Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ne bilim cnm yaa babannem hep anneme dermiş annem genede uyurmuş ben inanılmaz yaramaz huysuz ve uyumak bilmeyen birçocukmuşum..tırstım uyumuyom şimdi o sebeple.. benim gibi bir çocuk çok zor eminim istemiyom o yüzden...
cnm walla ben dayanamıyorum paso uyuyorum :)))
Uyuyun kızlar ben hamileyken doktor uyu demişti uyursan bebek büyürmüş.

amin canım inş darısı sizlerin olsun inş

canım bunu bende duymuştum ama yapmamıştım yapayım diyordum allaha şükür gerek kalmadı inş sizlere faydası olur

canım siz kıdemlilere allahım şu 1 ay içinde hemen yollasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım pc dede 2 saatte gidiyor değişen bişi yok

amin canım inş allah bu seferde acısını göstermesin inş

hay masallah canım yaptınmı baklavanı tatlım

amin canım inş bu defa kucağımıza alırız allahım nasip eder inş ah canım çok gecmiş olsun inş yarına bişiciğin kalmaz ewt çabucak bitti bak ramazan hayırlısıyla

sağol canım amin inş hayırlısyla ya zaten enfeksiyon çok değilmiş ilaca bile gerek duymadılar inş bu sorun oluşmaz zaten dr a gidince söylerim enfeksiyon olduğunu neyse sen nasılsın tatlımmmmmm

hsg canım kendinden bize bahsedermisin gerci sabahtan beri gelmemişsin sanırım ama selenam yazmış sana steyi nasıl kullanacağını baska sorun olursa yardım ederiz inş

allah yakınlarına sabır wersın cnm genç ölüm çok kotudur :(((

cnm sakın uzulme bak kendın dıyorsun barışınca şaşırıyoruz diye.tatlı dargınlıklar bunlar takma ;)))

sagol canım evet allaha şükür şimdi daha iyiyim...sen nasılsın görüşemıyoruz bu aralar kendine iyi bak öpüyorum seni...

cnm hoşgeldın ama yoksun ben gelene dek çıkmışsın.nasılsın?ıyısın ınşallah.dr a gıtmeye kaç gün kaldı???ben de dun akşam nezle oldum.burnum aktı hep boğazım da istifra etmekten tahriş olmuş zor yutkunuyorum.nezlem geçti bugün yok.boğazım batıyor bal yedım geçer inşallahhh
Geçmiş olsun canım.
dün bildiğiniz gibi kontrolümüz wardı bebeğim gayet sağlıklıymış acayip hareketliydi....Emir Bebek
ters düz oluyordu içimde bi ara elini bile emdi o görüntü çok süperdi ....resmen poz werdi bize ....:1: :nazar::nazar::nazar:
2li testte ense kalınlığı 1mm çıktı dr gayet iyi dedi bir tüpte kan werdim bi kaç gün sonrada kanın sonucu cıkacak inş o da temiz çıkarda bi sorun kalmaz...
dr bebeğin gelişimide süper dedi ve düşük riskimde yokmuş ...yani herşey yolunda dedi...:49:
hayırlısı olsun RABBİMe şükürler olsun......
hepiniz merak etmişsiniz dün geç geldik ewe yazamadım kusura bakmayın ...:16:
Allaha şükür bebeğin iyi inşallah hep böyle gider.

bugünde gittim doktora kanım iyiymiş :) ama protein eksiğim varmış protein ağırlıklı diyet verdi.. ama benim hayatta yemediğim şeyler :( bir daha kan verdim genetik bölümünde 1 ay sonra cıkacak sonuçları bakalım ne cıkacak.. böyle işte.. sizlerde iyisinizdir inş.. görüşürüz.. öptüm hepinizi..
İnşallah temiz çıkıcak inan yeterki canım her sabah yumurta ye.

hayırlı geceler kızlarrr:)
derinim tedaviye başlıyorsun rabbim yüzünü güldürsün inş tedavi sonunda bebişin gelsin karnına konsun :) duam seninle canım
kızlar inş hepiniz iyisinizdir ki b öptm hepinizi:)
ii canım sen nasılsın gökce nasıl öp onu yanaklarından benim için ne olur
banucum,asıl kararım zaten şu an karar verdiğim tariheydi,ben sadece vitamin takviyesi verirler önden diye bi selam edim dedim,onlar hemen başlama kararı aldılar,ilk şokla tamam dedim de,düşününce evdeki hesap çarşıya uymadı.
garipcim sen miydin soran,okudum ama unuttum,neden doğum kontrol veriyolar?
yumurtalıkları baskılayıp,bu ay hiç çalışmasın,yeni aya daha çok ve daha sağlıklı yumurtalar oluşsun diye canım.
ececim,çok üzüldüm bende canım,rabbim görünür görünmez kazalardan korusun cümlemizi
arkadaşım için geçmiş olsun diyen herkeze teşekkürler.
lagrimacım,kırılarak mı yazdın,kırılmadan mı anlayamadım ama amacım kesinlikle kırmak değildi,sadece hislerimi açıkladım canım,umarım beni anlamışsınızdır.

