Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar üzerimde pek bi halsizlik olduğundan uzun uzun yazmaya canım çekmiyo.
sadece soru soran üç arkadaşa da,görmezden geldiğimiz düşünülmesin diye yazma gereği hissettim,ateşten anlamıyorum,ploraktinin o kadar düşmesi gebeliği engeller mi bilmiyorum.
diğer arkadaşım,sanada geçmiş olsun ve inşallah hamilesindir.

Denızler hosgeldın.tabıkı elımızden geldıgınce yardımcı oluruz cnm...şmdı adetının normalınden farklı olması bı soru işaretı uyandırıyor tabı...gönul isterkı hamilelıkten olsun bıcok kisi okuyoruz böyle olan...ama bende son aylarda cok yaşadım aynısını,acaba yerleşme kanamasımı falan dedım bsy cıkmadı...bı cok bekleyen testlerde o cizgi belirebiliyor...bence sen ıdrar testlerıyle kafanı yorma git dırek kanda baktır rahatla cnm.

Hoşbulduk canım. Test yaptırıpta negatif sonuç almaktan çok korkuyorum. Beni en çok umutlandıranda göğüslerim oldu. Şuan el bile değdiremiyorum. Öyleki ağrı ve şişlik var. insanın göğsü başka neden böyle olurki. adedtime daha nerdeyse 20 gün var. İnşallah Rabbim hepimize bu güzel duyguyu nasip eder biran önce. Çıldırcam artık kendmi incelemekten dinlemekten. Şaşırdım ne yapacağımı. Rabbim aklımızıda korusun bu arada :))))))))))))):1::1::1::1::27:27::27:

kızlar üzerimde pek bi halsizlik olduğundan uzun uzun yazmaya canım çekmiyo.
sadece soru soran üç arkadaşa da,görmezden geldiğimiz düşünülmesin diye yazma gereği hissettim,ateşten anlamıyorum,ploraktinin o kadar düşmesi gebeliği engeller mi bilmiyorum.
diğer arkadaşım,sanada geçmiş olsun ve inşallah hamilesindir.

teşekkür ederimm sana da geçmiş olsunn.

Hoşgeldin arkadaşım yarın inşaallah umut ettiğin haberi alırsın

Nisbhr sende hoşgeldin,prolaktin düşüklüğüyle de pkoyla da alakalı bilgim yok cnm maalesef...

inşaAllah diyorum bakalım haberi aldıığım gibi size de haber vericem.. gözüme uyku girmiyor heyecandan :)

selam
kimse yok ama olsun.
ececim,rabbim sonuna kadar sağlıkla geçirmeni nasib etsin.
sevcancım,demek senin minikler gezente olcaklar heee
sağlıkları iyi olsunda inşallah
kızlar çok kıskanıyorum,çok kıskanıyorum,yapmayın,etmeyin,yada dua edin bende geleyim:91:

O zaman dua edelim bol bol sende gelll:)

Eboşum dün aradın galiba yanlış anlamadıysam dün kapalıydı telim doktora bugun gittim ama ayın 19'una kadar yokmuş o yuzden boşboş geri döndüm cnm Buluşma işine gelince valla ben karşıdan eminönünü biliyorum o da bir tek çarşının oraları başka hiç biyeri bilmiyorum snaıırm en son bakırköy dendi söz vermiyim belki gelirim belki gelemm mesafe uzak kalıyor bana maalesef...:59:

Tamam cnm anladım sen de adet olmuşsun sanırım hayırlısı hakkınızda değerin 1küsür çıkınca bende geç döllenmedir diye tahmin etmiştim ama umutlanma diye bişey dememiştim hayırlısı artık yapacak bişey yok maalesef[/QUOTE]

demek buşuşuyosunuz bu tarafta olsa bende gelirdim hepinizi merak ediyorum napalım artıkın yediğiniz içtiğiniz sizin olur muhabeetlerinizi paylaşırsınız bizimle
kerdelenim canım valla ben seni görmeyi çok sitiyorum gerçek hayatta senin gibi dobra dürüst bir arkadaşım olsun çok isterdim ama yok mağlesef
diğer kızlar sizleride çok seviyorum hepiniz benim can arkadaşlarımsınız insan burda kıurduğu sohbeti burda bulduğu arkadaşlığı keşke gerçek hayattada bulabilse eminim olan kişiler vardır şanslı arkadaşlar ma benim yok

