Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında umutlanmıyorum falan diyorum ama yinede acabamı diyorum.ee blde o kadar aşılama tüp bebekten sonra kendiliğinden olmaz diyorum.ayyy ne biliyim ya .şimdi idrar testi yapsam bişey çıkmaz dime
ah canım yaaaa,ne nete girmeye fırsatım oldu,nede buluşmaya,çok yoğun geçtive hızlandırılmış bi şekilde yaşadık hep.güle güle gel canımmm... inş görüşmek nasip olur :) yazmıssın ama görmedim nomu gönderdim görürsen ararsın canım.
beklediğimden iyi geçti canım.semroşum hayırlısı olsun inşallah rabbim çok bekletmeden oğluşuna tatlımı tatlı bir prenses yollasın
tahmin ediyorum canım her tedavi ve her negatif sonuç bizim için bir yıkım oluyo ama napalım kaderimiz buymuş allahım katından versin sanaada tüm arkadaşlarmada
bugün nasılsın kuzum gelmedi değilmi kırmızılar belkide süpriz yapıcak minişin
canım şuanda memleketimdesin biliyorum inşallah keyifli ve olumlu geçer öpüyorum seni
kuzucum maşallah allahım hayırlısıyla pıt pıtları duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yerim ben o mercimeği
kuzum nediyimki ya üzüldüm çok hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin ..dur bakalım belkide yarına filkan gelir mevsim geçişlerinde düzensizlikler olurmuş canım
canım benim ya sana niye kızalım yaşadığını anca sen bilirsin allahım ferahlık versin onlarada akıl fikir inşallah
annenin maşallahı var tatlım mevla peygamber sabrı vermiş helal olsun ona
yanlış şeyler düşünme tatlışım dua edelimde düzelsinler yoksa sen çok fena olucaksın allahım hidayet versin onlara .ama keşke annen konuşsa babalarıyla bi çözüm bulunması gerek böyle olmaz yani
tedavin hayuırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla gelir meleğin
canım arkadaşlarım bugün hiç fırsatım olmadı alışveriş yap valiz hazırla derken bu saat oldu tatilin gidişide dönüşüde çok yorucu oluyo .bugün çok uğrayan olmamış gerçi herkesler tatilde .artık ramazanda hepimiz toplanırız .ben yarın gece nasipse gidiyorum 17 gün filan yokum .net bulduğumda girip haber veririm sizlere .neyse veda faslı yarına kalsın :)))
başınız sağolsun lagrimacım.dayım vefat etmiş köye gidiyoruz.
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa![]()
emreciğin iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah hep iyi olur bebecik.lagrimacım başınız sağolsun dün beni aramışsın duymadım kusura bakma Allahım herşeyin hayılrlıısını versin BANUCUM inşallah bi dahaki aya gelir bebişin hayırlısı olsun emrecikte iyi dr lar beni korkuttular ben ssadece ateşi vardı onu gösteriyim dedim ateşi 38,5 çıkınca acile aldılar menenjit olma ihtimali var dediler bel suyu alalım tedaviye başlayalım dediler antibiyotik tedavisiymiş bende izin vermedim yatışını kabul etmedim dünde sabah tekrar gittim uzman dr gösterdim bişeyi yok dedi ihtimale karşılık tedavi yapmak kolaylarına geliyo neyse kızlar teşekkür ederiz bizi merak etmişsiniz bu ara burayada fazla giremiyom eltim hala bizde çocuklar durmuyo bilgisayarı istiyo sürekli perşembe akşamı gidecek artık ondan sonra kaçamak gelmeye çalışırım
sende kendine çok iyi bak canımcım,görüşücez inşallah.herkese iyi akşamlar benim yolculuk vakti geldi :))
öncelikle SELİNAM yazdıklarını okuyunca baya heyecanlandım inşallah hislerin doğru çıkar kuzum ben adet olmuştum ama kaçırdın sanırım yeni ay yeni umutlarla tatilde tam gaz çalışmalara devam :))inşallah döndüğümde güzel haberler veririm .merak etme kuzucum ençok istediğim şey burda sizlere o haberi verebilmek .seninde gelmemiş kıermızılar dur bakalım hayırlısı belkide adet öncesi yumurtladın ve bebişin gelicek .güzel haberini alırım inşallah canım .
