Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kimsecikler yok görüşürüz canlarım.Allah a emanet olun..birdahaki girdiğimde umarım bir sürü hamile ile karşılaşırım.. muckkkkk

egalcim çok zor biliyorum ama sen kocana iyi davran onla beraber ol inanki aşacaksın bunları üzülme sakın onların ekmeğine yağ sürme

sordugun icin sagol canım...dogum knt hapı verdi bide kisti eritmesi icin bi hap ve folicplus verdi bunu her zaman kullancaksın dedi bir ay sonra knt cagırdı...inş kistim erirde bebiş calışmalarına başlarım hayırlısı artık...sende bebişi görmeye gitcekmişsin cumartesi günü bizde heycanla bekliyoruz canım...

canım tavsiyelerin için çok saol bende seni merak ediyordum sendede aynı ramazan yoğunluğu vaar demek allah kabul etsin ibadetlerini inşallah
kuzum hayırlısı olsun inşallah kendilğinden gelir kuzun napalım bizim kaderimizde buymuş inşallah buyıl hepimiz anneliğe terfi ederiz
peloşum çok saol canım allah razı olsun aslında etrafımızda okadar olaylar oluyoki bir nebze ders alabiliyosak nemutlu bize
bu hayat çok boş allahım ahiretimizi iyi etsin inşallah
buarada karşılaşamıyoruz dediğim gibi gündüz hiç vaktim olmuyo bide çok keyifsiz oluyorum zaten ben diyet yaptığım dönemlerdede mutsuz olurum oruçluykende öyle oluyo :))))
sevcanım çok saol kuzum allah razı olsun seninde misafirler gitmiş allah kavuştursun
ben faceden öğrendim neler yaptığınızı :)))
harbi komik olmuş cano demekki baya uykun varmış neyse dün gecede baya muhabbet ettik cano
ayrıca başsağlığı dileğin için çok saol allah razı olsun
egalcim hiç merak etme kimse yaptığını çekmeden budünyadan gitmez allah akıl fikir versin yuva bozmak nekadar kolay ona göre allah ıslah etsin denşcek bişey yok kuzum
garibim kocişlerimiz herşeyimiz ya varımız yoğumuz bir eşimiz var evlat olmayınca bebişimiz oluyolar işte allahım korusun ayırmasın bizleri
saol tatlım allah razı olsun
anatolişim kuzum özledim seni çok yaa ogünde aradım ulaşılamıyodu buara kayıpsın hee
teşekkür ederim ablasının gülü öptüm seni
saol canım allah razı olsun amin inşallah
buarada maşallahın var presed bitmiş :))))
saol canım allah raı olsun
hosbulduk cnm walla sen solemesen gormedıler cnm :))))
ebrar ablama soledım adresımı solıycek sana eklersın ok
ay kıyamam biz öyle dalmışızki görmemişim bile neyse sorunu çözdük sonra :)))
selinam çok saol kuzum allah razı olsun
sen nasılsın kuzum iyisin değilmi hep iyi ol moral bozma sakın
başınız saolsun ablacım .....RABBİM yakınlarına sabır wersin ....mekanı cennet olsun inş......
saol ranam allah razı olsun kuzum
sen nasılsın ağrılar devammı
eboş kayıp kuzum ya oruç beni manyak etti desem yeridir hani açlık susuzluk yok ama tuhaf bir halim var :))
senin bulantılar varmış kuzum kıyamam geçecek enkısa zamanda zaten sana vız geliyodur değilmi ablam
canım ya baya uzamış adetinin gelmesi söktürücü içince gelmesi gerekti hayırdır inşallah canım
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet giden gidiyoda kalana zor gerçektende hayırlısı diyelim
buarada senide oruç baya etkiliyo demek allah kolaylık nasip etsin canım

Derincim aşılama şart değilki canım doktorlar karar veriyor kimne takiple kiimini takipsiz ben ilk raporumu hiç aşılama yaptırmadan aldım bence sen git ve görüş.

Canım benim sen iyi ol ruhun iyi olsun en önemlisi o ben gerçekten senin çok yakında bomba yapacağına inanıyorum ne biliyim içimden geliyor inşallah canım en kısa zamanda tüm topicimiz hamile kalırız.

banummmm selam canım nasılsın naparsın bakıyım ???
Hiç valla karnım çok ağrıyor bugün odum sandım ama olmamış inşallah bu gece sökülür beni mahvediyor.İçim sıkıldı valla ayy ne olur sökül.

