Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bazen hiç olmucakmış hissine kapılıyorum.inancım tam rabbim nezaman nasip ettiyse ozaman biliyorum ama işte dediğin gibi elimizden bişey gelmiyo....
Aynen canım sanırım hepimiz aynı hissediyoruz inşallah olur bir gün.

Kız sıcak su iyi değil gebelere Allah göstermesin düşüğe sebeb oluyomuş bak kardşim hamiş doktoru sıcak suyla yıkanmasını bile yasakladı.Eee tabi senden büyüğüm annelik tavrı yaparım yavlummm:::))))))

Canım ya kafana taktığın şeye bak boşver gitsin görmesin kendi kaybeder elbette kardeloşum kanlı canlı gerçeğiz.

kızlar ben bu forumda yeniyim,bana yardımcı olurmusunuzbende bebeğim olsun istiyorum
Hoşgelin canım aramıza anlat derdini derman olabilirsek ne ala.

Allah kavuştursun canım bu dönemde çok zzor kız kaynanan neden kızıyoki girmene sende kaynana olunca öyle yapmıcan dimi :::))))))))))))))

kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler daha sonra görüşüüz
Gene kaçırdım seni nasılsın ya ...

bende gidiyom.
garipcim geçmiştesin sanırım canım,öpüyorum seni.
Sende kaçmışsın iyigeceler.

kizlar bende cikiyorum,hepinize iyi geceler aeo
İyi geceler garipcimmmm.

herkescikler gitmiş.... banucum seni görüyorum napıyorsun bakalım...uyku firari sanırım:)
Burdayım canım anca geçmişi okudum iyi kaynatmışsınız ben kaçırmışım üzüldüm valla.

aminnnnnnn canım amın rabbım ısteyenlere versın bıze versın rabbım benımde yok takdır allahtan ne dıyelım benim 8 senedir olmuyo

günaydin kizlar aksam eylüle kitap okuyum derken uyumusum yeni uyandim herkes gitmis nesrinle kahve iciyoz ya 40 yilin basi aksam kalabalikmisiz onda da ben yokum neyse bu aksam insallah kizlar ya agrim yok ama kanamam cok biraz normalmi yazin bana

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı ve mutlu haftasonları hepinizee.
akşam maşallah kalabalıkmış sohbette güzelmiş.kıskandımm... keşke akşamları girebilseydim.bizde annemlerdeydik onlar memkelete yola çıktı bile şuan.sabah çıkacakları için biz akşamdan uğurlamaya gittik.hayırlısıyla gidip gelsinler inş.
eee okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür.
lağrımacım geçmiş olsun inş ilaçla kısa sürede düşürürsünüz.
karakız abla diyorum büyüksün benden,sana da geçmiş olsun dilerim rabbim çok bekletmeden gönderir tekrar bebişlerini.hakkında hayırlısı olsun inş.ayrıca enişteyide tebrik ettim çok ince düşünceliymiş.maşallahh yuvanızdan sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın inş.bu arada ben şu sahte lady gaga ları çok merak ettim.varmı resimleri profilinde.?
birsencim kaygananın eline düştün hee allah yardım cın olsun.evet gelinin maşallahı var allah nazardan saklasın biz okur üfleriz ona nazar değmez merak etme sen.ya kızlar biz şimdi bu durumda kız tarafımıyız oğlan tarafı mı yoksa iki tarafa eşit bölünsek mi.
ebrar ablam sende iyisin çok şükür uzun zamandır muhabbetini özlemiştir herkes bende muhabbette olamadım ama okumak güzel geldi.allah daha da iyi etsin inş
kardelencim bende preseed için fikrimi söylemek istedim.4ml yazıyor normali ben ilk kullandığımda 4 yapmıştım ama hiç ıkınmadan yarısı dışarı çıktıydı.3 ml yaptım sorasında.ıkınmanın sebebi vajinanın her yerini ıslatmasıdır.eğer birleşmede sorun yoksa ıkınmayabilrsinde. öff utandım çok mu detaylı yazdım.
sevcanım iyi tatiller eğlen tadını çıkar herşeyin.
pelinim annesine gitmişti dimi hayırlısıyla gelsin inş.
derinim uğramamış iyidir inş.çok yoruldu sanırım yoksa uğrardı o.allah yardımcısı olsun onunda.
kızlar aklıma bu kadarf geldi unuttuğum varsada kusura bakmasın hepsini seviyor ve öpüyorum.