BANUCUM gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım inşallah ramazanda ogüzel müjdeni alırsın ..
LAGRİMACIM başınız saolsun tatlım rahatsız diyodun heralde odayın vefat etti .yeri mekanı cennet olsun inşallah ..
BİRSENİM emre iyiymiş sevindim kuzum .allahım korkutmasın bidaha .
BONCUĞUM,DERİNİM,TUTİŞİM,KARDELOŞUM,SEVCANIM,EGALİM,RANAM,GARİBİM,KAYRAM,ECRİNİM,CİCİŞİM,KARDELENİM,DERDAM,PELİNİM,SEMROŞUM,GÖKCEM,ECEM,ALEYNAM,TOSTİM,BERRİNİM canım arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum döndüğümde güzel haberlerinizi bekliyorum umarım bende güzel haberler veririm.hepinizi çok özliycem .ALLAHIMA emanetsiniz .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın
onlar biraz abartmışlar bence,hatta ayıp etmişler.nasıl olaym canımm aynı.buruk...en yakın arkadaşım 12 haftalık hamile.ailecek beraberdik bugün.onun adıma çok mutluyum.ama kendi adıma kırgın yorgun ve buruk..kocası karnını okşadıkça hanimiş babasının bitanesi diyerek eşimle gözlerimizi kaçırdık birbirimizden bütün gün...sizce abartıyormuyum
kız bol bol da çalışmamadım heeee,yumurtlama günü evden gidersen öyle olur,artık umudumuz,spermlerin canlı kalmış olup,yumurtayı yakalamış olması.ben geldimm ama kimseye rastlayamadım ya öfff
lagrima başınız sagolsun canım ya...Rabbim tüm sıkıntılarını alsın canım.vede öyle deli deli şeyler düşünme lütfen Allah bi yoluna koyar..bu arada biri 20 biri 25 yaşındamı benmi yanlış okudumanam evlensin onlar ya.
ebuşummm canım arkadasım benim,güle güle git güle güle gel bitanem zaten özlemiştim şimdi daha da görüşemicez çok özlicem...ama dedigin gibi çalışmalara devammm inşallah tatil sana iyi gelir veeeeeeeeeeeeeeeeeeAllahım inşallahhhhhhh...
kardeloşum seninde çalışma günlerin bebem bol bol çalış yan yat altına yastık koy bişiler yapp görim seni hadiiiiiiiiiAllahım bu güzelligi hepimize tattırsın inşallah...hee bide kayra için dediklerini okudum cnm yani şu saklama konusu vs...cnm evet eşi istemiş bişy diyemiyorum ki o da açıklamasını yapmış zaten.hoş kimse bana açıklama yapmak zorunda degil tabi ama bunca zamanlık arkadasız birbirimizden saklamamak gerek diye düşünenlerdenim sadece bu yüzden hassasım canım...ama bi yandan da bu derece karşıyken rabbim saklamak zorunda bırakmasın diyede dua ediyorum :)hani bizim ceylan misali rüyada falan söyleme kimseye denirse
sevcanımm canımmmm,nerelerdesin hakketten kızz.tatilinde bitti..özledim seni kuşum...gelsende iki muhabbet etsek yarın son izin günüm
birsenim emremiz şimdi iyidir inş cnm çok geçmiş olsun..seni arayamıyorum tatlım yaa sen beni aradın çok sagol..ben operatörmü degişicemde kontür almıyom bayadır...o zaman araım bol bol.
banucum ya adette olmuşun gerçide testte negatifmiş üzüldüm..ama bakarsın digery kendiliginden kalırsın cnm benim ya.hayırlısı inşallah...
