yok kuzum flm işi kaldı bu ayda bi topikte kanallı tıkalı bayanın bi otlar kullanıp hamişş kalmışş o otları aldım sabah öyle akşam içiyom 20 gün içilecekmiş bu ayda bunları yapayım bakalım cumarteside süt alıp maydonuzla kaynatacam oturacam bakalım artıkk bunlarıda yapam bide boncugumun dedigini yapacam sonra flm çekilecem sonuç ne çıkacak görecezzz inşallah şifa olur balımm ne diyeyimm bu aradada arkadaşla konuşup 500 yasini dagıttırcamm ee artıkk olurr heraldee biraz bi gelişme ne dersinn kuzucumm hahaha
derinimde inşallahh hemecikk hamişş kalsınnn rabbim ugraştırmadan doldursun göbişini inşallahh
yeliz nerelerde acaba nasıl inşallah hamiledir ondan gelemiyordurr inşallahh
halemmm hastalanmışş saglıkk olsun inşallah bidaha aya gelir onunda bebişii inşallahh
rabbimmm nolurrr güldürrr hepimizinn yüzünüü tez zamandaaa
canım bilmemki dua kşamada saatini bilemiyorumAbla duam akşama dimi kacta geliyim kız bide okuyamayan varsa ben alabilirim canım
KIZLAR ALTTA CIKAN RESMİMDE 1 AY 3 GÜN KALMIŞ DİYO İNŞALLAH GERCEKTENDE 1 AY 3 GÜN SONRA HAMİLE KALDIGIMI ÖGRENİRİM İNŞALLAH
inşallah canımm inşallahh işe yarasınn artıkkkk okadarr ot içiyoz demii ot agacı çıkacak içimizde ayolll hahaha inşallah hepimiz içinn herşeyy çokk güzell olsunn inşallahdoğru canım onları yapda bakalım inşallah şifa olur
herkes iyi sonuçlar almış dilerim sendede işe yarar ben inanıyorum ama azmediyosun iyi olcak herşey
derinim için hayır olcak inşallah inanıyorum ben kuzum
inşallah canımm inşallahhhh 1 ay sonra alırız hamile haberini inşallahhKIZLAR ALTTA CIKAN RESMİMDE 1 AY 3 GÜN KALMIŞ DİYO İNŞALLAH GERCEKTENDE 1 AY 3 GÜN SONRA HAMİLE KALDIGIMI ÖGRENİRİM İNŞALLAH
sirkede çok iyi yanlız kilo vermek için deyil bütün vucut için çok iyialeynam bakıcam kuzum saol
sende vermişsindir yaa hiç anlamıyomusun kıyafetlerinden?
hayalim bende biara elma sirkesi içiyodum ama devam edemedim
tamam kuzumm güle güle öptüm çok ii bak kendineee bende etrafı toparladım bitti şimdi ütü açacam akşama gelirim çokk öptümmkızlar ben kaçtım akşam görüşürüz olurmu
kociş geldi kızmasın herüfüm
Tamam abla ozamn ben akşama ugrarım şimdi cıkamam lazım ikindiyi kılıp yemek yapım eşime tabi
sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın hoşcakalın
slm kızlar nasılsınız
benım kanamam oldu yaaaaaaa
hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor
hemen ıgne yapıldı
ılac verıldı progstrn ıcıyorum
slm kızlar nasılsınız
benım kanamam oldu yaaaaaaa
hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor
hemen ıgne yapıldı
ılac verıldı progstrn ıcıyorum
ah canım geçmiş olssun kendine çok iyi bak yat dinlen ne olur sag saglim alırsın işşallah kucagına bebegini senin için dua edicam canını sıkma agır kaldırma ayaklarının altına yastık koy bir middet yat bebek rahime yerleşene kadar olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım benim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, dinlen...
tesekkur ederım cnm ınsallah bebegıme bırsey olmaz gercı doktor rahımde acılma yok bebekde saglıklı dedı
saol cnm benım dınlenıyorum habıre yatıyorum dualarınza ıhtıyacım var
MIZ mız CANIM DİKKAT ET KENDİNE BİR ARKADAŞIMDADA ÖYLE OLMUŞTU BOL BOL SU İÇMİŞTİ..SENDE İÇ...KENDİNE DİKKAT ET...
SEVTUNCUĞUM SEN NASILSIN..NE YAPTIN ÇAPAYA GİTTİNMİ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?