cnm hadi inşallah dedigin gibi emekler boşa çıkmasın..yumoşların çatlasın güzelce bebişin gelsin hayırlısıyla
evet cnm biliyorum hastanede ama belki kestirmiştir biraz hiç uyumadan olmaz ondan öyle düşündüm...çok zordurr Allahım birdaha yaşatmasın

(
ayyy ne kötüüüüü

(Allah korusun yaaaa...sen sıkma canını derdam herşeyde bi hayır vardır cnm daha iyi bi yerde yapıcaksındır dogumunu inşallah...Allahım hayırlısıyla kurtarsın senide canım.
canım arkadasım,Allahım ailece hepinize sabır versin,başınız sagolsun

dogumuda yapmış kurtulmuş nihayet öylece oralarda beklemek dahada kötüdür

Allahım bi daha yaşatmasın...yengen ve kardeşin en yakın zamanda yeniden anne baba olacaklar inşallah kuzum üzme canını...sende hala olacaksın,hemde annede olacaksın Allahımın izniyle...canım benim...
canım ya onldu sana böyle...alışmadım seni sıkıntılı görmeye ...konusalım bi ara
aaa sen hamile miydin ki,benim haberim yok valla...kesin düşükmü dedi ki doktor...ben neden atlamışımki senin hamile oldugunu..yoksa söylememiş miydin bize:26:şaşırmam yani söylemeyenlere alıştıgımız için

ama söylediysen ben bilmiyosam şimdiden özür dilerim dedigim için...çok geçmiş olsun

((
kuzum agzına saglık,eksik var aslında özelden yolayacam şimdi sana...
sagol cnm haber ettigin için..ben konusamadım iki gündür...
agzına saglık cnm...amin Allah bol sabır versin hemde
hayırdır canım ,neden yogun misafir mi geldi kuşum...haber ettigin içinde sagol kardeloşum,Allahım onları tez zamanda dahada iyi etsin sabır versin rabbim...gidiyosun galiba kuzum iyi geceler...
selamlar canım arkadaslarım...bende kardleoşun dedigi gibi yogun bi gün geçirdim gene..yanımdaki kızın izin günü e haliyle daha çok yoruluyo insan...dünde giremedim hiç izinliydim ama çok sinir bi gün geçirdim,gün demiyeyim de gece diyeyim

düşündükçe sinirm kalkıyo hala.