güzelim ben duydum kanda cikmadigi halde bile hamile olan var
yanlis hatirlamiyorsam sen bana demistin bir kistin var demi???
o ihtimal olabilir tabi ama yinede bilmiyorum.ben değildim canım uzun zamandır kistim fln yok çok şükür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim ben duydum kanda cikmadigi halde bile hamile olan var
yanlis hatirlamiyorsam sen bana demistin bir kistin var demi???
Selina kistin nasil gitti?
kizlar baska kisti olup giden var mi???
ya cok merak ettiklerim var,tecrübeyi duymak daha rahatlatici oluyor!!!
birsey daha sorucam,yumurtlama dönemi illede iki adetin ortasi degil dimi?yani mesela regl bittikten bir hafta falan sonrada olabilir mi?:26:
o ihtimal olabilir tabi ama yinede bilmiyorum.ben değildim canım uzun zamandır kistim fln yok çok şükür..
herkese iyi akşamlar benim yolculuk vakti geldi :))
öncelikle SELİNAM yazdıklarını okuyunca baya heyecanlandım inşallah hislerin doğru çıkar kuzum ben adet olmuştum ama kaçırdın sanırım yeni ay yeni umutlarla tatilde tam gaz çalışmalara devam :))inşallah döndüğümde güzel haberler veririm .merak etme kuzucum ençok istediğim şey burda sizlere o haberi verebilmek .seninde gelmemiş kıermızılar dur bakalım hayırlısı belkide adet öncesi yumurtladın ve bebişin gelicek .güzel haberini alırım inşallah canım .
BANUCUM gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım inşallah ramazanda ogüzel müjdeni alırsın ..
LAGRİMACIM başınız saolsun tatlım rahatsız diyodun heralde odayın vefat etti .yeri mekanı cennet olsun inşallah ..
BİRSENİM emre iyiymiş sevindim kuzum .allahım korkutmasın bidaha .
BONCUĞUM,DERİNİM,TUTİŞİM,KARDELOŞUM,SEVCANIM,EGALİM,RANAM,GARİBİM,KAYRAM,ECRİNİM,CİCİŞİM,KARDELENİM,DERDAM,PELİNİM,SEMROŞUM,GÖKCEM,ECEM,ALEYNAM,TOSTİM,BERRİNİM canım arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum döndüğümde güzel haberlerinizi bekliyorum umarım bende güzel haberler veririm.hepinizi çok özliycem .ALLAHIMA emanetsiniz .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın
ben geldimm ama kimseye rastlayamadım ya öfff
lagrima başınız sagolsun canım ya...Rabbim tüm sıkıntılarını alsın canım.vede öyle deli deli şeyler düşünme lütfen Allah bi yoluna koyar..bu arada biri 20 biri 25 yaşındamı benmi yanlış okudumanam evlensin onlar ya.
ebuşummm canım arkadasım benim,güle güle git güle güle gel bitanem zaten özlemiştim şimdi daha da görüşemicez çok özlicem...ama dedigin gibi çalışmalara devammm inşallah tatil sana iyi gelir veeeeeeeeeeeeeeeeeeAllahım inşallahhhhhhh...
kardeloşum seninde çalışma günlerin bebem bol bol çalış yan yat altına yastık koy bişiler yapp görim seni hadiiiiiiiiiAllahım bu güzelligi hepimize tattırsın inşallah...hee bide kayra için dediklerini okudum cnm yani şu saklama konusu vs...cnm evet eşi istemiş bişy diyemiyorum ki o da açıklamasını yapmış zaten.hoş kimse bana açıklama yapmak zorunda degil tabi ama bunca zamanlık arkadasız birbirimizden saklamamak gerek diye düşünenlerdenim sadece bu yüzden hassasım canım...ama bi yandan da bu derece karşıyken rabbim saklamak zorunda bırakmasın diyede dua ediyorum :)hani bizim ceylan misali rüyada falan söyleme kimseye denirse
sevcanımm canımmmm,nerelerdesin hakketten kızz.tatilinde bitti..özledim seni kuşum...gelsende iki muhabbet etsek yarın son izin günüm
birsenim emremiz şimdi iyidir inş cnm çok geçmiş olsun..seni arayamıyorum tatlım yaa sen beni aradın çok sagol..ben operatörmü degişicemde kontür almıyom bayadır...o zaman araım bol bol.
