Naber derdanur bebişin nasıl benim içinde kokla onu mis gibi süt kokar tabi arada ekşide kokar ama genede ekşisi bile gül gibi olur
canım adetin 3.günü başladım günde 2 tane aldım 5gün boyunca .....
canım adetin 3.günü başladım günde 2 tane aldım 5gün boyunca .....
kusura bakmayın tek tek alıntı yapamdım esmanın göbeği düştü iltihap kapmış huysyz biraz ama hepsini okudum yavaş yavaş
ben doğuma giderkenanesteziyi almadan bile dua ettim szie inş tez vakitte ben bakarım bebeklerimize
rabbim büyük o ol derse neler olmaz ben inaanıyorum olucak hepinizi tek tek
mevlam herkeze yani her isteyene versin sizleri seviyorum kızlar
ebraraım siz o nun teyzelerisiniz tabiki vericem kızımın resmini büyüğünüde koyıcam ama fırsatım olmuyo
hepinizi seviyorum canlar selan ve dua ile kalın ben çıkıyorum eşim gelir birazdan
esmaya maaşallahcok şekerr
saol canım ,inş seni,nkinide görürüz
saol canım benim ESMAMIZDA çok şeker maşallahçok sevindim canım rabbim kucağına almayıda nsip etsin inş
sabah aksammi yoksa nasil aldin neden 3. gün basladin
hayırlı yolculuklar canım.slmlar arkadaslar kaç gündür misafir temizlik felaket yoruldum inşallah yarın annemlerin yanına memlekete gidiyorum inşallah hayırlısı ile gidip gelebilirsek sizi bıktırana kadar burdayım.hepinizi çokk öpüyorum a.e.o
boşverdim zaten banucum,ne halleri varsa görsünler diyorum artık böyleleri için.Aynen canım sanırım hepimiz aynı hissediyoruz inşallah olur bir gün.
Kız sıcak su iyi değil gebelere Allah göstermesin düşüğe sebeb oluyomuş bak kardşim hamiş doktoru sıcak suyla yıkanmasını bile yasakladı.Eee tabi senden büyüğüm annelik tavrı yaparım yavlummm:::))))))
Canım ya kafana taktığın şeye bak boşver gitsin görmesin kendi kaybeder elbette kardeloşum kanlı canlı gerçeğiz.
Hoşgelin canım aramıza anlat derdini derman olabilirsek ne ala.
Allah kavuştursun canım bu dönemde çok zzor kız kaynanan neden kızıyoki girmene sende kaynana olunca öyle yapmıcan dimi :::))))))))))))))
Gene kaçırdım seni nasılsın ya ...
Sende kaçmışsın iyigeceler.
İyi geceler garipcimmmm.
Burdayım canım anca geçmişi okudum iyi kaynatmışsınız ben kaçırmışım üzüldüm valla.
inşallah seninde çok yakında olur.aminnnnnnn canım amın rabbım ısteyenlere versın bıze versın rabbım benımde yok takdır allahtan ne dıyelım benim 8 senedir olmuyo
kızlarının isimleri ne karakız,yazmakta mahsurun yoksa tabisi.günaydin kizlar aksam eylüle kitap okuyum derken uyumusum yeni uyandim herkes gitmis nesrinle kahve iciyoz ya 40 yilin basi aksam kalabalikmisiz onda da ben yokum neyse bu aksam insallah kizlar ya agrim yok ama kanamam cok biraz normalmi yazin bana
evet canım,sohbet güzeldi,keşke olabilseydin burda.günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı ve mutlu haftasonları hepinizee.
akşam maşallah kalabalıkmış sohbette güzelmiş.kıskandımm... keşke akşamları girebilseydim.bizde annemlerdeydik onlar memkelete yola çıktı bile şuan.sabah çıkacakları için biz akşamdan uğurlamaya gittik.hayırlısıyla gidip gelsinler inş.
eee okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür.
