Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet cnm sagolasın hayırlısı inş..
raporu sordum doktora cnm aşılama denemedigim için olmuyomuş...sagol iyi dileklerin için cnm.
bozma moralini cnm hormonlar ilaçla üdzeliyo nasılsa...stres yapma yeterki.
sagol canom...hayırlısı inş..seninde bşaın agrırmış iyisindir umarım şimdi.
sagol bitanem konuştuk zaten..bide gece konuşurken komik bişi oldu çok özür dilerim sizi öylece bırakmak istemezdim cano...çay koymaya gidiyom dedimya hemen kalkmadım teli bıraktım sehpaya az kafamı yastıga koyim dedim 5 dk..kalmışım öyle bi uyandım saat 4 buçuk((

ya burada iyi gunler demeyide benimde yaniden anne olmak istedimi yazmayi unuttum selam hanimlar

ay kızlar laıntılar gene yarım kaldı yaa gidiyom ben.offf.

kizlar hepinizin destegi icin saollunn .. inanin bende diyecek hic bir kelime bulamiyorumm... kizlarrr demistimki su mubarek günde beni annami üzdü allahim büyük onun yüzünü güldürmesin benim annemin yasadigini yasasinki ancak o zaman anlar dedimm vee bugün duydum ki kaynanam görümcemi bosatacakmis beni unuttular bilee .. ben kimsenin yuvasini yikmam istemem hele bide ortada günahsiz bir bebek varr allah yardimcilari olsun onuda damat almanyaa annnesi icin gelmek istememiss annesi yasli babasida yokk görümcemde kaynanayla yasamak istemi bunuda benim kaynana bilio kaynanamda ya gelecen ya bosanacan demis oda bosanirim demiss kaynanamda görümcemin dönüs biletini iptal ettirmis benim yasadiklarima benziyorr allah büyükkk hele su mubarek günlerde kimsenin günahini ahini almayalim hanimlar valla ben cokk tirstimm

herkese hayirli pazarlar arkadaslar.............

egalcim yasadiklarin kolay degil,allah sabirlik versin.esinde sende yas itibari ile kucuksunuz zamanla hem siz hem evliliginiz olgunlasicaktir..ayrica inan hemen hemen herkes bire bir ayni durum olmasada benzer durumlari yasayabiliyor kayinvalidesinde,esin ile mutlu isen gerisi angarya canim..maddi sIkIntilariniz icinde biliyorsun ki burasi turkiye gibi degil ve bir cok maddi yönden haklar var,kisi calissada calismasada ev kirasi,ihtiyaclari devlet tarafinda karsilaniyor,basvurabilirsiniz..allah yardimcin olsun canim..

canim benim demek revani dikkatini cekti,yakin olsakta gönderseydim keske,hakkini helal et canim...

canim rabbim sifa versin,insallah ictigin ilaclar vesile olsun sifana...zayifla kismini sorma banada doktorlar zayifla diyor malesef(((

rabbim sifa versin kardelencim yaa,belki alternatip tiptan yararlanabilirsin..

evet canim yardim etti,bu aralar evin islerinde genelde yardim ediyor..allah razi olsun,basimizdan eksik etmesin canim...hastalikta degerini birkere daha anlamis oldum....

Allah nasip ederse perşembe gidiyoruz canım 4 gün kaldı

canim benim demek persembe gidiyorsun,rabbim sag salim gidip gelmek nasip etsin..ismen dualarinda bizleride unutma,selam götur bizden efendimiz sav(((

ebrarim basin sagolsun,rabbim geride kalanlara sabirlik versin..genc ölum zor ve acii((ates dustugu yeri yakiyor iste((

selinam olanda hayir vardir,vakti saati gelmemis demekkki,dilerim en yakin zamanda nasip eder rabbim..

sevcanim merak etmistik,demek misafirin vardi,yakin dostu olunca daha bir guzel oluyor dimii...insallah cumartesi pit pit lari duyarsiniz tatlim..

Selinacım maddi değilse bence dene canım.

İnşallah canım birgün bunları bizde yaparız inşallahhh.

Neyse iyisin bende merak ettim bu kız girer dedim hadi bakalım cumartesiyi iple çekiyoruz iyi haberler alalım inşallah.