boncugum sen napıyon fıstıgım benim senide özledim valla...iyisin inş
selinacım inşallahhhh hamilesindir canım,sen kan m9ı vermiştin ki negatif dedin..idrar testiyse güvenme boşver...inşallah minigin bi yerlerde büyümeye ugraşıyodur:))
kayra ugramamış ya inşallah iyidir...kalp atışlarınıda duymuş onu da kardelenin yazısından okudum hızlı okuyunca atlamışım..çok şükür aman...inş bi sorun yoktur...
kardelen49um sende ugramışsın cnm habersiz bırakmadıgın için sagol çok öpüyorum senide iyi gezmeler tatlım
pelinimmm hadi inşallahhh bebiş gelir bu ay bol bol çalışın emi kuşum çok öptüm senide vede özledim
cicinin aşılamada mı tutmamış tüh yaaa.Allahım hayırlısını versin ne diyim...
kızlar unuttuklarım varsa affedin...hepinizi çok özlemişim yaaa...
ben yarın 10 gün olacak izinliydim...yarın son izin günü ve hiç bişy yapamadık evde bol bol dinlendik...işte ne çekersek kendi kafamızdan çekiyoruz...bi takım borçlardan dolayı tatil yapamadık.aldıgımız tüm para borçlara gitti...saglık olsun napalım...iki gün köye gittik işte hava degişikligi olsun dedik...en son istanbulda belki günü birlikde olsa biyerlere kaçarız diye ayırdıgımı paramızda,şuanda sinirlenmek istemiyorum ama başka birileriinin borcuna gitti kaç gündür içim yanıyo sinirlerim çok bozuk...herneyse.anlıyacagınız boş boş bi tatil geçirdim ama olsun...bu gecede kardeşim ve arkadaslarımız vardı...önceki günler falan bizde arkadaslara gittik..kardeşimde kaldık falan öyle geçirdik işte...netimde kapalı aslında..böyle yakalarsam başkasından giriyorum Allah affetsin..inş ek birşey gelmiyodur insanlara((
birde kızlar,ben galiba doktorun yolunu tutucam kızların sözüne gelip..gerek görmüyordum nasılsa hep gecikiyo diye ama en azından ilaç verir napim...belki yarın giderim...en son şubatta dogru dürüst oldum...nisandada lekelenme oldu işte o kadar hespa adin yani...dün iki aynı marka testi aldım yaptım,5 dk içinde ikincisi beliriyo ama nasıl,ikinci çizginin kenarları çerçeve gibi pespembe oluyo ikisinde aynı oldu birini ertesi günü yaptım daha çok belirdidaha sonra dün kardeşim başka bi marka aldı onu yaptım onda hiçbişey çıkmadı...ilk aldıgım marka sorunluydu demekki...o yüzden kan vermeme gerek kalmadı yani...anlamıyorum..aylardır ilçda kullanmadım,diyeyim ki hormon ilaçlarından öyle çıkıyo ki yaşadım bunu...bi önceki hafta yaptıgım testte hiçbişy yoktu bunlar neden böyle oldu niye çıkıyo anlamıyorum...amaannn neyse...bunlara güven olmuyo sinirlerim kalktı gene hiç yapmasam daha iyiydi
neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın..günlerdir girmeyince böyle oluyor...iyi geceler herkese...
hayırlı olsun ecrincim.iyi yolculuklar ablacımm
selam kızlar nasılsınızz
bende annemdeydim abimin i evlendirdik
cuma gittim buügn doktora giittim sonrada eve geldimm hepinizi cok özediiim![]()
rabbim beraberce mutlu mesut yaşayacağınız bi hayat ve hayorlı evltalar nasib etsin canımcanım ben,im iyi tatiller sana bol bol eglen inş sende geldiginde güzel haberler verirsin bizlere epeydir görüşemedik cok özledim seni canım allaha emanet ol cok öpüyorum ...
canım başınız sagolsun...
hakkında hayırlısı olsun canım inş bebişin göbüşüne konar...
