cnm bnm eşimde hep haziran gibi hamilesin derdi we o ayda hamile kaldım gerçekten eşler hissediyor galiba ...
hoşgeldin cnm ...
RABBİM en kısa zmanda yüzünü güldürsün inş....
ewet wardı cnm ..bende adetim geldi diye wc ye koşuyordum hep ama akıntıydı...ayy hadi hayırlısı yaa...birde tek taraflı ağrı oluyor war mı böyle bi durumun????
canım o koltuğa oturmak bana felaket bi stres yapıyo yaa bide adetli gitmek ayyy allahım yaa .inşallah doktora gerek kalmadan hamile kalırsın canım
RABBİM en kısa zmanda yüzünü güldürsün inş....20492670]cnm bnm eşimde hep haziran gibi hamilesin derdi we o ayda hamile kaldım gerçekten eşler hissediyor galiba ...
hoşgeldin cnm ...
cnm bnm eşimde hep haziran gibi hamilesin derdi we o ayda hamile kaldım gerçekten eşler hissediyor galiba ...
hoşgeldin cnm ...
RABBİM en kısa zmanda yüzünü güldürsün inş....
ewet wardı cnm ..bende adetim geldi diye wc ye koşuyordum hep ama akıntıydı...ayy hadi hayırlısı yaa...birde tek taraflı ağrı oluyor war mı böyle bi durumun????
selam kıslar...iyi geceler herkese..
ebrar kuzum ugramamışsın napıyon cano konuşamadık kaç gündür...
kardeloşşş sen napan canım,bişi dicem aklımdayken..dün gece seni msn de gördüm yazmadan kapadım msn yi aklına bişy gelmesin...cepte açık kalmış msn bakmadım hiç kaç saat kim var kim yok..tam yatacagım sıra gördüm ama kapadım cano
ssmert miden kötüymüş dikkat et cnm yaa inş geçer...
banucum sagol cnm geçmiş olsun dileklerin için..sen naptın atladımmı ben yoksa adetin söktümü cnm?
kızlar ben bi türlü doktorun istedigi testleri yaptıramadım..izin gününde eşime kıyamadım sabah kaldırmaya çok yoruluyoruz zaten(işyerinden de biraz zor izin alıyoruz ikimiz aynı yerdeyiz o yüzden...salı günü bayram öncesi son izin günümüz...yaptırsam bile sonuçları alıp doktora göstermem imkansız gibi çünkü bayram üstü asla izin vermezler...normal adetimede 6 gün var...gecikecegi kesin tabi de...
neyse bi gelişme olursa paylaşırım..kaçtım şimdi kıslar...
ewet arada oluyo kımıldayamıyorum nerdeyse ve hemen geciyo ya bide göğüslerin kopacak gibi ağrıdımı acıdımı benim uç kısımlarına deyemiyorum
canım benim o ay ilk kez gögüslerim direk uçlarından acıyarak ağrımıştı ..uçlarına dokunamıyordum we alew gibi yanıyorlardı o ateşi hala geçmiyor...
canlarım çok uykum geldi ...sizlere iyi sohbetler... hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ..!!!
canlarım çok uykum geldi ...sizlere iyi sohbetler... hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ..!!!
herkes neden sutu amaaa ...
susmadık canım sadecen takılı kaldım belirtilere
kızlar bende çıkıyorum herkese ii geceler kib aeo öpüldünüz byyy:79:
mrb herkese aranıza yeni katıldım:)
canım ya gerçektende öyle insan öyle huzur buluyorki allahım hepinize nasip etsin görmeyi canımAllahım kabul etsin dualarını canım inşallah.bizide düşündüğün için Allah razı olsun,gönlü muradını versin inşallah.amin amin aminnn.
canım ya korksakta başa gelen çekiliyo.sağlık için katlanıyo insan.konuşmalarından anladığım kadarıyla aşılama yaptırıcaksın.Allahım inşallah aşılamaya gerek kalmadan gönderir bebeğini.ama yok olmadıysa aşılaman vesile olur inşallah.Allahım yardımcın olsun canım benim.
ayy canım yaa el kadar bebek nasıl fıtık oluyormuşsen üzülme canım biz elimizden geldiği kadar dua ederiz.dualarla hayırlısıyla atlatır ameliyatıda.hem bizim emremiz çok güçlü bi çocuk sen de güçlü ol salma kendini.Allahım başka dert vermesin yeterki.Allahran acil şifalar diliyorum.sana da dayanma gücü.geçmiş olsun öptüm ikinizide.
ablacım Allahım kabul etsin.ne güzel ziyaret edebileceğiniz yerler var gidebiliyosunuz.bizim burda hiç bişey yokçok istersim böyle yerlere gidip gelmeyi.insan huzur bulur oralarda,bütün insanlarla beraber kalabalıkça dua edilen yerler harika yaa.Allah razı olsun bizleri de unutmamışsın.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.öptm ablacım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.Rabbim bugun ve bütün mübarek günler için dualarımızı kabul etsin inşallah.
kardelencim mukabeleye gittiğinde sorarmısın meryem suresini arapça okumayı bilmeyenler,arapçadan türkçe okunuşlusunu okusa bu çocuk olması için niyet edilecek,kabul olurmuymuş bi öğrensen bende okusam? meali değil yanlış anlaşılmasın.aynı arapça okuduğunuz gibi yazımı oluyo türkçe.bi sorarsan sevinirim canım.