Benimde dileğim anne olmak ama ne zaman olucak bilmiyorum. nazlanıyo benim meleğim. kimbilir ne zaman gelicek...

ALLAHIM RAZI OLSUN ablacım ben hala alışamadım hamileliğe hal çok tuhaf geliyor ama dediğin gibi bol bol su içiyorum çok susuyorum bu ara .....
inş en kısa zamanda RABBİM sanada nasip eder hep dualarımda ismin geçiyor inş en kısa zamanda olacak olacakkkkkk )))))

canlar...........size bir sorum var
nesrin adet oldu dün gece 10 gün gecikmeyle bu ay ates ölcmeyi deneyecegiz nasil yapalim deneyen arkadaslar cevap yazarmisiniz elde derece bakiyoz birbirimize eeeeeeeee hadi

nesrin adet oldu dün gece 10 gün gecikmeyle bu ay ates ölcmeyi deneyecegiz nasil yapalim deneyen arkadaslar cevap yazarmisiniz elde derece bakiyoz birbirimize eeeeeeeee hadi

bana doktor demişti ki her sabah uyandığında yataktan kalkmadan ateşini ölç. genelde hergün hemen hemen aynı olur muş. yumurtlama gününde vücut ısısı 1 derece kadar yükselirmiş. o gün ve sonraki 3 gün daha sıkı çalışma yapmak lazımmış. tabi ateş ölçerkende çalışmayı ihmal etmeyip gün aşırı çalışmalar devam edecek. zaten bşde yumurtlama günlerinde kasıklarında hafif ağrı oluyo. ordanda anlarsın. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize. bende çabalıyorum ama henüz gelmedi bebişim.

Benimde dileğim anne olmak ama ne zaman olucak bilmiyorum. nazlanıyo benim meleğim. kimbilir ne zaman gelicek...
hoşgeldin canım.hayırlısı inş daha fazla bekletmez meleğin.bizimkilerin de bi farkı yok çok nazlılar.sıpalar bi gelse popolarına vurcaz nerdeysiniz diye

canım acele etme adetle beraber başlanıyo ateş ölçmeye liste yapsın her günü sabah 6-8 arası kendine bir saat belirlesin her gün aynı saatte yataktan hiç kalkmadan önce ateşi dil altından ölçecek.not tutacak.akıntısını ve ilişkisini de işaretleyecek.sora ateş ölçme topikleri var ordaki arkadaşlara yazacak onlarda yardımcı olacak.benden bu kadar anlıyorum zaten

canim bir sey soracaktim sen ne zamandir bebis icin deneme yapiyordun ilk bebekmi normal mi gebe kaldin hangi ilaclar vs......... yazabilirmisin

hoşgeldin canım.hayırlısı inş daha fazla bekletmez meleğin.bizimkilerin de bi farkı yok çok nazlılar.sıpalar bi gelse popolarına vurcaz nerdeysiniz diye
1:[/COLOR][/B]

o bi gelsin ben biliyorum ona napacağımı. biraz tombişleşsin ısırıcam onun her yerini. nerdeydin beni niye beklettin dicem. aaaaaayyyyyyyy aaayyyyy bi gelseydi pamuklara sarardım ben onu anneeeemmmmm.

canim bir sey soracaktim sen ne zamandir bebis icin deneme yapiyordun ilk bebekmi normal mi gebe kaldin hangi ilaclar vs......... yazabilirmisin

mrb canım ,
ben ewlendim ewleneli yani 9 aydır çaışma yapıyordum bu ay ilk kez klomen kulladım ve sonucu pozitif oldu çok şükür normal oldu yani dr bana ne çatlatma iğnesi ne progestron hiç bişi wermedi gerek yok demişti RABBİMEDE hamdolsun meleğimi gönderdi bana inş isteyen herkese nasip eder.....

cok sevindim rabbim isteyeni eli bos koymasin güle güle büyüt

kizlar dün gece adeti basladi sabah ta unuttuk ölcmeyi artik yarin baslayacak nesrinin adeti hep az olurdu bu ay cok fazla gelmeye basladi amaca gecikmeden olurmu

tatlim clomen i tek dozmu kullandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…