canımın içi ben sana demedim ki o nu:) anladım ben senin neden okuyamadıgını.. yanlış anlamışsın :)
sağol canım Allah razı olsun.. iyiyim şimdilik sorun yok..
ilaç kullanmıyorum ki ablacım ya adet söktürsün diye farlutal vermişti içtim bitti ama hala adet olamadımşu yaşıma geldim hiç adetim sarkmamıştı 1.5 ayı geçti ya
arkadaşın vefat etmiş Allah rahmet eylesin.. gidenler kurtuluyorda kalanlara zor...
kaynanayı ne yapmalı? kaynar kazana atmalı.yandım gelin dedikce üstüne odun atmalı... senin kayın validende denemek keyifli olabilirdi cnm..
sıkma canını eşini bırakmadıgın iyi olmş meydanı boş bulmasınlar.. istedikleri gibi koşturmasınlar.. herşey düzelirm ama ilk satırımda hala ciddiyim kaynar kazana atalım kaynananı.. :)
bitanemm hayırlısı olsun inşallah ..üzülme olurmu? demesi kolay ama napalım üzülmemek gerekiyor..
cnm foruma girmiyorum zamen geçsin diye akşama kadar aşkı memnuyu izliyorum sahura kadar da aşkı memnuyu izliyorum baştan başladım..zamen geçmiyor öbür türlü otur otur.. böyle zaman ölüyor işte.. oruçmu beni tutuyor benmi orucu tutuyorum çözemedim yani :)
sordugun icin sagol canım...dogum knt hapı verdi bide kisti eritmesi icin bi hap ve folicplus verdi bunu her zaman kullancaksın dedi bir ay sonra knt cagırdı...inş kistim erirde bebiş calışmalarına başlarım hayırlısı artık...sende bebişi görmeye gitcekmişsin cumartesi günü bizde heycanla bekliyoruz canım...selam kızlar.herkese hayırlı pazar günleri diliyorum.yıne kımse yok.dawetlerde mısınız**
kızlar aretım bızdeydı bahsetmiştim size,gıremedım hiç burdaAN.2 kızı war onlardan fırsat olmadı canlarım.ama her akşam cepten okudum yazısmalarınızı.benı merak eden arkadaslarım sağolun.gerçi ebrar ablam faceten görmüş yazmış merak etmeyın dıye.sağoılasın ablacığım...dr a gidip gıtmedıgımı sormussunuz.bu ctesı gıdecegız keseyı gormeye kısmetse.aklıma kalanları yazacagım canlar.çıktı
çok yazışma olmuş aşıntı cok uzun sürer.
EBRAR ablam arkadaşın vefat etmiş ALLAH rahmet eylesin.sevenlerıne sabır wersın...
SELİNA cnm adet olmuşsun.hayırlısı buymuş demek ki başka aşılamaların tutacak ınşallah.dualara dewam et .adet olmak şans da demektr cnm.bak çalışma haftanı bılıyorsundur a çok.eğer eşinin sperm testını onceden yaptırdıysanı oldugundan daha yuksek cıktıysa mıktarı.gunaşrı değıl hergun çalışın cnm benım.o değerli günü kaçırmayın derim değerlerı dedıgım gıbıyse.cnm ben de tefrıcıyeyı okudum bırdahakı ay hamıle kaldım ınşallah senın de oyle kılar rabbım.
BANU cnm dr a gıtmıssın ama hatrlamıyorm dr tam olarak ne dedı cnm.dun gelmışsın sanırım mısafırım olmasaydı gorusurdum cnmm yaa
PELOŞ cnm sen de dr a gıttın sımdı onu da hatrlamıyorum ne dedı dr tam olarak.kist ne durumdaymış****
walla canlar hepınıze yazacktm ama unuttum yaa.kafam yerınde dğil dışardaydık hep cok yoruldum.
hee bır de olipss mıydı oyle hatrlıuyorm bır arkadaş katyılmıs aramıa soru sormus kan testı uerıne ben adetıme 6 gün kala kan testi yaptım değerım .o aralıkta yaptırabılırsın cnm.