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. dilerim beni de aranıza kabul edersiniz :)

arkadaşlar artık anne olabilmeyi çok istiyorum bakalıım hayırlısı olur inşaAllah... haziran ayında düşük yaptım oldukça kötü günlerdi ve eğer yanlış hissetmiyorsam sanırım yüce rabbim tekrar hamile kalabilmeyi nasi etti. sonucu da yarın öğrenicem. inanılmaz merak ediyorum...

Hoşgeldin Cok gecmiş olsun düşük yapmışşın sende İnşallah hamişsindir Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsi

Anladığım kadarıyla 2 kişi yani Banu ve Sevcan için Bakırköy Ebrar ve Anatolia için Beşiktaş Derin için M. Köy yakın valla kızlar bana her yer aynı mesafede . Ama ben derim ki Taksimi direk eleyelim bence. Mecidiyeköy orta yer olabilir. . Karşıdan gelende bakırköy cıvarından gelende tabi bende ve Derin içinde Metrobüsle binip ortada buluşmak kolay olur. Zaten Cevahirin önünden geciyor. Metrobüs.

Ne dersiniz. Gün olarak Cuma daha uygun gibi gözüküyor sanırsam

Kıslar yazısırken sarj bıttı gremedm bı daha k.bkmayn.

Elifcım bence olur ama kıslar ne der ıns olur.
Ebusum,aleynacm slm.

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım ben bugün yoğun birgün geçirdim neyse şimdi oturdum .
ECECİM çok sevindim canım pıt pıtlarıda duymuşsunuz maşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım bide neden düşük tehlikesi var anlamadım ?hayırlısı olsun bol bol dinlen bari sende
KARDELOŞUM canım tel konusunda inanki hiç fikrim yok yani nokıa kullanmadığım için benim samsung umarım gönlüne göre olur .buarada kıskanmakta haklısın ama ben dua ediyorum inşallah sende gelirsin canım
DERİNİM sende kardeşindeymişsin napıyo tuniş ?buarada cano bana mecidiyeköy çok dha uygun daha yakın yani ben ne bakırköyü nede diğer yerleri biliyorum karşı benim için tamamen yabancı :))neyse umarım seninki sorun çıkarmaz yaa ben çok istiyorum enişteye selam ilet yapmasın böyle :))buarada abiye kuzumu olcan cano :)))
DERDAM keşke canım butarafdada yapabilsek bende memnun olurdumda diğer kızlar hep karşıda ortayı bulmamız gerekiyo belkide ikinci buluşmayı butarafda yaparız ozaman sende gelirsin canım .buarada esmacığı öptüm
SEVCANIM densiz çok valla napalım idare edicez insanları değiştiremeyuiz .bide senin bebişler gezmeyi seviyolar bişeycik olmaz inşallah .hee taksim demişsinde ora olursa biraz zor bana ciddi uazak yani ..
ANATOLİŞİM kuzum demek doktor yoktu hayırlısı olsun buarada beni yanlızmı bırakıcan yolda seni almadan gitmem dermişim :))neyse konuşuruz bukonuyu ama telin senmde olmuyo diye arayamıyorum cano
ELİFCİM canım evet CUMA olsun ve MECİDİYEKÖY olsun çok iyi olur inşallah diğerlerinede uyar ..
SELİANAM kırmızılar gelmiş canım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını sakın vardır bir hayır elbet birgün gelmiycek kuzum
BANUŞ senin tüp ertelenmiş kuzum sağlık olsun inanki duyar duymaz bunun hayırlı olacağını hissettim inşallah herşey güzel olucak bitanem
BİRSOŞUM nerdesin kuzum özledim seni
GARİBİM kıyamam sana yaa gönüller birolsun napalım :((
buarada yeni arkadaşlr gelmiş aramıa hoşgelmişler isim hatırlıyamadım kusura bakmayın
bide kızlar ben renkli gönderemiyorum ya nedendirki hep siyah çıkıyo gıcık oldum valla
KARDELENİM sen nerelerdesin canım gelen giden oluyor heralde senide öptüm çok

