hoşgeldin cnm...ya uykum varda kocişi bekliyorum cnm..sen uyuyamadın galiba...bebiş mi rahat bırakmadım yoksamii geceler kızlar,,,
sizide mi uyku tutmadı?
sagol cnm seninde...aman bende tatlı bişy yapmadım yaa...gelmiyoki kimse bana:))bi temizligimi yaptım onu da hep yapıyom zaten:))Kızlar ramazanı atlattık seneye kısmet olsun inşallah sağlık afiyetle
Simdiden hepinizin ramazan bayramını kutlarım
Nasılsınız bittimi işler tatlılar börekler valla ben bişey yapmadım :)
evet ya normalde bile daha kalabalık olur ümraniye bu bayram pek bi sakndi herkes tatili değerlendirdi sanırsam
öyle oldu cano temizlik gibisi yok valla ohhh sanki misafir gelicekte eskiden kaynanam varken gelen giden kapı kapanmazdı şimdide açılmıyo küççük olunca.yaşlının bereketi farklı oluyo valla .ALLAH RAHMET EYLESİN .
ya dikkat et canım yaa aslında sana diyorumda bende aynıyım kollarım fena eşim kızıyo ama duramıyorum yapmadanda olmuyo .eve gidince kremini sür bari yoksa kötü olur bayramda
tamam canım zaten bende birazdan diğerine geçmek zorunda kalıcam ister benimki işi bitince:))
diimi ya Allah rahmet eylesin inşallah yattıgı yer nur olsun...
sürcem cnm ilk işim duş almak olcak ama pöffffffff:)şaka ya o kadanda kokmuyomda sadece degişik geliyo ona şaşırıyorum niye böyle oldum diye...