Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim msn gelsene kuzum kimse yok zaten ben kkdan zor yazıyorum bir saatte göndermiyoda ...

buarada kızlar bu hafta cuma erken olabilir diye düşündük haftaya çarşamba yada cuma hangi gün derseniz ayarlıyalım .bide buluşma yeri olarakda BAKIRKÖY YADA BEŞİKTAŞ sizlere neresi uyar fikir bildirirseniz sevinirim

garibim msn gelsene kuzum kimse yok zaten ben kkdan zor yazıyorum bir saatte göndermiyoda ...

buarada kızlar bu hafta cuma erken olabilir diye düşündük haftaya çarşamba yada cuma hangi gün derseniz ayarlıyalım .bide buluşma yeri olarakda BAKIRKÖY YADA BEŞİKTAŞ sizlere neresi uyar fikir bildirirseniz sevinirim

:10::10::10::10::10::10::10::10:

kızlar bana 2 yerde 2 günde uyar

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar..geçmişi okudum ama pek keyfim yok kırmızılar akşam teşrif etti sancıdan kıvrandım hala da sancım var,moralimin bozulduğu yetmiyo bide sancısı tuz biber oluyo ya.ahh bu arada buluşma fikri ne güzel ya buluşun hasret giderin bizim yerimizede..bende olmayı çok isterdim amaaa neyse belkim tlfn no olursa ben ararım hepinizle konuşmuş olurum.öptm kızlarr.

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar..geçmişi okudum ama pek keyfim yok kırmızılar akşam teşrif etti sancıdan kıvrandım hala da sancım var,moralimin bozulduğu yetmiyo bide sancısı tuz biber oluyo ya.ahh bu arada buluşma fikri ne güzel ya buluşun hasret giderin bizim yerimizede..bende olmayı çok isterdim amaaa neyse belkim tlfn no olursa ben ararım hepinizle konuşmuş olurum.öptm kızlarr.

Aynen canım bugünde var ağrım 2 ağrı kesici anca kesti biraz

garibim,bende aynısını gönderiyorum arkadaşlara:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Yaa Ece den haber yok mu doktora gidecekti

Aynen canım bugünde var ağrım 2 ağrı kesici anca kesti biraz

garibim,bende aynısını gönderiyorum arkadaşlara:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Yaa Ece den haber yok mu doktora gidecekti

Ececim inşaallah güzel hbrlerle gelirsin cnm...

Banum nbr cnm annen nasıl,bebiş nasıl?

Derinim valla cnm bozuk olabilir ama zaten yapacagını yapmışsın delümmm:9:
amin canım inş heycandan gece bile uyuyamadım çok heycanlıyım şuan saatler bile gecmiyor
evet ya yaptm bakalm mideyı bozmaz inş.aslnda yumurta konusunda cok titizim ama icimden bi ses bozuk dgl galıba dedı ve yaptm:60:

eceee inş hayırlı haberlerle gel yarın cnm.amin.
aminnnnnnnn canım inş inş pıt pıtlarıda duyarım artık nerdeyse 2 ay oluyor duyulurmuki of çok heycan varrrr çokkkkk
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.

Valla ben anlammam derincim anatolianın dediği gibi yapmışsın be kuşum afiyet olsun pişti ya bişey olmaz heralde bende bilgisayar açık uyuya kalmışım kusura bakmayın.

Çok şükür iyiler canım bebişte gün gün büyüyor.Sen nasılsın canım bebişte büyüyo karnın çıktımı?Bende bu ay tüpe başlıycam tek korkum şu kilolar bakalım napıcaz.
aminnn canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Artık yeyınce görces kıslar napalım:)
olsun banucum dınlenmıssındır bıraz uyuyup..ya takma kuşum kiloyu.tüpe kadar istedıgın kiloyu veremesende bıraz gıder belkı.bebıs gelsınde hayırlısıyla kıloyu takmazsn o zaman...şmdı ne zman başlyon cnm hayırlısıyla,adete kac kaldı?
yedinmi canım tadı nasıldı merak ettim
son 10 gün kaldı yarın eşim yarın çapaya evrakları vericek bende medicalparka gidiyim idrar yollarım yanıyor işlem sırasında sorun olmasın Allahım ne olur bu sefer olsun bu sefer siz hariç kimse bilmiyecek transfere kadar.
canım az kalmış inş tutunur bebişin tatlım kiloyu takma herşey inş güzel olacak
derinim bende cok özled,m canım hepinizi neler yaptıgımı yazının sonunda anlatacam birde cok güzel bir rüya gördüm hala etkisindeyim sende iyisindir inş...