banucum ya adette olmuşun gerçide testte negatifmiş üzüldüm..ama bakarsın digery kendiliginden kalırsın cnm benim ya.hayırlısı inşallah...
boncugum sen napıyon fıstıgım benim senide özledim valla...iyisin inş
selinacım inşallahhhh hamilesindir canım,sen kan m9ı vermiştin ki negatif dedin..idrar testiyse güvenme boşver...inşallah minigin bi yerlerde büyümeye ugraşıyodur:))
kayra ugramamış ya inşallah iyidir...kalp atışlarınıda duymuş onu da kardelenin yazısından okudum hızlı okuyunca atlamışım..çok şükür aman...inş bi sorun yoktur...
kardelen49um sende ugramışsın cnm habersiz bırakmadıgın için sagol çok öpüyorum senide iyi gezmeler tatlım
pelinimmm hadi inşallahhh bebiş gelir bu ay bol bol çalışın emi kuşum çok öptüm senide vede özledim
cicinin aşılamada mı tutmamış tüh yaaa.Allahım hayırlısını versin ne diyim...
kızlar unuttuklarım varsa affedin...hepinizi çok özlemişim yaaa...
ben yarın 10 gün olacak izinliydim...yarın son izin günü ve hiç bişy yapamadık evde bol bol dinlendik...işte ne çekersek kendi kafamızdan çekiyoruz...bi takım borçlardan dolayı tatil yapamadık.aldıgımız tüm para borçlara gitti...saglık olsun napalım...iki gün köye gittik işte hava degişikligi olsun dedik...en son istanbulda belki günü birlikde olsa biyerlere kaçarız diye ayırdıgımı paramızda,şuanda sinirlenmek istemiyorum ama başka birileriinin borcuna gitti kaç gündür içim yanıyo sinirlerim çok bozuk...herneyse.anlıyacagınız boş boş bi tatil geçirdim ama olsun...bu gecede kardeşim ve arkadaslarımız vardı...önceki günler falan bizde arkadaslara gittik..kardeşimde kaldık falan öyle geçirdik işte...netimde kapalı aslında..böyle yakalarsam başkasından giriyorum Allah affetsin..inş ek birşey gelmiyodur insanlara((
birde kızlar,ben galiba doktorun yolunu tutucam kızların sözüne gelip..gerek görmüyordum nasılsa hep gecikiyo diye ama en azından ilaç verir napim...belki yarın giderim...en son şubatta dogru dürüst oldum...nisandada lekelenme oldu işte o kadar hespa adin yani...dün iki aynı marka testi aldım yaptım,5 dk içinde ikincisi beliriyo ama nasıl,ikinci çizginin kenarları çerçeve gibi pespembe oluyo ikisinde aynı oldu birini ertesi günü yaptım daha çok belirdidaha sonra dün kardeşim başka bi marka aldı onu yaptım onda hiçbişey çıkmadı...ilk aldıgım marka sorunluydu demekki...o yüzden kan vermeme gerek kalmadı yani...anlamıyorum..aylardır ilçda kullanmadım,diyeyim ki hormon ilaçlarından öyle çıkıyo ki yaşadım bunu...bi önceki hafta yaptıgım testte hiçbişy yoktu bunlar neden böyle oldu niye çıkıyo anlamıyorum...amaannn neyse...bunlara güven olmuyo sinirlerim kalktı gene hiç yapmasam daha iyiydi
neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın..günlerdir girmeyince böyle oluyor...iyi geceler herkese...
