Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

SEVCANIM canım çıkmamıştımda kkda dolaşıyodum karşılaşamadık tatlım sağlık olsun .iyi olmana sevindim allahım daha iyi etsin .yok be canım temizlik yarın nasipse bugün başka şeyler yaptım .zaten köklü temizlik yaptırıştım bi süpürüp silicem bide toz işte rahatım şükür .canım arkadaşımız birinde aşılama birinde tüple hamile kaldı ve bebeklerini hep 20li haftalarda kaybetti .çok zor günler geçirdi ALLAHIM birdaha yaşatmaz inşallah .aslında sonuncu 3.dü galiba 1ini sonlandırmışlardı diğerleri gayet sağlıklıydı ama olmadı işte nasip canım .
BİRSOŞ yoğunluk devam demek ALLAH kolaylık versin canım öpüyorum seni
DERİNİM kocişin gelmemiş benimkide 1i geçiyodu geldiğinde iki gün böyle yoğun olur artık sağlık olsun napalım .sen nasılsın canım karşılaşamadık yaa

ay ece ve derindende alıntı aldığımı sanıyodum,çıkmamış.
derdanurcum selam canım,merak ettik seni,arada ses ver.
ececim ben çok kişi olsun istediğimden öyle dedim,yoksa neden beyenmeyim ki seni
canım iyiym şükür haklısın canım çok yoğun geçi,rdim ya misafir alsım ya ben gittim i,hmal ettim sizi kusura bakmayın ama hep aklımdasınmız sen nasılsın balım herşey yolunda inş
Derdam hşgeldn cnm,napıyosn ıyısn ınş?mesajlarını aldm tatlm kontr bıttı yazamadm cok sagol kuzum.bebıs nsl?
saol canım bebeiş iyi çok şükür sen nasılsın olsun canım benim sorun değil düşünmen yeter
as canım ii olmaya calısıyorum canım bulantı ve istifralar basladı normal olarak onlarla uğraşıyorum ewet ya o meyveli keklerden istedi sağolsun koçiş koştu gitti şimdi gelir

canım nasılsın bu aralar pek gelmiyorsun yaaaa

şaka dedim canım biraz gül diye biliyorum ben senin öle demek idtediğini naslın

kolay gelsin canım ben olmam kib aeo öp

ay ya kacırdım seni demi neyse artık kib ii geceler

ya kızlar ben buralardaydım da şu idrar yolu enfeksiyonu yaşayanları arıyordum ondan gec cvp yazdım kusura bakmayın
ben iyiym canım sen naıslın evet bu sıra pek uğrayamadım ama bayramdan sonra telşafi edicem inş
herkese iyi geceler gerçi kimsecikler yok ama olsun selam vermek iyidir:))
öncelikle BİRSOŞUMLA konuştum sorun yok çok şükür yoğunluktan gelemiyomuş hepinize çok selamı var .emremizde iyiymişl
ECECİM ALLAH yardımcın olsun tatlım ama bunlar güzel sorunlar kimbilir midesşnin bulanmasını isteyen kaç kişi vardır yani hamilelikden hem bulantılar sağlıklı bir gebelik yaşadığını gösterir bugünlerde geçicek azcık sabır canım .
KARDELOŞUM demek bugün muhabbet edesin vardı tüh nasıl kaçırdım dermişim :))buarada çok güldüm çıkın çıkın gelin lafına zaten bizim topicin maşallahı var misafir konusunda :))buarada temizlenmişsin nekadar güzel sevindim inanki darısı bana ama nerdeeee.bende iyiyim cano azcık karnım ağrısada
DERİNİM nasılsın canım rahatsızdın galiba iyce fena oldun ALLAHIM şifa versin
UEBESLİ saol canım evet çok daha iyiyim şükür sen nasılsın ?banuyla tekrar konuşursam iletirim canım .inşallah bebiş ve annesi iyi olucaklar
BONCUĞUM kuzum ben burdayım seni bekliyorum :)))
DERDAM canım bizler iyiyiz sen nasılsın esma sultan nasıl benim yerime öp onu olurmu .buarada bende mesajına dönemedim kusura bakma çok saol unutmadığın için

kızlar bende bugün yine davetteydim artık bugün kapanışı yaptık darısı seneye ramazana :))

saol canım iyiym şükür öperim canım olsun sorun değil düşünmeniz yeter
hepinizi seviyorum canlar mevlam şu mübartek gecede hepinizi duası amelleri kabul olanlardan eylesin mevlam yar ve yadımcınız olsun
bende artık sahur yemekelerini koyuyum iyi bakın kendinize sizi en güzle yere mevlama emanet ediyorum