canım ya yazını okurken üzüldüm ama sonlara gelince rahatladım emrecik iyiymiş şükür iyi bakın kendinize görüşmek üzre...
canım benim bende seni cok özledim...ama ben bu ayda korunuyorum derinim inş bidaki aya calışmalara başlıycaz hayırlısıyla...of ya sende niye oyle oluyo bu testler hep yanıltıyo seni ama bebişin gelmiş olsa ne güzel olur inş od olcak canım hayırlısıyla cok öptüm seni kendine iyi bak...
canım hayırlı olsun allah mesut etsin bir ömur boyu inş...kendine iyi bak öptüm...
kızlar cok kalamıyorum kusura bakmayın hepinize tek tek yazmak isterdim ama cıkmam lazım bugun evlilik yıldonumumuz dışarı cıkcaz sonra görüşürüz inş hepinizi cok özledim kendinize cok iyi bakın...![]()
pelincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.nice nice seneler sağlıkla mutlulukla bebişlerinizle geçsin inş..nasılsın canım iyimisin?
sevcanım başınız sağ olsun canım.Allahım mekanını cennet eylesin.sizlere ve ailesine de sabırlar diliyorum.
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.yazı renginden de anlaşıldığı gibi bugun itibariyle kırmızılar teşriff etti.çok şükür en azından tedaviye başlıcazz.perşembe dr a gidicem.iğnelere başlar sanırım.aşılama yoluna girdim kızlar hayırlısı olur inşş.
ah canım yaaaa,ne nete girmeye fırsatım oldu,nede buluşmaya,çok yoğun geçtive hızlandırılmış bi şekilde yaşadık hep.
kısmet,belki başka sefere.
beklediğimden iyi geçti canım.
sende şu an tatildesin ne güzel
başınız sağolsun lagrimacım.
yalnız sizin çocuklar baya büyükmüş,bence bu kadar stres yapana kadar,aile meclisi oturup,kararlaştırıp,herkez elinden geldiğinca maddi destek vererekten,onlara ayrı bi ev açmalısınız,bu kadar sıkıntıyı çekmektense,üç kuruşun az olsun daha iyi.
artık ev kurulduktan sonrada baksınlar başlarının çaresine
emreciğin iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah hep iyi olur bebecik.
sende kendine çok iyi bak canımcım,görüşücez inşallah.
onlar biraz abartmışlar bence,hatta ayıp etmişler.
kız bol bol da çalışmamadım heeee,yumurtlama günü evden gidersen öyle olur,artık umudumuz,spermlerin canlı kalmış olup,yumurtayı yakalamış olması.
seninde dr a gitmeye karar vermene sevindim,inşallah gitmişindir dün.
hayırlı olsun ecrincim.
rabbim beraberce mutlu mesut yaşayacağınız bi hayat ve hayorlı evltalar nasib etsin canım
hayırlı olur inşallah selina cım.
herkeze selam kızlar,ben geldim,çok yoğun bi üç günün ardından.
hava değişikliği sebebiyle de üzerimde kırgınlık ve klimalar sebebiyle de ufaktan öksürük var malesef
Selinamm aşılamaya başlamışsınız hayırşı olsun cnm inşaallah bebişin gelir cnm hayırlısıyla...
Pelinim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun gerçi geçmiş ama ollsun Rabbim evlatlarınızla birlikte sağlıklı huzurlu nice seneler geçirmenizi nasip etsin inşaallah...
