Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:1::1::1:kopya çekmezsem çatlardım çünkü:1::1::1:
herkezler iyidir inşallah,ben çok yoğun bi gün geçirdim,apdestlendiğim için(yıllardır ilk defa 7 gün borcum var,erken bitti,çok sevinçliyim)kalan cüzlerimi tamamlamaya çalışıyorum,inşallah bitiririm.
eğer yarın sabahtan akşama okursam,pazartesi öğlene biter inşallah.
banucum,bebişe acil şifa,annenede acil şifa diliyorum canım,bende arardım ama no bilmiyorum:61:
eboşum sanada geçmiş olsun canım.
derincim,mesajın bu defa hepten ayrı değişik çıkmış:1::1::1:
bütün hamilelerimiz iyidir inşallah
kayram
iksir
rana
tutiş
sevcan
ece
lagrima
bebişlerinizle bizede dua edin kızlar,mübarek ay çıkıyo,her ne kadar kandil geçsede bu ayın her günü,gecesi mübarek.
diğer hamile olamayanlarımıza da ben dahil rabbim en kısa zamanda yavrucuklarımızı göndersin inşallah:49::49:
kardelen 49 umuzda bayramın 3. günü mü döncem demişti kızlar?
offf gevezelik yapasım vardı,kimse yok muuuuuuuuuuu:33::33::33:

kızlar koçişi dışarı gönderdim canım kek filan istedi dedim koştura koştura gitti kola filan al dedim hemen o gidince girdim kimler gemiş diye kadeloş canım benim nasılsın keyifler nasıl canım gecmiştesin sanırım

derincim neler yapıyorsun tatlım

herkezler iyidir inşallah,ben çok yoğun bi gün geçirdim,apdestlendiğim için(yıllardır ilk defa 7 gün borcum var,erken bitti,çok sevinçliyim)kalan cüzlerimi tamamlamaya çalışıyorum,inşallah bitiririm.
banucum,bebişe acil şifa,annenede acil şifa diliyorum canım,bende arardım ama no bilmiyorum:61:
kayram
iksir
rana
tutiş
sevcan
ece
lagrima
bebişlerinizle bizede dua edin kızlar,mübarek ay çıkıyo,her ne kadar kandil geçsede bu ayın her günü,gecesi mübarek.
diğer hamile olamayanlarımıza da ben dahil rabbim en kısa zamanda yavrucuklarımızı göndersin inşallah:49::49:

canım hsg senin adına çok sevindim canım bende ilk defa bukadar borçlanacağım olsun inş bebişimi kucağıma alınca müsait bi zamanda öderim inş canım sizler devamlı hergün duamdasınız dün gecede çok dua ettim inş allahım dualarımızı kabul eder inanın her duamda sizleri hiç eksik etmiyorum inş hepiniz bizim arkamızdan hamiş olursunuz artık ben varım ya canım yoksa beni benmiyormusun:34::63::63::63::63:

Ececım selam cnm.evet telden gırıyorm öyle oluyo bazen malesef.sen nasılsın?canın kek ıstedı he oh afıyet olsn yarasn cnm.
Kardeloşumm kuzum iyi hadı temzlenmşsın sevındım.Allah kabul etsın dualarını.demek gevezelık edesın var delüm,ben bu telle sana ne kadar eşlik ederım bılemyom ama:)ar delüm,ben bu telle sana ne kadar eşlik ederım bılemyom ama:)

nasılsınız canlar ebn iyi,m şükür size bakıyım dedim ama k,msecikelr yok geçmişe bakamadım dilerim güzel haberler vardır

nasılsınız canlar ebn iyi,m şükür size bakıyım dedim ama k,msecikelr yok geçmişe bakamadım dilerim güzel haberler vardır

ay ece ve derindende alıntı aldığımı sanıyodum,çıkmamış.
derdanurcum selam canım,merak ettik seni,arada ses ver.
ececim ben çok kişi olsun istediğimden öyle dedim,yoksa neden beyenmeyim ki seni