geçen gün aynısını biz yaşadık,hemide iftara bir dk varken,millet dua eder,biz kavga ettik.
neyse önce kimse küsmedi yemeğe,başladık yiyoduk ama birazdan ikinci dalga geldi ve ben öyle bi öfkeyle kaşığı masaya fırlattım ki,kırıldı sandım masayı(masam cam çünkü)neyseki kırılmamış
sonra o dayanamadı ben açım diye geldi barışmaya güya barıştık,sonraki gün bi daha kavga.
sanırım regl döneminde ben çok stresliyim ve her dediğini ters anlıyorum,o da benim sinirime sinir oluyo ve kavga çıkıyo.
rabbim genede başımızdan eksik etmesin.
dediğin gibi kavga ederken sevdiğim adam bu mu diyorum,barışınca da kavga eden biz miydik diyorum.
hayat işte.
amin canım inş çok kötü yaa
sagol canım evet allaha şükür şimdi daha iyiyim...sen nasılsın görüşemıyoruz bu aralar kendine iyi bak öpüyorum seni...

canım ya başınız sagolsun rabbım mekanlarını cennet eylesin...o kacan kamyoncuda cezasını en agır şekilde ceksin inş...sende cok üzme kendini ececim bebişini düşün stres iyi degil dikkat et kendine...

canım üzülme her evde olan şeyler bunlar...inş barışmışsınızdır eşinle bizde cok kavga ederiz ama eşim hic dayanamaz 5 dk sonra hemen gönlümü almaya gelir iyikide öyle olmuş cünkü benim sinirim hemen gecmez yanıma gelmesse 1 gün küs dururduk...rabbim dagına göre kar verirmiş...allahım mutlulugumuzu ve huzurumuzu bozmasın inş bebişlerimizlede en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün...

