ah canım bi yat dinlen inş çabuk gecer kib ii gecelerkızlar ben tüm gün hastanedeydim ve çok gerildim,başkasını götürdüm ama etraf hep hamile doluydu,arkadaşımın durumu da biraz karışık,hepsi birleşti ve stresten başım ağrıyo,biraz uzancam,şu an bişey yazmak istemiyorum hiç,herkeze sevgiler.
selam ececiğim ve banu,kardelen altta sızı de goruyorum ıyısınız ınşallah...
ben anıden çıkarsam şaşmayın.kızlar bugün kahvaltı yapamadım sabah meyve yedım mıdem boş durmasın dıye az sonra hoop cıkardım.bı sure sonra kendıme üşenmedım patates kızarttım cnm ısteyıp de,yedım ustune su ıctım,onları da cıkarttım...yattım neyse dedım yemıyım bısey su ıcsem de cıkıyor yaaaa.sonra dondurma yedım yıne mıdeme bırsey gırsın dıye esımın geldıgı zamana yakın ona sadece patates bıber kızartıyım dedım,bıraz kıpırdadım ya.çocuk geldı ben dırek klozete...3 kez ıstıfra ettım.yattım ben de.sımdı kalktım.eim meyve hazırladı yedım bakalım bunlar duracak mı((( yaaa migren de war ben de.bısey olmadığı için mıdemde başıma ağrı girdi.inşallah bu şekılde dewam etmez.azcık harekette mıdem cıkarıyor
( allahıma şükür yıne de.yawrular ıyı olsun da razıyım napayım çekerım ne zamana kadrsa
as canım ii diyelim ii olalım valla ben sana bakınca ii durumdayım ben yiyemiyorum mide bulantısına ama allahtan çıkarmıyorum canım valla senin işin zor allahtan ben öle değilim öle olsam beni kesin hastaneye yatırırlar di sanırım çünkü istifra etmediğim halde zayıflamısım ya o zaman kururdum heralde