Hayırlı osun canım bir ömür mutluluklar.iyi yolculuklar ablacımm
selam kızlar nasılsınızz
bende annemdeydim abimin i evlendirdik
cuma gittim buügn doktora giittim sonrada eve geldimm hepinizi cok özediiim![]()
Valla çok ilginç canım sen en yakın doktora git bakalım meraktada bırakma emi canım....selam banucum iyi geceler canım...
ya kuzum bak şimcik;benim testler idrerımdan dolayımıdır nedir bilemiyorum bazen böyle çıkıyo cnm.bi keresinde köydeydik yaptım geçen yıldı,yaptım 5 dk geçmedi ikinci çizgi pepembe çıktı...heyecan yaptım it dönünce kanda baktık çıkmadı...en son 5 ay öncesi falandı sanırım..ilaç kullanıyodum o sıralar...doktora gittigim dönem yani...yine böyle çift çıktı eczacı pozitif demişti ama ilaç kullandım ben deyince hee evet ilaçtan öyle çıkmış olabilir dedi...o zamanda kanda negatif çıktı...şimdi yine böyle oldu ilaçda kullanmıyorum aylardır. güvenemedim başka markada baktım onda gölge bile çıkmadı cnm...en direk doktora gidim en iyisi naparsa o yapsın bu sefer çok fena gecikti ya(
canım ben,im iyi tatiller sana bol bol eglen inş sende geldiginde güzel haberler verirsin bizlere epeydir görüşemedik cok özledim seni canım allaha emanet ol cok öpüyorum ...herkese iyi akşamlar benim yolculuk vakti geldi :))
öncelikle SELİNAM yazdıklarını okuyunca baya heyecanlandım inşallah hislerin doğru çıkar kuzum ben adet olmuştum ama kaçırdın sanırım yeni ay yeni umutlarla tatilde tam gaz çalışmalara devam :))inşallah döndüğümde güzel haberler veririm .merak etme kuzucum ençok istediğim şey burda sizlere o haberi verebilmek .seninde gelmemiş kıermızılar dur bakalım hayırlısı belkide adet öncesi yumurtladın ve bebişin gelicek .güzel haberini alırım inşallah canım .
BANUCUM gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım inşallah ramazanda ogüzel müjdeni alırsın ..
LAGRİMACIM başınız saolsun tatlım rahatsız diyodun heralde odayın vefat etti .yeri mekanı cennet olsun inşallah ..
BİRSENİM emre iyiymiş sevindim kuzum .allahım korkutmasın bidaha .
BONCUĞUM,DERİNİM,TUTİŞİM,KARDELOŞUM,SEVCANIM,EGALİM,RANAM,GARİBİM,KAYRAM,ECRİNİM,CİCİŞİM,KARDELENİM,DERDAM,PELİNİM,SEMROŞUM,GÖKCEM,ECEM,ALEYNAM,TOSTİM,BERRİNİM canım arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum döndüğümde güzel haberlerinizi bekliyorum umarım bende güzel haberler veririm.hepinizi çok özliycem .ALLAHIMA emanetsiniz .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın
canım başınız sagolsun...dayım vefat etmiş köye gidiyoruz.
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa![]()
hakkında hayırlısı olsun canım inş bebişin göbüşüne konar...selam kızlar bizde aşılama yaptıracaz onun için çatlatma iğnesi vuruldum az önce inş. bizim ve sizlerinde bebişleri gelir lütfen hepimiz dua edelim birbirimizeselam lagrimacım
![]()
canım ya yazını okurken üzüldüm ama sonlara gelince rahatladım emrecik iyiymiş şükür iyi bakın kendinize görüşmek üzre...lagrimacım başınız sağolsun dün beni aramışsın duymadım kusura bakma Allahım herşeyin hayılrlıısını versin BANUCUM inşallah bi dahaki aya gelir bebişin hayırlısı olsun emrecikte iyi dr lar beni korkuttular ben ssadece ateşi vardı onu gösteriyim dedim ateşi 38,5 çıkınca acile aldılar menenjit olma ihtimali var dediler bel suyu alalım tedaviye başlayalım dediler antibiyotik tedavisiymiş bende izin vermedim yatışını kabul etmedim dünde sabah tekrar gittim uzman dr gösterdim bişeyi yok dedi ihtimale karşılık tedavi yapmak kolaylarına geliyo neyse kızlar teşekkür ederiz bizi merak etmişsiniz bu ara burayada fazla giremiyom eltim hala bizde çocuklar durmuyo bilgisayarı istiyo sürekli perşembe akşamı gidecek artık ondan sonra kaçamak gelmeye çalışırım
canım benim bende seni cok özledim...ama ben bu ayda korunuyorum derinim inş bidaki aya calışmalara başlıycaz hayırlısıyla...of ya sende niye oyle oluyo bu testler hep yanıltıyo seni ama bebişin gelmiş olsa ne güzel olur inş od olcak canım hayırlısıyla cok öptüm seni kendine iyi bak...ben geldimm ama kimseye rastlayamadım ya öfff
lagrima başınız sagolsun canım ya...Rabbim tüm sıkıntılarını alsın canım.vede öyle deli deli şeyler düşünme lütfen Allah bi yoluna koyar..bu arada biri 20 biri 25 yaşındamı benmi yanlış okudumanam evlensin onlar ya.