Eveeet,bır ramazanı şerifi daha bitiriyoruz Allahımın izniyle...biliyo musunuz;komık gelcek size ama,o hep davulcudan korkan ben,bu gece davulcu gecerken agladım duygusala baglayıp son sahurumuz nede olsa:(ALLAHseneye de görmek nasip etsin...
Ebuşum sorma 1gun daha byle gec gelecek sabretcez artk.benıde al yardıma gelım dedım ıstemedı hıh.demek temızlık yapıcan.benımde cok yapacklarm var,bı kısmını yaptm isten cktgmdan berı ama yinede cok var.camlar baş sırada,kapılar var silincek vs...yarın yapabldgm kadar artk.
Derdam ettgn dualara aminnn dıyorum,Allah razı olsun,bebiskoyu kokla,derın teyzen kokluyomuş senı de tmm mı.öptm cnm.
Ya selinam,boncugum,sevcanım ve bıcok kisi uğramamıs...iksirde gene banlandı sanırsam.e bu kısçe naparsa yapsn topıcımizde kalamıcakmı ki cezası bitti sanıyodum.
Samyelım hoşgelmissn cnm nsl gidiyo?
Kıslar hepinizi çokkkkkkkkk öptüm.görüşmek üzere.

Son düzenleme:
SEVCANIM canım çıkmamıştımda kkda dolaşıyodum karşılaşamadık tatlım sağlık olsun .iyi olmana sevindim allahım daha iyi etsin .yok be canım temizlik yarın nasipse bugün başka şeyler yaptım .zaten köklü temizlik yaptırıştım bi süpürüp silicem bide toz işte rahatım şükür .canım arkadaşımız birinde aşılama birinde tüple hamile kaldı ve bebeklerini hep 20li haftalarda kaybetti .çok zor günler geçirdi ALLAHIM birdaha yaşatmaz inşallah .aslında sonuncu 3.dü galiba 1ini sonlandırmışlardı diğerleri gayet sağlıklıydı ama olmadı işte nasip canım .
BİRSOŞ yoğunluk devam demek ALLAH kolaylık versin canım öpüyorum seni
DERİNİM kocişin gelmemiş benimkide 1i geçiyodu geldiğinde iki gün böyle yoğun olur artık sağlık olsun napalım .sen nasılsın canım karşılaşamadık yaa
anladım abır wersın abla bız de eşimle bugun supurup sılcez.temızdı zaten bnm ew de.güle güle kırletelım.
uzuldum allah sabır wersın o arkadaşa zor seyler yaşamıs :(((((
allah yuzunu guldursun ınşallah

kardelen cnm senı altta goruyorum nasılsın? cıkıcam da selam wermeden cıkmayayaım dedım

bugün kimsecikler yok bende tüm gün ütü yaptım evle uğraştım sizler nerelerdesiniz hanımlar bayram temizliğimi yapıyosunuz yoksam ?
kardeloş galiba tatil başladı sizde hayırlısıyla gidip gelin canım
banucum seninle konuştuk zaten annenin ve bebişin iyi olmasına sevindim ayrıca nedemek tatlım burda ne için varız
sevcanım merak etmiştim seni altta gördüm şimdi nasılsın canım iyileştin inşallah
buarada lagrimada yok merak ettim iyidir inşallah
yok canım,bugün başlıyo bizim tatil ama ben daha hiç bişey yapmadım,ne valiz,nede ev işi,son gün ya,cüzlerimi bitireyim diye ha bi gayret okudum ve bitti çok şükür,rabbim seneyede ramazanı şerife ulaşmayı ve tekrar okumayı nasib etsin.
ramazanı şerif dışında da okusak bile,bu aydaki başka oluyo tabisi
kızlar nasılsınız alıntı aldım ama yazamıyorum bu aralar yoğunum eltimlerde bizdeler ebrarım aradı sizde merak etmişsiniz hepinize teşekkürler biz iyiyiz bayram telaşı misafirlerde var anca gelemedim kardeloş sende sgl canım merak etmişsin banum geçmiş olsun bu aradabiraz önce konuştuk banuyla bebiş iyiymiş anneside iyi inşallah yakında çıkacak herşey iyi olacak emreye bak selamı var zeynepe

vay anam,emre büyümüşte,çapkınlığa başlamış,kız esma sultan a kuma mı getiriyo bu sıpa:emir_bebek:
neyse kızlar,fazla vaktim yok,sadece hayırlı bayramlar diyeyim diye girdim,ben yaklaşık bi hafta olamam,gelince görüşürüz inşallah

hee bu arada 110 besmeleyi yazcam şimdi,rabbim şifa verir inşallah.

