Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım malesef öyle oldu bende seni özledim .evet iki ay yeter diye düşündüm çevremde 6 ay 1 yıl korunanlar var olucaksa öylede oluyor en önemlisi hayırlısının hayırlı zamanda olması. inşallah canım.

ay canım benim yaaaaa ay içim nasıl fena oldu anlatamam çok duygulandım .rabbim meleğini en kısa zamanda yollar inşallah canım hayırlısıyla

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

semraozsoy

arkadaşlarım daha gelmedi .bana eşlik edermisiniz :26:

Arkadaşlar iyi geceler nasılsınız?
Sizleri özledim ben Amasyadayım hala ne var ne yok.Geçmişi okuyacak kadar rahat kullanamıyorum burda neti.İnşallah herkes iyidir.Kayram ve anatolia tebrik ederim hamileymişsiniz hayırlı olsun çok çok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin.Kayram pıtpıtlarıda duymuş bu sefer olcak inşallah canım gönlünü ferah tut dualarımda olacaksın.Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

Kız gözlerim şişmişti zaten ağlamaktan yine ağlattın beni sanki bunlar benim duygularım çok gerçek :2::2::2:

Sağol canım inşallah ama çok fena oldum galiba bu sefer çokmu inanmıştım ne ....
Aman emrecik iyi olsun yavlum benim.
Cicişim çok üzüldüm onada offff.

kızlar ben çıkıyım bugün kocişimin kuzeninin kızı evleniyo düğüne gidicez hazırlanıyım
daha sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi
İyi eğlencler canım...

çok geçmiş olsun emreciğe,rabbim şifa versin,hastalıklardan korusun inşallah.
benim gelir canım sık sık,ALLAHTAN ÇOK YABANCI DEĞİLLER,SADECE YOLCULUK OLUNCA YARIN,BİRAZ ZOR OLDU BENİM İÇİN,daha yapmam gereken bissürü işim var ve işin kötüsü bugün benim yumurtlama günüm sanırım,az sonra bi test daha yapcam.
pemboşum nasılsın kuşummm???

canımcım karşılaşamıyoz,özledim seni yaaaaaa

kızlar,ben sabaha tekrar girebilir miyim bilmiyorum,bir iki gün yokum buralarda,görüşmek üzere diyorum,hepinizi öpüyorum.

banucum,selam tatlım,rabbim size hayırlı,huzurlu,evlatlarınızla çok mutlu olacağınız günler nasib etsin inşallah.

canııııımm yüreğini dökmüşsün satırlara..inan bu duygular hepimizin heran boynunu büküyo.inanılmaz zor bu süreç.gelip gelmeyeceğinl bilmediğin bir yolcuyu beklemek...onun gelişini beklediğim 57. Ay bu ay.....küçücük bi ihtimalde olsa beklemk yolunu gözlemek güzell.sonrası hüsrann..kimsenin elinden bikey gelmez.para, pul mal mülk ona değer biçilemez...Rabbim acısın bizin gibilere...derdimize ondan başka deva verebilecek kimse yok çünkü...maYıp ayrıLdım Kağıdın Önünden,yani Senden....

ßi türLü hayaL edemiyorum Seni RüyaLarımda Göremiyorum kafamda canLamıyOr yüzün,SıcakLığın kokunnnn ßakışLarınn ve daha......Sı

Evet..ßende Tüm ßeßek haSreti çeken arkadaŞlarım gibi yaLnızLığı ekSikliği hiSSdiOrum ama ßirde gurßetLik...O Çok zor ße kuzum..Hem senSiz hem yaLnız..ßelki ßurdaki teyzelerin farkediordur Geç saatLere kadar ßuralardayım..uyKu girmiyOrki gözLerime..

ßaßan çaLışıyor eve geldiğinde yorgun yemeğini yiyor ßiraz tv biraz Pc Sonra Uykuya daLıyoR..kaLıyorum KendimLe ßaşßaşa yani yaLnız..
oLmuyOr annem....hep ßişi ekSik hep ßişiler yaRım..

