Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ii geceler kızlar,,,
sizide mi uyku tutmadı?
hoşgeldin cnm...ya uykum varda kocişi bekliyorum cnm..sen uyuyamadın galiba...bebiş mi rahat bırakmadım yoksam
Kızlar ramazanı atlattık seneye kısmet olsun inşallah sağlık afiyetle

Simdiden hepinizin ramazan bayramını kutlarım

Nasılsınız bittimi işler tatlılar börekler valla ben bişey yapmadım :)
sagol cnm seninde...aman bende tatlı bişy yapmadım yaa...gelmiyoki kimse bana:))bi temizligimi yaptım onu da hep yapıyom zaten:))
evet ya normalde bile daha kalabalık olur ümraniye bu bayram pek bi sakndi herkes tatili değerlendirdi sanırsam
öyle oldu cano temizlik gibisi yok valla ohhh sanki misafir gelicekte eskiden kaynanam varken gelen giden kapı kapanmazdı şimdide açılmıyo küççük olunca.yaşlının bereketi farklı oluyo valla .ALLAH RAHMET EYLESİN .
ya dikkat et canım yaa aslında sana diyorumda bende aynıyım kollarım fena eşim kızıyo ama duramıyorum yapmadanda olmuyo .eve gidince kremini sür bari yoksa kötü olur bayramda
tamam canım zaten bende birazdan diğerine geçmek zorunda kalıcam ister benimki işi bitince:))

diimi ya Allah rahmet eylesin inşallah yattıgı yer nur olsun...

sürcem cnm ilk işim duş almak olcak ama pöffffffff:)şaka ya o kadanda kokmuyomda sadece degişik geliyo ona şaşırıyorum niye böyle oldum diye...

selam semoşum nasılsın canım ?biz gececiyiz canım ramazanda sahura kadar oturunca alıştık bakalım nasıl düzene giricez .
sen neler yapıyosun maşallah azkalmış

selam canım nerelerdesin merak ettim herşey yolunda inşallah
valla işler bitti ama bende ne tatlı nede börek yapmadım kimse gelmez düşüncesiyle :)))
seninde bayramın mübarek olsun canım

Canım valla buralardayım okuyodum ama yazamıyodum Bayramlaşalım bari dedim. İyi yapmışşın kim gelcek biz daha küçük genciz yaşlılara gitsinler :)

hoşgeldin cnm...ya uykum varda kocişi bekliyorum cnm..sen uyuyamadın galiba...bebiş mi rahat bırakmadım yoksam

sagol cnm seninde...aman bende tatlı bişy yapmadım yaa...gelmiyoki kimse bana:))bi temizligimi yaptım onu da hep yapıyom zaten:))

sürcem cnm ilk işim duş almak olcak ama pöffffffff:)şaka ya o kadanda kokmuyomda sadece degişik geliyo ona şaşırıyorum niye böyle oldum diye...
delüüüü alemsin valla :1::1:
Canım valla buralardayım okuyodum ama yazamıyodum Bayramlaşalım bari dedim. İyi yapmışşın kim gelcek biz daha küçük genciz yaşlılara gitsinler :)

canım merak ettimseni uğramayınca yazdım okumadınmı yaaa insan habersiz bırakırmı :34:
neyse iyisin ya sorun yok canım
evet yaa biz ufağız büyüklere gidilir ay biz nezaman büyüycez acep :31:

delüüüü alemsin valla :1::1:

canım merak ettimseni uğramayınca yazdım okumadınmı yaaa insan habersiz bırakırmı :34:
neyse iyisin ya sorun yok canım
evet yaa biz ufağız büyüklere gidilir ay biz nezaman büyüycez acep :31:
:1: delüm yaa ne zaman büyücess diyo dur bebişler olsun büyüsünler bizde o zaman büyücez onları evlendiricez el öpmeye glecekler eşleriyle:1:
tamam bekliyom ben,korayı aradım 15-20 dk ya geliyomuş.