ebuşummm canım arkadasım benim,güle güle git güle güle gel bitanem zaten özlemiştim şimdi daha da görüşemicez çok özlicem...ama dedigin gibi çalışmalara devammm inşallah tatil sana iyi gelir veeeeeeeeeeeeeeeeeeAllahım inşallahhhhhhh...
kardeloşum seninde çalışma günlerin bebem bol bol çalış yan yat altına yastık koy bişiler yapp görim seni hadiiiiiiiiiAllahım bu güzelligi hepimize tattırsın inşallah...hee bide kayra için dediklerini okudum cnm yani şu saklama konusu vs...cnm evet eşi istemiş bişy diyemiyorum ki o da açıklamasını yapmış zaten.hoş kimse bana açıklama yapmak zorunda degil tabi ama bunca zamanlık arkadasız birbirimizden saklamamak gerek diye düşünenlerdenim sadece bu yüzden hassasım canım...ama bi yandan da bu derece karşıyken rabbim saklamak zorunda bırakmasın diyede dua ediyorum :)hani bizim ceylan misali rüyada falan söyleme kimseye denirse
sevcanımm canımmmm,nerelerdesin hakketten kızz.tatilinde bitti..özledim seni kuşum...gelsende iki muhabbet etsek yarın son izin günüm
birsenim emremiz şimdi iyidir inş cnm çok geçmiş olsun..seni arayamıyorum tatlım yaa sen beni aradın çok sagol..ben operatörmü degişicemde kontür almıyom bayadır...o zaman araım bol bol.
banucum ya adette olmuşun gerçide testte negatifmiş üzüldüm..ama bakarsın digery kendiliginden kalırsın cnm benim ya.hayırlısı inşallah...
boncugum sen napıyon fıstıgım benim senide özledim valla...iyisin inş
selinacım inşallahhhh hamilesindir canım,sen kan m9ı vermiştin ki negatif dedin..idrar testiyse güvenme boşver...inşallah minigin bi yerlerde büyümeye ugraşıyodur:))
kayra ugramamış ya inşallah iyidir...kalp atışlarınıda duymuş onu da kardelenin yazısından okudum hızlı okuyunca atlamışım..çok şükür aman...inş bi sorun yoktur...
kardelen49um sende ugramışsın cnm habersiz bırakmadıgın için sagol çok öpüyorum senide iyi gezmeler tatlım
pelinimmm hadi inşallahhh bebiş gelir bu ay bol bol çalışın emi kuşum çok öptüm senide vede özledim
cicinin aşılamada mı tutmamış tüh yaaa.Allahım hayırlısını versin ne diyim...
kızlar unuttuklarım varsa affedin...hepinizi çok özlemişim yaaa...