üSteLik ßen..ßenki geLmeni taaaaaaaaaaa iLk ßaştan ßeri heyecanla bekleyen ikokuldayken Öğretmenımin büyüynce ne oLacakSın soruna ''anne''diye Cevap veren ßen Şimdilerde Saßrımın Son demLerini yaŞıorum...

Daha Dün..
dün gece ağLayarak yatakta duALar ettim...
raßßimmmmmmmmmm ßanada Cennetinden ßir meLek ßahŞet...
''O'' İstemezse yapRak kıpırdamaz ''O'' istemezSe minicik ßir keleßek ßile kanatLanıp uÇamaz..
Sadece Senden bekLiorummm aLLahımmmm diOrummmm

Uyandığımda Ev ßoş kimSecikLer Yok..oDamda küçücük ßir ßeşiğin,Mutfagımda ßißeronLarın sağda solda koLtuğun aLtında Oyuncakların yok!!!yok!!yok!!

Okadar Çok aRzuluyorumki minnacık ufacık bıcır bıcır ßişiyin ßana ''ANNE'' Demesini..SarıLdığındaki O minicik eLLeri...

evet annemm SeviyOr ßeni her ßeßek GörenLer anaçSın sen Kanın Sıcak diyOR..ölemiyim gerçekten? her ßeßek sarıLıyorum öpüyOr ßazen ßir yaßancıya gitmeyen huySuz ßeßişler ßile kollarımı açTığımda geriye ßoş İndirmiyOrummm..

Ama ßen Seni iStiyOrummmmmmmmmmmmmmmmm Seniiii.............Canımdan Canııı
ßaßanın ßana en güzeL hediyesini..

eVet anneCimmm ßu sana Yazdığım iLk mektußumm değil ama sonda değil..
geLecekSin ßeLki ßirgün ama Ne zaman ßilemiyOrummmm eLi koLu ßağLı Çaresiz kaLdığım Tek Şey SenSin..
İnşaLLah aLLah ßirgün ßanada Cennetinden ßir meLek yoLLar ''diye ßekliyOrummm..[/COLOR][/QUOTE]

canııııımm yüreğini dökmüşsün satırlara..inan bu duygular hepimizin heran boynunu büküyo.inanılmaz zor bu süreç.gelip gelmeyeceğinl bilmediğin bir yolcuyu beklemek...onun gelişini beklediğim 57. Ay bu ay.....küçücük bi ihtimalde olsa beklemk yolunu gözlemek güzell.sonrası hüsrann..kimsenin elinden bikey gelmez.para, pul mal mülk ona değer biçilemez...Rabbim acısın bizin gibilere...derdimize ondan başka deva verebilecek kimse yok çünkü...

Son düzenleme:

canııııımm yüreğini dökmüşsün satırlara..inan bu duygular hepimizin heran boynunu büküyo.inanılmaz zor bu süreç.gelip gelmeyeceğinl bilmediğin bir yolcuyu beklemek...onun gelişini beklediğim 57. Ay bu ay.....küçücük bi ihtimalde olsa beklemk yolunu gözlemek güzell.sonrası hüsrann..kimsenin elinden bikey gelmez.para, pul mal mülk ona değer biçilemez...Rabbim acısın bizin gibilere...derdimize ondan başka deva verebilecek kimse yok çünkü...[/QUOTE]

arkadasim cok zor durum inanin annelik cok guzel bir duygu allah kadini yaratirken veriyor icine anne sevgisini.ve rabbim diyorki benim size nasil düskün sevgim oldugumu anlayin diye sizlere evlat sevgisi verdim diyor.inani hersey yüce eger isterse oluyor .benim bir oglum var 8 yasinda ama bende kac aydir istiyorum ikinci bebegi bir turlu olmuyor.birinci nasil oldu anlamamistim bile simdi ise arastirmadigim konu kalmadi .ama eger allah isterse olacak bunu bilin biraz sabir allah herkesin kalbine göre versin.eger olmuyosada bundada mutlaka bir hayir vardir.böyle düsünün.:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…