maşallah esma ya,rabbim bahtını güzel eylesin,hayırlı,uzun ömürlü bi evlat olsun inşallah.
selam canım,şu an pek iyi değilim.
ayy cnm ya sen buna çirkin mi diyorsun? çoookkk tatlııııııııııııııı
maşallahhhh 41 kere Allah analı babalı büyütsün....
hayırlı bir evlat olsun.
benim gibi isteyenlere de versin Rabbim....
Selam vermeden hop yazdım kaçırmıyım diye seni normal zamandada tehlikelimi bunların yüksekliği başaldım 300 lük coraspine yani tehlikelimi
canım benim görümcemde öğle oldu üstüne görürüsün belki bi test yap bence
hayır olsun canım ya.memnun değiliz artık.bu yüzden taşınıcaz allah nasip ederse.hadi inşallah güzel haberler verirsin
hayırdır ne taşınması memnun değilmisiniz evden
kardeloşum ticker için sgl inşallah en kısa zamanda kendine yaparsın
banucun bu 2 si bide başka bi test vardı sanırım hatırlayınca yazarım sen aspirine başla bence
elixsir nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti neydi inşallah hayırlısıyla zamanında doğar
derincim kendine dikkat gecikmeden dr git hayırlısı olsun
oh ne güzel tatilide yaptın heralde gezdin geldin oğlun nasıl sende iyisin umarım
ben demiştim lokman hekim sana has bitkisel kürler yapıyo istersen dene belki şifasını görürsün
kızlar,ben sanırım adet oldum.
sanırım diyorum çünkü akşam sütlü kahve gibiydi,sabaha kadar bişey olmadı,deminde narçiçeği rengindeydi,yani ne kırmızı,ne da pembe.
yok yok,bizim doğal yolla çocuğumuz olmicak,yardım almamız gerekiyo kesinlikle.
hayır olsun canım ya.memnun değiliz artık.bu yüzden taşınıcaz allah nasip ederse.
canım ya dur bakalım.belkide üstüne görmedir.sen regl başladığında iyice başlıyodu bu sefer anormal olduğuna göre.Allahım inş üstüne görmedir de bu moralini müjdeyle neşeyle atlattırır inşallahhhh
derdacımm maşallahh maşallahh allahım nazarlardan saklasın inş.çokkk çirkinnnnnn (diyorum nazar olmasın diye) yüzü gibi güzel olsun inşallah bahtıda.ömürlü olsun.
selam kızlar hayırlı haftasonları diliyorum.dr dan geldim şimdi.yumurtalar 3 tanesi istenilen kıvama gelmişaşılama mı normal mi karar verin dedi.bende sordum aşılama ne kadara mal olur diye.90 laboratuvara 200 de aşılama için dedi.eşimde aşılama olsun o zaman dedi.bende açıkcası o iğneleri kullandım şansımı %20 den %30 a çıkarmak varken aşılama daha mantıklı geldi.bu akşam 8 de çatlama iğnesini vurulucam.pazartesi sabah eşim sperm vericek öğlen de aşılamayı yapıcak dr.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.dualarınıza ihtiyacım var.
yok canım,ben ilk olduğumda hemen başlamaz adetim,önce sinyal gelir,hatta son zamanlarda dördüncü gün bile çoğaldığı oldu,o yüzden artık üstüne görme kavramı diye bişey yok benim için.
bi tek anormallik var,ağrım oldu biraz ve normalde ağrı kanama gelerek biterdi,ağrı geçtikanama iki saat falan sonra geldi,o kadar.
aaaamaaaan,o kadar manyaklaştırdı ki bu adeetler bizi,baksana neleri farkediyoruz,ayrıntıcıydım da,artık ayrıntılarda kaybolur oldum.
bencede aşılama yaptır,o kadar iğneyi yemişken,hazır kıvamında yumurtaları bulmuşken.
rabbim işini rast getirsin,gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip,nasip etsen inşallah
Eki Görüntüle 229176
birsencim işte esma sude benim çirkin kızım mevlam tez vakitte tüm isteyenlere verir inş
amin canım allah razı olsun.inşallah rabbim hayırlısını nasip eder.benimde çok ağrım var şuan yaa.ara ara ta göbeğime kadar ağrı saplanıyo.daha çatlama iğnesi yemedim yumurtalar şuanda böyle bi ağrı yaparmıkii.
Selinacım çok sevindim yaa.Aşılama daha mantıklı olmuş tabikide.Ne uğraşıp durcan zaten her ay uğraşıyoruz herşey hazırken kolayca yapsınlar inşallah tutar
yumurtalardan biri kendiliğinden çatlıyo olabilir,o yüzden ağrı olabilir,normalde ki yumurta ağrısı böyle içinde balon varmış gibi olur,değişik bişey.
son regl tarihim 10 haziran benimkinde düzensizlik vardı canım çok sıkıntılıydı rahatladım kızlar beta hcg değerim artmış daha önce gidişimde doktor sağ tarafımda bir şeylarden şüphelendi o zaman hcg değeri 300 civarıydı çok korkmuştum tekrar test istedi 3 gün sonra 1300 civarı çıktı ultrasyondada çok az göründü sag taraftada bişey yok dedi yumurta çatlamış dedi aklıma bişey takıldı benim bebek 15 günlük dedi normalde daha büyük olması lazım adet tarihimi geç hesapladı heralde düzensiz diiye ozaman 15 günlükken nasıl görüldü 6 haftalıkken görülüyomuş
ilk 15 emmuzda gittim 98 di 18inde 300 dü 21 temmuzdada 1300 çıktı normalmi
Canım benim değerde 490.5 çıktı nasıl?
dün yaptırdım 4 gün gecikti.adetin kaç gün gecikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?