ben yarın 10 gün olacak izinliydim...yarın son izin günü ve hiç bişy yapamadık evde bol bol dinlendik...işte ne çekersek kendi kafamızdan çekiyoruz...bi takım borçlardan dolayı tatil yapamadık.aldıgımız tüm para borçlara gitti...saglık olsun napalım...iki gün köye gittik işte hava degişikligi olsun dedik...en son istanbulda belki günü birlikde olsa biyerlere kaçarız diye ayırdıgımı paramızda,şuanda sinirlenmek istemiyorum ama başka birileriinin borcuna gitti kaç gündür içim yanıyo sinirlerim çok bozuk...herneyse.anlıyacagınız boş boş bi tatil geçirdim ama olsun...bu gecede kardeşim ve arkadaslarımız vardı...önceki günler falan bizde arkadaslara gittik..kardeşimde kaldık falan öyle geçirdik işte...netimde kapalı aslında..böyle yakalarsam başkasından giriyorum Allah affetsin..inş ek birşey gelmiyodur insanlara((
birde kızlar,ben galiba doktorun yolunu tutucam kızların sözüne gelip..gerek görmüyordum nasılsa hep gecikiyo diye ama en azından ilaç verir napim...belki yarın giderim...en son şubatta dogru dürüst oldum...nisandada lekelenme oldu işte o kadar hespa adin yani...dün iki aynı marka testi aldım yaptım,5 dk içinde ikincisi beliriyo ama nasıl,ikinci çizginin kenarları çerçeve gibi pespembe oluyo ikisinde aynı oldu birini ertesi günü yaptım daha çok belirdidaha sonra dün kardeşim başka bi marka aldı onu yaptım onda hiçbişey çıkmadı...ilk aldıgım marka sorunluydu demekki...o yüzden kan vermeme gerek kalmadı yani...anlamıyorum..aylardır ilçda kullanmadım,diyeyim ki hormon ilaçlarından öyle çıkıyo ki yaşadım bunu...bi önceki hafta yaptıgım testte hiçbişy yoktu bunlar neden böyle oldu niye çıkıyo anlamıyorum...amaannn neyse...bunlara güven olmuyo sinirlerim kalktı gene hiç yapmasam daha iyiydi
neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın..günlerdir girmeyince böyle oluyor...iyi geceler herkese...
selam kızlar hayırlı günlerr..
derincim hoşgeldin,tatilin bitmiş,dinlenmişsindir en azından.bu arada ben kan testi yaptırmıştım.idrar olsa kafamda soru işareti kalırdı çünkü hala regl olmadım.![]()
canım hayırlı olsun allah mesut etsin bir ömur boyu inş...kendine iyi bak öptüm...iyi yolculuklar ablacımm
selam kızlar nasılsınızz
bende annemdeydim abimin i evlendirdik
cuma gittim buügn doktora giittim sonrada eve geldimm hepinizi cok özediiim![]()
Selam kızlar nasılsınız?
Eboşum gitmiş hayırla gidip gelsin inşaallah...
Lagrimacım başınız sağolsun cnm üzüldüm bu arada Sevcanımında amcası vefat etmiş kızlar Allah rahmet eylesin her ikisine de
Kızlar fazla kalamıcam hemen çıkıyorum eşim yok bi kaç gündür yalnızım bende...
Allah'a emanet olun bu arada birsenim emre iyiymiş cnm çok şükür...Hayırlı günler herkese...
başınız sağ olsun canımdayım vefat etmiş köye gidiyoruz.
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa![]()
nasıl olaym canımm aynı.buruk...en yakın arkadaşım 12 haftalık hamile.ailecek beraberdik bugün.onun adıma çok mutluyum.ama kendi adıma kırgın yorgun ve buruk..kocası karnını okşadıkça hanimiş babasının bitanesi diyerek eşimle gözlerimizi kaçırdık birbirimizden bütün gün...sizce abartıyormuyum
Selam kızlar nasılsınız?
Eboşum gitmiş hayırla gidip gelsin inşaallah...
Lagrimacım başınız sağolsun cnm üzüldüm bu arada Sevcanımında amcası vefat etmiş kızlar Allah rahmet eylesin her ikisine de
Kızlar fazla kalamıcam hemen çıkıyorum eşim yok bi kaç gündür yalnızım bende...