KARDELENLER,GARİP VE diğer arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın...ama dediğim gibi kafam saman gıbı su anda.bugun gıttı mısafırlerım.uyumuşum yenı uyandım.annemlere ölen amcamın eşi kızları iftara gelecek,oraya gişdeceğiz bırazdan.opuyorum hepınıı.gorusuruz
RANAM,ANATOLIA yeğenlerım nasıllar?elıxıre de sortacaktm fakt bamlanmış o neyse face ten gorusurum.bu arada ss mert aramıa hoşgeldın
HERKESE İYİ İFTARLAR,
ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...
canım tavsiyelerin için çok saol bende seni merak ediyordum sendede aynı ramazan yoğunluğu vaar demek allah kabul etsin ibadetlerini inşallahKızlar nasılsınız.
Ben karabatak oldum iyce bir cöööe diyip cıkıyorum ama kısmetse bu aksam sahura kadar burdayım. Çok merak ediyorum gelişmeleri valla okuyorum şimdi sayfaları. Benim geceden sahura bir arkadaşım eşlik ediyo bana onunla muhabbet namaz dua derken zaman geciyor. Bu arada bende selati Tefriciye yi bitiriyorum. Bu arada cok alıştırma yaptım kızlar bilenlerden belki biliyosunuz dur ama ben öğrendiğim ve uyguladıklarımı size de söyliyim Rabbim kabul eder inşallah;
Hamile kalmak için bol bol yasin ve Meryem Suresi
Hamile iken düşük olmaması için Hz Muhammed Efendimizin Hz Fatima ya öğrettiği ve allahın izniyle Hasan ve Hüseyinin olmasını nasip ettiği dualar da söyle;
9 ay boyunca hergün 1 kere İnşirah Duası ve 6 ay boyunca da Araf suresi 54. ayaeti kerimesi okunuyor. Bir arkadaş yapmış onunda cok düşük hikayesi var. Şimdi 9 aylık hamile:) İnsallah Rabbim kabul eder.
Burda olanlar nasıllar. Bu arada okadar hamile haberi alıyorum ki inanamazsınız etrafımda bereketli aylar galiba:)
Sevcan noldu doktor haberi olan var mı?
kuzum hayırlısı olsun inşallah kendilğinden gelir kuzun napalım bizim kaderimizde buymuş inşallah buyıl hepimiz anneliğe terfi ederizselam kızlar hayırlı pazarlarr.
geçmişi okudum ama alıntı alamadım.kızlar bende sizin gibi düşünmek isterdim keşke üstüne görmek olsaydııı.ama değil normal adet görüyorum kızlar.hakkımda hayırlısı buymuş demekki.banucum arka arkaya aşılama yaptıranları biliyorum ama ben yaptırmıcam şimdilik öylesine beklemeyi düşünüyorum.
hoşçakalın iyi dilekleriniz içinde tşk ederim.:80:
peloşum çok saol canım allah razı olsun aslında etrafımızda okadar olaylar oluyoki bir nebze ders alabiliyosak nemutlu bizecanım lütfen isyan etme...umudunu kaybetme...hayırlısı olsun zamanı geldiginde inş bebişin olur...dua et ve sabret...
canım inş hep böyle olucam rabbim hayırlı zamanda hepimize nasip eder inş...ay eboşum ya aslında bende buraya vakıt gecsin diye giriyorum ama cok bakıncada başım agrıyo...zaten oglenleri kimse olmuyo...olsun canım sen iyi ol yeterki...
banucum gercekten cok güzel...bende cocugum oldugunda bunları yapmak istiyorum...okurken duygulanmamak elde degl...rabbim inş en kısa sürede bizlere bu güzel duyguyu tattırı hayırlısıyla...
