Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya bende herkesin dediği hamilelik belirtileri adet olmadan önce oluyo bennasıl anlayacam amaaaa

canım o koltuğa oturmak bana felaket bi stres yapıyo yaa bide adetli gitmek ayyy allahım yaa .inşallah doktora gerek kalmadan hamile kalırsın canım

bebiş için katlanılıyor canım ne yapacaksın
inş canım gerek kalmaz öncekindede tam dr a gittim olmuyo dedim adetinde gel dedi bende lekelendim sadece gittim dedim böle böle testte hamile olduğumu öğrendim inş yine gerek kalmadan gelir minişim

20492670]cnm bnm eşimde hep haziran gibi hamilesin derdi we o ayda hamile kaldım gerçekten eşler hissediyor galiba ...

hoşgeldin cnm ...
RABBİM en kısa zmanda yüzünü güldürsün inş....

ewet wardı cnm ..bende adetim geldi diye wc ye koşuyordum hep ama akıntıydı...ayy hadi hayırlısı yaa...birde tek taraflı ağrı oluyor war mı böyle bi durumun????[/QUOTE]

canım benim eşim 1-2 kez aynı seyi dediği için bende hayal kıkrıklığı yapıyo :::)

ewet arada oluyo kımıldayamıyorum nerdeyse ve hemen geciyo ya bide göğüslerin kopacak gibi ağrıdımı acıdımı benim uç kısımlarına deyemiyorum

selam kıslar...iyi geceler herkese..

ebrar kuzum ugramamışsın napıyon cano konuşamadık kaç gündür...

kardeloşşş sen napan canım,bişi dicem aklımdayken..dün gece seni msn de gördüm yazmadan kapadım msn yi aklına bişy gelmesin...cepte açık kalmış msn bakmadım hiç kaç saat kim var kim yok..tam yatacagım sıra gördüm ama kapadım cano

ssmert miden kötüymüş dikkat et cnm yaa inş geçer...

banucum sagol cnm geçmiş olsun dileklerin için..sen naptın atladımmı ben yoksa adetin söktümü cnm?

kızlar ben bi türlü doktorun istedigi testleri yaptıramadım..izin gününde eşime kıyamadım sabah kaldırmaya çok yoruluyoruz zaten(işyerinden de biraz zor izin alıyoruz ikimiz aynı yerdeyiz o yüzden...salı günü bayram öncesi son izin günümüz...yaptırsam bile sonuçları alıp doktora göstermem imkansız gibi çünkü bayram üstü asla izin vermezler...normal adetimede 6 gün var...gecikecegi kesin tabi de...
neyse bi gelişme olursa paylaşırım..kaçtım şimdi kıslar...

as canım nasılsın senin işinde zor biraz ya allah kolaylık versin ii geceler

ewet arada oluyo kımıldayamıyorum nerdeyse ve hemen geciyo ya bide göğüslerin kopacak gibi ağrıdımı acıdımı benim uç kısımlarına deyemiyorum

canım benim o ay ilk kez gögüslerim direk uçlarından acıyarak ağrımıştı ..uçlarına dokunamıyordum we alew gibi yanıyorlardı o ateşi hala geçmiyor...

canım benim o ay ilk kez gögüslerim direk uçlarından acıyarak ağrımıştı ..uçlarına dokunamıyordum we alew gibi yanıyorlardı o ateşi hala geçmiyor...

ewet canım benim de aynı ilk kez göğüslerim ağrıyo uçlarından başladı arada komple ağrıyodu şimdi sadece uç kısımları acıyo dokunamıyorum

canlarım çok uykum geldi ...sizlere iyi sohbetler... hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ..!!!

canım ya gerçektende öyle insan öyle huzur buluyorki allahım hepinize nasip etsin görmeyi canım
unuturmuyum her namazımda her duamda aklımdasınız her daim yani inşallah kabul olur dualarımız
çok ağır bir dille anlatmışsın biraz daha yumuşak dille anlatsan bukadar tepki almazdın zaten
ooo ne güzel ablacım bende cok görmek istiyorum hırkaı şerifini inş bizede kısmet olur
herkeze hayırlı cumalar kızlarr
canım allahım nasip eder inşallah çok uzak değil gidip ziyaret et inşallah
peloşum takma kafaya kuzum gerek yok yani anladın sen onu
hep duamdasınız inşallah herşey güzel olucak güzel kalpli arkadaşım benim
cano çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah iyi olur amcan üzüldüm valla
ececim dün yazmışsın sitem ettiğimi sitem değil canım sadece seni burda görmek istediğimdendi
karşılaşıp konuşamadık buara yoğunumda
inşallah adetin gelmez bebişin gelir canım mübarek günler hürmetine
hayırlı cumalar .. nasılsınız?sanıyorum çoğunluk bayramdan sonraya kalsın diyor. olur ben uyarım..
canım galiba ramazan sonu uygun olucak çünkü hepimiz çok yoğunuz
ama düşüncen için tekrardan saol
birsoşum demek çarşamba keltoşum ameliyat olucak çok dua edicem canım arkadaşım sağlıkla girip çıkıcak inşallah önemli olmasa doktorlar yapmazdı zaten keltoşum allaha emanet yerim ben onu
banum ben gezmelerdeyim evdeyim buara çok yoğunum be canım şimdi davetlerim var 4 gün çok yoğunum 2 gün benim misafirim var 2 günde başka yerlere davetliyiz böyle işte hiç fırsatım olmuyo
demek sende yoldasın gerçi şimdi varmışsındır özletme kendini çok öpüyorum canım
canım yaa mide yanması feci bişey allahım kolaylık nasip etsin
birsoş tavsiyede bulunmuş öyle yap istersen
ececim hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir ama bu kadar karamsar olma
dün hoca İBRAHİM ALEYHİSSELAMI anlattı tam 65 yıl evlat hasreti çekmiş düşün bir peygamber RABBİM istese ona verirdi ama o bile evlat hasretiyle imtihan olmuş ve sonunda hiç olmaz dediği anda olmuş .bunlar hep ibret olmalı bize kuzum .RABBİM neylerse güzel eyler
bende 8 yıldır bekliyorum rabbim hepimize tez vakitte verir inşallah. burda yeniyim. umarım çabuk alışırım
ALLAH yardımcın olsun canım sende bizler gibi uzun yıllardır hasretsin demek bende 10 yıldır bekliyorum inşallah enkısa zamanda gelir bebiin
canom okadar yoğunumki anlatamam hiç vaktim yok desem inanırmısınız bilmem şu davet işleri bitsinde nasipse daha çok görüşürüz canım
demek yaptırmadın tahlillerini napıyım ben seni hee söyle şaka tabi canom neyse sağlık olsun
vardır bir hayır diyelim

kızlar ben alıntılara cevap veresiye kociş işden geldi azcık ilgileniyim onunla daha sonra gelicem inşallah görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…