nasılsınız kızlar ben iyiyim dişimin ağrısın dışında eşim maça gitti esma uyudu bende size bakıyım dedim
sizlerden naber
nasılsınız kızlar ben iyiyim dişimin ağrısın dışında eşim maça gitti esma uyudu bende size bakıyım dedim
sizlerden naber
Birsen aynı tahlillermi sendede yüksekti
Selam vermeden hop yazdım kaçırmıyım diye seni normal zamandada tehlikelimi bunların yüksekliği başaldım 300 lük coraspine yani tehlikelimi
Ne biliyim valla bencede çok ama doktor dedi zaten pazartesi daha iyi bir doktora gidicem tamam canım en emreye bak sonrada yazarsın bana birde şunuda söyledilermi normalde emboli riskimiz varmı bu tahlillerle.çıkıyorumda kusura bakma mama saati geçti bile 100 lük coraspirin kullan normal aspirin kullanma 300 lük yüksek
OO jönümüzü izlememmmi hemen izliyim sonrada imzamı alırım ::))evet canım bendede yüksekti ama bi iki tane daha vardı sanırım bakıyımda isimlerini yazarım ben kaçar herkese selam söyle bu arada facede videomuz var izlemek isterseniz emrecik oynuyo başrolde herkese iyigeceler
Naber boncuk nerelerdesin sen özlettin kendini ebrar 27 sinde dönücekmiş.iyigeceler kızlar nasılsınız ebusum dönmemıs hala sanırım tatılden ...gecenın bu saatınde kımsecıkler yok normal olarak ramazan gelıyor ınsallah bol bol sohbet etcez bende durumlar aynı bıldıgınz gıbı ellerım bomboş :))kendınıze ıyı bakın
önemli değil birsencim,büyük bi zevkle yaptım,beğendiysen sevindim.hadi inşallah güzel haberler verirsin
hayırdır ne taşınması memnun değilmisiniz evden
kardeloşum ticker için sgl inşallah en kısa zamanda kendine yaparsın
banucun bu 2 si bide başka bi test vardı sanırım hatırlayınca yazarım sen aspirine başla bence
elixsir nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti neydi inşallah hayırlısıyla zamanında doğar
derincim kendine dikkat gecikmeden dr git hayırlısı olsun
oh ne güzel tatilide yaptın heralde gezdin geldin oğlun nasıl sende iyisin umarım
ben demiştim lokman hekim sana has bitkisel kürler yapıyo istersen dene belki şifasını görürsün
300 lük çok canım yaaaaaaSelam vermeden hop yazdım kaçırmıyım diye seni normal zamandada tehlikelimi bunların yüksekliği başaldım 300 lük coraspine yani tehlikelimi
evet canım bendede yüksekti ama bi iki tane daha vardı sanırım bakıyımda isimlerini yazarım ben kaçar herkese selam söyle bu arada facede videomuz var izlemek isterseniz emrecik oynuyo başrolde herkese iyigeceler
maşallah esma ya,rabbim bahtını güzel eylesin,hayırlı,uzun ömürlü bi evlat olsun inşallah.Eki Görüntüle 229176
birsencim işte esma sude benim çirkin kızım mevlam tez vakitte tüm isteyenlere verir inş
nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır
kızlar,ben sanırım adet oldum.
sanırım diyorum çünkü akşam sütlü kahve gibiydi,sabaha kadar bişey olmadı,deminde narçiçeği rengindeydi,yani ne kırmızı,ne da pembe.
yok yok,bizim doğal yolla çocuğumuz olmicak,yardım almamız gerekiyo kesinlikle.
Eki Görüntüle 229176
birsencim işte esma sude benim çirkin kızım mevlam tez vakitte tüm isteyenlere verir inş
kızlar,ben sanırım adet oldum.
sanırım diyorum çünkü akşam sütlü kahve gibiydi,sabaha kadar bişey olmadı,deminde narçiçeği rengindeydi,yani ne kırmızı,ne da pembe.
yok yok,bizim doğal yolla çocuğumuz olmicak,yardım almamız gerekiyo kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?