Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

doğru canım seninde işlerin kalmıştır olsun yaparsın yeterki sağlık olsun kuzum
ŞenizŞeniz
derinim iyi canım adeti gelmedi doktoru progestana başla dedi adet oluncada klomene başlıycak inşallah .deneme maksatlı diyo derinim ama belkide ilk seferde gelicek kuzusu
halem hastaymış afedle haber göndermiş
yelizimdende hala haber yok yaa :gitme:

sen naaptın film işi kaldımı yoksa çektircekmisin

]

BENDE ÖZLEDİM KIZ ŞenizBİRAZ DAHA İYİYİM CANIM HAMD OLSUN BUGÜNLERİMİZE

GECE GELDİM KACTIM YANİ AMA SİZLER YOKTUNUZ Bİ KACAMAK YAPIM DEDİM ONUDA TUTTRAMADIM KIZ

]

BENDE ÖZLEDİM KIZ ŞenizBİRAZ DAHA İYİYİM CANIM HAMD OLSUN BUGÜNLERİMİZE

GECE GELDİM KACTIM YANİ AMA SİZLER YOKTUNUZ Bİ KACAMAK YAPIM DEDİM ONUDA TUTTRAMADIM KIZ
gece kalamadım ben çok başım ağrıyodu bakamıyodum pcye
gerçi şuanda aynıyım deli etti bu ağrı beni
buarada rejim nezaman bitiyo kuzum
Abla hale test yaptıracaktı sanki yaptırmışmı acaba

hiç haberim yok canım bilmiyorumkismile

cok sevindim gözü aydın turkuazın maşallah

yine kayıpsınız yaa nerdesiniz bakıyım benimki heran geebilir garajda işi varmış
gelince çıkıcam mecburen evdeya ilgi bekliyo delüü

evet ya tutişimin gözüaydın çok sevindim onun adına inşallah minişide gelir tez vakitte
ama içime doğmuştu sorun çıkmıyacağı

[
gece kalamadım ben çok başım ağrıyodu bakamıyodum pcye
gerçi şuanda aynıyım deli etti bu ağrı beni
buarada rejim nezaman bitiyo kuzum

hiç haberim yok canım bilmiyorumkismile

abla yarın bitiyo inşallah 5 günlük bi diyetti

bu kulüpten okudum yaptım acxaba verdimmi bilmiyomda tardtınında pili bitmiş

ama ayıptır söylemesi coık kabız oldum ya neden oldu anlamadım cokta su içiyorum ama

aa inşallah vermişsindir canım
eğer öyle olursa bende yapıyım gerçi verdim ben ama olsun azcık daha versem hiç fena olmaz
canım kurukaysı varsa ye üstünede ılık su iç .metabolizman değiştiği için olmuştur

Ayy kaysıda yokki yarın alırım ama bugün gec oldu daha cıkamam dışarıki

inşallah vermişimdir ben o topiyi buraya kopyalarım sendeokursun olurmiiiiii

yok kuzum flm işi kaldı bu ayda bi topikte kanallı tıkalı bayanın bi otlar kullanıp hamişş kalmışş o otları aldım sabah öyle akşam içiyom 20 gün içilecekmiş bu ayda bunları yapayım bakalım cumarteside süt alıp maydonuzla kaynatacam oturacam bakalım artıkk bunlarıda yapam bide boncugumun dedigini yapacam sonra flm çekilecem sonuç ne çıkacak görecezzz inşallah şifa olur balımm ne diyeyimm bu aradada arkadaşla konuşup 500 yasini dagıttırcamm ee artıkk olurr heraldee biraz bi gelişme ne dersinn kuzucumm hahaha
derinimde inşallahh hemecikk hamişş kalsınnn rabbim ugraştırmadan doldursun göbişini inşallahh
yeliz nerelerde acaba nasıl inşallah hamiledir ondan gelemiyordurr inşallahh
halemmm hastalanmışş saglıkk olsun inşallah bidaha aya gelir onunda bebişii inşallahh

rabbimmm nolurrr güldürrr hepimizinn yüzünüü tez zamandaaa

kız siz kilo vercem diyemii ugraşıyonuzzz kızzzz

anacımmm limonn suyu içinnn bak nasıl eriyoo kilolarr görecenizz e tabii birazda yemege dikkat ettinizmii gitti kilodan eser yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…