Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol gülüm inş ben dua ediyorum hepiniz için rabbim vericek ben inanıyorum en kısa zamanda

hayır olsun canım ya.memnun değiliz artık.bu yüzden taşınıcaz allah nasip ederse.

canım ya dur bakalım.belkide üstüne görmedir.sen regl başladığında iyice başlıyodu bu sefer anormal olduğuna göre.Allahım inş üstüne görmedir de bu moralini müjdeyle neşeyle atlattırır inşallahhhh

derdacımm maşallahh maşallahh allahım nazarlardan saklasın inş.çokkk çirkinnnnnn (diyorum nazar olmasın diye)yüzü gibi güzel olsun inşallah bahtıda.ömürlü olsun.

selam kızlar hayırlı haftasonları diliyorum.dr dan geldim şimdi.yumurtalar 3 tanesi istenilen kıvama gelmiş aşılama mı normal mi karar verin dedi.bende sordum aşılama ne kadara mal olur diye.90 laboratuvara 200 de aşılama için dedi.eşimde aşılama olsun o zaman dedi.bende açıkcası o iğneleri kullandım şansımı %20 den %30 a çıkarmak varken aşılama daha mantıklı geldi.bu akşam 8 de çatlama iğnesini vurulucam.pazartesi sabah eşim sperm vericek öğlen de aşılamayı yapıcak dr.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.dualarınıza ihtiyacım var.

yok canım,ben ilk olduğumda hemen başlamaz adetim,önce sinyal gelir,hatta son zamanlarda dördüncü gün bile çoğaldığı oldu,o yüzden artık üstüne görme kavramı diye bişey yok benim için.
bi tek anormallik var,ağrım oldu biraz ve normalde ağrı kanama gelerek biterdi,ağrı geçtikanama iki saat falan sonra geldi,o kadar.
aaaamaaaan,o kadar manyaklaştırdı ki bu adeetler bizi,baksana neleri farkediyoruz,ayrıntıcıydım da,artık ayrıntılarda kaybolur oldum.
bencede aşılama yaptır,o kadar iğneyi yemişken,hazır kıvamında yumurtaları bulmuşken.
rabbim işini rast getirsin,gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip,nasip etsen inşallah

amin canım allah razı olsun.inşallah rabbim hayırlısını nasip eder.benimde çok ağrım var şuan yaa.ara ara ta göbeğime kadar ağrı saplanıyo.daha çatlama iğnesi yemedim yumurtalar şuanda böyle bi ağrı yaparmıkii.

Selinacım çok sevindim yaa.Aşılama daha mantıklı olmuş tabikide.Ne uğraşıp durcan zaten her ay uğraşıyoruz herşey hazırken kolayca yapsınlar inşallah tutar

Son düzenleme:

yumurtalardan biri kendiliğinden çatlıyo olabilir,o yüzden ağrı olabilir,normalde ki yumurta ağrısı böyle içinde balon varmış gibi olur,değişik bişey.

Selinacım çok sevindim yaa.Aşılama daha mantıklı olmuş tabikide.Ne uğraşıp durcan zaten her ay uğraşıyoruz herşey hazırken kolayca yapsınlar inşallah tutar

saol canım banada mantıklı geldi.iğnelerde az değildi sonuçta 240 bi bide 40 bi daha 280 tl bayılmışken tam olsun dedik.hayırlısı olsun inş dualarınıza ihtiyacım var.inş tutar.

yumurtalardan biri kendiliğinden çatlıyo olabilir,o yüzden ağrı olabilir,normalde ki yumurta ağrısı böyle içinde balon varmış gibi olur,değişik bişey.

bakalım ney nasıl olacakk.dr özel muaynesinde mi yapar aşılamayı yoksa hastanedemi ?hiç konuşmadık valla.dr la.

son regl tarihim 10 haziran benimkinde düzensizlik vardı canım çok sıkıntılıydı rahatladım kızlar beta hcg değerim artmış daha önce gidişimde doktor sağ tarafımda bir şeylarden şüphelendi o zaman hcg değeri 300 civarıydı çok korkmuştum tekrar test istedi 3 gün sonra 1300 civarı çıktı ultrasyondada çok az göründü sag taraftada bişey yok dedi yumurta çatlamış dedi aklıma bişey takıldı benim bebek 15 günlük dedi normalde daha büyük olması lazım adet tarihimi geç hesapladı heralde düzensiz diiye ozaman 15 günlükken nasıl görüldü 6 haftalıkken görülüyomuş

doktora gittiğin günler 300 çıkan ve 1300 çıkan günler reglin kaç gün gecikmesi oluyor.?kaçıncı günde 300 çıktı kaçıncı günde 1300 çıktı.detaylı yazmamışsın.

normal sadece ultrasyonda göremezsin daha çok küçük hayırlı olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…