hayırlı günler kızlar bugun topigin acılışını ben yapıyorum...selinam uyuyakalmış heralde hep o yapardı cünkü :) eboşumda gelmemiş akşam misafiri vardı ondandır heralde...derinim boncugum sevcanım ranacım tutişim egalim kardeloşum banucum ve diger kızlar hepiniz iyisinizdir inş...kendinize iyi bakın gorüşmek üzre:16:
sağol canım amin inş cennet olur ... kamyoncu yakalanmış canım 17 yasında ehliyetsiz bi çoçukmuş offff...canım koçişte ben üzülmeyeyim diye uğrastı bütün gün ama olmuyor canım nerdeyse kapı bir komsuya diğeri de çok ii bildiğimiz kişi offff zaten dünden beri ağrılarım var bebişte etkilendi sanırımmm offf ne kötü bir gündü yaaaaa
swcnprlk;20655442cnm walla ben dayanamıyorum paso uyuyorum :))) allah yakınlarına sabır wersın cnm genç ölüm çok kotudur :((( cnm sakın uzulme bak kendın dıyorsun barışınca şaşırıyoruz diye.tatlı dargınlıklar bunlar takma ;))) cnm hoşgeldın ama yoksun ben gelene dek çıkmışsın.nasılsın?ıyısın ınşallah.dr a gıtmeye kaç gün kaldı???ben de dun akşam nezle oldum.burnum aktı hep boğazım da istifra etmekten tahriş olmuş zor yutkunuyorum.nezlem geçti bugün yok.boğazım batıyor bal yedım geçer inşallahhh[/QUOTE .!.:
amin canım ewet çok ama çok zorrrrrr canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
tünaydınn kızlar.ben geldim,tabii anca geldim.pelincim uyuyup kalmak ne güzel olurdu valla.ama bende o mümkün değil sabah eşime kalkıyorum 7 de.onu gönderince akşamdan dağıttığımız ortalığı topluyorum sonrada varsa temizlik işte.bugunde öyleydi temizlik yaptım yani yeni duştan çıktım size bakim hemde o sırada biraz dinlenmiş olurum dedim şimdi ütü ortada beni bekliyo..
sevcanım altta seni görüyorum,geçmiş olsun canım ya Allahım şifanı versin inşallah bebişlerin hatırına çabucak toparlan inşallah canım.
uebesli eşinle düzelmişsiniz sanırım ama bazen tartışmaları takmamak gerekiyo.biz erkekler kadar rahat olamıyoruz ama olmaya çalışalım.kardelenimin dediği gibi bizdede hiç olmasa her ay regl dönemi öncesi yada sırası mutlaka olur.eşimin keyfi iyiyse anlar tamam senin adet dönemin geldi gene diye alttan alır.ama keyfi yoksa o da en az benim kadar bomba olur.iki aslan burcunun kavgasını da düşünün yanii :60::60:
ececim başınız sağolsun,kamyoncuyu da allah bildiği gibi yapsın inşallah.
bugun de haberde dinledim madende ölen 30 kişi vardı 1.5 sene önce,bilirkişi raporu çıkmış ilk 12 dakika içinde o gaz uyarısını yetkililer verseymiş onlarda acil çıkarlarmış ve tabiki ölmezlermiş.yazık raporu öğrenen aileler harap olmuşlar.Allah yardımcıları olsun inş.üzüldüm yani ihmalliğin sonucunun 30 cana mal olmasına.
amin canım ama ne yapacaksın olan oldu ona ne ceza verirlerse versinler giden gitti artık ahhh yaa bak onlarda kurtula bilirmiş offf bu dikkatsizlik işteeee nelere maal oluyor
dün bildiğiniz gibi kontrolümüz wardı bebeğim gayet sağlıklıymış acayip hareketliydi....Emir Bebek
ters düz oluyordu içimde bi ara elini bile emdi o görüntü çok süperdi ....resmen poz werdi bize ....:1: :nazar::nazar::nazar:
2li testte ense kalınlığı 1mm çıktı dr gayet iyi dedi bir tüpte kan werdim bi kaç gün sonrada kanın sonucu cıkacak inş o da temiz çıkarda bi sorun kalmaz...
dr bebeğin gelişimide süper dedi ve düşük riskimde yokmuş ...yani herşey yolunda dedi...:49:
süper miş ya inş bende dr a gidince senin gibi mutlu gelirim inş kanda da bişiçik çıkmaz
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
busaatte burdayım şaşırabilirsiniz :1:benim beklenen kırmızılar geldi çok üzüldüm nedeni hem orucu bitirdim hemde hatimimi yapamadım nasip işte .artık ramazandan sonraya kaldı .dün gelemedim misafirler geç gitti bide eşimin yiğeni vardı o bizde kaldı ayıp olmasın diyem gelmedim anlıyacağınız.
dün baya kalabalıktı evimin hali fena şimdi işlere başlıycam dedim merak etmişlerdir bir haber uçuruyum .
sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar .
ranacım herşey yolundaymış çok sevindim canım yesin teyzoşları minik kuzuyu allahım hep iyi etsin
geçmişe bakamadım kızlar :71:

hımmmm bende merak etmiştim aksam gelmeyince sabah baktım yine yoktu yazın bişimi olduki diyordum ama şükür iimişsin çok sevindim

kızlar ben bugün aksam cenaze evine gittim aksam yasin okunacak diye sonra kaynanamla oturduk biraz gec geldim kızlar ya ben o kazayla ilgili bişi daha öğrendim ve yıkıldım resmen ya çok üzüldüm kamyoncu 17 yasında ve ehliyetsizmiş ve en önemlisi mobese kamerasında ki görüntüde kamyoncu çarptıktan sonra onlarda bişi yokmuş ayağa kalmışlar ikiside ama sanırım kamyoncu görmedi ve ezdim sanarak ilerlemiş ve o zaman ölmüşler be mübarek çarpmışsın in bi bak demi yassayanlarıda öldürmüş oldu işte offf keşke duymasaydım yaa

ne bilim cnm yaa babannem hep anneme dermiş annem genede uyurmuş ben inanılmaz yaramaz huysuz ve uyumak bilmeyen birçocukmuşum..tırstım uyumuyom şimdi o sebeple.. benim gibi bir çocuk çok zor eminim istemiyom o yüzden...
cnm walla ben dayanamıyorum paso uyuyorum :)))
Uyuyun kızlar ben hamileyken doktor uyu demişti uyursan bebek büyürmüş.