canım ya cok üzüldüm...başınız sagolsun...rabbim geride kalanlara sabır versin...gercekten dedigin gibi bizse her şeye üzüllüyoruz...bende gecen bir haber duydum eşim tanıyomuş onları ailecek gezmeye giderken kaza gecirıyolar anne baba sag ama iki cocugu vefat ediyo...bunu duyunca o kadar üzüldümki...biz karnımızda kaybedince üzülüyoruz ama onlar bakıp buyudukten sonra kaybediyolar....rabbim sabır versin cok zordu....rabbim kimseye yaşatmasın...
günaydın canım sanada hayırlı pazarlar...
canım benim hayırlısı olsun ...inş beklemedigin bir zamanda sürpriz yapar sana bebegin...
hayırlı pazarlar kızlar...hepiniz iyisindir inş ...allaha emanet olun...hepinizi tek tek öpüyorum :)))
sevcanım çok saol kuzum allah razı olsun seninde misafirler gitmiş allah kavuştursunselam kızlar.herkese hayırlı pazar günleri diliyorum.yıne kımse yok.dawetlerde mısınız**
kızlar aretım bızdeydı bahsetmiştim size,gıremedım hiç burdaAN.2 kızı war onlardan fırsat olmadı canlarım.ama her akşam cepten okudum yazısmalarınızı.benı merak eden arkadaslarım sağolun.gerçi ebrar ablam faceten görmüş yazmış merak etmeyın dıye.sağoılasın ablacığım...dr a gidip gıtmedıgımı sormussunuz.bu ctesı gıdecegız keseyı gormeye kısmetse.aklıma kalanları yazacagım canlar.çıktı
çok yazışma olmuş aşıntı cok uzun sürer.
EBRAR ablam arkadaşın vefat etmiş ALLAH rahmet eylesin.sevenlerıne sabır wersın...
SELİNA cnm adet olmuşsun.hayırlısı buymuş demek ki başka aşılamaların tutacak ınşallah.dualara dewam et .adet olmak şans da demektr cnm.bak çalışma haftanı bılıyorsundur a çok.eğer eşinin sperm testını onceden yaptırdıysanı oldugundan daha yuksek cıktıysa mıktarı.gunaşrı değıl hergun çalışın cnm benım.o değerli günü kaçırmayın derim değerlerı dedıgım gıbıyse.cnm ben de tefrıcıyeyı okudum bırdahakı ay hamıle kaldım ınşallah senın de oyle kılar rabbım.
BANU cnm dr a gıtmıssın ama hatrlamıyorm dr tam olarak ne dedı cnm.dun gelmışsın sanırım mısafırım olmasaydı gorusurdum cnmm yaa
PELOŞ cnm sen de dr a gıttın sımdı onu da hatrlamıyorum ne dedı dr tam olarak.kist ne durumdaymış****
walla canlar hepınıze yazacktm ama unuttum yaa.kafam yerınde dğil dışardaydık hep cok yoruldum.
hee bır de olipss mıydı oyle hatrlıuyorm bır arkadaş katyılmıs aramıa soru sormus kan testı uerıne ben adetıme 6 gün kala kan testi yaptım değerım .o aralıkta yaptırabılırsın cnm.
KARDELENLER,GARİP VE diğer arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın...ama dediğim gibi kafam saman gıbı su anda.bugun gıttı mısafırlerım.uyumuşum yenı uyandım.annemlere ölen amcamın eşi kızları iftara gelecek,oraya gişdeceğiz bırazdan.opuyorum hepınıı.gorusuruz
RANAM,ANATOLIA yeğenlerım nasıllar?elıxıre de sortacaktm fakt bamlanmış o neyse face ten gorusurum.bu arada ss mert aramıa hoşgeldın
HERKESE İYİ İFTARLAR,
ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...
harbi komik olmuş cano demekki baya uykun varmış neyse dün gecede baya muhabbet ettik canoevet cnm sagolasın hayırlısı inş..
raporu sordum doktora cnm aşılama denemedigim için olmuyomuş...sagol iyi dileklerin için cnm.
bozma moralini cnm hormonlar ilaçla üdzeliyo nasılsa...stres yapma yeterki.
sagol canom...hayırlısı inş..seninde bşaın agrırmış iyisindir umarım şimdi.