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)

kardelen5233,uebesli+,ugurboncugum+,DerinSu+,derdanur+,
işte bu yaa,işte bu,misafir berekettir,gelin gelin,çıkın çıkın gelin:62::62::62:

Ececım selam cnm.evet telden gırıyorm öyle oluyo bazen malesef.sen nasılsın?canın kek ıstedı he oh afıyet olsn yarasn cnm.
Kardeloşumm kuzum iyi hadı temzlenmşsın sevındım.Allah kabul etsın dualarını.demek gevezelık edesın var delüm,ben bu telle sana ne kadar eşlik ederım bılemyom ama:)ar delüm,ben bu telle sana ne kadar eşlik ederım bılemyom ama:)
as canım ii olmaya calısıyorum canım bulantı ve istifralar basladı normal olarak onlarla uğraşıyorum ewet ya o meyveli keklerden istedi sağolsun koçiş koştu gitti şimdi gelir
canım nasılsın bu aralar pek gelmiyorsun yaaaa
ay ece ve derindende alıntı aldığımı sanıyodum,çıkmamış.
derdanurcum selam canım,merak ettik seni,arada ses ver.
ececim ben çok kişi olsun istediğimden öyle dedim,yoksa neden beyenmeyim ki seni
şaka dedim canım biraz gül diye biliyorum ben senin öle demek idtediğini naslın
canlarım sımdılık kacıyorum yazmadan cıkmım dedım börek sarcam:)1 saat sonra burdayım ama sız burda olurmusunuz bılmem:))
kolay gelsin canım ben olmam kib aeo öp
neyse kızlar,sizden ses çıkmıyo,ben kociimin yanına gidiyorum
herkeze hayırlı geceler.

ay ya kacırdım seni demi neyse artık kib ii geceler

ya kızlar ben buralardaydım da şu idrar yolu enfeksiyonu yaşayanları arıyordum ondan gec cvp yazdım kusura bakmayın

herkese iyi geceler gerçi kimsecikler yok ama olsun selam vermek iyidir:))
öncelikle BİRSOŞUMLA konuştum sorun yok çok şükür yoğunluktan gelemiyomuş hepinize çok selamı var .emremizde iyiymişl
ECECİM ALLAH yardımcın olsun tatlım ama bunlar güzel sorunlar kimbilir midesşnin bulanmasını isteyen kaç kişi vardır yani hamilelikden hem bulantılar sağlıklı bir gebelik yaşadığını gösterir bugünlerde geçicek azcık sabır canım .
KARDELOŞUM demek bugün muhabbet edesin vardı tüh nasıl kaçırdım dermişim :))buarada çok güldüm çıkın çıkın gelin lafına zaten bizim topicin maşallahı var misafir konusunda :))buarada temizlenmişsin nekadar güzel sevindim inanki darısı bana ama nerdeeee.bende iyiyim cano azcık karnım ağrısada
DERİNİM nasılsın canım rahatsızdın galiba iyce fena oldun ALLAHIM şifa versin
UEBESLİ saol canım evet çok daha iyiyim şükür sen nasılsın ?banuyla tekrar konuşursam iletirim canım .inşallah bebiş ve annesi iyi olucaklar
BONCUĞUM kuzum ben burdayım seni bekliyorum :)))
DERDAM canım bizler iyiyiz sen nasılsın esma sultan nasıl benim yerime öp onu olurmu .buarada bende mesajına dönemedim kusura bakma çok saol unutmadığın için

kızlar bende bugün yine davetteydim artık bugün kapanışı yaptık darısı seneye ramazana :))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

kardelen5233,
kızlar 5-1 yeniliyruz haberiniz olsun,nerdesiniz kiiiii?
ezan okunana kadar burdayım gerçi,sonra arasanız da bulamazsınız beni:32::32::32:

Merhaba arkadaşlar eve geldim azıcık uyuyup gidicem Annem şükür daha iyiye gidiyor bebişimizde ama salı veya çarşambaya kadar daha kalıcakmış az evvel kareşim ardaı gidip görmüş bebişini dün bugüünd küvez içinden ellemiş.Arkadaşlar tğm desteğiniz için sağolun Ebrarcım canım hemen buraya yazıp bizlere dualar gönderdiğiniz için çok sağolun ya kızlar. Birsencim canım hergün aradığın ve tüm manevi desteğiyle yanımda oldun aynı şeyleri yaşamış bir anne olarak çok sağol seni çok seviyorum.Tabiki burdaki tüm arkadaşlarımı

bugün kimsecikler yok bende tüm gün ütü yaptım evle uğraştım sizler nerelerdesiniz hanımlar bayram temizliğimi yapıyosunuz yoksam ?
kardeloş galiba tatil başladı sizde hayırlısıyla gidip gelin canım
banucum seninle konuştuk zaten annenin ve bebişin iyi olmasına sevindim ayrıca nedemek tatlım burda ne için varız
sevcanım merak etmiştim seni altta gördüm şimdi nasılsın canım iyileştin inşallah
buarada lagrimada yok merak ettim iyidir inşallah

slm kızlar sahurda nihat hocayı dinledım belkı sızede faydalı olur dıye not aldım
çocugu olmayanlar için 707 tane ya varis okunmalıymıs
düşük tehlıkesı geç doğum erken doğum tehlıkelerı içinde 99 tane ya mübdi okunucak ama bu şöyle olucak eşiniz elini karnınıza koyup okucak bunu esınız degılde sizde yapabılırsınız tabi ...
cnm ben de oncekı gebelıgımde ve sımdıkınde ya evvel ve ya varis tesbıhlerını cekmıştım her cuma saatı ıkısını de 707 şer kez.çok ınanıyorum faydalarına.dıgerını de bır arkadaş burda yazmıştı eşim oğrendıgımız gun uyguladı.allahım kabul etsın .amın

Sevcancım cok gecmiş olsun inşallah daha iyi olursun bundan sonra canım

Canım bende dinledim tam yazacaktım baktım sen yazmışşın :)

Arkadaşlar ne güzel Kadir gecesine kavustuk. Allah tüm sevdiklerimizle ve bebeklerimizle seneye de tekrarını nasip eder inşallahhh Kadir geceniz mübarek olsun herkes birbirimizi için dua etsin Allah da kabul etsin inşallah. Bu arada kızlar benim adım ELİF ... uebesli demek zor oluyor :) Geceburda olanlarla görüşürüz inşallah
sağol cnmmmm amın ınşallah.
senın ve diğer tum kandıl kutlayan arkadaşlarımın dualarına amın dıyorum allah hepımızın ıbadetlerını kabul eylesın ınşallh

hanımlar hepinize hayırlı günler
az önce BANUMLA konuştum kızkardeşi doğum yapmış yanlız bebek yoğunbakımdaymış dar alanda kaldığı için solunum sıkıntısı varmış .ve ayrıca anneciğide gece rahatsızlanmış apandist ameliyatına almışlar banum onu bekliyo ameliyattan çıkmasını yani zor birgün onlar için dua etmemizi istedi
dualarımızda unutmuyalım küçük bebeği ve anneciğini canlarım .haber veriyim dedim ..
çok geçmiş olsun anneye ve bebişe ınşallah daha iyi olurlar.allahım şifa wersın inşallah
canım benim çok haklısın seni çoook iyi anlıyorum bizde 2 ay önce kardeşimin bebeğini kaybettik doğmasına iki gün kala çok çok zor
ALLAHIM birdaha hiçkimseye sanada yaşatmasın canım .inanıyorumki birgün bebeğini kucağına alıp bizlere müjde vericeksin .sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle hareket et canım .burda olmasanda dualarımızda olucaksın .biz buyola beraber başladık inşallah güzel haberinle mutlu olucaz .ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN bitanem
tanımıyorum abla ama arkadaşının hıkayesını cok merak ettım ıkızler fılan yazısını gorunce merak ettim.paylaşmak ıster mısın ebrar abla????

