birsencim geçmiş olsun canım emre ameliyat olcakmıss iinş güzel geçer operasyonnasılsınız bakıyım geçmişi okudum iyisiniz alıntı alamadım emrecik kucağımda duruyor ağrısı var heralde pek durmuyo bugün kan verdik doğduğu hastaneye gittik ordaki dr ameliyatı için çarşambaya gün verdi Allah izin verirse salı sonuçları götürüp kendi dr ve anestezi dr ile görüşüp hazırlık yapılacak sonrada ameliyat fıtık yumrtalıkların indiği kanal bi süre sonra kapanırmış ama bazı bebeklerde özellikle erken doğanlarda kapanma olmayabilirmiş o zaman bağırsak baskı yapar iyice açar ve ordan girmeye çalışırken boğulurmuş ve organların tümünü iflas ettirirmiş ameliyay çok önemliymiş ve çok geç kalmamak gerekmiş TUTİŞİM sende söyle yiğeninin yaşını beklemesinler hemen yaptırsınlar zaten sabah ameliyatı olunca 2-3 saate çıkıyomuş eve kızlar hepinize teşekkür ederim herbirinizin yeri gönlümüzde Allahım hayırlısını versin
ececim inş olmazsın adet cnm bebişş vardır inşcanım ya üzülme var böle dengezis konusanlar takma kafana ok
inş canım ya daha hala adet olmadım bakalım yarın ne olacak inş vardır bebiş
canım takma kafana inş allah bidaki ay verir minişini
canım çok gecmiş olsun inş ameliyat güzel gecer allah yar ve yardımcınız olsun inş
öle canım sana katılıyorum belki yeteri kadar dua etmiyorum allaha
canım bu arada sen aşılamamı yaptırdın ben kacırdım galiba gelemediğim için
ay ne güzel onu görmek okuyunca duygulandım ablam ya ahhh ahhhhhhhhhhh
slm canım nasılsın sanada hayırlı cumalar
KIZLAR BEN HALA ADET OLMADIM inş olmam offf pazartesiye kadar sabır ta pazartesi test yapacağım gelmezse eğer kırmızılar
lagrima canım çok güzel düşünmüşsün bende okuya bilirim ama keşke ramazandan sonra yapsak o zaman ben sürekli burda olurum ama yinede siz bilirsiniz
demek hirka-i serifi gördum ebrarim,rabbim hepimize kardelen49 arkadasimiz gibi efendimizin mubarek kabrine gitmeyide nasip etsin insallah.bu arada kolay gelsin canim
[
QUOTE=birsen29;20475637]kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
"benimde felaket midem yanıyo kızlarr
dün doktora gittim mertcik iyi cok şükür tam 7 aylık olduk iştee idrarımda yanma vardı cok şükür birşey cıkmadı
ayy bir kızın sancıı vardı doğum zamanı gelnmiş
nasıl ağlıyorduucok korktuum :18:
:18:benimde kistim ağrı yapmaya basladıı
canım mide yanmana gaviscon tablet al kullan dr bendede olunca bunu verdi sakın başka mide ilacı kullanma talcidde alkol varmış diğerleride zararlıymış
canım demek belli oldu günün allah yardımcısı olsun emrenin inş çok ama çok güzel gecsin inşşşşşşnasılsınız bakıyım geçmişi okudum iyisiniz alıntı alamadım emrecik kucağımda duruyor ağrısı var heralde pek durmuyo bugün kan verdik doğduğu hastaneye gittik ordaki dr ameliyatı için çarşambaya gün verdi Allah izin verirse salı sonuçları götürüp kendi dr ve anestezi dr ile görüşüp hazırlık yapılacak sonrada ameliyat fıtık yumrtalıkların indiği kanal bi süre sonra kapanırmış ama bazı bebeklerde özellikle erken doğanlarda kapanma olmayabilirmiş o zaman bağırsak baskı yapar iyice açar ve ordan girmeye çalışırken boğulurmuş ve organların tümünü iflas ettirirmiş ameliyay çok önemliymiş ve çok geç kalmamak gerekmiş TUTİŞİM sende söyle yiğeninin yaşını beklemesinler hemen yaptırsınlar zaten sabah ameliyatı olunca 2-3 saate çıkıyomuş eve kızlar hepinize teşekkür ederim herbirinizin yeri gönlümüzde Allahım hayırlısını versin
canım sana katılıyorum biz bir birimizi çok ii biliyoruz ve anlıyoruz kimse kimseye kötülük için bişi demeyeceğinide çok ii biliyoruz arkadas bizi yanlış anladı sanırımcanım burda arkadaşlar fazla alınmazlar senin konun hassas herkesin kendine biz burda neyin karşımızdakini üzeceğini biliriz ona göre davranır konuşur gerek olursa susar gerek olursa konuşuruz birimize bişey deseler hepimiz kendimize denmiş gibi davranırız burda hepimiz biriz dostuz arkadaşız sadece iyi günde değil her an birbirimize destek oluruz birimiz üzülse karalar bağlar yas tutarız her şeyimizi paylaşırız bizimle beraber olmak istersen kapımız açık her daim ama alınma istemezsende kendin bilirsin
ay valla ağlattı beni ya çok duygulandımANNELER VE MELEKLERİ...
Bir
zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış. ...Bir gün Allah’a
sormuş: “Allahım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat
ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?” “Tüm
meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni ...bekliyor
olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün ninniler söyleyecek ve
gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.”