sagol bitanem konuştuk zaten..bide gece konuşurken komik bişi oldu çok özür dilerim sizi öylece bırakmak istemezdim cano...çay koymaya gidiyom dedimya hemen kalkmadım teli bıraktım sehpaya az kafamı yastıga koyim dedim 5 dk..kalmışım öyle bi uyandım saat 4 buçuk((
ay kızlar laıntılar gene yarım kaldı yaa gidiyom ben.offf.
egalcim hiç merak etme kimse yaptığını çekmeden budünyadan gitmez allah akıl fikir versin yuva bozmak nekadar kolay ona göre allah ıslah etsin denşcek bişey yok kuzumkizlar hepinizin destegi icin saollunn .. inanin bende diyecek hic bir kelime bulamiyorumm... kizlarrr demistimki su mubarek günde beni annami üzdü allahim büyük onun yüzünü güldürmesin benim annemin yasadigini yasasinki ancak o zaman anlar dedimm vee bugün duydum ki kaynanam görümcemi bosatacakmis beni unuttular bilee .. ben kimsenin yuvasini yikmam istemem hele bide ortada günahsiz bir bebek varr allah yardimcilari olsun onuda damat almanyaa annnesi icin gelmek istememiss annesi yasli babasida yokk görümcemde kaynanayla yasamak istemi bunuda benim kaynana bilio kaynanamda ya gelecen ya bosanacan demis oda bosanirim demiss kaynanamda görümcemin dönüs biletini iptal ettirmis benim yasadiklarima benziyorr allah büyükkk hele su mubarek günlerde kimsenin günahini ahini almayalim hanimlar valla ben cokk tirstimm
garibim kocişlerimiz herşeyimiz ya varımız yoğumuz bir eşimiz var evlat olmayınca bebişimiz oluyolar işte allahım korusun ayırmasın bizleriherkese hayirli pazarlar arkadaslar.............
egalcim yasadiklarin kolay degil,allah sabirlik versin.esinde sende yas itibari ile kucuksunuz zamanla hem siz hem evliliginiz olgunlasicaktir..ayrica inan hemen hemen herkes bire bir ayni durum olmasada benzer durumlari yasayabiliyor kayinvalidesinde,esin ile mutlu isen gerisi angarya canim..maddi sIkIntilariniz icinde biliyorsun ki burasi turkiye gibi degil ve bir cok maddi yönden haklar var,kisi calissada calismasada ev kirasi,ihtiyaclari devlet tarafinda karsilaniyor,basvurabilirsiniz..allah yardimcin olsun canim..
canim benim demek revani dikkatini cekti,yakin olsakta gönderseydim keske,hakkini helal et canim...
canim rabbim sifa versin,insallah ictigin ilaclar vesile olsun sifana...zayifla kismini sorma banada doktorlar zayifla diyor malesef(((
rabbim sifa versin kardelencim yaa,belki alternatip tiptan yararlanabilirsin..
evet canim yardim etti,bu aralar evin islerinde genelde yardim ediyor..allah razi olsun,basimizdan eksik etmesin canim...hastalikta degerini birkere daha anlamis oldum....
canim benim demek persembe gidiyorsun,rabbim sag salim gidip gelmek nasip etsin..ismen dualarinda bizleride unutma,selam götur bizden efendimiz sav(((
ebrarim basin sagolsun,rabbim geride kalanlara sabirlik versin..genc ölum zor ve acii((ates dustugu yeri yakiyor iste ((
selinam olanda hayir vardir,vakti saati gelmemis demekkki,dilerim en yakin zamanda nasip eder rabbim..
sevcanim merak etmistik,demek misafirin vardi,yakin dostu olunca daha bir guzel oluyor dimii...insallah cumartesi pit pit lari duyarsiniz tatlim..
anatolişim kuzum özledim seni çok yaa ogünde aradım ulaşılamıyodu buara kayıpsın heeMerhaba kızlar,ii gecelerrr
Ebrarım cnm başın sağolsun,Rabbim sabır versin çok üzüldüm
Selinam demek adetin geldi cnm Hayırlısı hakkında,inş Rabbim bu ay gönderir kuzuşunu cnm bnm,tefriciyeyi bitirdin mi?
