Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsencim geçmiş olsun canım emre ameliyat olcakmıss iinş güzel geçer operasyon
ececim inş olmazsın adet cnm bebişş vardır inş

canim cok gecmis olsun emreye,rabbim sifa versin...uzulme bu gunlerde gecer elbet...

önemli birseyin olmamasina sevindim selinacim,bu arada bende cok cekiniyorum o aletten,muayeneden ama yapacak birsey yok isteallah dualarini kabul etsin insallah..

sen beni guldurdun allahta seni gpldursun kardelenimben garip derken bebis mahiyetinde dedim kizzzyoksa elhamdulillah cok sukur cevremiz var...bu arada hatimin mubarek olsun,rabbim niyetine göre muamele eylesin.dualarini kabul etsin ins.gönulden amiiiiiiiiiiiiiin ve ecmain olsun diyorum canim

öncelikle cok guzel dusunmussun lagmiran,allah razi olsun..ama ben bu konuda kardelenim gibi dusunuyorum..ramazanda hem cuzler acisindan hemde ziyaret ve misaifir acisindan yogunluk oluyor.bayram sonu bende okuyabilirim..

insallah tahlillerinin guzel cikar anatoliam

herkese hayirli cumarlar kizlar,benimde hala belimde batarlar devam ediyor,cok sukur eskisi gibi degilim,yavasta olsa yuruyebiliyorum,ama hareket edecegim zaman batar oluyor belimde15 gundur böyleyim,sizce ceyranda kalmanin etkisi bu kadar surermi??birde ramazan yogunlugu olunca da dinlenemiyorum tabii..insallah gecer biran önce,cok zormus rabbim kimseye yasatmasin[/QUOTE]
sanada geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
"benimde felaket midem yanıyo kızlarr
dün doktora gittim mertcik iyi cok şükür tam 7 aylık olduk iştee idrarımda yanma vardı cok şükür birşey cıkmadı
ayy bir kızın sancıı vardı doğum zamanı gelnmiş
nasıl ağlıyorduu cok korktuum :18:
:18:benimde kistim ağrı yapmaya basladıı

Son düzenleme:

canım mide yanmana gaviscon tablet al kullan dr bendede olunca bunu verdi sakın başka mide ilacı kullanma talcidde alkol varmış diğerleride zararlıymış

canım demek belli oldu günün allah yardımcısı olsun emrenin inş çok ama çok güzel gecsin inşşşşşş
canım sana katılıyorum biz bir birimizi çok ii biliyoruz ve anlıyoruz kimse kimseye kötülük için bişi demeyeceğinide çok ii biliyoruz arkadas bizi yanlış anladı sanırım
ay valla ağlattı beni ya çok duygulandım
sanada geçmiş olsun canım

[/QUOTE]
inş canım ama sanki adet olacakmısım gibi ağrım oluyo ama bide hemen geciyo bide bi akıntım var sorma gitsin sanki adet oluyorum off ne zor böle bilmeden belemek yaaa

ah canım kıyamam hani derlerya sacı değer yakar mideyi acaba ondan mıki 7. ay ha hadi az kalmış allah kurtarsın canım benim allah bizede nasip eder inş
canım senin kistin gecmeden mi hamile kalmıştın sen off ölede zor oluyordur senin için

inş canım ama sanki adet olacakmısım gibi ağrım oluyo ama bide hemen geciyo bide bi akıntım var sorma gitsin sanki adet oluyorum off ne zor böle bilmeden belemek yaaa

ah canım kıyamam hani derlerya sacı değer yakar mideyi acaba ondan mıki 7. ay ha hadi az kalmış allah kurtarsın canım benim allah bizede nasip eder inş
canım senin kistin gecmeden mi hamile kalmıştın sen off ölede zor oluyordur senin için [/QUOTE]

evet cnm kistimle kaldım ilk aylarda sorun olmamıstıı ama artıkın oluyorr

ya kızlar nerdesiniz ya siz varsınızdır diye zorla girdim kimsecikler yok bu gün umutsuzluğa kapıldım :97: yüreğim çok yanıyo ya dün bebiş için bu ay mutlaka var diye düşünüyordum ama bugün umtsuzum ya konuşmak istedim kimsecikler yok off :85: neyse bende çıkayım artıkın namazımı kılacağım daha tesbih çakacağim bende sonra gelenlere slmmmmmm ib aeo ii geceler öpdünüz byy :79:

canım walla bende okuduğum andan sona kadar ağlayarak okudum zati duygusallık son noktada

Son düzenleme:
evet henüz tanışamdık canım tam cvp yazarken bilg. kapandı yaa

ya ben kendimi tanıtayım ben 3 buçuk yılı gecti 4 yıl oluyo evleneli ve 1 buçuk yıldan fazladır bebiş istiyoruz ve bundan 8 ay önce düşük yaptım 2 buçuk aylıkken düştü ama ondan sonra hamile kalamadım bakalım bu ay ne olacak belli değil henüz adetim gelmedi inş gelmez

ewet canım ya hele sen daha duygusalsındır şimdi nasılsın bebiş iimi

ayy canım hiç sorma walla yaa öyle doruktaki bu duygusallık bazen durup durup kendime gülüyorum delirdim diye
bebekte çok şükür iyi cnm ...1 hafta sonra kontrolümüz war inş herşey yolundadır...merakla heycanla bekliyorum en son gördüğümde küçücüktü....

inşallah adetin gelmez canımm rabbim bebişini verir hayırlısı ile bende 14 aylık evliyim 6 aydır bebiş isityoz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu gecen hafta bende adetimi bekliyorum 5 gün varr yaklastıkca bunalıma giriyorum bu gün yataktan hiç çıkmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…