anladım abır wersın abla bız de eşimle bugun supurup sılcez.temızdı zaten bnm ew de.güle güle kırletelım.
uzuldum allah sabır wersın o arkadaşa zor seyler yaşamıs :(((((
allah yuzunu guldursun ınşallah

kardelen cnm senı altta goruyorum nasılsın? cıkıcam da selam wermeden cıkmayayaım dedım

selam canım,bende çıkıyorum.
görüşürüz sevcancım.

kızlar nasılsınız valla alıntı yapmadım gerci fazlada sayfa toktu ama benim vaktim yok malum bayram hazırlığı yapıyoruz herkesler ii dir umarım kendimden haber vermek için girdim hepinizi öp kib aeo

ebrar ablam altta gördüm seni ama kusura bakma hemen çıkmam gerekiyor nasılsın

canım arkadaşlarım arifeniz mübarek olsun RABBİM tm yaptığımız ibadetleri kabul etsin içim bir burukki sormayın mübarek ay bitti gidiyor ALLAHIM seneyede hayırlısıyla ulaştırsın .neyse bugün çok duygusalım deriniminde dediği gibi herşeye ağlıyasım var dün gece son sahurdu çok ağladım alışmıştıkya :(((ALLAHIM sağlık sıhhat versinde inşallah nicelerine kavuşuruz .
SEMOŞ hoşgeldin canım demek artık evindesin nemutlu sana maşallah sona geldiniz canım ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öpüyorum seni
DERİNİM sorma cano dün gece bende çok fena oldum yaa gerçi hersene böyle oluyorumda insan bitmesini istemiyo .hangi ayda bukadar maneviyat oluyo hangi ayda bukadar ibadet oluyo keşke hergünüüz ramazan gibi geçse :((
KARDELOŞUM görüşemedik canım hayırlısıyla gidip gelin .negüzel cüzlerde bitmiş ALLAHIM kabul etsin inşallah .bayramda nasipse görüşürüz öpüyorum seni.
SEVCANIM amin canım ALLAHIM sabır versin tüm evladını kaybedenlere .demek sizde kocişle yapıcaksınız .yorma kendini fazla tatlım .
buarada PELOŞ,LAGRİMA,UEBESLİ, NERELERDESİNİZ KIZLAR

neyse işlere başlamadan selam veriyim dedim hepinizi öpüyorum
ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR ........

kızlar nasılsınız valla alıntı yapmadım gerci fazlada sayfa toktu ama benim vaktim yok malum bayram hazırlığı yapıyoruz herkesler ii dir umarım kendimden haber vermek için girdim hepinizi öp kib aeo

ebrar ablam altta gördüm seni ama kusura bakma hemen çıkmam gerekiyor nasılsın

ececim saol canım ben iyiyim şükür sen nasılsın
bende fazla kalamıycam çıkmam gerek öpüyorum seni canım

merhaba nasılsınız arkadaşlarım? arefeniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.. temizlik tatlıyla uğraşıyorsunuzdur hepiniz şimdi.. yaptıgınız şeyleri yazında ben misafir geleyim sizlere tek tek :) ben uğraşmıyorum hiç biri ile ne temizlik ne tatlı :) annemde yarın gidecek zaten dayım vefat etmişti ya gitmedi köye yarın gidecek inşallah..
bayram da geçince burası kalabalıklaşır baya inşallah..eskisi gibi bol bol muhabbet ederiz..gerçi ben cok giremiyorum..

dün gece bizim kapının önünde kaza oldu gece cok korkarak uyandım.. yazık çocuk çok kötü durumdaydı kan revan içindeydi.. kkkkkkkkkkkkkkkk sıkıştırmış kaçtı sonrada. ne kadar adi insan var şu hayatta. eylülün ortalarında taşınacagım inşallah diğer evime.. neyse böyle işte..

mercimekte iyi teyzeleri.miğdemi azcık ağrıtıyor, sabahları miğdem azcık bulanıyor o kadar..ama bol bol acıkıyorum :)

hadi Allah a emanet olun.. görüşmek üzere..

amin tatlım inş allahım bu defa kucağıma almayı nasip eder inş hayırlısıyla canım bir veya iki gün daha dur ve aynen devam ederse testi yenile bu arada eşinle arnızda kan uyuşmazlığı varmı????? varsa hamilelikte böyle lekenmeler oluyor da merak ettim inş öle bişi yoktur o zor bişi

:79:

ne yazıkki olmadı canım hastalandım dün, kan uyuşmazlığı yok çok şükür, inşallah bi daha ki ay olur zaten bu ay bırakmıştık korunmayı. kendine iyi bak bi süre giremiycekmişsin nete, aeo. canım.

