hepinize selam canım arkadaşlarım
öncelikle LAGRİMA VE ECE gözünüz aydın kızlar sizin adınıza çok sevindim ALLAHIM tamamıa erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah
SEVCANCIM bulantıların varmış ALLAH yardımcın osun canım .buarada önemli değil canım başka sefere konuşuruz inşallah
PELOŞUM moralinin iyi olmasına sevindim kesinlikle başkaları için üzme kendini evet biz hep kendimiz gibi biliyoruz insanları ama çakal olmuşlar haberimiz yok .neyse inşallah istediğin gibi alırsın altınlarını tatlım .bende özledim ama olmuyo işte :))
KARDELOŞUM sende stresli birgün geçirmişsin kıyamam zaten varya o hastanede hamişlerin arasında durmak insanı mahvediyo ben okadar tedavi oldum tek rahat olduğum yer tüpbebek merkeziydi nedenmi hepsi benim gibi hasretle bekliyolardı .buarada görüşmede yapmışsın hayırlısı olsun cano .inşallah gerek kalmadan gelir bu dönem içinde
DERİNİM canım ya evet biraz sıkıntılıyım nedenini bilmiyorum aslında biliyorumda nebiliyim işte konuştuk zaten .sende tedaviye start verdin hadi hayırlısı olsun canom .ALLAHIM yüzünü güldürsün .hepiniz çok inanıyosunuz benim içinde galiba ben tüm duygularımı kaybettim .hiçbişey umrumda değil artık .inşallah sizin haberlerinizle sevinicem
BONCUĞUM canım arkadaşım güzel düşüncelerin için çok saol hayırlısı diyorum ben çok yıprandım tedavilerde oyüzdende gücüm yok artık .bide sıkıldım ya bebek olayından yani hayatımı hep bu yönde deam ettirdim ağladım zırladım ne geçti elime koca bir sıfır zaten kardeşimin yaşadığı olaydan sonrada hepten soğudum kuzum duygular bitti tükendi .inşallah sizler güzel haberler vericeksiniz teyzoşlarıda sevinicek canom .
BANUM canım inanki belki abartı geliyo size ama hiç vaktim olmuyo zaten geç kalkıyorum iş güç akşam oluyo .bide cüzlerimi bitirmeye gayret ediyorum ondan gelemiyorum .çoğunluklada ya bende misafir oluyo yada davette oluyoruz .böyle işte kuzum .sende streslisin canım anlıyorum haklısında ama kader diyelim inşallah bizde güleriz be kader arkadaşım
SELİNAM seni çok özledim kuzu ya hiç görüşemedik tabi benden kaynaklı inşallah ramazan sonu tüm gün muhabbet edicem sizlerle:))
ANATOLİŞİM uğramamış bugün inşallah iyisindir kuzum inanki bayram sonu seni görmeyi çok istiyoum çok özledim canım
UEBESLİ iyi olmana sevindim canım allahım hep iyi etsin inşallah
BİRSOŞ yine yoğunmuşsun kolay gelsin canım ohh baklava yemeye gelicem bayramda :))
EGALİM merak ediyodum seni tatlım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle devam eder .huzursuzluk kadar kötü bişey yok allahım evlerimize huzur versin .bebek konusunuda ertelemen iyi olmuş gün doğmadan neler doğar canım .
BERRİNCİM seninde az çalışıyomuş benim gibi geçen günde yazmıştım gerçi endişelenme inşllah ilaçla hemen normale döner
RANACIM sende doktora gdecekmişsin hayırlı haberler al tatlım
SEVİMLİ arkadaştı sanırsam hamileymiş çok tebrik ediyorum allah tamamna erdirsin
gelelim bana bugün tüm gün temizlik yaptım yarın nasipse misafirim var gerçi birazda rahatsızım boğazlarım ağrıyo inşallah yarına çoğalmaz .buakşam kardeşimdeydik oyüzden biraz geç girdim yarın son misafirim ondan sonra biz gitmeye devam edicez .zaten 1 hafta kaldı haftaya salı bayram .sayılı gün çabuk geçiyo işte .okadar korktuk ama hiçde korkulduğu gibi olmadı RABBİM verdi kolaylığını .neyse baya yazdım hepinizi öpüyorum ALLAHIM herşeyi gönlünüze göre versin[/QUOTE
inşallah canımm şimdi daha iyyim şükür rahatlattınız beni basta çok kötüydüm eşimide çok bunaltmıştım ama şükür iyiyim şimdi valla kolay gelsin canımm bende bu gün kayınvalidemde temizlik yapacam sonra kendi evimde dediğin gibi sonrası bayramm
inşallah canımm şimdi daha iyyim şükür rahatlattınız beni basta çok kötüydüm eşimide çok bunaltmıştım ama şükür iyiyim şimdi valla kolay gelsin canımm bende bu gün kayınvalidemde temizlik yapacam sonra kendi evimde dediğin gibi sonrası bayramm