tatildeymissin,iyi tatiller canim:61:

derdacim demek geliyor esmamiz:61:rabbim kolayliklar ihsan etsin canim:61:

pelincum,ranacim,sevcancim,kardelen49,birsencim,ve diger kizlar hepiniz iyisiniz insallah?

Son düzenleme:
nasılsınız canlar

ben mesajını çok geç gördüm belkide meleğin kucağındadır şimdi allah hayırlı evlat etsin inşallah ay çok heycanlandım :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:allaha emanet olun canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

EBRARIMM COKK GECMIIS OLSUN TATLIMM.. gelininiz kurtulmuss allah ona ve size büyük sabir versin üzülmeyinn allahim kismet ederde olursa bidaha verir cani verende o alanda o . bizimde bi gün gidecegimiz yer orasi .......

Kızlar forumda dolaşırken bi başlık gördüm sizinle paylaşmak istedim.Bi arkadaş 3 kez aşılama deniyo tutmuyo.Tüpe başlayacağı sırada bi teyze diyoki ilişkiden sonra hemen sağına yada soluna yat kalkma diyo.Dediğini yapıyo arkadaş ve hamile şu andada 7 aylıkmış bebeği.Bence deneyelim ne kaybederiz.Bacakları tavana dikmekten kolay:1:Yumurtalıklar sağ ve solda olduğu için şans artıyomuş.Benden paylaşması...Aaa birde poponuzun altına bişey koymakda lazımmış hafif yükseltmek için

ewet cAnm bende okumustum onu .. bence hepsiii boss o yüzden bence cok fazla üstüne düsüp kafaya takma kafaya takip üstüne düsdükce olmuyorr.. :71::71::75::75::75::75::75:

Son düzenleme:
canlarim nasilsiniz.. uzun zaman giremedim maleseff. ailevi sorunlar bitmek bilmiyorr internette gitmisti ev üstüme üstüme geliyordu hic olmassas net geldi de biraz rahatlayip dertlesmek icimi rahatladir .. temizlege giristimm halilari falan yikadim bitmek bilmio is eve iyi bi bastan assa temizledim ama yorgunluktan bittiyorumm az bisi kaldi is ondan sonra rahatliycamm... birde gecmise bi gidim yarin simdi kocis cagriyorrr ...:76::76::76::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X