Selam canlarım,arefeyede eriştik mübarek olsun inşallah.ay sorma ebusum ya bende heryıl buruklasyorm ama bu yıl bı acaip oldum.senı okurkende actım muslukları gene:(bı daha erişebılecek miyiz rabbım bılır...herseyın hayırlısı bızlerın olsun.bıdahakı ramazana bebişlerimizle olalım inşallah:(of demınde haberlerde 160teröristn öldürüldügünü syledı,mehmetçiklerimizin kanları yerde kalmadı o kadar icim ferahladıkı.rabbım köklerını kurutsun tez vakıtte.şimdıde bundan dolayı aglarım nolck benim halım herseye aglıyom ya.duygusallık dız boyu.
sevcanım sarı kuşum benim özledım senı vallahi,rastlasamıyoruz.ben gırsemde cok kalamıyorum tel dellendırıyo rahat olmadıgı için.ikiz meleklerinide senide cok öpyorm cnm arkadasım.
Kardeloşum demek hazırlanıyosun,hayırlı yolculuklar kuzum bayramın mübarek olsun öptm cnm.
Ececim ynlş hatrlamıyosam sende bıyeremı gdyodn cnm?alıntısız olunca unutuyorm.güle güle cnm.
Kızlar cok yoruldum he ama bıttı islerım.ben tatlı yapmıyorm evde olmuyoruz çünkü.bırazdan anama gidicem gece kocişi beklicem.anam arayıp kızmadan gideyim iftara gecikmiym.
Boncugum temizlıklemı ugrasyosn bebegm yoksun,peloşta yok...
Neyse annemden girerm laptoptan canlar.öptm hepınızı.gyıneyım.

Son düzenleme:
off geliyorum gidiyorum kimseler yok...işleriniz bitmedimni hayla karularrrrrr:1:
kırk yılın başı geniş ekranda yazıyom zati ama yanlızım kadere bak:60:

Merhaba kızlar,nasılsınız dün girdim ama yazamadan çıktım bu aralar pek ii değilim malesef....
Ramazan da geldi geçti Rabbim daha nice Ramazanlara ulaşmamızı nasip eylesin,Herkse temizlik tatlı falan uğraşmış maşallah pek hamarat bizim hatunlar :nazar:
Kardeloş tatile gidiyorsun demek he ohh yarasın,Rabbim kabul etsin bu arada hatimin bitmiş
Banucum annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun,bebişte iyidir inşaallah cnm
Derinim sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet cnm...
Lagrima bebiş kendini belli ediyor hee ohh ohh
Sevcanım sende iyisin inşaallah bebişlerde...
Geçmişe bakmadım kızlar kusura bakmayın bende çok yoruldum temizlik yaptım da bende :8:
Hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden belki sonra giremem,Allah inşaallah seneye bebişleriniz,bebişlerimiz kucagımızda girmemizi nasip etsin...
Hayırlı gecelerrrrr

Merhaba kızlar,nasılsınız dün girdim ama yazamadan çıktım bu aralar pek ii değilim malesef....
Ramazan da geldi geçti Rabbim daha nice Ramazanlara ulaşmamızı nasip eylesin,Herkse temizlik tatlı falan uğraşmış maşallah pek hamarat bizim hatunlar :nazar:
Kardeloş tatile gidiyorsun demek he ohh yarasın,Rabbim kabul etsin bu arada hatimin bitmiş
Banucum annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun,bebişte iyidir inşaallah cnm
Derinim sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet cnm...
Lagrima bebiş kendini belli ediyor hee ohh ohh
Sevcanım sende iyisin inşaallah bebişlerde...
Geçmişe bakmadım kızlar kusura bakmayın bende çok yoruldum temizlik yaptım da bende :8:
Hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden belki sonra giremem,Allah inşaallah seneye bebişleriniz,bebişlerimiz kucagımızda girmemizi nasip etsin...
Hayırlı gecelerrrrr

anatolişim hoşgelmişsin...çok yormasaydın kendini cnm ya..hayırdır niye iyi degilsin?
evet temizlik yaptım,dünde yapmıştım biraz bitti şükür...bi tek koltukları silemedim aklıma hep onlar var...
bizim hatunlar gelemediler bitmedi işleri sanırım...

anatolişim hoşgelmişsin...çok yormasaydın kendini cnm ya..hayırdır niye iyi degilsin?
evet temizlik yaptım,dünde yapmıştım biraz bitti şükür...bi tek koltukları silemedim aklıma hep onlar var...
bizim hatunlar gelemediler bitmedi işleri sanırım...

Hoşgördüm cnm sağolasın,sinirim bozuk cnm ondan malesef...
Koltukları da sonra silersin cnm tek onlar kaldıysa bişey olmaz,kızlar gelir herhalde birazdan...

Back
X