ranacım cok sevindim canım her şeyin yolunda gitmesine sonuna kadar böyle gider inş...sagol canım seninde gecmiş bayramın mubarek olsun....

eboşum canım arkadaşım benim inan yazını okurken cok duygulandım ne diycemi bilemiyorum...rabbim sana ve hepimize sabır versin inş daha fazla bizleri bebişle imtihan etmez ve bu sabrımızın sonunda mukafatlandırır...rabbim yüzümüzü güldürsün gercekten cok zormuş yaşamayan hic kimse bizim neler düşündügümüzü anlayamaz...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...bu arada merak edip aradıgın icin cok sagol canım cok öpüyorum seni...

canım inş melegin göbüşündedir üzülme lütfen hayırlısı olsun rabbim ol dedigi zamanda olacak inş...

canım hoşgeldin...bizler icin yaptıgın dualar icin allah razı olsun rabbim kabul eder inş...inan yazını duygulanarak okudum rabbim bizlerede nasip eder inş o güzel kutsal topraklara gitmeyi...

haber verdigin icin sagıol canım...iyi olmasına sevindim inş sonuna kadar böyle gider ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alır bebişini bendende selam söylersen sevinirim...sende iyisindir inş kardeloşum...

canım inş hayırlı haberlerle dönersin...

iyiyim canım sagol sen nasılsın...kuzura bakma banucum gecmişteydim gec yazdım...

kızlar hepinizi cok özledim bayramda giremedim kusura bakmayın anneme gitmiştim ordanda eregliye tayzeme gectik şimdide annemle evimdeyim cok şükür...gecmiş bayramınız mubarek olsun...kızlar ya cok güzel bir rüya gördüm...doktora gitmişim bir bucuk aylık hamilesin diyo doktor bana sonra ultrosonda bebişe bakıyo elleri kolları her yeri oluşmuş birde diyoki bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım o kadar gercekteki rüyam keşke hic uyanmasaydım diyorum ama napalım rabbim inş bizlerede hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inş hepinizi tek tek cok öpüyorum...

derinim tutişim boncugum banum selam kızlar nasılsınız...
amin canım inş inş inş canım rüyan çok güzel bende hep öle görüyordum hep hamile olarak inş hayırlısıyla olacak seninde
Peloşum hosgeldın cnm,ay rüyanda harikaymıs inş en yakın zamanda bebısın senınle olur aynısını yaşarsın.durumlar nasıl cnm adet falan?

