Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Çilekli olanlar nefisti bu arad bende kahve severim ama ben sakarinli alıyım canım inşallah istanbullular bir yerde toplaşır içeriz kahveleri yüzyüze.

ne demek canım çık tabi hadi hayırlı geceler sana allah rahatlık versin bende kalkaacam zati eşime bakmam lazımm

İyigeceler canım dinlen tabi.

yok hayatım başka bir zaman anlatırım rahatsız etmiyorlar da neyse boşver..

paranormal activty musallat die ikilanet şeyi izlemiştim hayatta izlemem birdaha öyle seyler.. ama benim izlediklerim direk onlarla alakalıydı hani beyinle falan alakalı değil.

Çilekli olanlar nefisti bu arad bende kahve severim ama ben sakarinli alıyım canım inşallah istanbullular bir yerde toplaşır içeriz kahveleri yüzyüze.
ay cnm çok basıt o çilekli cnm tarıfını yazarım yarn akşam ıstersen )))
ayy cnm ne güzel olur toplanalım wallahi.ben haftasonu ranamla gorusecektım.eşim ankaraya konya mevlanaya gezmeye gıdelım dedı.uçak bıletı ayırtmış.ama mısafırım gelecek sannırım yarın tam belli olacak gelıp gelmeyecegı.gelırse de başka zaman ranam ınşallah
ama ıst da da yapalım dedıgın gıbı toplanma olayı cnm
ok buyur hayatım sakarınlı türk kahven
ben yatyrm cnm gorusurxz

Kardelen naber canım az kaldı yolculuğa hadi abkalım hayırlısıyla gidin gelin canım.
Lagrima canım yazdıklarını okumuyorum sakın yanlış anlama ok mi.

Ebrarcım
Bekledimde gelmedin hiçmi beni sevmedin öptüm kız yanacıklarından.
Kızlar bende çıkarım öpüldünüz hepiciniz.

ne demek canım çık tabi hadi hayırlı geceler sana allah rahatlık versin bende kalkaacam zati eşime bakmam lazımm
ok cnm bak kocişine ben de uyandırayım da yerımıze yatalım :)))

İyigeceler canım dinlen tabi.
ıyı geceler cnm muckkk

kardelen49,
swcnprlk,
banu145145,
lagrima
arkadaslar herkese iyi geceler allah rahatlık versin görüşürüz inşallah
sana da cnmm

cnm tamam ben de beyınle ılgılı ızlemedım ama cnm o fılmde kartabasan gelıyor zarar werıyor.ama ınsanlar onu dusunduklerı zaman.düşünmedıklerınde gelmıyor we rahatsızlıklar bıtıyor cnm
neyse sonra konusurz cnm
ama dusunmemeye calış elınden geldıgınce ve sureklı nas!

okuma cnm :) ama gözünde kaymıyormu? merak etmyormusun? ben çatlarım hani..
Kardelen naber canım az kaldı yolculuğa hadi abkalım hayırlısıyla gidin gelin canım.
Lagrima canım yazdıklarını okumuyorum sakın yanlış anlama ok mi.

nas felak ayetel kürsi ama sizdende bekliyorum..

nerdesinizzzzzzzz???????sahura kadar otursaydık ben oturcam da sizlerde olsanız pek iyi olur du...

hayırlısı canım inş.heycanlanmaya vakit bulamıyorum daha.şafak 5
canım psikolojisi bozuk değildir onlar yavru ya yata yata büyüycekler sende dürtme bırak yatsınlar.yem yeterli senin için.yanlız verdiklerinin ayarını sen bil çünkü tospalar doymayı bilmiyorlarmış.ne kadar atarsan o kadar yerler yani.bi tanıdığımızın öyle yavruları vardı attıkça aç gibi yiyo diye sık sık atmış yemi gözleri kör olmuş tospaların tabi çok sürmedende öldüler.aklında bulunsun.evt kociş uzun bir operasyondan sora çıkarmış yerinden.akıllılar kafalarının girdikleri yere sığacaklarını düşünüyolar ama kabuklarını unutuyolar
canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda eşinin şifasını versin.toparlanınca da bebişinize vesile olsun inşallah.
aynen öyle şekerim o istisna bi gündü belki bi ara yine denk gelir.gerçi o da haklı izin vermemekte çünkü bende ona izin vermiyorum.akşama kadar onu beklicem sora gelcek oyun başına oturcak 2 kelime laf edemicez diye dıngırdarım.ben böyle diyince zaten izin vermiceni bildiğim halde sormaya da kalkışmam.korkma canım yaa yatarken okuduğunuz duaları içinizden okumayın dışınızdan duyulacak şekilde okuyun hiçbişeycik olmazz.bizim babaannenin evinde de var ama onlar zararsız,eve gelen yanlış insanlar olursa onları rahatsız ediyolar.köydede iyiler derler onlara.bi kere amcam içmiş gece uykusunda iyi dayak atmışlar ona bide babaannem kışın 6 ay fln gitmezdi arada evin ışıkları fln yanarmış,köyün hırkızlarıda o eve girememişler daha.
kız sen çok fazla kalıyon pc de kızcaz bakk.belin sırtın ağrıyana kadar nie bekliyosunn.
evet canım akşamları görünmem pek mümkün olmuyo.saol canım ağzına sağlık allah kabul etsin inş.Allah razı olsun bu kadar yeterli az kaldı zaten gerisini ben hallederim canım.öptm

lagrımacım şimdi tekrar msj çekiyorum.ok.

ssen biede beni gör canım şiştikce şiştim
selam kızlar nasılsınızz

herkese hayirli sabahlar kizlarr....dun iftara davetliydik,gunduzde arkadaslarimla beraberdim,aksamda gec gelince ugrayamadim...neyse dun gece cok muhabbet etmemissiniz zatiiii,cok sey kacirmamisim:)))
bu arada benim beklenen adetim tesrif ettiler,üzerimden tonlarca yuk kalkti sanki,hic bu kadar adet olduguma sevinmemistim:))))))

berrincim esin ameliyat olmus,gecmis olsun..
derincim yeni kararlar almissiniz esinle,hakkinda hayirlisi olsun canim...
ebrarim dun islerin varmis,aksamda davetin ugrayamamissin,sende benim gibi uyudun herhall:)))
selinacim demek 5 gunun kaldi,hadi bakalim umitliyim senden......
boncugum davul calmamissin kimse yok diyeee,bu aksam kalabalik olurda calarsin ins küsme küsme:)))
kardelencim temizliklerin bitmedimi daha,ugramiyorsun heccc.....
kardelen49 masallah hamarat hatun,manti yapmis,afiyet olsun..:)
sevcanim canim pisi cekmis,bizim oralarda pisi derler hamur kizartmasina,benimde en sevdigim seydir,peynir ile muhtesem bir ikili olurlar..ama sadece tr de yiyebiliyorum(((
banum ins sonuclarin guzel cikar canim..
lagmiracim bence esinle izlediginiz filmden etkilenmissiniz,korkularinin ustune gitmelisin sen korktukca daha cok kötu olursun,7 ayetel kursi,7 felak,7 nas surelerini oku canim.ayrica cevseni takmaktan cok okumak daha cok korur seni,hergun oku canim..
iksirim demek sistin,eee olucak o kadar canim,kac kilo aldin simdiye kadar?
birsenim ve derdam sizler nasilsiniz bakim dünurler:)

aklimda kalanlar bunlar unutuklarim varsa affolaaaa:)))))))))))))

Konu Bilgileri

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
garip

bir ziyaretcim bile yok anliyormusun,nasil gülümseyeyimmmmmm

bende kendim calar kendim söylerim heheeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…