Kardelenim demek perşembe gidiyorsun he ne güzel Rabbim güle güle gidip gelmeni nasip etsin inşaallah,u arada böğürtlen köküne devam mı bıraktın mı?
Kardeloşum geçmiş olsun başın agrıyormus
Sevcanım yegenin ii cnm inşaallah, kök söktürüyor bana...
Ssmert hoşgeldin cnm aramıza
Egalcim zor günler geçirmişsin Rabbim kaynananı ıslah etsin ne diyim kendi kızına bile yapabiliyorsa bu tarz bişe söylenecek hiçbişe yok aslında yazık kıza ya...
Lagrimayı göremedim ben hayırdır inşaallah...
EE diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?Ben pek sık giremiyorum girsem bile kalamıyorum çıkmak zorunda kalıyorum ağrılarım var,bulantım var
saol canım allah razı olsun amin inşallahcanım böyle durumlarda sadece hayırlısı olsun diyebiliyoruz,inşallah daha bekletmeden gelir bebiğin
teşekkürler canım bizi de hatırladığın için
teşekkür ederim canım,geçti şükür.
senle karşılaşmak isterdim ama ben geceye kalamıyorum hiç yaaaaa
canım,iyisin inşallah,benim presed bitiyo,yeni bi tane sipariş verebilirim haberin olsun
ebroşum,rabbim sabır versin,ailesine sabır versin inşallah.
saol canım allah raı olsunbasın sagolsun ebusum cok üzüldüm allah sabır versın aılesıne
selınam hayırlısı olsun cnm umarımhıc ummadıgın anda en kısa zamanda gelır mınısın
anatolyam demek bulantıarın basladı dıkkatet kendıne
ay kıyamam biz öyle dalmışızki görmemişim bile neyse sorunu çözdük sonra :)))hosbulduk cnm walla sen solemesen gormedıler cnm :))))
ebrar ablama soledım adresımı solıycek sana eklersın ok
selinam çok saol kuzum allah razı olsungünaydınn canım Allahım böyle bebişi hepimize nasip etsin inşallahh.
garibim inş çok bekletmeden gelir bebeklerr.
ebrar ablam arkadaşın vefat etmiş,başınız sağ olsun,geride kalanlarına sabır versin inşallahh.
anatoliam tefriciyeyi cumartesi bitirdim canım çok şükür hatta 3 aylarda 1001 ihlas okumak sevapmış diye duydum onuda okudum.Allahım kabul etsin inş.Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin bebişlerimizi inş.
banucum maddi değilde manevi olarak şu sıralar uzak durmak daha iyi gelicek gibi bana.yine de saol düşündüğün için beni.Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inş.
sevcanım senin mahalle hamarat herhalde.yandın.sen en iyisi hepsiyle konuş hamile olduğunu söyle.pişirdiklerinizin kokusunu alıyom de.belki öyle özel şeylerden tadımlık getirirler canım.öptm
kızlar unuttuğum mutlaka vardır ama süpürge ortada beni bekliyo,al beni eline gezdir odaları diyoöptüm hepinizi benden sora gelenlere selamlarrr...
saol ranam allah razı olsun kuzumbaşınız saolsun ablacım .....RABBİM yakınlarına sabır wersin ....mekanı cennet olsun inş......
eboş kayıp kuzum ya oruç beni manyak etti desem yeridir hani açlık susuzluk yok ama tuhaf bir halim var :))Kardeloşum alemsin ya ne güldüm hee nerde buluyorsun böyle lafları:)
Cnm dayanılamayacak kadr değil çok şükür...
Rabbim kabul eylesin cnm birde arefe günün 1001 ihlas okumak çok sevapmış dün görmüştüm tv'de...
