Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

doğru canım onları yapda bakalım inşallah şifa olur
herkes iyi sonuçlar almış dilerim sendede işe yarar ben inanıyorum ama azmediyosun iyi olcak herşey
derinim için hayır olcak inşallah inanıyorum ben kuzum

KIZLAR ALTTA CIKAN RESMİMDE 1 AY 3 GÜN KALMIŞ DİYO İNŞALLAH GERCEKTENDE 1 AY 3 GÜN SONRA HAMİLE KALDIGIMI ÖGRENİRİM İNŞALLAH

aleynam bakıcam kuzum saol
sende vermişsindir yaa hiç anlamıyomusun kıyafetlerinden?

hayalim bende biara elma sirkesi içiyodum ama devam edemedim

Abla duam akşama dimi kacta geliyim kız bide okuyamayan varsa ben alabilirim canım
canım bilmemki dua kşamada saatini bilemiyorum
okumuyan birsen ve derda var onlarda okur ama
KIZLAR ALTTA CIKAN RESMİMDE 1 AY 3 GÜN KALMIŞ DİYO İNŞALLAH GERCEKTENDE 1 AY 3 GÜN SONRA HAMİLE KALDIGIMI ÖGRENİRİM İNŞALLAH

ay inşallah aleynam yaa hiç belli olmazki kuzum

Tamam abla ozamn ben akşama ugrarım şimdi cıkamam lazım ikindiyi kılıp yemek yapım eşime tabi

sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın hoşcakalın

inşallah canımm inşallahh işe yarasınn artıkkkk okadarr ot içiyoz demii ot agacı çıkacak içimizde ayolll hahaha inşallah hepimiz içinn herşeyy çokk güzell olsunn inşallah
inşallah canımm inşallahhhh 1 ay sonra alırız hamile haberini inşallahh
aleynam bakıcam kuzum saol
sende vermişsindir yaa hiç anlamıyomusun kıyafetlerinden?

hayalim bende biara elma sirkesi içiyodum ama devam edemedim
sirkede çok iyi yanlız kilo vermek için deyil bütün vucut için çok iyi
kızlar ben kaçtım akşam görüşürüz olurmu
kociş geldi kızmasın herüfüm
tamam kuzumm güle güle öptüm çok ii bak kendineee bende etrafı toparladım bitti şimdi ütü açacam akşama gelirim çokk öptümm
Tamam abla ozamn ben akşama ugrarım şimdi cıkamam lazım ikindiyi kılıp yemek yapım eşime tabi

sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın hoşcakalın

aleynam kolay gelsin kuzum sana çok öptüm akşama duana gelecem inşallah bi sorun çıkmazsa bende gidem ütünün birazınıı yapayım dünya ütü birikti gene canımm hadi şimdilik by

kızlar hepinizi öptüm akşama görüşmek üzeree inşallahh

birsenim hg canımm nasılsınn çıkıyorum bende akşama görüşürüz canımm öptümm hepinizii

kızlar nerdesiniz bacılarım ya eltimin cumartesi günü 4 aylık olucak bebegi bu sabah kanaması olmuş bebegin eşi öne gelmiş demiş doktor kan uyuşmazlıgı ignesi yapmışlar ilaç vermişler eve yollamışlar kaynanam geldi bana o söyledi kız işşallah bebege bişey olmaz ya ben kaybettim çok üzüldüm işşallah onun ogluna bişey olmaz ben onun kadar gaddar olamıyorum ya allah esirgesin bebegini ne deyim:gitme::gitme: bu arada gözümden kaçmadı nerdesiniz yaw tek kaldım burda üzerinize afiyet grip olmuşum:2::2::2: ben çıkıyım işim var gene gireriim öpüyorum hepinizi

kız bizim topigin hatunları gene gelmemiş he:gitmehaoldumsmile kız hepinizinmi işi vardı be insan bir kişi buruya bırakır demi:gitme::gitme:

slm kızlar nasılsınız

benım kanamam oldu yaaaaaaa

hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor

hemen ıgne yapıldı

ılac verıldı progstrn ıcıyorum

slm kızlar nasılsınız

benım kanamam oldu yaaaaaaa

hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor

hemen ıgne yapıldı

ılac verıldı progstrn ıcıyorum

ah canım geçmiş olssun kendine çok iyi bak yat dinlen ne olur sag saglim alırsın işşallah kucagına bebegini senin için dua edicam canını sıkma agır kaldırma ayaklarının altına yastık koy bir middet yat bebek rahime yerleşene kadar olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tesekkur ederım cnm ınsallah bebegıme bırsey olmaz gercı doktor rahımde acılma yok bebekde saglıklı dedı
canım benim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, dinlen...

saol cnm benım dınlenıyorum habıre yatıyorum dualarınza ıhtıyacım var

MIZ mız CANIM DİKKAT ET KENDİNE BİR ARKADAŞIMDADA ÖYLE OLMUŞTU BOL BOL SU İÇMİŞTİ..SENDE İÇ...KENDİNE DİKKAT ET...

SEVTUNCUĞUM SEN NASILSIN..NE YAPTIN ÇAPAYA GİTTİNMİ....

EBRAR canım çok şükür adetim bitti...artık bende dualara katılabilirim akşam banada yaz...

kızlar akşama görüşürüz...inşallah arkadaşımızın duası kabul olur bebeğine en yakın vakitte kavuşur....

tesekkur ederım cnm ınsallah bebegıme bırsey olmaz gercı doktor rahımde acılma yok bebekde saglıklı dedı

saol cnm benım dınlenıyorum habıre yatıyorum dualarınza ıhtıyacım var

alah rızası için dikkat et bendede açıklık yok dendi bak bebegimi kaybettişm kızmada benim düştügüm duruma düşme canım dikkatli ol yat dinlen vallahı yanımda olsan ben sana çok iyi bakarım işlerini yaparım bebgini eline alana kadar elimi üstünden çekmem canım açıklıga baktır rahim boyuna canım sakın unutma 1 doktorla yetinme canım ne olur başkasınada görün benim canım yandı başka kimsenın canı yanmasın senin için dua edicem söz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

MIZ mız CANIM DİKKAT ET KENDİNE BİR ARKADAŞIMDADA ÖYLE OLMUŞTU BOL BOL SU İÇMİŞTİ..SENDE İÇ...KENDİNE DİKKAT ET...

SEVTUNCUĞUM SEN NASILSIN..NE YAPTIN ÇAPAYA GİTTİNMİ....

yok bebem gitmedimde pazratesi yada salı günü beni kürtaş eden doktora görünücem eşime demiş gel bakayım ondan sonra nasip olursa çapaya gidicem birde bir doktor daha var onada gidicem kardeşimin dğgünü var kasımda orda bir doktor va onada görünücem kesin emin olmama lazın yani bebegim cennete artık üzülsem nereye kadar allahımın gücüne gider biliyorum kendi kendime söz verdim artık üzülmek yok iyi şeyler düşünmeye başladım tez zamanda rabbim muradımı veriride bana ve burdaki arkadaşlara daha ne isterim rabbimdenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…