çok ağır bir dille anlatmışsın biraz daha yumuşak dille anlatsan bukadar tepki almazdın zatensizi bilmemama ben ben hepimiz adına okudum sahurda
ve lütfen şu cahilliği bırakalım Allah aşkına .kuranı okumasını bilmiyorsan türkçesi var.kaldıki %100 arapça okusa bile arapça bilmiyor.bazısı merak edip anlamına bile bakmıyor.bu ingilizce bilmeden ingilizce kitap okumaya benzer başka adı yok bunun .
Allah dualarımızı kabul etsin (amin)
canım allahım nasip eder inşallah çok uzak değil gidip ziyaret et inşallahooo ne güzel ablacım bende cok görmek istiyorum hırkaı şerifini inş bizede kısmet olur
herkeze hayırlı cumalar kızlarr
peloşum takma kafaya kuzum gerek yok yani anladın sen onucanım bişey olmamasına sevindim...inş en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın...
canım benim dualarım seninle inş bebişin göbüşündedir...allah kabul etsin kardeloşum yürekten amin diyorum...
inş boncugum...dedigin gibi insan alışıyo zaman gectikce galiba
canım kusura bakma msjını görmeden cıkmışım...iyiyim sagol sen nasılsın...hayırlı yolculuklar banucum...
hayırlısı olsun canım..
cok gecmiş olsun canım..allahım şifa versin minik emremize...
allah razı olsun ebrarım...rabbim kabul etsin bu mubarek günlerde dualarımızı inş...
canım bende senin gibi yapıyorum:)
bak buraya gelip daha selam vermeden konuya dalıyosun...sen benim kuranın türkcesini okuyup okumadıgımı nerden biliyosunda konuşuyosun sana hic bir şeyi ispat etmek zorunda degilim kimin cahil oldugu belli oluyo zaten...
selam canım iyiydim ama kendini bilmezin bir moralimi bozdu... sen nasılsın...
diger kızlar sizler nasılsınız..
cano çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah iyi olur amcan üzüldüm vallasagol pelinim iyi diyelim iyi olsun ..dayıma üzülüyorum da...ameliyat olmuştu dün..bugün tekrar almışlar iç kanama olmuş(akciger hemde (
sende sıkma canını geçmişe biraz baktım gerçekten selinanın dedigi gibi dikkat edilmiyo yorum yapılırken..
herkese tek tek yazamıyorum şuanda..geçmişe biraz baktım şimdi çıkmak zorundayım...öptüm hepinizi...ahh derin ne günlere kaldın yetişemiyon topice
ececim dün yazmışsın sitem ettiğimi sitem değil canım sadece seni burda görmek istediğimdendicanım ya üzülme var böle dengezis konusanlar takma kafana ok
inş canım ya daha hala adet olmadım bakalım yarın ne olacak inş vardır bebiş
canım takma kafana inş allah bidaki ay verir minişini
canım çok gecmiş olsun inş ameliyat güzel gecer allah yar ve yardımcınız olsun inş
öle canım sana katılıyorum belki yeteri kadar dua etmiyorum allaha
canım bu arada sen aşılamamı yaptırdın ben kacırdım galiba gelemediğim için
ay ne güzel onu görmek okuyunca duygulandım ablam ya ahhh ahhhhhhhhhhh
slm canım nasılsın sanada hayırlı cumalar
KIZLAR BEN HALA ADET OLMADIM inş olmam offf pazartesiye kadar sabır ta pazartesi test yapacağım gelmezse eğer kırmızılar
lagrima canım çok güzel düşünmüşsün bende okuya bilirim ama keşke ramazandan sonra yapsak o zaman ben sürekli burda olurum ama yinede siz bilirsiniz
canım galiba ramazan sonu uygun olucak çünkü hepimiz çok yoğunuzhayırlı cumalar .. nasılsınız?sanıyorum çoğunluk bayramdan sonraya kalsın diyor. olur ben uyarım..
