Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrarım bende bu gece okurum canım...bitti yazmadım ama nolur nolmaz diye.abdestimi aldımıydım 5 dklık iş zate kuzum...
kıslarr oku oku bitiremiyom yaff çenesi düşük karular sizialsanaalsanasmile
işten geldigimden beri çamaşır attım makineye..yıkananları astım oturdum okumaya koyuldum ve anca okuyup yazdım delüşler sizi..aman konuşun konuşum şaka ediyom kıslar keşkem evde olsamda bende acısını çıkarsamohaoldumsmile
slm kızlar derinim bişey soracam neden farlutal içmiyosunda progestan içiyorsun progestanın azmıymış anlat bakım
hızlı hatunsun derinim,senin yerinde ben olsam napardım acaba?
bugün kırk sefer aklıma geldi arim şunu dedim,sonrada o kadar sık sık rahatsız etmim diye vazgeçtim.
ben geldim derinsucum bak ilk defa dogru dedim adını :roflol::roflol::roflol: kız aglamıyorum ama patoloji sonuçları elimde mercimegimin her şeyi normalmış boyu 22 santimmiş ona çok üzüldüm ya minicikmiş merimegim canlarım kendimi toplamaya çalışıyorum ne yapayım artık allahtan geldi allaha gitti bacım işşallah öteki tarafta nasip olur buluşmamız şefatçi olurlar ogullarım babasına ve annesine:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım inşallah hislerimiz yanıltmaz bizi..aminnn.canım çok üzüldüm Allah o dr burnundan fitil fitil getirsin drin sanada teşekkür ederim canım inşallah benimde içimde öyle umudum var ama genede fazlada umutlanmak istemiyorum zaten sonucu alınca ilk eşime sonra size haber verecem bu sefer başkada kimseye demeyecem nazar deyiyo
canlarım ben çıkıyorum eşim geçicekmiş işşallah ölmessek sabah görüşürüz allaha emaneyt olun öpüyorum hepiniziŞenizŞenizŞeniz
afed sordunmu eşine kan sulandırıcı ne otlar varmış dedimi