lağrımacım geçmiş olsun inş ilaçla kısa sürede düşürürsünüz.
karakız abla diyorum büyüksün benden,sana da geçmiş olsun dilerim rabbim çok bekletmeden gönderir tekrar bebişlerini.hakkında hayırlısı olsun inş.ayrıca enişteyide tebrik ettim çok ince düşünceliymiş.maşallahh yuvanızdan sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın inş.bu arada ben şu sahte lady gaga ları çok merak ettim.varmı resimleri profilinde.?
birsencim kaygananın eline düştün hee allah yardım cın olsun.evet gelinin maşallahı var allah nazardan saklasın biz okur üfleriz ona nazar değmez merak etme sen.ya kızlar biz şimdi bu durumda kız tarafımıyız oğlan tarafı mıyoksa iki tarafa eşit bölünsek mi.
ebrar ablam sende iyisin çok şükür uzun zamandır muhabbetini özlemiştir herkes bende muhabbette olamadım ama okumak güzel geldi.allah daha da iyi etsin inş
kardelencim bende preseed için fikrimi söylemek istedim.4ml yazıyor normali ben ilk kullandığımda 4 yapmıştım ama hiç ıkınmadan yarısı dışarı çıktıydı.3 ml yaptım sorasında.ıkınmanın sebebi vajinanın her yerini ıslatmasıdır.eğer birleşmede sorun yoksa ıkınmayabilrsinde. öff utandım çok mu detaylı yazdım.
sevcanım iyi tatiller eğlen tadını çıkar herşeyin.
pelinim annesine gitmişti dimi hayırlısıyla gelsin inş.
derinim uğramamış iyidir inş.çok yoruldu sanırım yoksa uğrardı o.allah yardımcısı olsun onunda.
kızlar aklıma bu kadarf geldi unuttuğum varsada kusura bakmasın hepsini seviyor ve öpüyorum.
inşallah sende anne olursun en kısa süredeBenimde dileğim anne olmak ama ne zaman olucak bilmiyorum. nazlanıyo benim meleğim. kimbilir ne zaman gelicek...
selina senin içinde ayrıntılı yazmış zaten,bende aynını dicektimcanlar...........size bir sorum var
nesrin adet oldu dün gece 10 gün gecikmeyle bu ay ates ölcmeyi deneyecegiz nasil yapalim deneyen arkadaslar cevap yazarmisiniz elde derece bakiyoz birbirimize eeeeeeeee hadi
derin iyimiş canım,selamı var hepinize,nette bi sorun varmış,tatile de çıkcaklarmış,izinliymişler,işte böyle.Günaydın millet nasılsınız hafta sonu ruhsu gene çökmüş topiğe yaa derin kız nerdesin valla bak merak ettim seni hiç gelmemezlik yapmazdın inşallah iyisindir.
kusura bakmayın tek tek alıntı yapamdım esmanın göbeği düştü iltihap kapmış huysyz biraz ama hepsini okudum yavaş yavaş
ben doğuma giderkenanesteziyi almadan bile dua ettim szie inş tez vakitte ben bakarım bebeklerimize
ebraraım siz o nun teyzelerisiniz tabiki vericem kızımın resmini büyüğünüde koyıcam ama fırsatım olmuyo
hepinizi seviyorum canlar selan ve dua ile kalın ben çıkıyorum eşim gelir birazdan
yok canim ne sakincasi olacak en büyük kizim 16 yasini bitirecek adi ilknur.ikinci aleyna 14 yasinda 3. eylül 13 yasinda sonuncu rojin oda 9 yasinda isimler eylül dogdugu ay ben koydum rojin babanin digerleri dedemiz koyduhayırlı yolculuklar canım.
sevcancım sanada hayırlı yolculuk,varmışındır heralde gideceğin yere gerçi.
boşverdim zaten banucum,ne halleri varsa görsünler diyorum artık böyleleri için.
inşallah seninde çok yakında olur.