he zahmet ettinn bayramlaşiim dedin de:22:niye yazamıyodun bakim..merak ettirmeyin kendinizi kızcam heee.bakkk bende ablanızım ona göreee:55:

selam semoşum nasılsın canım ?biz gececiyiz canım ramazanda sahura kadar oturunca alıştık bakalım nasıl düzene giricez .
sen neler yapıyosun maşallah azkalmış

selam canım nerelerdesin merak ettim herşey yolunda inşallah
valla işler bitti ama bende ne tatlı nede börek yapmadım kimse gelmez düşüncesiyle :)))
seninde bayramın mübarek olsun canım

iyim bende canım, gün saymaya başladık bakalım. Allahıma çok şükür bugünlere gelebildik.

canım bende uyuyamadım, bel ağrım çok var. batıyor sanki böyle. normal diyorlar bu haftalarda. Şimdiden uykusuzluluğa ALIŞTIRMA yapıyoruz galiba :)))
sen eşini bekliyorsun galiba.... bizimkide buakşam erken yattı benimd ecanım sıkıldı...

canım bende uyuyamadım, bel ağrım çok var. batıyor sanki böyle. normal diyorlar bu haftalarda. Şimdiden uykusuzluluğa ALIŞTIRMA yapıyoruz galiba :)))
sen eşini bekliyorsun galiba.... bizimkide buakşam erken yattı benimd ecanım sıkıldı...

canım ya kıyamam...hayırlısıyla kucagına al inşallah semoş...iyi etmişin gelmekle benimde cnm sıkılıyodu ztn..ama şimdide ben kaçıcam benimki yaklaşmıştır gelir şimdi...

ebuşum ben kaçıyom cancagzım yaa öptüm hepinizi...evden girebilirsem girerim...olmadı yarın vakit olursa..hoşçakalın hayırlı bayramlar...:16:

DERİNİM inşallah canom ogünleride görmek nasipolur eşleriyle gelebilceklerini görürmüyüm bilememde ben elinden tutup onu anneannesine dedesine halalarına amcasına dayısına götürüyümde gerisi ya nasip .iyi bari biraz daha konuşalım canım
SEMOŞUM maşallah canım ya nekadar tedirgin ve korkuluydun şükürki bugünlere geldiniz hayırlısıyla kucağına aldığınıda görücez inşallah .
buarada sezeryan olucaksın değilmi canım ?

:1: delüm yaa ne zaman büyücess diyo dur bebişler olsun büyüsünler bizde o zaman büyücez onları evlendiricez el öpmeye glecekler eşleriyle:1:
tamam bekliyom ben,korayı aradım 15-20 dk ya geliyomuş.

he zahmet ettinn bayramlaşiim dedin de:22:niye yazamıyodun bakim..merak ettirmeyin kendinizi kızcam heee.bakkk bende ablanızım ona göreee:55:

Yaa kızlar bana demeyin bari 7 -24 burdayım bir kaç gün yazamadım :)

Ebrarcım okumadım canım onu kaçırmısım herhalde canım kusara bakma. Valla son günler ama benim yine iftara misafirler vardı o yüzden yazamadım kızlar yoksa iyiyim hersey yolunda cok şükür

DERİNİM inşallah canom ogünleride görmek nasipolur eşleriyle gelebilceklerini görürmüyüm bilememde ben elinden tutup onu anneannesine dedesine halalarına amcasına dayısına götürüyümde gerisi ya nasip .iyi bari biraz daha konuşalım canım
SEMOŞUM maşallah canım ya nekadar tedirgin ve korkuluydun şükürki bugünlere geldiniz hayırlısıyla kucağına aldığınıda görücez inşallah .
buarada sezeryan olucaksın değilmi canım ?

evet canım sezeryan olmak istiyorum, Allahım nasip ederse 9 eylülde sabah olacak....

derinim iyi geceler canım ALLAH rahatlık versin şimdiden
tabiki bayramında mübarek olsun canım bende birazdan kaçıcam zaten sabah 6buçukda kalkarız kociş bayram namazına gider bende hazırlanıp onu beklerim

Yaa kızlar bana demeyin bari 7 -24 burdayım bir kaç gün yazamadım :)