Kızlar bende dün gece test yaptm şüphelendm gene mide bulantıları falan yanmalar cok olunca,ama negatıf.dügün geçsinde bende hayırlısıyla bi ucundan tutsam.
canım allah gönlüne göre versin inş allah artık hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin
hanımlar nasılsınız maşallah bugün güzel muhabbet etmişsiniz öncelikle
ELİFCİM farkedermi canım topici ben açmış olabilirim ama hepimiz aynı haklara sahibiz yani organizeyi sende yapabilirdin canım .neyse ben şimdi yazıcam herkles duysun
DERİNİM hayırlı olsun cano sünnet nezaman ben bugün yarın sanıyodum hatta döndüğünü görünce şaşırdım cano .evet bugün kardeşimle beraberdik gezdik birazcık bide dışardada işlerim vardı .test yapmışsın kızmadsım canım niye kızıcam hiç ummadık anda gelir bellimi olur hayırlısı diyelim canom .buarada buluşmayı dün akşam msnde konuştuk senin adınada kararlar vaerdik inşallah gerçekleşir canım sende gelebilirsin .
ANATOLİŞİM KUZUM BUGÜN ARADIM seni ama ulaşamadım merak ettim doktora gittinmi diye ayrıca buluşmayla ilgili konuşucaktım neyse konuşuruz biara olurmu sen çağrı at ararım
ECECİM doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah belkide pıt pıtlarda duyulur bellimi olur hadi dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.
BANUŞUM yarın doktora gideceklmişsin hadi inşallah güzel haberler alırsın iltihap fiklan yoktur umarım .bak buluşalım biz senin moralini düzelşticez merak etme kuzum
BONCUĞUM sen naaptın canım herşey yolunda inşallah
DERDAM çok teşekkür ederim bitanem allah razı olsun napalım duadan başka yapıcak bişey yok .esmamı ve seni öpüyorum canım
PELOŞUM dönmüşsün kuzum hoşgeldin özlemiştim .geldi geçti peloşum ya napalım hayırlısı RABBİM inşallah güldürcek bizleride ..
kızlar gelelim buluşma işine biz dün msnde SEVCANIM ,ELİFİM VE BEN konuştuk artık buluşalım istiyoruz yani uzun zamandır hep düşünüyoruzda bi uygulamaya geçemedik artık zamanı geldi sanırsam .keşke herkes İSTANBULDA olsaydı ama malesef artık şimdilik istanbuldakilerle buluşalım inşallah diğer arkadaşlarımızlada sonra .neyse enyakın zamanda olsa diyorum ben mesela cuma herkese uygunmu ?ben EMİNÖNÜ dedim ama sizler nedersiniz ?fikirlere açığız ama lütfen olsun artık görüşüp dertleşelim yaa
amin canım inş ya artık duyulur sanırım neredeyse 2 ay oldu yani 1 hafta sonra işte duyulması gerekmezmi ben ilk bebişiminkini hiç beklemedim duymak için ilk gittiğimde duymuştum bakalım bu defa ne olacak heycandan yerimde duramıyorum gece bile uyumadım heycandan bugün saat 5 olurmukiiiiii
bu arada buluşuyormuşsunuz arkadaslarla keske bende orda olsaydım sizleri görmeyi konuşmayı çok isterdim ama kader işte hepinizi çok öptüm
Kızlar ben alıntı yaptım ama bir seferde toplıca yazayım istedim. Bu akşam regli oldum malesef :( Buluşma işi benim için Cuma gayet uygun ama bence kalabalık Eminönünde diğil bir mekanda buluşsak daha iyi ne biliyim mesela taksim de beşiktaşta bir cafe gibi Cuma uygun olan arkadaşlar yazsınlar ki kim kimiz bilelim. Kızlar salak gibi hissediyorum kendimi her ne kadar kanda cıkmamış bile olsa belki gec döllenmedir diye bekliyodum bir umut ne yalan diyim Naapalım buymuş bu ayda kader

Banucum Allah yardımcınız olsun canım İnşallah tutacak sen moralini motivasyonu yüksek tut yeterki olumu canım. Cuma buluşursak konuşuruz bol bol zaten

Anatolia canım ben Avrupa yakasındayım
canım ne olur canını sıkma inş hayırlısıyla gelecek minişin
Arkadaslar ben yenirim burda.sohbetlerinizi okudum çok moral buldum dertlesecek birilerine çok ihtiyac duyuyor insan.tupbebek tedavisine başlıcam çok heycanli ve bı o kadarda kaygiliyim:34:
hsg canım alah gönlüne göre versin inş

ahcanım ne yapalım artık bidaki aya inş gelsin minişin artık hasretler bitsin

kızlar ben çok hycanlıyım yerimde duramıyorum inş güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin benden hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ben şimdi çıkıyorum hazırlık yapacağım kib aeo öp by

kızlar ben 3 veya 3 buçuk gibi evden çıkarım daha dr un yerini bulacağım nerdeyse bilmiyorum gelince yazarım by