amin canım inş darısı sizlerin olsun inş

canım bunu bende duymuştum ama yapmamıştım yapayım diyordum allaha şükür gerek kalmadı inş sizlere faydası olur

canım siz kıdemlilere allahım şu 1 ay içinde hemen yollasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım pc dede 2 saatte gidiyor değişen bişi yok

amin canım inş allah bu seferde acısını göstermesin inş

hay masallah canım yaptınmı baklavanı tatlım

amin canım inş bu defa kucağımıza alırız allahım nasip eder inş ah canım çok gecmiş olsun inş yarına bişiciğin kalmaz ewt çabucak bitti bak ramazan hayırlısıyla

sağol canım amin inş hayırlısyla ya zaten enfeksiyon çok değilmiş ilaca bile gerek duymadılar inş bu sorun oluşmaz zaten dr a gidince söylerim enfeksiyon olduğunu neyse sen nasılsın tatlımmmmmm

hsg canım kendinden bize bahsedermisin gerci sabahtan beri gelmemişsin sanırım ama selenam yazmış sana steyi nasıl kullanacağını baska sorun olursa yardım ederiz inş

allah yakınlarına sabır wersın cnm genç ölüm çok kotudur :(((

cnm sakın uzulme bak kendın dıyorsun barışınca şaşırıyoruz diye.tatlı dargınlıklar bunlar takma ;)))

cnm hoşgeldın ama yoksun ben gelene dek çıkmışsın.nasılsın?ıyısın ınşallah.dr a gıtmeye kaç gün kaldı???ben de dun akşam nezle oldum.burnum aktı hep boğazım da istifra etmekten tahriş olmuş zor yutkunuyorum.nezlem geçti bugün yok.boğazım batıyor bal yedım geçer inşallahhh
Geçmiş olsun canım.
Allaha şükür bebeğin iyi inşallah hep böyle gider.

bugünde gittim doktora kanım iyiymiş :) ama protein eksiğim varmış protein ağırlıklı diyet verdi.. ama benim hayatta yemediğim şeyler :( bir daha kan verdim genetik bölümünde 1 ay sonra cıkacak sonuçları bakalım ne cıkacak.. böyle işte.. sizlerde iyisinizdir inş.. görüşürüz.. öptüm hepinizi..
İnşallah temiz çıkıcak inan yeterki canım her sabah yumurta ye.

banucum slm canım nasılsınn
kimseciklerde gelmemiş zaen benimde ayakta duracak halim yok çıkayım barı herkese ii geceler hayırlı sahurlar öptüm sizleri by:79::79:

Eceee canım çok üzüldüm mekanları cennet olsun hem ehliyetsiz hemde hızlı gidiyolar Allah ıslah etsin Rabbim kimseye yaşatmasın.

ben geldim kimsecikler yok ama nasılsınız ?bugün güya evdeydim ama yine evde duramadım
eşim aradı yiğenini havaalanına götürmemi istedi bende onu götürdüm sonrada benim kuaför işlerim vardı onları hallettim ee sonrada iftara az zaman kalınca annemlere gittim yani yine yoğun birgündü :))
sizler naaptınız bugün pek gelen olmamış
LAGRİMACIM kanın iyi çıkmış diğer protein sorununuda diyetle halledersin umarım yapamam deme bebiş için yapıcaksın canım .hayırlısı olsun
PELOŞUM saol canım evet dediğin gibi hayırlısı olsun eşim biraz üzüldü buay ümitliydim dedi öyle diyince bende azcık ona üzüldüm .ya aslında okadar alıştımki yani bebiş gelmiyeceğini biliyorum ama yinede burukluk oluyo .bide ramazana alışmıştım odaüzdü .hayırlısı sende bekliyomuşsun hapın bittimi senin canım
ya kızlar ben KARDELENİMİ çok özledim hayırlısıyla dönseydi
SEVCANIMDA uğramamış sanırsam inşallah daha iyidir
ECECİM başınızsaolsun canım allahım sabır versin ailelerine çok zor yaa
KARDELOŞUM,BONCUKUM,BANUM,DERİNİM,SELİNAM,RANAM,BİRSOŞUM,ANATOLİŞİM,BERRİNİM,UEBESLİM,GARİPİM,ALEYNAM,GÖKCEM,DERDAM,EGALİM,HEPİNİZİ ÇOK ÇOK ÖPTÜM

banuuuuuuuu ordasınmı kuzum
benim azcık işim var çamaşır atmıştım makinaya onları çıkarıcam
gelirsen msnye gel kkdan sürekli düşüyorum :)))

aaaaa olmaz ki herkes bir msn den konuşuyo ee burası nolcak peki :)

ay canım ya ben onu yazdığımda sen yoktun inanki kkda sürekli sorun oluyo bende msnde konuşalım diye düşünmüştüm eğer seninde varsa msn ekleyebilirim tabi sende istersen ama burdan verme özelden :))

selam kızlar.
ece cim,dün tv de de söylediler sizin ordaki kazayı,inan çok üzücü.