DERİNİM ,ALEYNAM selam hanımlar nasılsınız ?
aleynam neler yapıyosun canım geçen akşam msnden yazdım ama düştün sanırsam
derinim banada uyuyo cano inşallah buluşalım yaaa

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım ben bugün yoğun birgün geçirdim neyse şimdi oturdum .
ECECİM çok sevindim canım pıt pıtlarıda duymuşsunuz maşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım bide neden düşük tehlikesi var anlamadım ?hayırlısı olsun bol bol dinlen bari sende
KARDELOŞUM canım tel konusunda inanki hiç fikrim yok yani nokıa kullanmadığım için benim samsung umarım gönlüne göre olur .buarada kıskanmakta haklısın ama ben dua ediyorum inşallah sende gelirsin canım
DERİNİM sende kardeşindeymişsin napıyo tuniş ?buarada cano bana mecidiyeköy çok dha uygun daha yakın yani ben ne bakırköyü nede diğer yerleri biliyorum karşı benim için tamamen yabancı :))neyse umarım seninki sorun çıkarmaz yaa ben çok istiyorum enişteye selam ilet yapmasın böyle :))buarada abiye kuzumu olcan cano :)))
DERDAM keşke canım butarafdada yapabilsek bende memnun olurdumda diğer kızlar hep karşıda ortayı bulmamız gerekiyo belkide ikinci buluşmayı butarafda yaparız ozaman sende gelirsin canım .buarada esmacığı öptüm
SEVCANIM densiz çok valla napalım idare edicez insanları değiştiremeyuiz .bide senin bebişler gezmeyi seviyolar bişeycik olmaz inşallah .hee taksim demişsinde ora olursa biraz zor bana ciddi uazak yani ..
ANATOLİŞİM kuzum demek doktor yoktu hayırlısı olsun buarada beni yanlızmı bırakıcan yolda seni almadan gitmem dermişim :))neyse konuşuruz bukonuyu ama telin senmde olmuyo diye arayamıyorum cano
ELİFCİM canım evet CUMA olsun ve MECİDİYEKÖY olsun çok iyi olur inşallah diğerlerinede uyar ..
SELİANAM kırmızılar gelmiş canım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını sakın vardır bir hayır elbet birgün gelmiycek kuzum
BANUŞ senin tüp ertelenmiş kuzum sağlık olsun inanki duyar duymaz bunun hayırlı olacağını hissettim inşallah herşey güzel olucak bitanem
BİRSOŞUM nerdesin kuzum özledim seni
GARİBİM kıyamam sana yaa gönüller birolsun napalım :((
buarada yeni arkadaşlr gelmiş aramıa hoşgelmişler isim hatırlıyamadım kusura bakmayın
bide kızlar ben renkli gönderemiyorum ya nedendirki hep siyah çıkıyo gıcık oldum valla
KARDELENİM sen nerelerdesin canım gelen giden oluyor heralde senide öptüm çok

selam ben yeni üye değilim ama ilk defa yazıyoruminşallah bende başlıcam tedaviye ama hiç doktora gitmedim nasıl başlıcam bilmiyorum adetim yeni bitti ve gelecek ay adettimde başlamayı planlıyoruz ama bakalım hafta içi doktora gidip ne yapmam gerektiğini öğrenidcem allah herkese yardımcı olsun

Ebusum cnm benım,dıger kıslarada uyarsa haftaya cuma cevahirde okişş:)

bu arada garıpcımde sormustu abıyemı.evet aldım bugun kıslar kocısle cıktık aksam.ama baya gec olmustu ayakkabıyı bulamadım.buldum numarası yoktu.yarın bakcam artık.aslnda fantazı ayakkabım var ama hıcbırı elbıseme uymuyo:(

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 DerinSu+ birnur79 banu145145+ ugurboncugum+ aleyna84+

oh oh maşallah kızlar az önce kimse yoktu hepiniz hoşgeldiniz

Back
X