Ebrarcım sen nasılsın canım dün gece geç geldin heralde görüşemedik canım bende cuma günü edirneye gidicem eşimde ünye trabzon rize gezisi yapıcak arkadaşıyla aslında çok gıcık oldum ama bişey demiyorum ilk defa böyle birşey istedi hevesinide kırmak istemedim ama gıcık oldum valla.

saol canım bende iyiyim bugün temizlikle uğraştım biraz artık iftar davetleri başlıycakda :))
demek geziye gidiyo peki stand nolcak kuzum ?ya olsun insan sıkılıyo biraz ama onunda ihtiyacı vardır azcık kafa dağıtmaya
sende gidiyosun hem kuzum kızma eşine
buarada adetin gelmemiş hayırlısı canım kaç gün geçti belkim bebiş var?

Yiğeni bakıcak babam var aslında tek ünyeye gitse kızmıycam annesi orda bazı işleride var ama arkadaşıyla taa rizeye gitmesi ne alaka oldum ben annemin yanına gidicem inşallah Annemi alıp dönücem artık burcunun doğumu yaklaştı Annemde gelicek artık nazlanıyor bizim kuş anasını istiyor azıcıkta korkuyor heralde 25 gün faalan kaldı nasıl meraktayım kime benziycek diye bakalım ayşe daha şimdidn sen sevemessin benimsi diyor nasıl başaçıkıcaz bakalım.

hemde baya uzadı cnmın içi ya içtim bitti ilaç ama hala yok içimde anlam veremediğim birşeyler oluyor ama ne.. neyse doktorumu aradım bekleyelim biraz daha dedi. beklemedeyiz.
oruç şöyle etkiliyor açlığa hiç gelemem ben.. inanılmaz cok acıkıyorum ve miğdem de problemli gastrit başlangıcı var o sebeple aç kalınca ağrıyor ondan kımıldamadan yatıyorum.. günler uzun ya ondan bu kadar zorluyor..
hadi dua edin bana yarın bi iş görüşmesine gidicem hayırlısı ise olsun inşallah bakalım.. grçi ikinci defa gidiyorum ama bakalım nasip..

Biraz gecikebiliyor o ilaçla malesef telaşe etme.. Bu arada geçmiş olsun gastrit oruçla zor olur bilirim. İş görüşmen umarım dilediğin gibi geçer ve hayırlısı olur hakkında..

ay kuzum kıyamam yoksam özliycenmi kocişini :))neyse gitsin görsün rizedeki güzellikleri kuzum
demek az kaldı maşallah sağlıkla kucağına alır inşallah bebişini
ben o ayşeciği yerim ya naapsın bütün ilgi onaydı şimdi bebiş olunca azalır diye korkuyodur ama sen yine onu seversin ilkgözağrısı başka oluyo

canım bebiş olmasın yaa tekrar testmi yaptırsan sen belkide bu halsizliğin filan ondandır
sende benim gibisin açlık çok etkiler benide canım mutsuz olurum resmenm :))
aa hadi hayırlısı inşallah olumlu geçer dualarımız seninle canım

slm kızlar lagrimacım geçen namaz olayını ben demedim acaba eksik yada bi yerinde yanlış yaparak mı kılıyo diye hoca söyledi canım bende yok dedim kusuruma bakma yani bide ben önceki hamile kaldığımda adetim olmadı test te negatif olunca dr farlutal verdi onlada sökülmedi sonra tekrar test yaptı baktıki hamileyim şaşırdı sen bence testini tekrarla

birsoşum hoşgeldin kuzum nasılsın özledim kuzu yaa
hasret giderdinmi kocişinle

ben geldim geçmişi okudum ama cevap yazamıyom yorgunum bayram temizliğine başladık yavaş yavaş yapcaz artık hepinizi çok özledim ebrarım nasılsın özledim senii eşimde gitti gene yalnız kaldım elif sende beni kandırdın hani çocuklara bakacaktın tutişim derin selina semra banu lagrima boncuğum kardelen49 kardeloş egal garip pelin rana ssmert ecrinsamet iyisiniz umarım daha aklıma gelmeyen varsa desin kafam iyi değil

anladm cnmm.ınşallah en yakın zamanda erır de yawrun için çalşmalara başlarısnız.duacınım cnm bnmm

ewet abla ozellıkle kısçelerı cektım cektım koydum face e )))
ewet anlaştık ve konustuk sonunda abla=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…