banucum,rastlaşamamaya başladık canım,iyisin inşallah.
ebroşum zaten dün az da olsa konuştuk,üzgünüm diyosun da,sesinde pek bi enerji vardı,mutlu oldum öyle olunca.
bu arada geçmişte aleyna da bana hayırlı olsun tedavin demişti,sanırım yazmayı unuttum,teşekkür ediyorum.
bütün tedavide olanların başarılı sonuç almasını dilerim rabbimden.
selinacım,senle de hiç karşılaşamadık kuzum,n ooooluyo bize?:27:
kardeleni bende çok özledim,ve tüm kızları.
herkeze sevgiler.

kızlar merhaba size bişi anlatıcam............

dün ben boncugun paylaştıgı duayı yaptım 110 tane bismillahirrahmanirrrahim yazdım kagıda üstüme taktım bu gece yatarken içimden dua ettim biraz korkuyodum acıkcası hani üstümde besmele yazarken ilişki nasıl olcak diye dua ettim ALLAHIM yanlış bişi yapıyosam rüyamda hayırlı mı deyil mi göriyim diye dua ettim

önce rüyamda cok korktum tam hatırlayamaıyorum ama kedi falan gördüm

sonra tekrar yattım ve rüyamda lagrima seni gördüm sen bi dua okumuşsun ve öyle hamile kalmışsın duanın adını bile duydum ama tam hatırlayamıyorum başı hayat dı ama gerisi ni hatırlayamıyorum

lagrimaaaaaa böyle bi dua okudun mu okudunsa bizede söyle bacım

kızlar bu gece yani sabah namazından sonra böyle rüya gördüm yorumlarınızı bekliyorum

hergün et yumurta nasıl yiyim ben yaa.. nese yumurtayı bugün yedim de eti artık köfte olarak yerim.. bu doktor biliyormu etin kilosu kaç para ben her çğün nasıl yiyim :D
ben geldim kimsecikler yok ama nasılsınız ?bugün güya evdeydim ama yine evde duramadım
eşim aradı yiğenini havaalanına götürmemi istedi bende onu götürdüm sonrada benim kuaför işlerim vardı onları hallettim ee sonrada iftara az zaman kalınca annemlere gittim yani yine yoğun birgündü :))
sizler naaptınız bugün pek gelen olmamış
LAGRİMACIM kanın iyi çıkmış diğer protein sorununuda diyetle halledersin umarım yapamam deme bebiş için yapıcaksın canım .hayırlısı olsun
PELOŞUM saol canım evet dediğin gibi hayırlısı olsun eşim biraz üzüldü buay ümitliydim dedi öyle diyince bende azcık ona üzüldüm .ya aslında okadar alıştımki yani bebiş gelmiyeceğini biliyorum ama yinede burukluk oluyo .bide ramazana alışmıştım odaüzdü .hayırlısı sende bekliyomuşsun hapın bittimi senin canım
ya kızlar ben KARDELENİMİ çok özledim hayırlısıyla dönseydi
SEVCANIMDA uğramamış sanırsam inşallah daha iyidir
ECECİM başınızsaolsun canım allahım sabır versin ailelerine çok zor yaa
KARDELOŞUM,BONCUKUM,BANUM,DERİNİM,SELİNAM,RANAM,BİRSOŞUM,ANATOLİŞİM,BERRİNİM,UEBESLİM,GARİPİM,ALEYNAM,GÖKCEM,DERDAM,EGALİM,HEPİNİZİ ÇOK ÇOK ÖPTÜM

cnm bir sürü dua ettim ama hangisi bilmiyorum aslında ben hep dua ediyordum hani özel bir dua etmedim. meryem suresini ali imran suresini falan okudum devamlı.. amageçen düşündüm hani 6 hafta 2 güne göre ben o zaman sütün ve maydonozun kaynatıp üstüne oturdum ondan sonra oldu.. hı birde Ya Hayyu Ya Kayyum ismini okuyup dua ettim 184 kere.. bilmiyorum yani :( ama Rabbim ol dedi ol du başka birşey bilmiyorum..