Cnm Allah yardımcın olsun sana da senin gibilere de zor ya
Anladım cnm ii bari ya,demek hissetmeye başladın bebiişi acep erkek mi erken hissetttiğine göre yüksek ihtimal öyledir,sağlıklı sıhhatli olsun da...
Ben eboşu göremedim kk'ya girmemiş sanırım ama msn den konuşmuşsunuz hoş sohbetler olsun sizlere de,ben kaçr Allah'a emanet olun...
canım ya baya uzamış adetinin gelmesi söktürücü içince gelmesi gerekti hayırdır inşallah canımcanımın içi ben sana demedim ki o nu:) anladım ben senin neden okuyamadıgını.. yanlış anlamışsın :)
sağol canım Allah razı olsun.. iyiyim şimdilik sorun yok..
ilaç kullanmıyorum ki ablacım ya adet söktürsün diye farlutal vermişti içtim bitti ama hala adet olamadımşu yaşıma geldim hiç adetim sarkmamıştı 1.5 ayı geçti ya
arkadaşın vefat etmiş Allah rahmet eylesin.. gidenler kurtuluyorda kalanlara zor...
kaynanayı ne yapmalı? kaynar kazana atmalı.yandım gelin dedikce üstüne odun atmalı... senin kayın validende denemek keyifli olabilirdi cnm..
sıkma canını eşini bırakmadıgın iyi olmş meydanı boş bulmasınlar.. istedikleri gibi koşturmasınlar.. herşey düzelirm ama ilk satırımda hala ciddiyim kaynar kazana atalım kaynananı.. :)
bitanemm hayırlısı olsun inşallah ..üzülme olurmu? demesi kolay ama napalım üzülmemek gerekiyor..
cnm foruma girmiyorum zamen geçsin diye akşama kadar aşkı memnuyu izliyorum sahura kadar da aşkı memnuyu izliyorum baştan başladım..zamen geçmiyor öbür türlü otur otur.. böyle zaman ölüyor işte.. oruçmu beni tutuyor benmi orucu tutuyorum çözemedim yani :)
Derincim aşılama şart değilki canım doktorlar karar veriyor kimne takiple kiimini takipsiz ben ilk raporumu hiç aşılama yaptırmadan aldım bence sen git ve görüş.Selam canlarım ben geldim.kardelosum bak karsılastk cnmbanucum evet rapor ıcın asılama deneme sart cnm.bende dırek tüp ıstedgm ıcın rapor alamıcam yanı.hem pkoda asılama pek önerılmıyo cnm.rapor olayını esım ögrendgnden berı oda senın gıbı dıyo asılama deneyelm dıye.
Boncuum slm türkıyenın ennn güzel davulcusu
Canım benim sen iyi ol ruhun iyi olsun en önemlisi o ben gerçekten senin çok yakında bomba yapacağına inanıyorum ne biliyim içimden geliyor inşallah canım en kısa zamanda tüm topicimiz hamile kalırız.günaydınn canım Allahım böyle bebişi hepimize nasip etsin inşallahh.
garibim inş çok bekletmeden gelir bebeklerr.
ebrar ablam arkadaşın vefat etmiş,başınız sağ olsun,geride kalanlarına sabır versin inşallahh.
anatoliam tefriciyeyi cumartesi bitirdim canım çok şükür hatta 3 aylarda 1001 ihlas okumak sevapmış diye duydum onuda okudum.Allahım kabul etsin inş.Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin bebişlerimizi inş.
banucum maddi değilde manevi olarak şu sıralar uzak durmak daha iyi gelicek gibi bana.yine de saol düşündüğün için beni.Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inş.
sevcanım senin mahalle hamarat herhalde.yandın.sen en iyisi hepsiyle konuş hamile olduğunu söyle.pişirdiklerinizin kokusunu alıyom de.belki öyle özel şeylerden tadımlık getirirler canım.öptm
kızlar unuttuğum mutlaka vardır ama süpürge ortada beni bekliyo,al beni eline gezdir odaları diyoöptüm hepinizi benden sora gelenlere selamlarrr...