Allah'a emanet olun bu arada birsenim emre iyiymiş cnm çok şükür...Hayırlı günler herkese...
canım ben,im iyi tatiller sana bol bol eglen inş sende geldiginde güzel haberler verirsin bizlere epeydir görüşemedik cok özledim seni canım allaha emanet ol cok öpüyorum ...
canım başınız sagolsun...
hakkında hayırlısı olsun canım inş bebişin göbüşüne konar...
canım ya yazını okurken üzüldüm ama sonlara gelince rahatladım emrecik iyiymiş şükür iyi bakın kendinize görüşmek üzre...
canım benim bende seni cok özledim...ama ben bu ayda korunuyorum derinim inş bidaki aya calışmalara başlıycaz hayırlısıyla...of ya sende niye oyle oluyo bu testler hep yanıltıyo seni ama bebişin gelmiş olsa ne güzel olur inş od olcak canım hayırlısıyla cok öptüm seni kendine iyi bak...
canım hayırlı olsun allah mesut etsin bir ömur boyu inş...kendine iyi bak öptüm...
kızlar cok kalamıyorum kusura bakmayın hepinize tek tek yazmak isterdim ama cıkmam lazım bugun evlilik yıldonumumuz dışarı cıkcaz sonra görüşürüz inş hepinizi cok özledim kendinize cok iyi bakın...![]()
başınız sağ olsun canım
merhaba daha tanışma fırsatımız olmadı ama cevap yazmadan geçemiyeceğim .arkadaşlarının yaptığı şey sadece nisbet allah ıslah etsin içlerine azıcık vicdan versin vereninde alanında allah olduğunu bilmeler gerekiyor .insanlar yaptıklarına konuştuklarına azıcık dikkat etmeliler çok yazık. onlara allah acısın .sen kafana takma canım içini rahattut rabbim hayırlısıyla yollar inşallah meleğini.
semroşum hayırlısı olsun inşallah rabbim çok bekletmeden oğluşuna tatlımı tatlı bir prenses yollasın
ebrarcım yazdığımı okuyamıyacaksın ama ben yinede yazmak istedim canım .teşekkür ederim canım biz elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı allahtan inşallah .tek dileğimiz hayırlı ve sağlıklı bir evlat inşallah .sanada iyi tatiller canım böyle bir taile ihtiyacın vardı .gez eylen gelirkende hayırlı haberlerle gel inşallah allaha emanet olun bayyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79:
Nice senelere canım mutlu sağlıklı bebişli...canım ben,im iyi tatiller sana bol bol eglen inş sende geldiginde güzel haberler verirsin bizlere epeydir görüşemedik cok özledim seni canım allaha emanet ol cok öpüyorum ...
canım ya yazını okurken üzüldüm ama sonlara gelince rahatladım emrecik iyiymiş şükür iyi bakın kendinize görüşmek üzre...
canım benim bende seni cok özledim...ama ben bu ayda korunuyorum derinim inş bidaki aya calışmalara başlıycaz hayırlısıyla...of ya sende niye oyle oluyo bu testler hep yanıltıyo seni ama bebişin gelmiş olsa ne güzel olur inş od olcak canım hayırlısıyla cok öptüm seni kendine iyi bak...
canım hayırlı olsun allah mesut etsin bir ömur boyu inş...kendine iyi bak öptüm...
kızlar cok kalamıyorum kusura bakmayın hepinize tek tek yazmak isterdim ama cıkmam lazım bugun evlilik yıldonumumuz dışarı cıkcaz sonra görüşürüz inş hepinizi cok özledim kendinize cok iyi bakın...![]()
merhaba lagrima, başın sağolsun cnm. neler yapıyosun ne aşamadasın. ben artık tüpe geçmeye karar verdim. beklemenin anlamıyok. inşallah olumlu sonuçlanır. bu hafta ankaraya gidiyorum. ama şuan hafif lekelenme var tam adet olmaya başlamadım . bunun için ilaç mı içsem yoksa bitkisel çay mı. bu hafta içi adet olmam lazım. bir bildiğin var mı
canım ben,im iyi tatiller sana bol bol eglen inş sende geldiginde güzel haberler verirsin bizlere epeydir görüşemedik cok özledim seni canım allaha emanet ol cok öpüyorum ...
kızlaaaar birileri bana yardımcı olsun.adetime 4 gün kala yani dün şeffaf pembemsi yoğun bi leke geldi.baştan adet olucam sandım leke geldikten sonra ağrımda gitti adette olmadım.tüp bebekten sonraki 4. Ayım.acama bi mucize olmuşmudur ki.napayım ben şimdi