Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsınız kızlar ben iyiyim dişimin ağrısın dışında eşim maça gitti esma uyudu bende size bakıyım dedim
sizlerden naber

derdam gelinimin rseimlerini koysana merak ediyorum emre bakıyım güzelleşmişmi diyo bak almam sonra esmacık evde kalır kendine iyi bak

Selam vermeden hop yazdım kaçırmıyım diye seni normal zamandada tehlikelimi bunların yüksekliği başaldım 300 lük coraspine yani tehlikelimi

nasılsınız kızlar ben iyiyim dişimin ağrısın dışında eşim maça gitti esma uyudu bende size bakıyım dedim
sizlerden naber

Birsen aynı tahlillermi sendede yüksekti

evet canım bendede yüksekti ama bi iki tane daha vardı sanırım bakıyımda isimlerini yazarım ben kaçar herkese selam söyle bu arada facede videomuz var izlemek isterseniz emrecik oynuyo başrolde herkese iyigeceler

Selam vermeden hop yazdım kaçırmıyım diye seni normal zamandada tehlikelimi bunların yüksekliği başaldım 300 lük coraspine yani tehlikelimi

çıkıyorumda kusura bakma mama saati geçti bile 100 lük coraspirin kullan normal aspirin kullanma 300 lük yüksek

Ya uykularım kaçtı valla sen aşılamada ilaç kullandın dimi o zman bir sakıncası oluyomuymuş bu pıhtılaşmanın ben okudum bizimki galiba iyisi genetiklere göre dimi

çıkıyorumda kusura bakma mama saati geçti bile 100 lük coraspirin kullan normal aspirin kullanma 300 lük yüksek
Ne biliyim valla bencede çok ama doktor dedi zaten pazartesi daha iyi bir doktora gidicem tamam canım en emreye bak sonrada yazarsın bana birde şunuda söyledilermi normalde emboli riskimiz varmı bu tahlillerle.

evet canım bendede yüksekti ama bi iki tane daha vardı sanırım bakıyımda isimlerini yazarım ben kaçar herkese selam söyle bu arada facede videomuz var izlemek isterseniz emrecik oynuyo başrolde herkese iyigeceler
OO jönümüzü izlememmmi hemen izliyim sonrada imzamı alırım ::))

iyigeceler kızlar nasılsınız ebusum dönmemıs hala sanırım tatılden ...gecenın bu saatınde kımsecıkler yok normal olarak ramazan gelıyor ınsallah bol bol sohbet etcez bende durumlar aynı bıldıgınz gıbı ellerım bomboş :))kendınıze ıyı bakın

Naber boncuk nerelerdesin sen özlettin kendini ebrar 27 sinde dönücekmiş.

önemli değil birsencim,büyük bi zevkle yaptım,beğendiysen sevindim.
inşallah kendime yaptığım günler yakında gelir.
300 lük çok canım yaaaaaa

ben izledim,çok tatlıydı sıpa

kızlar,ben sanırım adet oldum.
sanırım diyorum çünkü akşam sütlü kahve gibiydi,sabaha kadar bişey olmadı,deminde narçiçeği rengindeydi,yani ne kırmızı,ne da pembe.
yok yok,bizim doğal yolla çocuğumuz olmicak,yardım almamız gerekiyo kesinlikle.

canım benim görümcemde öğle oldu üstüne görürüsün belki bi test yap bence

Eki Görüntüle 229176
birsencim işte esma sude benim çirkin kızım mevlam tez vakitte tüm isteyenlere verir inş

ayy cnm ya sen buna çirkin mi diyorsun? çoookkk tatlııııııııııııııı

maşallahhhh 41 kere Allah analı babalı büyütsün....

hayırlı bir evlat olsun.

benim gibi isteyenlere de versin Rabbim....

üzülme tatlım.....Rabbim çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…