Hiç valla karnım çok ağrıyor bugün odum sandım ama olmamış inşallah bu gece sökülür beni mahvediyor.İçim sıkıldı valla ayy ne olur sökül.banummmm selam canım nasılsın naparsın bakıyım ???
Ebrarcım sen nasılsın canım dün gece geç geldin heralde görüşemedik canım bende cuma günü edirneye gidicem eşimde ünye trabzon rize gezisi yapıcak arkadaşıyla aslında çok gıcık oldum ama bişey demiyorum ilk defa böyle birşey istedi hevesinide kırmak istemedim ama gıcık oldum valla.
Yiğeni bakıcak babam var aslında tek ünyeye gitse kızmıycam annesi orda bazı işleride var ama arkadaşıyla taa rizeye gitmesi ne alaka oldum ben annemin yanına gidicem inşallah Annemi alıp dönücem artık burcunun doğumu yaklaştı Annemde gelicek artık nazlanıyor bizim kuş anasını istiyor azıcıkta korkuyor heralde 25 gün faalan kaldı nasıl meraktayım kime benziycek diye bakalım ayşe daha şimdidn sen sevemessin benimsi diyor nasıl başaçıkıcaz bakalım.saol canım bende iyiyim bugün temizlikle uğraştım biraz artık iftar davetleri başlıycakda :))
demek geziye gidiyo peki stand nolcak kuzum ?ya olsun insan sıkılıyo biraz ama onunda ihtiyacı vardır azcık kafa dağıtmaya
sende gidiyosun hem kuzum kızma eşine
buarada adetin gelmemiş hayırlısı canım kaç gün geçti belkim bebiş var?
Tamam canım sonra görüşürüz.banucum şimdi çıkmam gerek canım sonra görüşürüz olurmu öpüyorum seni canım
canım ya baya uzamış adetinin gelmesi söktürücü içince gelmesi gerekti hayırdır inşallah canım
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet giden gidiyoda kalana zor gerçektende hayırlısı diyelim
buarada senide oruç baya etkiliyo demek allah kolaylık nasip etsin canım
hemde baya uzadı cnmın içi ya içtim bitti ilaç ama hala yokiçimde anlam veremediğim birşeyler oluyor ama ne.. neyse doktorumu aradım bekleyelim biraz daha dedi. beklemedeyiz.
oruç şöyle etkiliyor açlığa hiç gelemem ben.. inanılmaz cok acıkıyorum ve miğdem de problemli gastrit başlangıcı var o sebeple aç kalınca ağrıyor ondan kımıldamadan yatıyorum.. günler uzun ya ondan bu kadar zorluyor..
hadi dua edin bana yarın bi iş görüşmesine gidicem hayırlısı ise olsun inşallah bakalım.. grçi ikinci defa gidiyorum ama bakalım nasip..
ay kuzum kıyamam yoksam özliycenmi kocişini :))neyse gitsin görsün rizedeki güzellikleri kuzumYiğeni bakıcak babam var aslında tek ünyeye gitse kızmıycam annesi orda bazı işleride var ama arkadaşıyla taa rizeye gitmesi ne alaka oldum ben annemin yanına gidicem inşallah Annemi alıp dönücem artık burcunun doğumu yaklaştı Annemde gelicek artık nazlanıyor bizim kuş anasını istiyor azıcıkta korkuyor heralde 25 gün faalan kaldı nasıl meraktayım kime benziycek diye bakalım ayşe daha şimdidn sen sevemessin benimsi diyor nasıl başaçıkıcaz bakalım.
hemde baya uzadı cnmın içi ya içtim bitti ilaç ama hala yokiçimde anlam veremediğim birşeyler oluyor ama ne.. neyse doktorumu aradım bekleyelim biraz daha dedi. beklemedeyiz.
oruç şöyle etkiliyor açlığa hiç gelemem ben.. inanılmaz cok acıkıyorum ve miğdem de problemli gastrit başlangıcı var o sebeple aç kalınca ağrıyor ondan kımıldamadan yatıyorum.. günler uzun ya ondan bu kadar zorluyor..