kızlarının isimleri ne karakız,yazmakta mahsurun yoksa tabisi.
evet canım,sohbet güzeldi,keşke olabilseydin burda.
bu arada teşekkür ederim,detaylı yazdığın için,neticede birbirimizden öğreniyoz biz herşeyi.
inşallah sende anne olursun en kısa sürede
selina senin içinde ayrıntılı yazmış zaten,bende aynını dicektim
derin iyimiş canım,selamı var hepinize,nette bi sorun varmış,tatile de çıkcaklarmış,izinliymişler,işte böyle.
derdacım,esmayı öp canım yerimize bol bol,onu koklarkanda dua et bize
yok canim ne sakincasi olacak en büyük kizim 16 yasini bitirecek adi ilknur.ikinci aleyna 14 yasinda 3. eylül 13 yasinda sonuncu rojin oda 9 yasinda isimler eylül dogdugu ay ben koydum rojin babanin digerleri dedemiz koydu
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı ve mutlu haftasonları hepinizee.
akşam maşallah kalabalıkmış sohbette güzelmiş.kıskandımm... keşke akşamları girebilseydim.bizde annemlerdeydik onlar memkelete yola çıktı bile şuan.sabah çıkacakları için biz akşamdan uğurlamaya gittik.hayırlısıyla gidip gelsinler inş.
eee okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür.
lağrımacım geçmiş olsun inş ilaçla kısa sürede düşürürsünüz.
karakız abla diyorum büyüksün benden,sana da geçmiş olsun dilerim rabbim çok bekletmeden gönderir tekrar bebişlerini.hakkında hayırlısı olsun inş.ayrıca enişteyide tebrik ettim çok ince düşünceliymiş.maşallahh yuvanızdan sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın inş.bu arada ben şu sahte lady gaga ları çok merak ettim.varmı resimleri profilinde.?
birsencim kaygananın eline düştün hee allah yardım cın olsun.evet gelinin maşallahı var allah nazardan saklasın biz okur üfleriz ona nazar değmez merak etme sen.ya kızlar biz şimdi bu durumda kız tarafımıyız oğlan tarafı mıyoksa iki tarafa eşit bölünsek mi.
ebrar ablam sende iyisin çok şükür uzun zamandır muhabbetini özlemiştir herkes bende muhabbette olamadım ama okumak güzel geldi.allah daha da iyi etsin inş
kardelencim bende preseed için fikrimi söylemek istedim.4ml yazıyor normali ben ilk kullandığımda 4 yapmıştım ama hiç ıkınmadan yarısı dışarı çıktıydı.3 ml yaptım sorasında.ıkınmanın sebebi vajinanın her yerini ıslatmasıdır.eğer birleşmede sorun yoksa ıkınmayabilrsinde. öff utandım çok mu detaylı yazdım.
sevcanım iyi tatiller eğlen tadını çıkar herşeyin.
pelinim annesine gitmişti dimi hayırlısıyla gelsin inş.
derinim uğramamış iyidir inş.çok yoruldu sanırım yoksa uğrardı o.allah yardımcısı olsun onunda.
kızlar aklıma bu kadarf geldi unuttuğum varsada kusura bakmasın hepsini seviyor ve öpüyorum.
off kizlar yarin adet olmam gerek ins olmam.. kizla dayanamadim test yaptimm coook hafif cizgi var ins ben uydurmuyorumdur yada testin azizligine ugramam belirtiler ilk hamileligim gibi ayni sadece öbürü daha siddetliydi.. hadi bana dua edinyaa daha yeni esimle konustuk oo bebek icin ölen adam braz daha bekleyelim erken dedi ben onun icin onca ay kendimi yirttim ya her neyse eger hamileysem sabkayi öne alip düsünmek lazim eger hamile degilsem korunmaya kara verdimm cünkü tatile gitmek istiyoruz kocislede onayi aldim biraz bekleyelim dedii.. hayirlisi bakalimm..