Boncugum listeyi niye devrediyorsun ki gelmicek misin![]()
saol canım ya inş hayırlısıyla gelsin bebiş.dualarını eksik etme olurmu.allah razı olsun.öptm çıkmam lazım şimdi.
dinlendim tatlım ya şükür sagolasın.selam kızlar hayırlı günlerr..
derincim hoşgeldin,tatilin bitmiş,dinlenmişsindir en azından.bu arada ben kan testi yaptırmıştım.idrar olsa kafamda soru işareti kalırdı çünkü hala regl olmadım.![]()
cnm yaaa,valla bişy diyeyimmi lagrimacım ben çocuklar deyince vallah küçük sanıyodum bişy diyemiyodum ama yani sacmalık..al karşına konuş bence ikisinide..belki demesi kolay diceksin ama konuşman gerek .kardeloşun dedigi gibi ayrı bi eve geçsinler.ay kendilerinin düşünmesi gerekli yaaaa.sağol cnm. amin alsınn alsınn yoksa son kötü.. düşünmemek elimde değil cıldırıyorum evde.. evlensiner bencede ama neyle? ne işleri var ne güçleri ne meslekleri. anca amele olurlar onu bile hakkıyla yapamazlar. Allahımkurtarsın da beni hayırlıbir şekilde başkada bişi istemiyorum şimdilik..
sagol cnm ya.bakcaz işte.bugünde işe başladım.dün gidemedim.daha dogrusu benim daha önce gittigim doktora gitmek istiyorumda muayene için ayarlama çekmem gerek tamamen duygusal::))Hayırlı osun canım bir ömür mutluluklar.
Valla çok ilginç canım sen en yakın doktora git bakalım meraktada bırakma emi canım....
pelinimmmmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmmmm..Allah bi ömür mutlu etsin..evinimiz bebiş sesleriyle şenlensin yakında inşallahh...hadi bu ayda böyle geçecek demek..hayırlısı inşallah.canım ben,im iyi tatiller sana bol bol eglen inş sende geldiginde güzel haberler verirsin bizlere epeydir görüşemedik cok özledim seni canım allaha emanet ol cok öpüyorum ...
canım başınız sagolsun...
hakkında hayırlısı olsun canım inş bebişin göbüşüne konar...
canım ya yazını okurken üzüldüm ama sonlara gelince rahatladım emrecik iyiymiş şükür iyi bakın kendinize görüşmek üzre...
canım benim bende seni cok özledim...ama ben bu ayda korunuyorum derinim inş bidaki aya calışmalara başlıycaz hayırlısıyla...of ya sende niye oyle oluyo bu testler hep yanıltıyo seni ama bebişin gelmiş olsa ne güzel olur inş od olcak canım hayırlısıyla cok öptüm seni kendine iyi bak...
canım hayırlı olsun allah mesut etsin bir ömur boyu inş...kendine iyi bak öptüm...
kızlar cok kalamıyorum kusura bakmayın hepinize tek tek yazmak isterdim ama cıkmam lazım bugun evlilik yıldonumumuz dışarı cıkcaz sonra görüşürüz inş hepinizi cok özledim kendinize cok iyi bakın...![]()
canım benim ya.dedigim gibi işte giremiyom netten dolayı...öptüm seni fıstıgım.derınım cnm bende sneı cok özledım kararınada cok sevındım gel ıkı lafın belını kıralım:)
lagrımacım sevcanım basınız sagolsun kızlar mekanları cennet olsun...
ya ben bu ıfadelerı kullanamıyorum cnm cok sıkılıyor ya bıde lısteyı düzenlıcem takıp edebılıcek bı gönüllü varmı aranızda
evet cnm ya dedigin gibi en azından tedaviye başlanacak hadi hayırlısı inşallah..pelincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.nice nice seneler sağlıkla mutlulukla bebişlerinizle geçsin inş..nasılsın canım iyimisin?
sevcanım başınız sağ olsun canım.Allahım mekanını cennet eylesin.sizlere ve ailesine de sabırlar diliyorum.