hadi dua edin bana yarın bi iş görüşmesine gidicem hayırlısı ise olsun inşallah bakalım.. grçi ikinci defa gidiyorum ama bakalım nasip..
slm kızlar lagrimacım geçen namaz olayını ben demedim acaba eksik yada bi yerinde yanlış yaparak mı kılıyo diye hoca söyledi canım bende yok dedim kusuruma bakma yani bide ben önceki hamile kaldığımda adetim olmadı test te negatif olunca dr farlutal verdi onlada sökülmedi sonra tekrar test yaptı baktıki hamileyim şaşırdı sen bence testini tekrarla
anladm cnmm.ınşallah en yakın zamanda erır de yawrun için çalşmalara başlarısnız.duacınım cnm bnmmsordugun icin sagol canım...dogum knt hapı verdi bide kisti eritmesi icin bi hap ve folicplus verdi bunu her zaman kullancaksın dedi bir ay sonra knt cagırdı...inş kistim erirde bebiş calışmalarına başlarım hayırlısı artık...sende bebişi görmeye gitcekmişsin cumartesi günü bizde heycanla bekliyoruz canım...
ewet abla ozellıkle kısçelerı cektım cektım koydum face ecanım tavsiyelerin için çok saol bende seni merak ediyordum sendede aynı ramazan yoğunluğu vaar demek allah kabul etsin ibadetlerini inşallah
kuzum hayırlısı olsun inşallah kendilğinden gelir kuzun napalım bizim kaderimizde buymuş inşallah buyıl hepimiz anneliğe terfi ederiz
peloşum çok saol canım allah razı olsun aslında etrafımızda okadar olaylar oluyoki bir nebze ders alabiliyosak nemutlu bize
bu hayat çok boş allahım ahiretimizi iyi etsin inşallah
buarada karşılaşamıyoruz dediğim gibi gündüz hiç vaktim olmuyo bide çok keyifsiz oluyorum zaten ben diyet yaptığım dönemlerdede mutsuz olurum oruçluykende öyle oluyo :))))
sevcanım çok saol kuzum allah razı olsun seninde misafirler gitmiş allah kavuştursun
ben faceden öğrendim neler yaptığınızı :)))
harbi komik olmuş cano demekki baya uykun varmış neyse dün gecede baya muhabbet ettik cano
ayrıca başsağlığı dileğin için çok saol allah razı olsun
egalcim hiç merak etme kimse yaptığını çekmeden budünyadan gitmez allah akıl fikir versin yuva bozmak nekadar kolay ona göre allah ıslah etsin denşcek bişey yok kuzum
garibim kocişlerimiz herşeyimiz ya varımız yoğumuz bir eşimiz var evlat olmayınca bebişimiz oluyolar işte allahım korusun ayırmasın bizleri
saol tatlım allah razı olsun
anatolişim kuzum özledim seni çok yaa ogünde aradım ulaşılamıyodu buara kayıpsın hee
teşekkür ederim ablasının gülü öptüm seni
saol canım allah razı olsun amin inşallah
buarada maşallahın var presed bitmiş :))))
saol canım allah raı olsun
ay kıyamam biz öyle dalmışızki görmemişim bile neyse sorunu çözdük sonra :)))
selinam çok saol kuzum allah razı olsun
sen nasılsın kuzum iyisin değilmi hep iyi ol moral bozma sakın
saol ranam allah razı olsun kuzum
sen nasılsın ağrılar devammı
eboş kayıp kuzum ya oruç beni manyak etti desem yeridir hani açlık susuzluk yok ama tuhaf bir halim var :))
senin bulantılar varmış kuzum kıyamam geçecek enkısa zamanda zaten sana vız geliyodur değilmi ablam
canım ya baya uzamış adetinin gelmesi söktürücü içince gelmesi gerekti hayırdır inşallah canım
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet giden gidiyoda kalana zor gerçektende hayırlısı diyelim
buarada senide oruç baya etkiliyo demek allah kolaylık nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?