bayram yoğun geçti aslında bayram gelmiş neyime diycemde biliyorumki isyana girecek ALLAHIM affetsin .
biraz moralsizim galiba insanlara karşı ve kendime karşı oynuyorum bu bebek konusunda iyi gözükmekten bıktım bende insanım
yoruldum artık insanlardan
dün eşimin akrabalarıylydık bi yakınımızın hamile olduğunu öğrendim çok doğal değilmi hamile olabilir ama bu kişinin iki tane evladı var ve sırf erkek olsun diye yapıyo belki buda normaldir ama söylenen sözler acıttı canımı korktum diyo bayadır korunmuyoduk olmuyo diye korktum daha kızı 4 yaşında düşünün biz birtaneyi bulamazken onun korkusuna bak .eşi doktora gidelim olmuyo çocuğumuz demeye başlamış .ya bana diyo bunları benim gibi 10 yıldır hasret çeken birine .hee neyse gerek kalmadı şükür diyo .ya aslında söyliycek diyecek çok şey var içimde belki bana diyebilirsiniz niye bukadar etkilendin .etkilendim işte bazı şeyler insana küfür gibi geliyo buda öyle bişeydi .canımı yakmaya yetti .duygularımı çok belli etmem içimde fırtınalar kopsada .ama bukez dertleşmek istedim sizinle .şuanda ellerim titriyor biliyorum bunları okurken sizde kötü olcaksınız hakkınızı helal edin bana .
aslında galiba kendimden çok eşime üzülüyorum ona söylerken okadar güzel rol yaptımki aman hayatım boşver dedim oda tabiki dedi .ama ben boşveremiyorum .çok zor bir imtihanmış dilerim hakkıyla verebiliyorumdur .:14::14:
dün kaç kişiyiz diye sayıyorlardı çok kalabalıktık çünkü aile aile sayıldı herkes 4 ,5 kişiyken biz 2 kişiydik canım yandı büyüyemedik biz .
neyse gerçekten çok şey var içimde ama iyi değilim
SABIR YARABBİM

İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
ablam ben senın ne kadar sabırlı oldugunu bılıyorum...ama ınsanların bu kadar raht olmasına da gıcık oluyorum...ben asla konusamam boyle ınsanın karsısında o sekılde.bana da cok oluyordu.ama uzak duruyorum oyle ınsanlardan.hala bıle war kac kere kalp durması demıstım oncekı sonlanan gebelıgımı ay ısrarla düşüktü dımı dıyolar ewet dıyorum artık laf yetıstıremıyorum

Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
cnm hoşgeldın...ne guzel huzur dolup dediğiniz gibi formatlanıp geldınız.allah kabul etsın.duaların ıcın ALLAH RAZI OLSUN CNMM.

Of okadarda ugrastm duzgun olsun dıye:)
KIZLAR YEGENIMIN SÜNNETİNE HAYIRLI OLSUN DİYEN HERKESE COK TEŞEKKÜR EDERİM.
Dün yatagı süsledik güzelce.yoruldum ama degdi.bugunde evdeyım,kargo beklıyom kilitlendim eve...neyse dizim başladı izliyim.
cnm sunnetınız hayrlı olsun ınşallah

kızlar bana 2 yerde 2 günde uyar
kıslar buluşma kararlanmış ya beşiktaş bıraz ters sankı bakırkoye gıtsek ya..ya da taksıme.ama taksım de kalabalık bakırkoy sankı daha ıyı.gün olaak da eşime solerım cuma uyar bana sanırım.hem bulantıya ıyı gelıyo benım gezmeler.gecen gun rezıl oldum dısarda yıne cıkarmam ınsallah :)))

herkese selam kızlar.ben bayramda bır cıktım ewden taa pazar gunu geldık.9 gun tatılı degerlendırdık yanı.tekırdag annemler fılan derken gectı oyle.gezerken bıseyım yoktu.bulantı wardı ama cıkartma yoktu.ewe bı geldım başladık yıne gunde 2 defa anlamadım ewde ne oluyo sankı bızım bıcırıklar gezentı olcak sanırım :D :D
cıkardım da geldım pc başına.cok yıyemıyorum.a olanlar da cıkıyor.bugun yıne sadece meyve yedım onlar da gıttı.neyse vıtamınlerı ayrışmıştır cıkana kadar belkı.ay muhabbete bak mıdenız de bulanacak...
hepınızı opuyorum.sureklı yatma halınde oldugum ıcın cok gıremıyorum...elımden geldıgınce gırecegım kızlar...muck hepınızı

hayırlı aksamlar kıslarr...kardeşçigimdeyim..benim kocişin işleri vardı bu saat oldu gelemedi daha yaa..birazdan gelcekmiş..alcekte daha abiyemi alcam ohooo uzun iş ama:31:çıkmadan size bi bakam dedim...