“Peki, insanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden
söylenenleri nasıl anlayacağım?” “Meleğin sana dünyada duyabileceğin en
güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve
sevgiyle öğretecek.” “Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne
yapacağım?” “Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de
öğretecek.” “Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?”
“Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak. “Fakat
ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.” “Meleğin sana
sürekli benden söz edecek ve bana ulaşmanın yollarını sana öğretecek. O
sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar
ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
Allah’ım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin
adı ne? “Meleğinin adının önemi yok bebek kulum, sen onu ‘anne‘ diye
çağıracaksın!”
sanada geçmiş olsun canımbirsencim geçmiş olsun canım emre ameliyat olcakmıss iinş güzel geçer operasyon
ececim inş olmazsın adet cnm bebişş vardır inş
canim cok gecmis olsun emreye,rabbim sifa versin...uzulme bu gunlerde gecer elbet...
önemli birseyin olmamasina sevindim selinacim,bu arada bende cok cekiniyorum o aletten,muayeneden ama yapacak birsey yok isteallah dualarini kabul etsin insallah..
sen beni guldurdun allahta seni gpldursun kardelenimben garip derken bebis mahiyetinde dedim kizzz yoksa elhamdulillah cok sukur cevremiz var...bu arada hatimin mubarek olsun,rabbim niyetine göre muamele eylesin.dualarini kabul etsin ins.gönulden amiiiiiiiiiiiiiin ve ecmain olsun diyorum canim
öncelikle cok guzel dusunmussun lagmiran,allah razi olsun..ama ben bu konuda kardelenim gibi dusunuyorum..ramazanda hem cuzler acisindan hemde ziyaret ve misaifir acisindan yogunluk oluyor.bayram sonu bende okuyabilirim..
insallah tahlillerinin guzel cikar anatoliam
herkese hayirli cumarlar kizlar,benimde hala belimde batarlar devam ediyor,cok sukur eskisi gibi degilim,yavasta olsa yuruyebiliyorum,ama hareket edecegim zaman batar oluyor belimde 15 gundur böyleyim,sizce ceyranda kalmanin etkisi bu kadar surermi??birde ramazan yogunlugu olunca da dinlenemiyorum tabii..insallah gecer biran önce,cok zormus rabbim kimseye yasatmasin
"benimde felaket midem yanıyo kızlarr
dün doktora gittim mertcik iyi cok şükür tam 7 aylık olduk iştee idrarımda yanma vardı cok şükür birşey cıkmadı
ayy bir kızın sancıı vardı doğum zamanı gelnmiş
nasıl ağlıyorduucok korktuum :18:
:18:benimde kistim ağrı yapmaya basladıı
inş canım ama sanki adet olacakmısım gibi ağrım oluyo ama bide hemen geciyo bide bi akıntım var sorma gitsin sanki adet oluyorum off ne zor böle bilmeden belemek yaaacanım demek belli oldu günün allah yardımcısı olsun emrenin inş çok ama çok güzel gecsin inşşşşşş
canım sana katılıyorum biz bir birimizi çok ii biliyoruz ve anlıyoruz kimse kimseye kötülük için bişi demeyeceğinide çok ii biliyoruz arkadas bizi yanlış anladı sanırım
ay valla ağlattı beni ya çok duygulandım
sanada geçmiş olsun canım
evet cnm kistimle kaldım ilk aylarda sorun olmamıstıı ama artıkın oluyorr
almm ecee nasılsın kimsecikler yok yaa
canım walla bende okuduğum andan sona kadar ağlayarak okudum zati duygusallık son noktadacanım demek belli oldu günün allah yardımcısı olsun emrenin inş çok ama çok güzel gecsin inşşşşşş
canım sana katılıyorum biz bir birimizi çok ii biliyoruz ve anlıyoruz kimse kimseye kötülük için bişi demeyeceğinide çok ii biliyoruz arkadas bizi yanlış anladı sanırım
ay valla ağlattı beni ya çok duygulandım
sanada geçmiş olsun canım
inş canım ama sanki adet olacakmısım gibi ağrım oluyo ama bide hemen geciyo bide bi akıntım var sorma gitsin sanki adet oluyorum off ne zor böle bilmeden belemek yaaa
ah canım kıyamam hani derlerya sacı değer yakar mideyi acaba ondan mıki 7. ay ha hadi az kalmış allah kurtarsın canım benim allah bizede nasip eder inş
canım senin kistin gecmeden mi hamile kalmıştın sen off ölede zor oluyordur senin için
canım walla bende okuduğum andan sona kadar ağlayarak okudum zati duygusallık son noktada
evet henüz tanışamdık canım tam cvp yazarken bilg. kapandı yaaevet canım ya gelen bakıp çıkıyo nasılsın biz senınle tanısamadık sanırım demi
evet henüz tanışamdık canım tam cvp yazarken bilg. kapandı yaa
ewet canım ya hele sen daha duygusalsındır şimdi nasılsın bebiş iimi
ah ya zor oluyordur eminim allah sabır versin bitanem
ya ben kendimi tanıtayım ben 3 buçuk yılı gecti 4 yıl oluyo evleneli ve 1 buçuk yıldan fazladır bebiş istiyoruz ve bundan 8 ay önce düşük yaptım 2 buçuk aylıkken düştü ama ondan sonra hamile kalamadım bakalım bu ay ne olacak belli değil henüz adetim gelmedi inş gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?