off kizlar yarin adet olmam gerek ins olmam.. kizla dayanamadim test yaptimm coook hafif cizgi var ins ben uydurmuyorumdur yada testin azizligine ugramam belirtiler ilk hamileligim gibi ayni sadece öbürü daha siddetliydi.. hadi bana dua edinyaa daha yeni esimle konustuk oo bebek icin ölen adam braz daha bekleyelim erken dedi ben onun icin onca ay kendimi yirttim ya her neyse eger hamileysem sabkayi öne alip düsünmek lazim eger hamile degilsem korunmaya kara verdimm cünkü tatile gitmek istiyoruz kocislede onayi aldim biraz bekleyelim dedii.. hayirlisi bakalimm..
canım hakkında hayırlısı olsun inş HAMİLESİNDİRRRRR......
RABBİM gönlüne göre wersin.....
inşallah hamilesin diye mi dua edelim yoksa değilsin diyemi :) ikilemli yazmıssın cnm :)
ortasını bulalım hakkında hayırlısı olsun ..
cnm yardımcı olmak isterdim ama inan ki hiç bilgim yok bu konudagünaydin kizlar aksam eylüle kitap okuyum derken uyumusum yeni uyandim herkes gitmis nesrinle kahve iciyoz ya 40 yilin basi aksam kalabalikmisiz onda da ben yokum neyse bu aksam insallah kizlar ya agrim yok ama kanamam cok biraz normalmi yazin bana
İnşaallah tez zamanda gelir bebişlerin cnm...Benimde dileğim anne olmak ama ne zaman olucak bilmiyorum. nazlanıyo benim meleğim. kimbilir ne zaman gelicek...
Derdam Aallah razı olsun cnm Rabbim sana da kolaylık versin Esma seni çok yormasın inşaallah :)kusura bakmayın tek tek alıntı yapamdım esmanın göbeği düştü iltihap kapmış huysyz biraz ama hepsini okudum yavaş yavaş
Cnm klomeni doktor kontrolü altında kullanmak gerekiyor yalnız yoksa kist gibi can sıkıcı şeyler oluşabilir sonucundasabah aksammi yoksa nasil aldin neden 3. gün basladin
Cnm 2si değil miydi senin yaa hem silik çıktı diyorsun inşaallah vardır bebişin gelmiştir,sen eşine bakma bence hamileyim dediğin anda çok sevinecektir,belki de o sen daha fazla yıpranma diye öyle söylüyordur...off kizlar yarin adet olmam gerek ins olmam.. kizla dayanamadim test yaptimm coook hafif cizgi var ins ben uydurmuyorumdur yada testin azizligine ugramam belirtiler ilk hamileligim gibi ayni sadece öbürü daha siddetliydi.. hadi bana dua edinyaa daha yeni esimle konustuk oo bebek icin ölen adam braz daha bekleyelim erken dedi ben onun icin onca ay kendimi yirttim ya her neyse eger hamileysem sabkayi öne alip düsünmek lazim eger hamile degilsem korunmaya kara verdimm cünkü tatile gitmek istiyoruz kocislede onayi aldim biraz bekleyelim dedii.. hayirlisi bakalimm..
cnm yardımcı olmak isterdim ama inan ki hiç bilgim yok bu konuda
İnşaallah tez zamanda gelir bebişlerin cnm...
Derdam Aallah razı olsun cnm Rabbim sana da kolaylık versin Esma seni çok yormasın inşaallah :)
Cnm klomeni doktor kontrolü altında kullanmak gerekiyor yalnız yoksa kist gibi can sıkıcı şeyler oluşabilir sonucunda
benden söylemesi...
Cnm 2si değil miydi senin yaa hem silik çıktı diyorsun inşaallah vardır bebişin gelmiştir,sen eşine bakma bence hamileyim dediğin anda çok sevinecektir,belki de o sen daha fazla yıpranma diye öyle söylüyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?