ececim hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..

selinam,elifcim üzülmeyin kızlar yaa..gerçi bende üzüldümde napalım alıştık artık...inş bundan sonrası iyi olsun:(

ebuşumm dediginiz yerler pek farketmez benim için ama bu hafta imkansız cano..zaten haftaya demişsiniz gerçide ben genede yazim dedim..çünkü perşembeden itibaren ablamdayız cnm,pazara kadar...sonraki hafta benim eşim salı günü izinli..salı harici de tek göndermez vesaitlerle:((napcaz ya..gelemezsem çok üzülücem:59:yada söylerim ne günü kararlaştırırsanız o gün izin kullansın o getirsin beni..anca öyle...

Canım hayırlı haberlerle gel inaşallah

hayırlı aksamlar kıslarr...kardeşçigimdeyim..benim kocişin işleri vardı bu saat oldu gelemedi daha yaa..birazdan gelcekmiş..alcekte daha abiyemi alcam ohooo uzun iş ama:31:çıkmadan size bi bakam dedim...

selinam,elifcim üzülmeyin kızlar yaa..gerçi bende üzüldümde napalım alıştık artık...inş bundan sonrası iyi olsun:(

ebuşumm dediginiz yerler pek farketmez benim için ama bu hafta imkansız cano..zaten haftaya demişsiniz gerçide ben genede yazim dedim..çünkü perşembeden itibaren ablamdayız cnm,pazara kadar...sonraki hafta benim eşim salı günü izinli..salı harici de tek göndermez vesaitlerle:((napcaz ya..gelemezsem çok üzülücem:59:yada söylerim ne günü kararlaştırırsanız o gün izin kullansın o getirsin beni..anca öyle...

kızlar dr dan geldim şükür bebişim çok ii pıt pıtlarıda duyduk şükür pıt pıtlar çok güzeldi bebişim gelişmiş yerleşim yeride çok ii dedi dr bebişimin kafasını kalbini gördüm çok güzeldi ya çok mutlu oldum ama bi kötü haberimde var bebişim düşük riski varmış çok dikkat et mümkün olduğunca dinlen dedi dr vitamin filan verdi işte perşembe hastaneye tahlile gideceğim inş o da güzel çıkar dualar için tskler ben çıkıyorum sonra görüşürüz size haber vermek için girdim ii aksamlar öp by

ECECİMMM,,,
cnm bnm gözün aydın çok şükür miniğinin ilk sesini duymuşsun 9ay boyunca hep bu güzel duyguyu yaşayıp kucağınada almak nasip olur inş...:nazar::nazar::nazar:
düşük riksin warmış çok dikkatli ol ALLHIMIN izniyle atlatırsın bunu hiç kafana takma bebişinede kendinede boşuna stres yapma sakın ...:34:

sizler nasılsınız kızlarrr....???:80:

Son düzenleme:
kızlar dr dan geldim şükür bebişim çok ii pıt pıtlarıda duyduk şükür pıt pıtlar çok güzeldi bebişim gelişmiş yerleşim yeride çok ii dedi dr bebişimin kafasını kalbini gördüm çok güzeldi ya çok mutlu oldum ama bi kötü haberimde var bebişim düşük riski varmış çok dikkat et mümkün olduğunca dinlen dedi dr vitamin filan verdi işte perşembe hastaneye tahlile gideceğim inş o da güzel çıkar dualar için tskler ben çıkıyorum sonra görüşürüz size haber vermek için girdim ii aksamlar öp by

Ececim gözün aydın canım Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına da ben seyi anlamadım doktor yerleşimi falan gayet iyi demiş ya neden düşük riskin varmış ki Bence testlerde gayet güzel çıkacak canım boşuna stres yapma olurmu dinlen bol bol sen Kaç haftalık bu arada