dün ben boncugun paylaştıgı duayı yaptım 110 tane bismillahirrahmanirrrahim yazdım kagıda üstüme taktım bu gece yatarken içimden dua ettim biraz korkuyodum acıkcası hani üstümde besmele yazarken ilişki nasıl olcak diye dua ettim ALLAHIM yanlış bişi yapıyosam rüyamda hayırlı mı deyil mi göriyim diye dua ettim

sonra tekrar yattım ve rüyamda lagrima seni gördüm sen bi dua okumuşsun ve öyle hamile kalmışsın duanın adını bile duydum ama tam hatırlayamıyorum başı hayat dı ama gerisi ni hatırlayamıyorum

kızlar bu gece yani sabah namazından sonra böyle rüya gördüm yorumlarınızı bekliyorum

bu arada bana kızmanız için söylüyorum ben haa sigara içiyorum am ama içiyorum işte. önceden 1 1.5 paket çiyordum şimdi yaklaşık 5 10 tane o da içime çekmiyorum fazla.. napcam bırak demeyin bırakamıyorum ne yazık ki ..dua ediyorum Rabbim tiksindir bei şundan ama yok :(

ay rüyandamı görmüşsün ben anlamadım ikinci defa yazıyorum dua normal dualarımı ettim.. ekstra birşeyler yapmadım sütlü maydonuzlu karısım dısında..ne biileyim rüyan hayırlara cıksın inşallah

aleynacım,yazılı duaları 7 kat naylona sararsanız bişey olmaz diye duyarım ben,zaten şifa niyetine üzerlerde taşınan muskalardada hep naylon cinsleri şeyler yok mudur.
bi buzdolabı poşetine iyice sarıp,üstüne bez takaraktan rahatça taşıyabilirsin.
biri bana bayramın birinci günü hatırlatsa keşke bunu.
hergün et yumurta nasıl yiyim ben yaa.. nese yumurtayı bugün yedim de eti artık köfte olarak yerim.. bu doktor biliyormu etin kilosu kaç para ben her çğün nasıl yiyim :D

cnm bir sürü dua ettim ama hangisi bilmiyorum aslında ben hep dua ediyordum hani özel bir dua etmedim. meryem suresini ali imran suresini falan okudum devamlı.. amageçen düşündüm hani 6 hafta 2 güne göre ben o zaman sütün ve maydonozun kaynatıp üstüne oturdum ondan sonra oldu.. hı birde Ya Hayyu Ya Kayyum ismini okuyup dua ettim 184 kere.. bilmiyorum yani :( ama Rabbim ol dedi ol du başka birşey bilmiyorum..

bu arada bana kızmanız için söylüyorum ben haa sigara içiyorum am ama içiyorum işte. önceden 1 1.5 paket çiyordum şimdi yaklaşık 5 10 tane o da içime çekmiyorum fazla.. napcam bırak demeyin bırakamıyorum ne yazık ki ..dua ediyorum Rabbim tiksindir bei şundan ama yok :(

aferin,aferin,çok iyi ediyosun.
bu arada eti kilo kilo ye dememiştir heralde,günde üç köfte kadar et yaman yeterli,millet tüp bebekte tonlarca et parısı harcıyo,bunu mu dert etcen şimdi.
ayrıca baklagillerdede bolca protein var,onları arada,eti de arada yemen yeterli olabilir.:63:

Merhaba kızlar dün kimse gelmemiş pek,eboşum cnm hayırlısı inşaallah,birde ne zamandır sorucam bi yandan da çekiniyorum gelin nasıl?
Aleynacım rüyan hayırlara çıksın cnm...
Lagrimaa ver açık adresini seni dövmeye gelicem heee hemen bırakıyorsun hemen bende içiyordum bazen azıtıyordum 1.5 içiyordum ama öğrendiğimden beri bıraktım hatta ilk hafta çok zor oldu ama inanki istersen bırakıyorsun hem bebek bebek diye kafayı yiyorduk o kadarcıkta fedakarlık yapalım dimi,lütfen dikkat et o bebek zaten küçücük bi yerde dumanla boğuyorsun resmen:41:

Herkese hayırlı günler kızlarrr

bende çıkıyorum kızlar,herkeze hayırlı günler,akşama davetim var ama ben buralardayım,şimdi üç buçuk atmaya gidiyorum.

Back
X