Kızlar selamlar,

Ebrar canım çok selam söyle banuya bizden Allah yardım etsin. Bebeğin durumu ciddi değildir inşallah gerci sanmam cogunda oluyor nefes sorunu Bir ana evvel ana bebek iylessin inşallah kavussunlar. Canım bu arada sanada gecmiş olsun iyisin dimi şimdi

Selina ay nasıl istedi canım ev baklavası:) Afiyet olsun canım

Ece Lagirma Sevcan Anotolia Nasılsınız kamilelerimiz herşey yolundamı :)
cnm allah a şükür ıyıyım sımdı.çıkarmalar ewde olmadıgım gunden berı yok.cuma annemlerle ıftara gıttık.o günden berı annemlerde kaldık.bugün geldık alış-veriş fılan.şükür çıkarmadım ozamandan beri.inşallah boyle dewam eder

hsg canım aramıza bizim herkese kapımız acık senin adına çok mutlu oldum canım mucizenle bizide mutlu ettin cnım inş bu bebişinde bekletmez
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım öncelikle hsg üzülme allah büyük inş en kısa zamanda hepimizin kucakları dolacak inş bizlerde çok çok mutlu olacağız canım

hım baklava yapacaksınız:27: ne güzel ya daha biz yapmadık bakalım ne zaman yapacğız kolay gelsin canım

amin tatlım inş allahım bu defa kucağıma almayı nasip eder inş hayırlısıyla canım bir veya iki gün daha dur ve aynen devam ederse testi yenile bu arada eşinle arnızda kan uyuşmazlığı varmı????? varsa hamilelikte böyle lekenmeler oluyor da merak ettim inş öle bişi yoktur o zor bişi

allahım yardımcıları olsun inş zor bi durumda kalmış inş düzelirler bebiş ve banucumun annesi allah şifalarını versin

canım şimdi iimisin ben ya işte bazı kokulara gelemiyorum tatlım ya sürekli bi mide bulantısıyla geziyorum bugünde bu istifraları sabah sabah yasadım ve çok zordu sevcanımı şimdi daha ii anlıyorum yaöğür öğür boğazım acıdı inş uzun sürmez

iyi olmaya calışıyorum canım valla bu mide bulantıları çok zormuş bunu anladım .. neyse canım sen nasılsın

sevcanım ya nasıl oldun iyileştinmi?????????????? bugün gelmemişsin nasılsın yaa

anotolia canım sen nasılsın bebiş iimi

kızlar herkesi tek tek yazmayı inanın çok istiyordum ama koçiş bugün bayram tatiline girdi ve bundan sonra cumaya kadar evde gelemezsem bilinki koçiş den gelemiyorum merak etmeyin neyse kızlar ben kactım biraz koçişle ilgileneyim :9: kib aeo öp ii aksamlar byyyyyyyyyyyyyyyyyyy:79:
iyiyim cnm şükür geldım sen yoksun ;)

kayram
iksir
rana
tutiş
sevcan
ece
lagrima
cnm allah kabul etsın kadır gecesınde annemde bol bol hepınıze dua ettım rabbım kucağınızı tez zamanda doldursun dıye.amin.

Merhaba arkadaşlar eve geldim azıcık uyuyup gidicem Annem şükür daha iyiye gidiyor bebişimizde ama salı veya çarşambaya kadar daha kalıcakmış az evvel kareşim ardaı gidip görmüş bebişini dün bugüünd küvez içinden ellemiş.Arkadaşlar tğm desteğiniz için sağolun Ebrarcım canım hemen buraya yazıp bizlere dualar gönderdiğiniz için çok sağolun ya kızlar. Birsencim canım hergün aradığın ve tüm manevi desteğiyle yanımda oldun aynı şeyleri yaşamış bir anne olarak çok sağol seni çok seviyorum.Tabiki burdaki tüm arkadaşlarımı
cnm çok geçmiş olsun kardeşine,güzünüz aydın ıyıye gıdıyormuş yawrunun da durumu.allahım korusun.