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.yazı renginden de anlaşıldığı gibi bugun itibariyle kırmızılar teşriff etti.çok şükür en azından tedaviye başlıcazz.perşembe dr a gidicem.iğnelere başlar sanırım.aşılama yoluna girdim kızlar hayırlısı olur inşş.
tatlım bencede yerleşme işateri olabilir yaaa ay inşallah cnm.kızlaaaar birileri bana yardımcı olsun.adetime 4 gün kala yani dün şeffaf pembemsi yoğun bi leke geldi.baştan adet olucam sandım leke geldikten sonra ağrımda gitti adette olmadım.tüp bebekten sonraki 4. Ayım.acama bi mucize olmuşmudur ki.napayım ben şimdi
ah canım yaaaa,ne nete girmeye fırsatım oldu,nede buluşmaya,çok yoğun geçtive hızlandırılmış bi şekilde yaşadık hep.
yalnız sizin çocuklar baya büyükmüş,bence bu kadar stres yapana kadar,aile meclisi oturup,kararlaştırıp,herkez elinden geldiğinca maddi destek vererekten,onlara ayrı bi ev açmalısınız,bu kadar sıkıntıyı çekmektense,üç kuruşun az olsun daha iyi.
kız bol bol da çalışmamadım heeee,yumurtlama günü evden gidersen öyle olur,artık umudumuz,spermlerin canlı kalmış olup,yumurtayı yakalamış olması.
hayırlı olsun ecrincim.
rabbim beraberce mutlu mesut yaşayacağınız bi hayat ve hayorlı evltalar nasib etsin canım
hava değişikliği sebebiyle de üzerimde kırgınlık ve klimalar sebebiyle de ufaktan öksürük var malesef
derınım cnm bende sneı cok özledım kararınada cok sevındım gel ıkı lafın belını kıralım:)
lagrımacım sevcanım basınız sagolsun kızlar mekanları cennet olsun...
ya ben bu ıfadelerı kullanamıyorum cnm cok sıkılıyor ya bıde lısteyı düzenlıcem takıp edebılıcek bı gönüllü varmı aranızda
hayırlı olsun ecrincim.
dinlendim tatlım ya şükür sagolasın.
cnm yaaa,valla bişy diyeyimmi lagrimacım ben çocuklar deyince vallah küçük sanıyodum bişy diyemiyodum ama yani sacmalık..al karşına konuş bence ikisinide..belki demesi kolay diceksin ama konuşman gerek .kardeloşun dedigi gibi ayrı bi eve geçsinler.ay kendilerinin düşünmesi gerekli yaaaa.
sagol cnm ya.bakcaz işte.bugünde işe başladım.dün gidemedim.daha dogrusu benim daha önce gittigim doktora gitmek istiyorumda muayene için ayarlama çekmem gerek tamamen duygusal::))
pelinimmmmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmmmm..Allah bi ömür mutlu etsin..evinimiz bebiş sesleriyle şenlensin yakında inşallahh...hadi bu ayda böyle geçecek demek..hayırlısı inşallah.
canım benim ya.dedigim gibi işte giremiyom netten dolayı...öptüm seni fıstıgım.
evet cnm ya dedigin gibi en azından tedaviye başlanacak hadi hayırlısı inşallah..
tatlım bencede yerleşme işateri olabilir yaaa ay inşallah cnm.
olsun kardeloşum belkide tutuyodur bişiler kızz hadi inşallahhhhh..ay çok yazamıyom müşteri geldi kaçtım ben.
Dualarım hep sizinle cnm Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah sizlere de Allah'a emanet ol grşrz![]()
Sen böyle yaparsan bu prolaktin hiç düşmez anacım sakin ol bakıyım kızıcam artık.sağol cnm Allahrazı olsun..
bende birşey yok prolaktinim yüksek strese baglı bi halt oldugu yok.. bu gidişler bebeğim falanda olmaz benim.. herifide boşarım ohh sen sag ben selamat.. berbat durumdayım.hayattan sıkıldım bıktım koptum artık.. bebeğidedüşünüyormuyum düşümyormuyum bilmiyorum..
lekelenmen için hiç fikrim yok cnm.. tüp bebek hımm hakkında hayırlısı olsun.Rabbim verecekse de hayırlısını sağlıklısını sıhhatlisini versin..