hanımlar nasılsınız maşallah bugün güzel muhabbet etmişsiniz öncelikle
ELİFCİM farkedermi canım topici ben açmış olabilirim ama hepimiz aynı haklara sahibiz yani organizeyi sende yapabilirdin canım .neyse ben şimdi yazıcam herkles duysun
DERİNİM hayırlı olsun cano sünnet nezaman ben bugün yarın sanıyodum hatta döndüğünü görünce şaşırdım cano .evet bugün kardeşimle beraberdik gezdik birazcık bide dışardada işlerim vardı .test yapmışsın kızmadsım canım niye kızıcam hiç ummadık anda gelir bellimi olur hayırlısı diyelim canom .buarada buluşmayı dün akşam msnde konuştuk senin adınada kararlar vaerdik inşallah gerçekleşir canım sende gelebilirsin .
ANATOLİŞİM KUZUM BUGÜN ARADIM seni ama ulaşamadım merak ettim doktora gittinmi diye ayrıca buluşmayla ilgili konuşucaktım neyse konuşuruz biara olurmu sen çağrı at ararım
ECECİM doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah belkide pıt pıtlarda duyulur bellimi olur hadi dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.
BANUŞUM yarın doktora gideceklmişsin hadi inşallah güzel haberler alırsın iltihap fiklan yoktur umarım .bak buluşalım biz senin moralini düzelşticez merak etme kuzum
BONCUĞUM sen naaptın canım herşey yolunda inşallah
DERDAM çok teşekkür ederim bitanem allah razı olsun napalım duadan başka yapıcak bişey yok .esmamı ve seni öpüyorum canım
PELOŞUM dönmüşsün kuzum hoşgeldin özlemiştim .geldi geçti peloşum ya napalım hayırlısı RABBİM inşallah güldürcek bizleride ..
kızlar gelelim buluşma işine biz dün msnde SEVCANIM ,ELİFİM VE BEN konuştuk artık buluşalım istiyoruz yani uzun zamandır hep düşünüyoruzda bi uygulamaya geçemedik artık zamanı geldi sanırsam .keşke herkes İSTANBULDA olsaydı ama malesef artık şimdilik istanbuldakilerle buluşalım inşallah diğer arkadaşlarımızlada sonra .neyse enyakın zamanda olsa diyorum ben mesela cuma herkese uygunmu ?ben EMİNÖNÜ dedim ama sizler nedersiniz ?fikirlere açığız ama lütfen olsun artık görüşüp dertleşelim yaa
Bende varım hangi gün olursa uyar Allah kısmet ederse.
Kızlar ben alıntı yaptım ama bir seferde toplıca yazayım istedim. Bu akşam regli oldum malesef :( Buluşma işi benim için Cuma gayet uygun ama bence kalabalık Eminönünde diğil bir mekanda buluşsak daha iyi ne biliyim mesela taksim de beşiktaşta bir cafe gibi Cuma uygun olan arkadaşlar yazsınlar ki kim kimiz bilelim. Kızlar salak gibi hissediyorum kendimi her ne kadar kanda cıkmamış bile olsa belki gec döllenmedir diye bekliyodum bir umut ne yalan diyim Naapalım buymuş bu ayda kader

Banucum Allah yardımcınız olsun canım İnşallah tutacak sen moralini motivasyonu yüksek tut yeterki olumu canım. Cuma buluşursak konuşuruz bol bol zaten

Anatolia canım ben Avrupa yakasındayım
Aman be ne beşiktaşı bilirim ne taksmi bakırköy denmiş süper olur.

Bakırköy ebrar kaybolurum valla birde beni ararsınız::))
Canım ne mutlu pıt pıtlarıda duymuşsun inşallah bişeycik olmıyacak sen stres yapma dinlen.

Kızlar çapaya evrakları vermeye gittim şok oldum döndüm evrakların tarihi geçmiş dediler onlar demişti eylülde adete 10 gün kala gel diye şimdi yok diyolar neyse eişime androlojiden gün aldık sperm için 22 eylülle verdiler bu iş kasıma kaldı off sıkıldım aslında tam kendimi hazırlamıştım herişte bir hayır vardır napalım diete devam edeyim bari salmıştım ipleri yutuyodum yarın başalarım artık inşallah buluşalımda birbirimizle dertleşelim kızlar.
Bakırköyde meydanda saray mıhallebicisi var orasını herkes bilir orda buluşabiliriz hem rahat oturabilirizde bahçeside var ne dersiniz.
Derin muhakkak ayarla lütfen sensiz olmaz tamammı.

Back
X