Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Selina çok güldüm bu mesajına.Kadıncağız aylardır bu adeti bekliyodu nihayet olmuş.
Garipçim gözünaydın valla ben bile sevindim gelmesine

Garibim çok marifetli değilimdir ama elimden geldiğince yaparım bişeyler.Bugün pazarımız var sonrada yaprak sarcaz bugün eltimle yarın davetimiz var inşallah gece görüşmek üzere.Dün mantı bugün sarma hamişler siz okumayın bu mesajları

haklı o zaman eşin canım dikkat etkendine...benimki kendi icin burda oturmama kızıyo ama dün cok yorulmuışum ilk defa bu sabak 12 yi geciyodu saat kalktım...bende buraya girmeden yapamıyorum icimde boşluk oluyo sanki...
banucum nasılsın canım ...
bende cikiyorum kizlar,,,islerim var biraz yavas yavas temizlik yapmaya calisicam
canım adet olmuşsun inş bidaki aya hayırlı haberler vermeyi nasip eder allahım...
merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim aranıza??
hoşgeldin canım aramıza kendinden bahsedermisin biraz...

selam canım nasılsın...oh ne güzel afiyet olsun kardelencim...

ebrarım ugramamışsın canım ya görüşemiyoruz kac gündür...

selinacım 5 gün kaldı demek in hayırlı hberler veririsin bizlere haycanla bekliyoruz...

sinemim sen nasılsın kilo alacaksın tabiki canım yeterki bebiş iyi olsun...

derinim miszfir olarakmı giriyosun canım ya özledik seni artık görmek istiyoruz buralarda...

şimdik 13kilo aldım ama daha alırım sanırsamm

okuma cnm :) ama gözünde kaymıyormu? merak etmyormusun? ben çatlarım hani..

nas felak ayetel kürsi ama sizdende bekliyorum..
Valla bakmıyorum kız konuyu çaktım bakmaz oldum sana.

İnşallah canım.

Selam kızlar nasılsınız hepsini okuyamadım gecmişin ama bir kısmına baktım. Selina son 4-5 gün kalmış galiba hadi bakalım Sevcan sen bu hafta cumartesimi gidiyodun canım doktora.

Bu arada bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım ama daha cok yeni dün akşam çok sevindim.

Ben sahura kadar oturuyorum ama arkadaşım geliyo bizde 2 akşamdır. Sahura kadar oturuyoruz muhabbet falan giremedim

Ramazan nasıl gidiyo benim iyi cok şkür sadece biraz susuzluk o kadar ama o da fazla değil yani

Akşam menüleri hazır mı?

nedemek ebrarım gelmesek özlüyoz sizlerde bizim için önemlisiniz hepinizin yeri var sen iyisin ya hadi öptüm canım
Eki Görüntüle 233968 allah oruclarınızı kabuletsın canlarım
davulcumuz iyimisin boncuğum ya eşine test yaptırdınızmı düzelme varmı ameliyat olalı baya oldu demi
banucum nasılsın he yakaladım bedavaların var demek bitiremedinmi
sevcanım dr ne zaman gidecen bakalım bebiş büyümüşmü emre aşıyı olurken ağladı ama bitince hemen sustu bide aeş ve ağrı olduğu için huzursuzluğu hala geçmedi
egalcim hadi hayırlısı olsun canım

hoca nerden bulcam
lagrimacım namazını doğru kılmıyosanda olabilirmiş inşallah bi daha gelmezler

selamm hayırlı akşamlarr.birsencim bi seni görüyorum altta.nasılsın?emre nasıl oldu ?

kızlar bugun akşamüstü bikaç damla kahverengi akıntım oldu.aşılamanın 10.cu günü.adet sökülmez herhalde bu kadar erken?yerleşme kanamasıdır inşşş.sağ bacağım aşırı ağrımaya başladı.belim geçti bacağıma bu sefer ne bu ya romatizmamı.

Son düzenleme:
pelincim nasılsın canım ne zaman başlayacan çalışmalara
ssen biede beni gör canım şiştikce şiştim
selam kızlar nasılsınızz
hadi bakalım şişko oldun demek fazla kilo almışsın dikkat et bence bebiş nasıl ismini buldunuzmu
garipcim biz iyiyiz sgl canım sen nasılsın
selina içimden bi his aşılaman tuttu diyor inşallah öyledir öteki çocuk napıyo gelip gidiyomu
garip,swcn

slmlar kızlar nasılsınız?
nudemcim hadi bakalım tedavin iyi sonuç verir inşallah

marifetli hatun seni demek mantıyla sarma yaptınız eltiyle iyi anlaşmak iyi bişey olsa gerek benim 3 tane var sadece biriyle azcık anlaşabiliriz
kız uebesli hemen kaçtın daha yorum tam bitmediydi çocuklar kaldı neyse bu şaka canım yardımların için sgl

birsencim bugunkü kahverengi bikaç damla benide ümitlendirmedi değil.ama yinede belli olmaz diye düşünüyorum ki sora bişe yoksa heveslenip hayal kırıklığı olmasın.
yok canım diğer bebiş uğramıyo.küstürmüşler bizee

selinacım sgl emre iyi bazen fazla yiyo doymuyo sonrada rahatsız oluyo bide gazımız var geceleri iyice uyusa sevinecem onun haricinde iyiyiz canım inşallah yerleşme kanamasıdır bacağına kramp giriyo olabilir hadi az kaldı şafak a

slm ark ben salı günü adet olmam gerekirken olmadım hala akıntım var ama idrar negatif çıktı sizce ne yapmalıyım klomen geciktirir mi

olsun heveslen ama sonra kırma zamanı var de olumsuz düşünürsen olumsuz olurbak emrede değerler düşük çıkınca ne kadar umutsuzluk olmuştu ama dr pes etmedi sagolsun iyi düşün iyi olsun dedi diğer kızada üzüldüm canım annesi yapmıştır kesin hayırlısı olsun o evlimi
birsencim adı mert olcak inşallah evet şiştiiim varsın şişeyimmm
hadi bakalım mertler şımarık olur çekeceğin var ama fazla şişme çoğu zarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…