Ebrarcım okumadım canım onu kaçırmısım herhalde canım kusara bakma. Valla son günler ama benim yine iftara misafirler vardı o yüzden yazamadım kızlar yoksa iyiyim hersey yolunda cok şükür
işte herzaman gördüğümüz için gelmeyince merak ettik tatlım olsun önemli değil nekusuru sen iyi olda tabiki tek hayatımız burası değil insan müsayit olmayabiliyor
demek misafirlerin vardı negüzel canım aslında ramazanın bitmesi çok hüzünlendirdi beni herşey çok farklıydı yaa seneye tekrardan nasip olur inşallah
evet canım sezeryan olmak istiyorum, Allahım nasip ederse 9 eylülde sabah olacak....

semoşum hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım .
bizde heyecanla yiğenimizi bekliyoruz
hadi iyi geceler sanada görüşmek üzere

neyse hanımlar bende kaçıyorum artık yarın erken kalkmak gerek sizleri çok çok öpüyorum
şimdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
nice güzel bayramlara sevdiklerimizle ve ençok istediğimiz bebişlerimizle kavuşalım inşallah
banum merak ettim seni ama çıkmam gerk canım ..

işte herzaman gördüğümüz için gelmeyince merak ettik tatlım olsun önemli değil nekusuru sen iyi olda tabiki tek hayatımız burası değil insan müsayit olmayabiliyor
demek misafirlerin vardı negüzel canım aslında ramazanın bitmesi çok hüzünlendirdi beni herşey çok farklıydı yaa seneye tekrardan nasip olur inşallah

semoşum hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım .
bizde heyecanla yiğenimizi bekliyoruz
hadi iyi geceler sanada görüşmek üzere

Amin canım amin hepimiz de var o hüzün darısı seneye inşallahhh hadi öptüm canım kaçtım ben şimdi tekrar iyi bayramlar

canım arkadaşlarım arifeniz mübarek olsun RABBİM tm yaptığımız ibadetleri kabul etsin içim bir burukki sormayın mübarek ay bitti gidiyor ALLAHIM seneyede hayırlısıyla ulaştırsın .neyse bugün çok duygusalım deriniminde dediği gibi herşeye ağlıyasım var dün gece son sahurdu çok ağladım alışmıştıkya :(((ALLAHIM sağlık sıhhat versinde inşallah nicelerine kavuşuruz .
SEMOŞ hoşgeldin canım demek artık evindesin nemutlu sana maşallah sona geldiniz canım ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öpüyorum seni
DERİNİM sorma cano dün gece bende çok fena oldum yaa gerçi hersene böyle oluyorumda insan bitmesini istemiyo .hangi ayda bukadar maneviyat oluyo hangi ayda bukadar ibadet oluyo keşke hergünüüz ramazan gibi geçse :((
KARDELOŞUM görüşemedik canım hayırlısıyla gidip gelin .negüzel cüzlerde bitmiş ALLAHIM kabul etsin inşallah .bayramda nasipse görüşürüz öpüyorum seni.
SEVCANIM amin canım ALLAHIM sabır versin tüm evladıı kaybedenlere .demek sizde kocişle yapıcaksınız .yorma kendini fazla tatlım .
buarada PELOŞ,LAGRİMA,UEBESLİ, NERELERDESİNİZ KIZLAR

neyse işlere başlamadan selam veriyim dedim hepinizi öpüyorum
ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR ........
e
ablam ewet yaptık kocamla o supurdu yer sıldı ben de toaz aldım.kendıne geldı ew 1 hafta bırsey yapamamıstım :))))