bugün kimsecikler yok bende tüm gün ütü yaptım evle uğraştım sizler nerelerdesiniz hanımlar bayram temizliğimi yapıyosunuz yoksam ?
kardeloş galiba tatil başladı sizde hayırlısıyla gidip gelin canım
banucum seninle konuştuk zaten annenin ve bebişin iyi olmasına sevindim ayrıca nedemek tatlım burda ne için varız
sevcanım merak etmiştim seni altta gördüm şimdi nasılsın canım iyileştin inşallah
buarada lagrimada yok merak ettim iyidir inşallah

abla temızlıgını mı bıtırdın? ay ben geldım de geçmiştydım abla goremedım senı çıkmışsın.nezlem yenı bıtıyor gibi.mıde bulantıları war ama çıkarmıyorum bırkaç gündür dışarı cıkınca ve annemlere gıdınce ıyı geldı sankı ;))
sen nasılsın ablam? nasıl gıdıyor.bu gece son sahur gecesi...

kayram
iksir
rana
tutiş
sevcan
ece
lagrima

Yazılar karısmıs gene,kusura bkmayn kzlar duzeltmeye calısayım.

kızlar koçişi dışarı gönderdim canım kek filan istedi dedim koştura koştura gitti kola filan al dedim hemen o gidince girdim kimler gemiş diye kadeloş canım benim nasılsın keyifler nasıl canım gecmiştesin sanırım

derincim neler yapıyorsun tatlım

herkese iyi geceler gerçi kimsecikler yok ama olsun selam vermek iyidir:))
öncelikle BİRSOŞUMLA konuştum sorun yok çok şükür yoğunluktan gelemiyomuş hepinize çok selamı var .emremizde iyiymişl
ECECİM ALLAH yardımcın olsun tatlım ama bunlar güzel sorunlar kimbilir midesşnin bulanmasını isteyen kaç kişi vardır yani hamilelikden hem bulantılar sağlıklı bir gebelik yaşadığını gösterir bugünlerde geçicek azcık sabır canım .
KARDELOŞUM demek bugün muhabbet edesin vardı tüh nasıl kaçırdım dermişim :))buarada çok güldüm çıkın çıkın gelin lafına zaten bizim topicin maşallahı var misafir konusunda :))buarada temizlenmişsin nekadar güzel sevindim inanki darısı bana ama nerdeeee.bende iyiyim cano azcık karnım ağrısada
DERİNİM nasılsın canım rahatsızdın galiba iyce fena oldun ALLAHIM şifa versin
UEBESLİ saol canım evet çok daha iyiyim şükür sen nasılsın ?banuyla tekrar konuşursam iletirim canım .inşallah bebiş ve annesi iyi olucaklar
BONCUĞUM kuzum ben burdayım seni bekliyorum :)))
DERDAM canım bizler iyiyiz sen nasılsın esma sultan nasıl benim yerime öp onu olurmu .buarada bende mesajına dönemedim kusura bakma çok saol unutmadığın için

kızlar bende bugün yine davetteydim artık bugün kapanışı yaptık darısı seneye ramazana :))

kızlar nasılsınız alıntı aldım ama yazamıyorum bu aralar yoğunum eltimlerde bizdeler ebrarım aradı sizde merak etmişsiniz hepinize teşekkürler biz iyiyiz bayram telaşı misafirlerde var anca gelemedim kardeloş sende sgl canım merak etmişsin banum geçmiş olsun bu aradabiraz önce konuştuk banuyla bebiş iyiymiş anneside iyi inşallah yakında çıkacak herşey iyi olacak emreye bak selamı var zeynepe

Selamınaleyküm kızlar.
Birsoşum burdaydm cnm ama cıktm senı gormedm altta kusura bkma kuzum...ıyı olmanıza sevındm cnm merak etmstk.cok öpuyorum.
Banucum cok cok gecmıs olsun cnm.göyada bugun senı arycktım ben hep gec saat gelıyo aklıma.neyse konuscaz ıns.
Bune kızlar kımseler yok.
Kardelen49umuz bayramda dönuyodu dımı,özledık he kuzuyu.
Herkes ıyıdır inş.bende kocişi beklyorm daha gelmedı.

selam ben yenı uye oldum ve nasıl yazılarımı takıp edecegımı bılmıyorum ama ogrenecegım ınsallah
burda kı sayfada anne olmayanlar mı var

Back
X