Derincim o nedemek ya aşılam içinde rapor var yaptırmış olmanda engel değil keşke izin alabilsen işten ben seni götürürdüm çapaya aşılamayada para vermezdin olmazsada tüp raporunu alırdın.

Ben dietteyim garipçim 4 kilo gitti sen ne durumdasın belki tüp ,işini kasıma bırakıcam yeterki şu kilolardan kurtulayım artık.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,ii gecelerrr

Ebrarım cnm başın sağolsun,Rabbim sabır versin çok üzüldüm

Selinam demek adetin geldi cnm Hayırlısı hakkında,inş Rabbim bu ay gönderir kuzuşunu cnm bnm,tefriciyeyi bitirdin mi?

Kardelenim demek perşembe gidiyorsun he ne güzel Rabbim güle güle gidip gelmeni nasip etsin inşaallah,u arada böğürtlen köküne devam mı bıraktın mı?

Kardeloşum geçmiş olsun başın agrıyormus

Sevcanım yegenin ii cnm inşaallah, kök söktürüyor bana...

Ssmert hoşgeldin cnm aramıza

Egalcim zor günler geçirmişsin Rabbim kaynananı ıslah etsin ne diyim kendi kızına bile yapabiliyorsa bu tarz bişe söylenecek hiçbişe yok aslında yazık kıza ya...

Lagrimayı göremedim ben hayırdır inşaallah...

EE diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?Ben pek sık giremiyorum girsem bile kalamıyorum çıkmak zorunda kalıyorum ağrılarım var,bulantım var

canım böyle durumlarda sadece hayırlısı olsun diyebiliyoruz,inşallah daha bekletmeden gelir bebiğin
teşekkürler canım bizi de hatırladığın için
teşekkür ederim canım,geçti şükür.
senle karşılaşmak isterdim ama ben geceye kalamıyorum hiç yaaaaa
Ranamm seninde mi rahmin ters,bende de öyle.Doktorun bişe dedi mi bu konu hakkında cnm...

canım,iyisin inşallah,benim presed bitiyo,yeni bi tane sipariş verebilirim haberin olsun
ebroşum,rabbim sabır versin,ailesine sabır versin inşallah.

Tamam cnm bilgilerini hatırlıyorsan problem yok,kaydetmiştin zaten hatırladıgım kadarıyla...

Ben kaçtım çok bile kaldım iyi sahurlar hepinize...

basın sagolsun ebusum cok üzüldüm allah sabır versın aılesıne

selınam hayırlısı olsun cnm umarımhıc ummadıgın anda en kısa zamanda gelır mınısın

anatolyam demek bulantıarın basladı dıkkatet kendıne

Selam canlarım ben geldim.kardelosum bak karsılastk cnm banucum evet rapor ıcın asılama deneme sart cnm.bende dırek tüp ıstedgm ıcın rapor alamıcam yanı.hem pkoda asılama pek önerılmıyo cnm.rapor olayını esım ögrendgnden berı oda senın gıbı dıyo asılama deneyelm dıye.

Boncuum slm türkıyenın ennn güzel davulcusu

Ebusum arkadasn vefat etmıs.Allah rahmet eylesn gerıde kalanlara sabır versın

egal evdekı durumlara uzuldm cnm.ama esını terketmemıs olmana sevndm.takma bsyı,Allaha havale et sadece aranzı bozmak ısteyenlerı.

senin için geldim,msn de bekliyom,yakana karanfil tak ki,tanıyabileyim

sagol fıstıgım sımardım ha
nasılsın görüşmeyelı ucta gel msneye özledım senı

EWET cnm mıosafır wardı bugun gıttıler boşluk hıssettım ewde wallahı kızlar bayaaa alıştırıyor kendılerıne.ınsallah cnm heyecan basladı benım ctesı ıcın

insallah cnmm yaaa...

ayy cnmm agrıların mı cok yoksa***
ne demk cnmmmmmm

sagol fıstıgım sımardım ha
nasılsın görüşmeyelı ucta gel msneye özledım senı
bensız msn he tamam

ayyy bırısı un kavuruyor un helvası gibi koktuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…