kızlaaaar birileri bana yardımcı olsun.adetime 4 gün kala yani dün şeffaf pembemsi yoğun bi leke geldi.baştan adet olucam sandım leke geldikten sonra ağrımda gitti adette olmadım.tüp bebekten sonraki 4. Ayım.acama bi mucize olmuşmudur ki.napayım ben şimdi
Canım inşallah tutunmadır benimde başıma bir kere geldi gerçekten hamileymişim inşallah ya sendede vardır kanda baktır bence çıkar bizide habersiz bırakma...aslında umutlanmıyorum falan diyorum ama yinede acabamı diyorum.ee blde o kadar aşılama tüp bebekten sonra kendiliğinden olmaz diyorum.ayyy ne biliyim ya .şimdi idrar testi yapsam bişey çıkmaz dime
Aşılamaya başalmışsın hadi hayırlısı iğnelimi haplımı?nşallah tutar canım inşallah.saol canım ya inş hayırlısıyla gelsin bebiş.dualarını eksik etme olurmu.allah razı olsun.öptm çıkmam lazım şimdi.
Şu duygusallık olmasa herşey süper olacak::)))dinlendim tatlım ya şükür sagolasın.
cnm yaaa,valla bişy diyeyimmi lagrimacım ben çocuklar deyince vallah küçük sanıyodum bişy diyemiyodum ama yani sacmalık..al karşına konuş bence ikisinide..belki demesi kolay diceksin ama konuşman gerek .kardeloşun dedigi gibi ayrı bi eve geçsinler.ay kendilerinin düşünmesi gerekli yaaaa.
sagol cnm ya.bakcaz işte.bugünde işe başladım.dün gidemedim.daha dogrusu benim daha önce gittigim doktora gitmek istiyorumda muayene için ayarlama çekmem gerek tamamen duygusal::))
pelinimmmmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnmmmm..Allah bi ömür mutlu etsin..evinimiz bebiş sesleriyle şenlensin yakında inşallahh...hadi bu ayda böyle geçecek demek..hayırlısı inşallah.
evet cnm ya dedigin gibi en azından tedaviye başlanacak hadi hayırlısı inşallah..
olsun kardeloşum belkide tutuyodur bişiler kızz hadi inşallahhhhh..ay çok yazamıyom müşteri geldi kaçtım ben.
cok sagol canım inş...Nice senelere canım mutlu sağlıklı bebişli...
selinam cok sagol canım amin inş seneye hepimiz bebişli gireriz...iyiyim canım sagol sende iyisindir inş tedaviye başlıycakmışsın hakkında hayırlısı olsun inş rabbim en kısa zamanda güldürür yüzünü...pelincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.nice nice seneler sağlıkla mutlulukla bebişlerinizle geçsin inş..nasılsın canım iyimisin?
canım inş yerleşme kanamasıdır...adetin 1 gün gecerse yaparsın test hakkında hayırlısı olsun...kızlaaaar birileri bana yardımcı olsun.adetime 4 gün kala yani dün şeffaf pembemsi yoğun bi leke geldi.baştan adet olucam sandım leke geldikten sonra ağrımda gitti adette olmadım.tüp bebekten sonraki 4. Ayım.acama bi mucize olmuşmudur ki.napayım ben şimdi
hayırlı olsun ecrincim.
canım benim cok sagol pastayada bayıldım eline saglık kardeloşum cok teşekkür ederim...pelincim,biraz geç oldu ama umarım beğenirsin canımEki Görüntüle 223403
sagol canım amin inş rabbim hepimize bebişlerimizle saglıklı mutlu seneler gecirmek nasip eder...sende inş bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bizlerede dua et olurmu tutişim hamişlerin duaları kabul olurmuş...Selinamm aşılamaya başlamışsınız hayırşı olsun cnm inşaallah bebişin gelir cnm hayırlısıyla...
Pelinim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun gerçi geçmiş ama ollsun Rabbim evlatlarınızla birlikte sağlıklı huzurlu nice seneler geçirmenizi nasip etsin inşaallah...
Boncugum listeyi niye devrediyorsun ki gelmicek misin![]()
dinlendim tatlım ya şükür sagolasın.