birsoşum demek çarşamba keltoşum ameliyat olucak çok dua edicem canım arkadaşım sağlıkla girip çıkıcak inşallah önemli olmasa doktorlar yapmazdı zaten keltoşum allaha emanet yerim ben onunasılsınız bakıyım geçmişi okudum iyisiniz alıntı alamadım emrecik kucağımda duruyor ağrısı var heralde pek durmuyo bugün kan verdik doğduğu hastaneye gittik ordaki dr ameliyatı için çarşambaya gün verdi Allah izin verirse salı sonuçları götürüp kendi dr ve anestezi dr ile görüşüp hazırlık yapılacak sonrada ameliyat fıtık yumrtalıkların indiği kanal bi süre sonra kapanırmış ama bazı bebeklerde özellikle erken doğanlarda kapanma olmayabilirmiş o zaman bağırsak baskı yapar iyice açar ve ordan girmeye çalışırken boğulurmuş ve organların tümünü iflas ettirirmiş ameliyay çok önemliymiş ve çok geç kalmamak gerekmiş TUTİŞİM sende söyle yiğeninin yaşını beklemesinler hemen yaptırsınlar zaten sabah ameliyatı olunca 2-3 saate çıkıyomuş eve kızlar hepinize teşekkür ederim herbirinizin yeri gönlümüzde Allahım hayırlısını versin
banum ben gezmelerdeyim evdeyim buara çok yoğunum be canım şimdi davetlerim var 4 gün çok yoğunum 2 gün benim misafirim var 2 günde başka yerlere davetliyiz böyle işte hiç fırsatım olmuyoCanım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Birsencim emrecik ameliyat olucakmış çok geçmiş olsun inşalla çabucak atlatır.
uebesli canım üzülme herşeyin hayırlısı
lagrima canım bende okurum canım
Kardeloş öyle valla herkes kendi memleketine gidiyor bu sefer böyle.
ebroş naber kız gezmelerdesin gündğzde gelmiyosun hiç.
Kızlar ben şuan otobüsteyim bu kadar yazabiliyorum kardeşim sağolsun vının verdi uzunköprüye varmak üzereyim hepinizi öptüm.
canım yaa mide yanması feci bişey allahım kolaylık nasip etsin"benimde felaket midem yanıyo kızlarr
dün doktora gittim mertcik iyi cok şükür tam 7 aylık olduk iştee idrarımda yanma vardı cok şükür birşey cıkmadı
ayy bir kızın sancıı vardı doğum zamanı gelnmiş
nasıl ağlıyorduucok korktuum :18:
:18:benimde kistim ağrı yapmaya basladıı
ececim hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir ama bu kadar karamsar olmaya kızlar nerdesiniz yasiz varsınızdır diye zorla girdim kimsecikler yok bu gün umutsuzluğa kapıldım :97: yüreğim çok yanıyo ya dün bebiş için bu ay mutlaka var diye düşünüyordum ama bugün umtsuzum ya konuşmak istedim kimsecikler yok off :85: neyse bende çıkayım artıkın namazımı kılacağım daha tesbih çakacağim bende sonra gelenlere slmmmmmm ib aeo ii geceler öpdünüz byy :79:
ALLAH yardımcın olsun canım sende bizler gibi uzun yıllardır hasretsin demek bende 10 yıldır bekliyorum inşallah enkısa zamanda gelir bebiinbende 8 yıldır bekliyorum rabbim hepimize tez vakitte verir inşallah. burda yeniyim. umarım çabuk alışırım
canom okadar yoğunumki anlatamam hiç vaktim yok desem inanırmısınız bilmem şu davet işleri bitsinde nasipse daha çok görüşürüz canımselam kıslar...iyi geceler herkese..
ebrar kuzum ugramamışsın napıyon cano konuşamadık kaç gündür...
kardeloşşş sen napan canım,bişi dicem aklımdayken..dün gece seni msn de gördüm yazmadan kapadım msn yi aklına bişy gelmesin...cepte açık kalmış msn bakmadım hiç kaç saat kim var kim yok..tam yatacagım sıra gördüm ama kapadım cano
ssmert miden kötüymüş dikkat et cnm yaa inş geçer...
banucum sagol cnm geçmiş olsun dileklerin için..sen naptın atladımmı ben yoksa adetin söktümü cnm?
kızlar ben bi türlü doktorun istedigi testleri yaptıramadım..izin gününde eşime kıyamadım sabah kaldırmaya çok yoruluyoruz zaten(işyerinden de biraz zor izin alıyoruz ikimiz aynı yerdeyiz o yüzden...salı günü bayram öncesi son izin günümüz...yaptırsam bile sonuçları alıp doktora göstermem imkansız gibi çünkü bayram üstü asla izin vermezler...normal adetimede 6 gün var...gecikecegi kesin tabi de...
neyse bi gelişme olursa paylaşırım..kaçtım şimdi kıslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?