Selam canlarım,arefeyede eriştik mübarek olsun inşallah.ay sorma ebusum ya bende heryıl buruklasyorm ama bu yıl bı acaip oldum.senı okurkende actım muslukları gene:(bı daha erişebılecek miyiz rabbım bılır...herseyın hayırlısı bızlerın olsun.bıdahakı ramazana bebişlerimizle olalım inşallah:(of demınde haberlerde 160teröristn öldürüldügünü syledı,mehmetçiklerimizin kanları yerde kalmadı o kadar icim ferahladıkı.rabbım köklerını kurutsun tez vakıtte.şimdıde bundan dolayı aglarım nolck benim halım herseye aglıyom ya.duygusallık dız boyu.
sevcanım sarı kuşum benim özledım senı vallahi,rastlasamıyoruz.ben gırsemde cok kalamıyorum tel dellendırıyo rahat olmadıgı için.ikiz meleklerinide senide cok öpyorm cnm arkadasım.
Kardeloşum demek hazırlanıyosun,hayırlı yolculuklar kuzum bayramın mübarek olsun öptm cnm.
Ececim ynlş hatrlamıyosam sende bıyeremı gdyodn cnm?alıntısız olunca unutuyorm.güle güle cnm.
Kızlar cok yoruldum he ama bıttı islerım.ben tatlı yapmıyorm evde olmuyoruz çünkü.bırazdan anama gidicem gece kocişi beklicem.anam arayıp kızmadan gideyim iftara gecikmiym.
Boncugum temizlıklemı ugrasyosn bebegm yoksun,peloşta yok...
Neyse annemden girerm laptoptan canlar.öptm hepınızı.gyıneyım.
cnm arkadşm bn d sebı ozledım arkadaşım sen netıne kavuş bnm de mıdem gecsın bol bol gorusuruz ınsallah.melekler de senı opuyrmus teyzesı ole dıyrlar ;)))

Merhaba kızlar,nasılsınız dün girdim ama yazamadan çıktım bu aralar pek ii değilim malesef....
Ramazan da geldi geçti Rabbim daha nice Ramazanlara ulaşmamızı nasip eylesin,Herkse temizlik tatlı falan uğraşmış maşallah pek hamarat bizim hatunlar :nazar:
Kardeloş tatile gidiyorsun demek he ohh yarasın,Rabbim kabul etsin bu arada hatimin bitmiş
Banucum annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun,bebişte iyidir inşaallah cnm
Derinim sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet cnm...
Lagrima bebiş kendini belli ediyor hee ohh ohh
Sevcanım sende iyisin inşaallah bebişlerde...
Geçmişe bakmadım kızlar kusura bakmayın bende çok yoruldum temizlik yaptım da bende :8:
Hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden belki sonra giremem,Allah inşaallah seneye bebişleriniz,bebişlerimiz kucagımızda girmemizi nasip etsin...
Hayırlı gecelerrrrr
ıyıyız cnm sukurler olsun sen de ıyısı ınsallah cnmm

:60::60::60::60:evet cano mideleri hassas zati yazık hatunlara :9::9:
ewet abla hem de ne hassas ...sabah eşim tost yapmıstı.yedım 5 dakıka snra cıktı.akşam dışarı cıkalımdedık bıseyler yerız ve hava alırız dıye bana ıyı gelır dıye.yuruye yuruye gıdıyrduk.tramwaya bındık.yanıma poşet de almamışım.cantamın ıcınde kucuk de cantam wardı ona öğürdüm afedersın.tutayım dedım kendımı ama yok esım takma mılletı cıkar dedı.ama mıdemde bısey yok kı cıkmadı o yuzden sudan bısey :((( rezıl oldum yanııı:60::60::60::60:
eşim hemen realden poşet aldı onla dolaştım yemek yedıkten sonra.onlar cıkmadı sukur...ay ben de mıdenızı bulandırcam he neyse bu kadar :))))

Amin canım amin hepimiz de var o hüzün darısı seneye inşallahhh hadi öptüm canım kaçtım ben şimdi tekrar iyi bayramlar
sana dfa cnmmm.tum yazan arkadaşlara da ıyı bayramlar...

ikiz meleklerim ve ben tek tek hepinizin bayramını kutlarız.ALLAH 3 aylar boyunca ve ramazan boyunca yaptığınız ibadetleri kabul etsin inşallah...daha bebişleri gelmeyen arkadaşlarımın birdahakı bayramda yawrularıyla bırlıkte olmalarını nasip etsın ınşallah.hamıle arkadaşlarımın sağ salim kucaklarına almalarını,doğuran arkadaşlarımın ise yawrularını sağlıkla büyütmelerini nasip etsin inşallah...bu akşam Kur-an'larımdan sonra dualarımda da bu şekılde yer aldınız...
TEKRAR İYİ BAYRAMLAR...

Back
X