amin canım inş darısı sizlerin olsun inş
canım bunu bende duymuştum ama yapmamıştım yapayım diyordum allaha şükür gerek kalmadı inş sizlere faydası olur
canım siz kıdemlilere allahım şu 1 ay içinde hemen yollasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım pc dede 2 saatte gidiyor değişen bişi yok
amin canım inş allah bu seferde acısını göstermesin inş
hay masallah canım yaptınmı baklavanı tatlım
amin canım inş bu defa kucağımıza alırız allahım nasip eder inş ah canım çok gecmiş olsun inş yarına bişiciğin kalmaz ewt çabucak bitti bak ramazan hayırlısıyla
sağol canım amin inş hayırlısyla ya zaten enfeksiyon çok değilmiş ilaca bile gerek duymadılar inş bu sorun oluşmaz zaten dr a gidince söylerim enfeksiyon olduğunu neyse sen nasılsın tatlımmmmmm
hsg canım kendinden bize bahsedermisin gerci sabahtan beri gelmemişsin sanırım ama selenam yazmış sana steyi nasıl kullanacağını baska sorun olursa yardım ederiz inş
allah yakınlarına sabır wersın cnm genç ölüm çok kotudur

((
cnm sakın uzulme bak kendın dıyorsun barışınca şaşırıyoruz diye.tatlı dargınlıklar bunlar takma

))
sagol canım evet allaha şükür şimdi daha iyiyim...sen nasılsın görüşemıyoruz bu aralar kendine iyi bak öpüyorum seni...
cnm hoşgeldın ama yoksun ben gelene dek çıkmışsın.nasılsın?ıyısın ınşallah.dr a gıtmeye kaç gün kaldı???ben de dun akşam nezle oldum.burnum aktı hep boğazım da istifra etmekten tahriş olmuş zor yutkunuyorum.nezlem geçti bugün yok.boğazım batıyor bal yedım geçer inşallahhh
Geçmiş olsun canım.
dün bildiğiniz gibi kontrolümüz wardı bebeğim gayet sağlıklıymış acayip hareketliydi....Emir Bebek
ters düz oluyordu içimde bi ara elini bile emdi o görüntü çok süperdi ....resmen poz werdi bize ....

2li testte ense kalınlığı 1mm çıktı dr gayet iyi dedi bir tüpte kan werdim bi kaç gün sonrada kanın sonucu cıkacak inş o da temiz çıkarda bi sorun kalmaz...
dr bebeğin gelişimide süper dedi ve düşük riskimde yokmuş ...yani herşey yolunda dedi...

hayırlısı olsun RABBİMe şükürler olsun......
hepiniz merak etmişsiniz dün geç geldik ewe yazamadım kusura bakmayın ...
Allaha şükür bebeğin iyi inşallah hep böyle gider.
bugünde gittim doktora kanım iyiymiş :) ama protein eksiğim varmış protein ağırlıklı diyet verdi.. ama benim hayatta yemediğim şeyler
bir daha kan verdim genetik bölümünde 1 ay sonra cıkacak sonuçları bakalım ne cıkacak.. böyle işte.. sizlerde iyisinizdir inş.. görüşürüz.. öptüm hepinizi..
İnşallah temiz çıkıcak inan yeterki canım her sabah yumurta ye.